Najdi na Divi


Bodi vedno na tekočem! Kje se Diva oblači, kdaj se zabava, koga ljubi, kam potuje...?  Spremljaj jo na Facebooku!

petek, 08. junij 2012

obljubljašObljubljaš mi sonce, a daješ sivino.

Obljubljaš mi travniške rože,a mi daješ umetne.

Obljubljaš mi svobodo, a me zapiraš v kletko.

Obljubljaš neskončno ljubezen, a je ne kažeš.

Obljubljaš da sem edina zate edina, a varaš na vsakem koraku.

Obljubljaš mi, da s tabo bom srečna, a moja nesreča s tabo bo večna.

objavil(-a): barbara007 ob 17:51 komentarjev (0) ogledov: 0
ponedeljek, 04. junij 2012

Sem in me ni

Letim, a ne morem vzleteti....

Bežim, a ne morem zbežati....

Kričim, a še vedno nemo strmim...

Najdem, a še vedno iščem....

Smejim se, a še vedno jočem....

Upam, a še vedno si ne upam....

Ljubim, a še vedno sovražim...

Živim, a še vedno na smrtni postli ležim....

Diham, a še vedno sapo lovim....

Čutim, a še vedno kot robot živim...

Plešem, a še vedno vsaki tak zgrešem....

Tu sem, a še vedno se iščem....

objavil(-a): barbara007 ob 21:06 komentarjev (2) ogledov: 0
ponedeljek, 04. junij 2012

Korak

Korak za korakom hitimo,

pred sabo in drugimi bežimo,

življenje ki ga ne razumemo lovimo.

Korak za koram čas drvi,

ujet je med kazali na steni,

pred katerimi nima moči.

Korak za korakom,

se zemlja vrti, okoli svoje osi,

in ne pusti se ne pusti, da kdo drug drži te vajeti.

Korak za korakom,

pleše svet, v različnih barvah kot travniški cvet,

zapira, odpira, valovi in diši.

Poduhaj ga, pusti naj se razpre,

naj zaživi v vsej svoji lepoti v kateri žari.

objavil(-a): barbara007 ob 20:56 komentarjev (0) ogledov: 0
nedelja, 03. junij 2012

Prenehaj zavlačevati!Prenehaj zavlačevati, naslov Divinega izziva prejšnega meseca in še bolj simpatičen članek je pri meni vsekakor zadel v polno. Ne samo, da sem ga prebrala, nato sem ga še natisnila in ga vsako jutro ob kavici prebrala še enkrat.

Opisoval me je točno tako, kot se ne maram in bil zato še toliko večja brca v ta zadnjo. Najprej sem se lotila zoprnega doktarskega seznama: obiskala ginekologa, se naročila k zobozdravniku in obiskala kirurga, ki mi je rešil prst na nogi; sledile so študijske obveznosti - končala sem prakso in pognala pisanje zaključne naloge naprej! Juhuhu! Vsak dan (do operacije) sem bila vsaj 1 uro zunaj in aktivna, poravnala sem kar nekaj obljub do prijateljev in kolegov... Danes, v prvem vikendu novega meseca sem tako ponosno zbrisala večino zoprnih opomnikov, ki jih prestavljam po koledarčku že vsaj pol leta. Tako da, hvala Diva!

In naslednji korak? Po operaciji prsta počivam in ne morem ven (grrr:S) in imam tako veliko več časa, zato nisem več le nema opazovalka na Divi, od danes naprej imam svoj račun in ha, tudi blog!

objavil(-a): Betty-Fly ob 22:56 komentarjev (4) ogledov: 0
sobota, 02. junij 2012

BOYZONE DAY

Šla sem v trgovino in je ravno začelo močno deževati. Sem bila v avtu po radiu so bili Boyzone.

Imam cd doma. Znam vse komade. Baby can I hold you mi je fajn komad in jaz na veliko prepevam. Ustavim pred rdečo, pogledam levo in zraven en čist hud model, v še bolj hudem avtu, gleda mene. Jaz pa ravno pri refrenu:« Baby can I hold you tonight?« V avtu je tako fajn pet.

