Najdi na Divi


Bodi vedno na tekočem! Kje se Diva oblači, kdaj se zabava, koga ljubi, kam potuje...?  Spremljaj jo na Facebooku!

ponedeljek, 21. april 2008

S.A.F.U.Situation all fucked up..

Jebi ga, pogrešam ga.. Skoz morm mobitel stran od sebe drzat da ga ne poklicem pa kr neki bluzim... Vem da sm jz zajebala, pa vse sam.. Mogoc je to vpliv filma.. Zdej studiram ka je blo narobe v zvezi. Pa sej vem.. Zdej se nc ne spomnem ka sm v unem filingu da bi blo vse ok. Mogoc bi mogla stare bloge prebrat pa bi vidla ka je blo. Eh.. Gledam tipe ka hodjo okol, pa so vsi kr neki.. Zadnc sm bla spet v Mb kao na festi.. Z Mitjo.. In je blo tak bedno.. Ni sans.. Mislim, cel vecer sm sedela nek v kotu, njem je blo bedno ka me ni hotu same pustit, men je blo bedno ka on ni su s kolegi.. Vse skup je blo kr neki. K sm bla z Pikecom sm vse poznala pa je blo lazje.. Sej se ne prtozujem, bit sama ni tak slabo.. Eh, bols da neham ka mam ful zmedene misli.. HOCEM TE NAZAJ...!.... Evo, povedala sm. Now leave me alone...!

objavil(-a): Micena ob 23:15 komentarjev (2) ogledov: 25
ponedeljek, 21. april 2008

Shopping :)

Ful dolg sm jih gledla, pa se nism mogla odloct Smile In sm jih sla enkrat probat, pa se nism mogla odlocit.. In pol se koncno odlocim, pa stopim v trgovino, jih je pa zmankal... Ampak, pazi to, so jih se enkrat narocil, in sm bla ta prva tam Smile Tko da sm zdej ponosna lastnica novih balerink.. Pa kaj ce jih ma se par ljudi. Mene so cist ocarale Very Happyobjavil(-a): Micena ob 18:38 komentarjev (6) ogledov: 20
ponedeljek, 21. april 2008

Adijo glavobolJoj prejoj.

Zakaj sem tako vremenska? Umrla bom danes. Že spala nisem preveč dobro (je polna luna ali kaj?), zdaj pa še ta strašen nizek pritisk.

V službi sem vegetirala prvih nekaj ur, dokler se ni ulilo in takrat pride pravo olajšanje. Samo na žalost ne za dolgo - ne vem, ali se spet kakšna slaba fronta pripravlja ali me je morda kak virus preveč od blizu povohal, ampak meni po glavi vozi dvajsettonski valjar. Vsaj občutek je tak. Dve kavi sem že zlila vase (sicer jo pijem mogoče 1x na mesec), pa še kar nič.

Potem pa skozi odprto okno slišim tanek glasek, ki vriska od sreče. Moja sinčka sta zunaj z očijem - tako pridni so bili, da so me pustili malo počivat - in starejšega vidim, kako teče sem ter tja in z užitkom skače po lužah. Seveda v supergah, ki bodo v hipu premočeni in novih svetlih hlačah. A nič ne de, on se ne sekira in uživa v nečem tako preprostem.

Zamislim se sama nad sabo in nad svojim glavobolom. Toliko skrbi imam glede vseh obveznosti, še več si jih sama naredim, povsem brez potrebe. Nič čudnega, da me boli glava. Ne razmišljam o drugem kakor o tem, kaj vse je treba postoriti, kako malo časa imam za to, koliko denarja bova morala še vložiti...

Otroci nimajo teh skrbi. Srečni so. Navadna malenkost jih razveseli. Zakaj ne bi bili še mi včasih taki? Zakaj ne bi pozabili na miljardo obveznosti in samo uživali v drobnarijah?

Ven grem. Ven, k mojim malčkom in zlatemu možu. Ven, da se nadiham zraka, stran od računalnika, skakat po lužah v moji beli trenerki.

Adijo glavobol!

objavil(-a): ZINka ob 18:25 komentarjev (2) ogledov: 11
nedelja, 20. april 2008

Why, oh why?Eeeeeeeeeeej tole je blo pa eno neprijetno presenečenje. Dve moji najbljubši blogarki sta zbrisali vse svoje bloge.

Nicht gut. Dip šit. Kva pa nej zdej berm med tem k sm na netu?

objavil(-a): Barbie ob 23:36 komentarjev (8) ogledov: 24
nedelja, 20. april 2008

NadomestekV soboto sem dobila povabilo na privat zabavo...pa sem si rekla zakaj pa ne. In pridem tja pa zagledam enga zelo simpatičnega tipa, ki je bil kolega z mojim prijatlom... imel je tako lepe učke da kar padeš v njih.... bil je pač edini, ki se mi je zdel vsaj malo normalen od ostalih na zabavo. Z njim pa je bila njegova punca, vendar pa sta bila tako čudn par da joj... kot da sta prijatla, nista sploh skupaj ga žurala, v celi noči sta se samo enkrat poljubila...in še to na hitro. Men je pač v navadi da se ne dotikam tisto kar ni moje, vendar ko je alkohol vmes ne razmišljam več trezno...ko je njegova punca šla je navalil na mene....Sad Pa sem ga na začetku ignorirala a potem mi je bilo že dosti pa sma se začela menit. Ker so naju s kolegico že zelo bolele noge, ker sma res celo noč preplesala na najin house in ker se je že delal dan smo se odločili, da gremo domov. Zmenjeno je bilo da trije prespimo v enem stanovanju a potem sta on in še eden odšla z nami na pjačo še v stanovanje in se je to zavleklo. V glavnim reku je, da gre spat k enmu kolegu, kar se na koncu le ni tako izšlo in se je gospod Lepi odloču, da bo pa le pri nas ustal tako da sma spala v isti sobi...jah in prišlo je do poljubov, vendar ko je hotel kaj več se je vse končalo, ker ne mislim biti nadomestek punce, ki je baje zelo tečna( to so besede njegovega kolega). Vprašala sem ga če ima punca pa je reku da že dolg, pa sem ga spet vprašala zakaj to dela pa je reku da mu je moje pomemben trenutek in da to še ni nikoli naredu. Spala sma na isti postelji. Predn smo se pa vsi zbudili je on odšel. Še prej me je zbudil, me je začel po celem telesu poljubljat. Ves čas me je gledal v oči, ki si mi pokazale samo to, da mu je hudo, da ne more bit z mano vendar punca je le punca. Ko je odšel sem zaklenila vrata, sem si rekla ''Goni se v p.m, js nisem nadomestek''.objavil(-a): havana ob 13:51 komentarjev (19) ogledov: 22
sobota, 19. april 2008

ljubim teDragi moj...trenutno si že na nizozemskem...hodiš okoli in razlagaš znamenitosti...

doma sem, itak veš kaj gledam (sobota je...ja itak...next top model) in seveda mislim nate...

sej je vedno tko...noč preden odideš sem čustvena, in te takoj že nenormalno pogrešam...

no ja, to je tvoja služba in veš, da te 100 % podpiram...

malo joka in stoka...drama mora biti... Smile

vem, da me ljubiš in vem, da bo spet dolgo poletje ko te ne bo ob meni...

ko boš šel v turistični pokoj, pa seveda priznam, da bom vesela...hehe

ljubim te,

tvoja Lizika

objavil(-a): lani ob 12:51 komentarjev (2) ogledov: 20
sobota, 19. april 2008

SREDIN VEČERV sredo sem šla pa po dolgem času spet na zmenek. Tip je cer mal starejši od mene, sam, ko ga pogledaš bi pa kr dol padu. Res je dober. Kaj dober!? BOŽANSKI!!!!