Je izpadlo, kot da njemu pojem. Ni je čez situacijsko komiko.

objavil(-a): mačka7 ob 00:28 komentarjev (3) ogledov: 0
petek, 01. junij 2012

Čas mineva......Čas mineva in gre naprej. Svet se vrti, jaz pa ostajam na eni in isti točki znova in znova.Mislila sem , da sem že storila korak naprej u resnici pa sem naredila dva nazaj.Žalostno, ko se zaveš tega..Misliš si, da si se izkopal iz vsega hudega pa na koncu ugotoviš, da si še globje u dreku..Jbg si rečeš in greš spet spet naprej in čas ti uhaja..

Nekdo mi je nekoč rekelVery Happyaj času, čas!! Ja bi ga dala če bi mela na pretek časa..Tako mi pa leta tečejo..In me ne prašajo ali bom dala čas za stavri, ki naj bi se same rešile...Dejstvo je da vedno starejša in mlajša..Nekoč bi rada imela nekoga,ki bi me ljubil in se mi ne bilo treba skrivati in se pretvarjati, da mi je vseeno, če je ta oseba, ki jo ljubim nekje z drugo...Zanimivo kako smo si različni..

Vsi imamo pa isti cilj, biti zdravi in ljubljeni ter ljubiti.

objavil(-a): tamala16 ob 11:25 komentarjev (1) ogledov: 0
torek, 29. maj 2012

MAČJI DIALOG

Mačka zna bit zelo zgovorna. Ne vem, če je to običajno. Odkar sem dobila ekstra seksi mozolj na licu, ne dovolim, da spi na moji potelji in povštru. Mozolj je zorel in krasil moj obraz cel mesec.

Na začetku ji ni bilo jasno, zakaj jo pošiljam dol iz postelje. Vendar se je počasi odvadila. Bikci so izredno trmaste narave.

Pride včeraj na kavč, ki je pol metra stran od postelje in začne z dialogom: " A pridem k tebi?" Jaz: "Ne." Potem še 2x ponovi vprašanje. Zdi se mi smešno, da se tako suvereno pogovarja z mano. Na koncu se zasmejim. Pri prepovedih je smeh prepovedan. Potem me ne jemlje resno in še enx vpraša:" Si prepričana, da ne smem k tebi?" Jaz tokrat odgovorim strogo ne in ve, da resno mislim. Konec pogajanj.

Sledi nadaljevanje ob petih zjutraj. Po opazovanju sončnega vzhoda z okenske police.

objavil(-a): mačka7 ob 00:19 komentarjev (4) ogledov: 0
ponedeljek, 28. maj 2012

"My religion is kindness."

Hitri vlak za Maribor je tako komot, da sem pol poti spala. Ustavi le 4x in pred postajo napovejo kje je trenutno, da ne pozabiš it dol. Dan je bil deževen. Super je bilo opazovat vsa drevesa in vse nianse zelene barve. Tako živo je delovalo. Videla sem laboda in račke. Potem pa še štorklje. Uauu!

Kolegica je imela avto na servisu. Nisva se videli, ker sem šla po predavanju domov. Ni se mi ljubilo nekaj vandrati po mestu. Šla sem na en kafe v en lokal zbran na blef še z eno punco z vlaka. Je bila tako simpatična kelnarca notri iz Prekmurja. Sem jo ustavila, ker nisem razumela niti besede. Slišalo se je fajn. Njo sem nasmejala, ker je ugotovila, da ne razumem dialekta.

Ko je prišel na oder on, je v mojo smer pomahal, sem imela tak občutek, da gleda vame in sem pomahala nazaj. Potem se je usedel na kavč za dva in začel nastop. Čez nekaj minut se je spomnil, da je obut, sezul je čevlje in se po turško usedel na kavč. Opazila sem, da se njegove rame zibajo enakomerno v levo in desno. Tokrat ga je en štajerc prevajal. Kako lahko ponoviš čisto vse, kar je povedal tako natančno? Malo si je zapisoval, najbrž stenografsko. To je veščina. Ko je Dalailama končal misel mu je pomignil z roko in je začel prevajat. Sam mu je pomignil nazaj, ko je končal s prevodom.

Večina stvari, ki jih je povedal piše v knjigah. Razen tistega, kar je povedal zelo osebno o sebi. Če se mi je prvič zdel utelešenje boga, se tokrat zgledal kot človek. Še vedno je izredno karizmatičen, moder, pozitiven in ena sama ljubezen. To je treba doživeti, z besedami se ne da napisat. Zna se me dotaknit. Tak človek je. It is beyond words. Havajci imajo nek rek: My bone is your bone. My blood is your blood. My sister is your sister... It goes into: "We are all one."

objavil(-a): mačka7 ob 21:44 komentarjev (0) ogledov: 0
ponedeljek, 28. maj 2012

SPOMIN.....SPOMIN....

Hm že nekaj časa se trudim pozabit in se osredočit na druge stavri...Mineva že peto leto odkar nas je zapustil moj oče.Ni bil vedno vzoren oče a imel me je rad.Nikomur ne povem ampak ga pogrešam zares pogrešam sploh u trenutkih ko rabimo očeta.Nisem se imela možnosti posloviti od njega..Videla sem le belo rjuho čez njegovo truplo..Najprej ne dojameš potem se zapreš vase in jokaš..Počasi leto za letom tlačiš čustva žalosti, tesnobe, jeze in kdaj tudi razočarnja.Bila sm u tistih letih, ko očeta potrebujemo..Ko se ti dogaja,matrura, maturanski ples, prva služba...No ja tudi prve moje selitve ni doživel..In vedno znova in znova se mi prikazuje u sanjah...Kot da se ne more posloviti od svoje ljubice...Vem sliši se smešno, saj je minilo že pet let..Mogoče ga pogrešam , ker ne morem nikogar vprašati za mnenje o moških..Smile ne vm...

Leta niso pogoj, da pozabiš koga in ga porineš na konec svojih možganov..Vsak , ki pozna zgodbo kako in kaj je bilo, me sprašuje še zdaj zakaj..Mogoče če bi vedela zakaj bi ukrepala in mu pomagala in se nebi zgodilo to.Ne razumem zakaj ljudje radi nekoga sprašujejo take stvari..Hm mogoče nimajo vesti ker tega niso doživeli..

Za konec pa ne pozabite staršim povedati, da jih imate radi..Naj vas ne bo sram..Leta niso pogoj, da nekomu rečeš da ga imaš rad.Jaz bi vse dala, da bi lahko zavrtela čas nazaj in mu rekla da ga imam rada..Zato ne pozabite na objem, ko greste u šolo službo...

Lp

objavil(-a): tamala16 ob 19:19 komentarjev (2) ogledov: 0
četrtek, 24. maj 2012

Kulturni orgazem

Danes navsezgodaj zjutraj sem doživela pravi kulturni orgazem - izvedela sem, da moj najljubši gledališki igralec nastopa v solo performansu - Mandićstroj....komaj čakam - 2 uri čistega teatričnega užitka, mešanja neprijetnih in prijetnih čustev, strasti, strahu...vse to le nekaj metrov stran od Marka Mandića v Mali Drami...

Še kratek opis predstave:

Marko Mandić se v performansu MandićStroj strastno zažene po izbranih poglavjih lastnega igralskega opusa, v vlogah prebira vsakokratno bistvo, ob sočasnem nagovarjanju oziroma neposrednem vključevanju občinstva kot ključnega uprizoritvenega partnerja pa bliskovito prehaja skoz nekronološko linijo skoraj štiridesetih vlog, ki jih je ustvaril v poldrugem desetletju. Rezultat je oblikovno večplastna celota osupljivega psihofizičnega izraza, ki v asociativnem poteku in povsem vidnih premenah dialoško obuja pretekle igralske stvaritve, raziskuje lastne avtomatizme ter se ozre preko določenosti interpretativnih vlog.