No, v glavnem, blo je par lupčkov in to jt to. Sem se odločla, da bom tokrat ravnala po pravilu hard to get. Smile S tipom sma se pa zmenila,da se ne gnjavima. Se ne kličema in če drugemu ni, da bi se dobla, se pač ne....In kaj je bilo sinoči...telefon mi je piskal celo noč. Smsi so leteli, da sploh nisem mogla spat....Ubila bi ga! Wink In pol mi napiše, da se je zapalu, da bo svojo žensko kar pustil in da hoče mene. Pa ni normaln....JST SEM SAM ZA AVANTURO! Upam, da se bo pomiril.

objavil(-a): Little baby ob 09:19 komentarjev (29) ogledov: 18
sobota, 19. april 2008

Podn od človekaDobim pismo z vabilom na zapuščinsko razpravo. Ok, že tu se mi je ustavilo sj sm vendarle edina možna dedinja. In si mislim ok, pač biokracija. In pride dan ko stojim pred sobo na sodišču in čakam sodnika in gledam na uro da bo to že hitro opravljeno, ker sem imela se kup enih obpravkov. In tako zagledam kako stopa proti meni ON! Bil je mamin partner kako leto nazaj. Skup sta bla kake 2 leti v bistvu nič resenega, družba v glavnem, nobene globoke ljubezenske zveze.

In zej on hočee dedovati po njej!!!!!! si predstavljate podlasice! se na pogreb ga ni bilo! Nism mogla vrjet svojim očem. In zej bo on da sta bila izvenzakonska partnerja in da je živel pri naju!halo, če je bil največkrat 3krat v bajti. Tolk laži je natrosu. Čist sm bila šokirana. Zahteva polovico hiše in polovico ostalega premoženja kot npr. gozd. Faak! in zej se bom s tem debilom jebala na sodišču al kaj! Itak vem da nima šans ampak vseeno, kokr so naša sodišča počasna se bo to vleklo kako leto in en kup denarja bom zmetala proč da bom dokazala nekaj, kar je čisto samoumnevno!

Fak, podlasce!

objavil(-a): lauraa23 ob 07:49 komentarjev (12) ogledov: 24
sobota, 19. april 2008

Špa. razglednice no.14: obisk M.M. mafijeKončno sem dočakala svoj prvi obisk iz Slovenije. Prišla je moja M.M. mafija...da pojasnim, ne gre za nobeno nelegalno udejstvovanje pač pa za moje sošolke iz faksa(ker smo smer mednarodna menjava, uporabljamo kratico M.M.). 4 najboljthbest bejbe kar jih premore naš faks. Preteklo leto z njimi je bilo megastično, skupaj smo ga žurale, pele pred predavanji in med njimi reševale nagradne križanke, se obnašale kot 4.b, umirale od smeha in obenem resno študirale ter si stale ob strani vedno in povsod...in ko M.M. mafija da obljubo, jo tudi drži, zato so prišle k meni.

V soboto jih je moja boljša polovica prijazno počakala v Gironi in nato smo poečerjali Paello po slovensko ter za desert pecivo. Sledila je nora noč v Pachi, ko smo 3 zadnje borke za pravico do žura ob 6h zjutraj pripešačile do našega bloka. V nedeljo smo zaužili naše mesto z veliko žlico, v ponedeljek je sledila prva etapa shoppinga, v torek pa Barcelona. Prehodili smo Ramblo, sonce nas je malce opeklo na plaži in vzdihovali ob Sagradi Familii. Sreda je bila spet namenjena tipičnemu babjemu shoppingu, za kar sem celo špricala predavanja. Noč do četrkovega odhoda ob 6h zjutrajo smo spet prežurali s sangrio, vodko in debatami...predvsem pa se je teh nekaj dni naše stanovanje smejalo. Moje babe so totalne legende! Ena nam je celo naredila božanski tiramisu...in to dvakrat. Cimri so jih popolnoma sprejeli, čeprav je bil njihov spanec močno moten. Naučili so jih celo eno mehiško igro s kartami.

Zdaj, ko jih več ni, je naše stanovanje spet mirno, tiho, precej normalno...jaz pa jih že noro pogrešam, ker vem, da so najboljše sošolke EVER! Še sreča, da se čez teden dni vidimo, saj imamo v planu kar dva konkretna skupna žuraSmile

Včasih sem mislila, da lahko takoj spakiram kufre in se selim v Avstralijo, ne da bi se obrnila nazaj ali koga tako zelo pogrešala...zdaj vem, da se motim...in upam, da M.M. mafija še kdaj pride k meni v Španijo!!!

objavil(-a): BlackMagicWoman ob 01:16 komentarjev (1) ogledov: 24
petek, 18. april 2008

Ko se ti sponzorica napijeBila je žurka.

In to ne kakršnakoli, bila je pomembna žurka. In moja sponzorica seveda ni smela manjkati. Če se giblješ v poslovnem svetu, moraš negovati stike. Čeprav to pomeni, da moraš dat joške v offsajd in pit martinije. Baje so bili zelo dobri. Tako dobri, da se je moja sponzorica imela prav fino.

Medtem, ko je moj večer mineval ob čiščenju fug v kopalnici z odsluženo zobno ščetko, spravljanju malčkov v posteljo in seveda opravljanju svoje zakonske dolžnosti, je ona navezala celo nekaj poslovnih kontaktov. Seveda je prepričana, da je temu botrovala njena inteligenca, jaz pa tako ali tako vem, da so bili krivi joški.

Naslednje jutro, pardon, opoldne me je poklicala in poročala o dogajanju. Med drugim je izustila, da je še kar…recimo temu omamljena in da misli name.

No lepo, bi lahko kdaj name mislila tudi, ko si trezna? Smile

V glavnem, zdaj najbrž spi svoj lepotni spanec in nabira moči za naslednji večer.

Slatko spavaj, mala moja, voli te tvoja sponzoruša.

objavil(-a): ZINka ob 18:48 komentarjev (6) ogledov: 21
petek, 18. april 2008

testerji prfumov

oiiii

jz bi vs pa rada vprasala kere prfumcke kj uporablate pa ce mate kj testerjov...pa kje dubite testerje k jz mam testerjev kr dost kr jih zbirram sm cist obsedena z testerji....a ma ksna ksn testr za podarit al pa d si zmenamo ksnga an?

uglavn piste vse v zvezi z prfumicki ...

a ma ksna slucajn testercek od paris hilton an?

fsm...mua>3

objavil(-a): miimy ob 18:07 komentarjev (2) ogledov: 18
četrtek, 17. april 2008

Skrivnostna obdukcija

Bitje moškega spola, ki prijateljuje na intimni ravni z bitjem ženskega spola približno tri mesece, ugrabijo vesoljci in na njemu opravijo skrivnostno obdukcijo. Sumim, da jim v sistem (beri: telo) vstavijo čip ali kakšen program, ki eliminira vse poskuse izkazovanja pozornosti in ljubezni bitju ženskega spola.

Kako boste vedele, da je bila na vašem moškem izvedena obdukcija?

- vam namenjena ljubkovalna imena, kot so: miška, lubi, srček itd., bodo popolnoma izginila iz njegovega besednjaka

- večerni sms-ki, ki so se navadno zaključili z RTM*, pogrešam te, lepo pančki, ljubezen moja, lepe sanje itd., bodo postali preprosti v stilu "lepo spi"

- večerni sms-ki za lahko noč bodo morda popolnoma izginili

- nastopili bodo dnevi, ko se vam sploh ne bo javil. Cel dan. Ne bo imel časa.

- pozorne morate biti tudi na to, da se vse te spremembe pojavijo dobesedno čez noč in ne postopoma. Lahko pa se seveda stopnjujejo.