Pa še cukr za vse njegove oboževalke: seveda se SPET sleče...Smile

Teaser: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zUvXxjbFwM4

objavil(-a): Sunny27 ob 09:24 komentarjev (8) ogledov: 0
nedelja, 20. maj 2012

PONOS in LJUBEZEN!Trenutno sedim sama v sobi, poslušam glasbo in seveda razmišljam. Razmišljam o svojih problemčkih, o ljubezni, trenutno pa mi hodi po glavi moja najboljša prijateljica in njeni problemi. Res da se nebi smela ukvarjati z njenimi problemi, vendar pa jih nemorem spregledati, ne pozabiti. Vem da zelo trpi, da je žalostna in res bi naredila vse da pozabi na te probleme in da ne spusti niti solze več, ker njene solze bolijo tudi mene.
Nažalost se je zapletla v tisto situacijo, kjer ima predvsem glavno vlogo ponos. Že zelo dolgo je zaljubljena v fanta, z njim si je pisala po smsih in še vedno se spominja vseh lepih smsov za lahko noč, bila sta dobra prijatelja, pokazal ji je da jo ima rad in da do nje nekaj čuti. Verjamem tako v njeno kakor tudi v njegovo ljubezen.
Pred nekaj tedni pa je moja prijateljica naredila napako, fant katerega ljubi je uprašal če ga ima rada in če je zaljubljena vanj, vendar pa je ona odgovorila z Ne! To ga je prizadelo, zato je on rekel da je bila njegova ljubezen in vse njegove besede velika laž. Tako sta končala v enem dnevu, vse kar sta imela. Sedaj pa je on naredil napako, saj je nekaj dni po tem začel razmerje z drugo. Tukaj se vprašamo ali je mogoče da si lahko z eno napako uničimo vse? Ali ima ponos res tako velik pomen pri nekaterih ljudjeh?
Očitno je to res, sedaj se ne pogovarjata, ko se srečata se niti ne pogledata in zaradi ponosa trpita oba. Že na kilometre daleč se vidi dav punco s katero trenutno hodi ni zaljubljen, v šoli hodita eden mimo drugega, kadar je z njo in ko gre moja prijateljica mimo, on ne gleda svoje punce ampak mojo prijateljico in njegove oči se svetijo, ko sem prvič videla ta prizor sem ugotovila da sta oba zaljubljena drug v drugega, a nobeden noče popustiti saj se bojita posledic in še večjega trpljenja.
Za njega in njegove občutke nemorm nič reči, saj ga tako dobro res ne poznam, vem da ima zakompliciran karakter, da je takoj užaljen in seveda zelo ponosen, po drugi strani pa je moja prijateljica na nekakšen način podobna in ima rada njegovo osebnost in karakter.
Včasih bi morali ljudje res spustiti svoj ponos, vendar pa vedno obstaja strah da bomo zaradi ponižanja izpadli neumni in na koncu še bolj trpeli. V takih situacijah res nemoreš vedeti kaj narediti, če imate kakšen dober nasvet, vaš pogled na ponos in ostalo komentirajte. Rabim nasvete in še drugačna razmišljanja in poglede na vse to...
Vem da bo vedno in tudi v tem primeru velja :"Na napakah se učimo!", na koncu koncev smo nekako za svoja zlomljena srca krivi sami, nekateri ljudje pa se nikoli ničesar ne naučijo in svoje napake neprestano ponavljajo!

objavil(-a): lejchy95 ob 22:26 komentarjev (3) ogledov: 0
ponedeljek, 14. maj 2012

ZAZ ZAŽGE!

Šla sem nekaj na balkon. Slišala sem glasbo do balkona. Sploh nisem nameravala it, samo če slišiš glasbo do balkona je izvrstna. Ko se spomnem, da grem, so karte ponavad razprodane.

Oblekla sem se in šla do Križank. Ker je deževalo, ni bilo prometa in sem sledila ušesom, čeprav v samem centru naenkrat slišiš promet, ki preglasi glasbo, čeprav so Križanke 3 minute stran peš. Ta punca ima the best vokal, super so tud vsi deli vmest, ko improvizira na glasbo. Razpon variacij barve njenega glasu je obsežen. Prov super zna vriskat, tako indijansko. Prvinsko, she Tarzan verzija. Počen del njenega glasu se mi blazno dopade, po njem je prepoznavna. Sezula me je s pesmijo Petit Homme, ki ima utrip srca na začetku, sicer je angleški valček po taktu. Taka baladica.

Liza ljubi jazz, šansone tudi. Vesela sem, da obstajajo v današnjem svetu tudi taki izredni pevci. Ni jih veliko.

Ne paše vsakomur francoščina, iz njenih ust je hudičevo seksi. Taka naj bi francoščina bila.