Če ste pri svojem moškem opazile kateregakoli od zgoraj naštetih zankov, vam moram na žalost povedati, da je bil v rokah nesramnih vesoljcev. Kakor vam je dobro znano, nihče ni tako zelo obupno zaposlen, da ne bi imel časa svoji dragi poslati en pof**** sms, saj to vzame največ 5 minut časa (če tipka zelo počasi in zraven globoko premišljuje), in ko že enkrat tipka, lahko noter napiše še kakšno sladko stvarco. Minimalno truda, minimalno stroškov, nam ženskam pa naredi oh tako zelo veliko veselja.

Zdravilo še iščem. Vsa pomoč dobrodošla!

objavil(-a): Tuilie ob 12:37 komentarjev (6) ogledov: 17
sreda, 16. april 2008

Jeeeej! He made my day!

Ja..danes mi je dan polepšal profesor. Very Happy

No, najprej sem dobro opravila vaje, čeprav več kot polovico nisem sledila (saj se bom poboljšala, I promise!)...Potem takoj po vajah pa sva s kolegico na hodniku srečali profesorja, ki naju je lani imel ene vaje in mi je bil prav všeč in "oh in sploh" (ene izmed redkih vaj, ki sem jih komaj čakala vsak teden - predvsem zaradi njega in njegove prisotnosti, hehe). No skratka, danes smo se na faksu spet srečali..pa je lepo prišel do naju in naju pozdravil in vse kar spada zraven (small talk pač)...ravno ene 14 dni nazaj sem jamrala, da bi prav rada, da bi spregovorila kako besedo z njim in tako, a kaj se je danes zgodilo - iz sebe nisem spravila nič (če odštejem začetni podzdrav in dejstvo, da sem mu TRIKRAT rekla adijo...ja omg ne vprašajte me, kako mi je to uspelo!). A lahko pustim še lepši vtis?! Tisti trenutek se kar nisem spomnila besed (profesor namreč ne zna slovensko) in takoj zatem, ko smo se poslovili sem se počutila totalna kokoš. A lahko?? Cel čas sem dejansko imela samo nasmeh na obrazu, to je bilo pa to. Ja saj vem, kokoš sem. Smile No, če ne drugega, sva se potem s kolegico celo pot do doma smejali tej prigodi - sploh, ko me je kolegica oponašala. (Res, nasmejala sem se do solz). Pa cel dan je bil tak...LEP...naporen a lep. Bile so tiste malenkosti, ki dajo pečat - od tega dogodka na faksu, do kavice po predavanjih, do teka brez dežnika na bus in še nekaj podobnih "drobnarij".

I want more! Very Happy

objavil(-a): Mirella ob 23:12 komentarjev (0) ogledov: 21
sreda, 16. april 2008

zmaga aLi poraz?Priznam, da sem zadnje čase tako zelo odklopljena od tega sveta, da ne vem kje se me glava drži. Enostavno imam toliko energije, da bi jo lahko uvažala, niti dež mi ne more ukrasti nasmeha z obraza. Svet se mi zdi neznansko lep, optimističen…popoln. Do neke mere. Ampak v sebi zadržujem toliko čustev, da ne vem kam z njimi. Enostavno jih morem izpljunit iz sebe.

Ja, vse se začne pred kakšnim letom, ko sem ga po dolgih letih spet videla. Ni bil več fant s katerim smo se igrali skrivalnice ter skakali po njegovi postelji. Postal je konkreten tip za konkretno uporabo. Njegove rjave oči so se mi slikale pred očmi dan za dnem, njegov nasmeh mi je polepšal dan, njegove roke so mi dale sanjati, da bi se stikale z mojimi. Na skrivaj sem ga opazovala, uporabljala svojo domišljijo ter se v podzavesti zavedala, da lahko kar pozabim nanj. Izkoristila sem vsak trenutek, da sem ga lahko videla. Po naključju sva se srečevala v kavarnah ob kavici. Sedela sem za nasprotno mizo, da sem ga lahko skrito opazovala ter ocenila njegov stilski okus, ki se mi je zdel vsak dan boljši (v roza majici je tako zelo sexy Smile). Doma sem si izborila vikende, da sem ga lahko opazovala na tekmah ter se drla na ves glas, da me je ja opazil. Potem pa se je počasi končalo. Sezone je bilo konec, vse manj je bil doma, vse manj sva se videla. Na žalost le še na kakšni naključni kavici za sosednjo mizo.