Poje s čisto lahkoto in strastjo, kot če gledaš otročka, ki se zavzeto igra, ko pade not. Taka ljubka, preprosta, po tipu človeka dost blizu Shakire... Vredno mojega ušesa. Zraven mene je bil en čist hud tip. Kar naenkrat je skočil na 3 meterski zid Križank in izginil. Ko bi le znala plezat... Tako prideš direkt za oder. Brez karte.

objavil(-a): mačka7 ob 19:48 komentarjev (0) ogledov: 0
četrtek, 10. maj 2012

Ko rastline postanejo nevarne ..... kar se dejansko lahko zgodi. V bistvu se kar dogaja in tega je vedno več. Kljub temu pa še vedno večina ljudi ni slišala za invazivne vrste. Obstajajo tako živalske kot rastlinske invazivke, gre pa za vrste, ki jih je človek prinesel iz drugih koncev sveta in se v novem okolju izredno hitro in uspešno razmnožujejo oz. razraščajo. Najprej bom opisala primer invazivne vrste živali, potem pa se posvetimo napadalnim rastlinam Wink.

Tipičen primer invazivne vrste je rdečevratka. Želva, ki jo ima marsikdo doma, je zaradi izpuščanja v okolje vedno bolj številčna tudi v naravi, kjer ima svoj lasten žur. Ker je po značaju bolj agresivna in družabna od avtohtone močvisrke sklednico, jo je začela izpodrivati. Ne, da bi ji jedla jajca ali jo namenoma napadala, gre za kompeticijo za enake vire hrane, življenski prostor, ... poleg tega prenašajo salmonelo, s katero se lahko okužimo tudi ljudje. Močvirsko sklednico spoznamo po rumenih pikah in je v naravi vedno bolj redka. Je edina avtohtona sladkovodna želva v Sloveniji. Primer rdečevratke in sklednice jasno kaže, kaj povzroči spuščanje tujerodnih vrst v novo okolje. Nekatere so tam sicer nezmožne uspevanja in razmnoževanja, nekatere pa pobegnejo in delajo po svoje.

Tako se dogaja tudi z rastlinicami. Verjetno si je težko predstavljati, kaj je tako napačnega, da se v naravi pojavi neka tuja vrsta. Pa vendar nekaterim pojavljanje tako dobro uspeva, da je že hudo. Da jih domače vrste ne dohitevajo več. In tako nastajajo monokulturni sestoji invazivk, kjer ni ničesar drugega kot one same. Predstavljajte si, kako je, če posadite eno od taih vrst na svoj vrt Wink Ste zapriseženi izkopavanju in košenju nekaj let in to čim bolj redno, ker zadeve ponavadi hitro in vztrajno rastejo. Odvisno, seveda, tudi od vrste. Nekatere rastlinske invazivke proizvajajo tudi toksine, ki drugim rastlinam onemogočajo rast. Pri tem je zelo uspešen dresnik (Fallopia sp.), ki ste ga po vsej verjetnosti že videli, le da niste bili pozorni nanj (prepoznate ga po kolenčastem steblu kot ga ima bambus in po srčastih listih).

Nekatere rastlinske invazivke škodujejo tudi zdravju. Veliko ljudi je alergičnih na ambrozijo oz. žvrkljo, če smo natančni glede slovenskih imen. Poznana je predvsem zaradi zakonske prepovedi. Če jo inšpekcija najde na vaši parceli, boste krili stroške odstranjevanja. Kako deluje inšpekcija, se je sicer vredno vprašati, vseeno pa tistih nekaj evrov ni najhuje, kar vas lahko doleti ob tej zelenčici. Njeno seme se pogosto pojavlja v zimski hrani za ptiče, pa tudi med silažo lahko dela probleme. Na zdravje vpliva tudi pajesen (Alianthus altissima), ki povzroča vnetje srčne mišice. Pa ni treba, da imate pred tem zlomljen srček Wink.

Tematika je vsekakor zanimiva in vredna debate, še bolj pa ukrepanja.

Če vas še kaj zanima, si lahko preberete na: http://dsb.biologija.org/dsb/index.php/projekti/invazivke ali pa mi pošljete zs =).

In lep neinvazivni pozdravček v zeleni pomladi!

objavil(-a): Avalon ob 23:24 komentarjev (0) ogledov: 0
četrtek, 10. maj 2012

Ekstra ekspres!Ne dvomim, da vam je znana naslednja situacija: jutranje prestavljanje budilke v nedogled. Meni je namreč zelo, zelo, zelo znana. Danes sem spet počela nekaj takega. Prva budilka: 7.00. Neee, jaz bi še malo spala!Smile Prestavim na 7.20. Vendar se nič ne spomnim, da bi jo ugasnila, slišala, prestavila... ali karkoli pač že. Nemoteno sem spala do 7.47, ko sem se zbudila sama od sebe.

Ojej, ojej, ojej.

Hitro vstanem, oblečem prve obleke, ki so mi prišle pod roke, vzamem osvežilne bonbone, zaklenem hišo in tečem... Zaustavi me edino rdeča luč na semaforju, pri kateri se malo nadiham. Nato pa še kakšne 300 metrov in že sem pri šoli. Točno ob 7.54. Sicer štiri minute prepozno, pa še vedno pred profesorico, haha Very Happy

Glede budilke pa... že razmišljam o elektrošokih Very Happy

objavil(-a): Srči ob 00:22 komentarjev (4) ogledov: 0
torek, 08. maj 2012

Diva :)Danes sem se odločila, da si odprem račun na Divi. Prej sem bila na nekem drugem blogu, pa so tam predvsem starejši soblogerji, katerim ne bi dala brati vsega, pa čeprav me ne poznajo in jaz ne njih. Samo nekako se ne ujamemo tako dobro. Tukaj pa ste predvsem mlade in mislim, da bo zadržkov manj Wink Vsega pa seveda tudi vam ne izdam, hihi Very Happy

Pozdravljene vse po vrsti! Smile

objavil(-a): Srči ob 23:17 komentarjev (3) ogledov: 0
ponedeljek, 07. maj 2012

NE ME SLIKAT!

V soboto sem se navsezgodi ustrašila svoje osebne. Kaj so naredili iz moje fotke? To je kriminal. V trenutku, ko je fotografinja pritisnila na sprožilec, sem se prestrašila. Gledam zabodeno. Pomembno je, da se normalno gleda na fotki.

Bi mi prav prišla kakšna lekcija iz poziranja.To zgleda tko, kot da me fotografiraš ob petih zjutraj po neprespani noči. Komot bi imela samo čop, ker se mi frizura ne vid, so odrezali stran kodre in pol vratu.

Sem šla zaradi slikanja k frizerju. Zastonj sem dala 37 evrov, čeprav je bila frizurca tipi top.

objavil(-a): mačka7 ob 23:48 komentarjev (5) ogledov: 0
ponedeljek, 07. maj 2012

DARILO

Šla semv shopping v Maxi po majico za očeta. Navodilo, da more bit poceni.

Nosi take polo majice z ovratnikom in žepom. Sam zdaj imajo drug asortiment v trgovini. Najcenej majica je 35 evrov in nenavadno roza barve. Take moj oče ne bi nikoli oblekel. Moraš biti na drugi strani za tako majico. Barva je škampovsko roza.

Sem kupila eno zanimivo zeleno, ker je letos “in” zelena za 39,95 evra. Tokrat sem vprašala tipa, ki tam dela, kje stojijo te majice. Mi je pokazal kam. Zelo lepa, kvalitetna, poceni pa ni. Mu paše in tudi všeč mu je.

Očitno sem talent za shopping.objavil(-a): mačka7 ob 23:29 komentarjev (0) ogledov: 0
ponedeljek, 07. maj 2012

Spet nazaj... :)Uuuu,koliko časa je že preteklo od mojega zadnjega obiska in posta na Divi...

Preprosto se je toliko dogajalo, da nisem našla tistih nekaj minut zase in svojo 'rešiteljico' v najhujših časih-Divo Sad

Moj sine je star že 15 mesecev in zraven njega mineva čas enkrat hitreje, kot pa je bilo pred njim Smile Mislim, da še nikoli nisem bila tako nagrajena v življenju, tako ljubljena in samozavestna, kot sem to postala dne, ko se je rodil!

No, vedno pa je bila misel, da pa tukaj nisem rekla še zadnje besede, ter da vzpone in padce v življenju še vedno lahko premlevam z vami drage Divice Smile

objavil(-a): isana ob 20:36 komentarjev (0) ogledov: 0
nedelja, 06. maj 2012

Dvojčiče po zraku ;)

Od mojega prvega bloga je minilo že kar nekaj časa, in sedaj pišem novega o čistem nasprotju, o osebi, ki mi je dobesednu spremenila življenje, zaradi nje sem premagala najtežja obdobja v svojem življenju in vednu je bila tam kjer sem jo potrebovala in vedno ve kaj reči da me spravi v boljšo voljo, in neki najbolj pomebnega: ni ji useeno zame in ko sem z njo sem lahko tisto kar sem brez pretvarjanj in laži, v to sem se prepričala.
V mojem prvem blogu sem opisala osebo s katero se družim že od vrtca in vsa ta leta sem msilila da je najbolša, sedaj pa je tudi pogledati nemorm, prizadela me je takrat ko sem to najmanj pričakovala in razočarala v najtežjih trenutkih, ko sem napisala blog o njej sem se počutila res bolje in seveda upoštevala use tiste komentarje in se oddaljila od nje, in s tem tudi opazila da ji je useeno saj se ona tudi probala ni potrudit da reši naše prijateljstvo, in tako je sedaj ostala sama.
Vendar pa bom ta blog posvetila osebi, zaradi katere sem spoznala kaj pomeni beseda prijatelj.
Pred nekaj tedni sem se z njo skregala, zaradi čistih neumnosti in v tistem obdobju pa sem tudi ugotovila da jo zelo pogrešam, zato smo se seveda pobotale in jaz sem sprejela opravičilo, ker vem da je tako tudi mislila.
Sedaj smo spet po starem, res je da se poznamo komaj 2 leti ampak smo se takoj ujele in ko se pogovovarjamo vem da ji lahko povem use, saj mi ne daje občutka kot da ji je useeno kar govorim in zna reči nazaj prave besede, zaradi katerih se počutm veliko bolje.
Povemo si use, in že nekaj časa ugotavljamo da se nam dogaja iste stvari, res da pri različnih osebah, vendar se use zgodi isto, tudi mišljenja mamo ista in velikokrat že ko se samo pogledamo takoj vemo da isto msilimo in to mi pomeni veliko. Žalostno je le to da sem imela skozi osnovno in sedaj do 2 letnika za najboljšo prijateljico osebo, ki me je na koncu tako zelo razočarala in da sem šele zdaj opazila kakšna je in da sem bila pod njenim uplivom, zato sem se spremenila, postala sem tisto kar je ona in zato izgubila veliko prijateljev. Sedaj ko so drugi opazili da sem spet stara tista prava jaz so se začeli spet pogovarjat z mano in sedaj sem končno srečna. Imam spet svoje prijatelje, spet sem stara jaz in ni se mi treba več pretvarjat lahko sem to kar sem.
In za to use se res predvsem zahvaljujem tej osebi, ker mi je odprla oči, zgleda da učasih res potrebujemo nekoga da nas zbudi iz naših sanj in postavi na realna tla..ampak hej bolje ugotoviti zdaj, kot pa nikoli!
Zato hvala vsem na komentarjih, ki ste jih napisali pod moj prvi blog, ker so mi res pomagali in use sem upoštevala, zato sem se brez nekega kreganja oddaljila in prvič pokazala moj JAZ, čeprav se je vsa leta skrival nekje globoko globoko v meni Smile

Hvala ti za use in upam da me neboš nikoli razočarala, v 2 letih si mi totalno spremenila življenje in poglede nanj ter mi pomagala da sem končno odprla oči, ob tebi se res počutim najbolje in vem da me nebi nikoli razočarala..če pa se že kdaj to zgodi verjemi nikoli te nebom pozabila in vedno mi boš ostala v dobrem spominu, ker naše prijateljstvo je res nekaj posebnega..me smo"dvojčiče po zraku" , nismo si ne podobne, smo različne vere vendar se nam dogajajo iste stvari in enostauno se razumemo... Smile <3<3<3

objavil(-a): lejchy95 ob 21:26 komentarjev (0) ogledov: 0
sobota, 05. maj 2012

How long has it been?!Po nekajmesečnem premoru sem včeraj ponovno začel brskat po Divi...

Lep občutek, ko prebitam stare in nove teme in berem stare in celo nekatere nove uporabnice.

Lepo je prit nazaj...

Hvala!

objavil(-a): Pierre ob 08:49 komentarjev (1) ogledov: 0
stran: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171

na vrh strani

2006 - 2012 Diva.si. Vse pravice pridržane | splošni pogoji | kolofon | zemljevid strani