Bil je že pozabljen. A nikoli tako zelo, da sem ob njegovem imenu ne bi predramila. Nikoli se nisva zapletla v kakšen resen pogovor, nikoli se nisva skupaj smejala. Vedno je vse ostalo pri pogledih.

In sedaj so se v meni spet predramila čustva. V mojih mislih je vedno bolj pogosto, vedno večkrat se pojavlja v sanjah in zato sem končala tudi svojo zvezo. Ni mi žal. Enostavno sem ponovno zaljubljena in sama sebe sem prepričala, da se bo vse še popolno odvilo. Posledica je nasmeh na obrazu, iskreče oči, ogromno energije. A potem, ko premislim, se v meni pojavi dvom, strah pred porazom.

Vem, da sem zamudila ogromno priložnosti, da bi navezala kakšen resnejši stik. Vem, da bi ga lahko povabila na kavo kjer bi sedela za isto mizo. Ampak…obstaja problem, ki je pri meni glavna ovira. Je le sin družinskih prijateljev in vem, da v moji družini s tem ne bi soglašali. Našli bi tisoč in eno napako, da ni zame oz. da jaz nisem zanj. So pač čisto nasprotje od njegovega očeta, ki bi naju najraje spravil pred oltar. In če sem čisto iskrena…nimam nič proti. Smile

objavil(-a): zaRocK.na ob 22:12 komentarjev (1) ogledov: 15
sreda, 16. april 2008

VRHUNSKO NATRENIRAN ŽUŽEK( 2.DEL)Spomnim se ga z žura, kjer so stregli dečki v kopalkah. Od vseh vrhunsko natreniranih žužkov mi je bil hot samo on. Nisem vedela niti kako mu je ime, ker ne poznam moških modelov. Ta teden sva delala skupaj. Za model je neverjetno normalen. Sva se full smejala.
Tip ima res faktor x, ker mi je blokiral center za razum, amigdalo. Rokovala sem se z neko žensko in sploh nisem vedla kako mi je ime. Rekla sem ji, da sem Barbara. Sej ni ugotovila, da nisem Barbara. Od kje je prišla Barbara v mojo glavo ne vem. To se mi še nikoli ni zgodilo.
Tip ima neverjeten stil. Sicer itak dobro zgleda vedno. Še najboljši je v kopalkah... Adijo pamet! Tip na sliki je Anglež z imenom David Gandy.objavil(-a): mačka7 ob 15:59 komentarjev (1) ogledov: 25
sreda, 16. april 2008

Nostalgija...Pa smo spet tam.. Vceri sm lezala v postli mnde 2 ure, pa nism mogla zaspat.. Ok, en razlog je bil tud to ka moja cimra ne pa ne spat Smile In pol jo se tip klice, pa je prsu okol 1h k njej spat.. In jz to poslusam, kak se lupckata, pa stiskata, pa stiskam oke skup, pa probam zaspat, ampak ko hudic ne pa ne... Sad In se spomnem na mojga Pikeca.. Kak je blo lepo ka je prsu k men tud ob najbolj nori uri, sam da se je lahk stisnu k men. Mislim, sej se sploh nisma mela slabo. In vceri ka sm lezala v postli bi dala vse, da bi lahko sla k njemu pa se sam ulegla k njemu.. Slekla bi se do golega, da bi ga cist cutla ob seb, pa tist njegov posebn vonj k ga ma sam on.. Sploh ne vem kaj se dogaja z njim.. v soboto bi lahko sla na festo na kteri je bil tud on, ampak smo mel family thing.. Ne vem kak bi blo.. Ampak vsaj vidla bi ga.. Mislim.. Sej ne recem, fajn je bit sam, ampak ob vecerih ko pa nimas nikogar za poklicat pa mu rect lahko noc pa da ves da je nekdo tam, je pa kr hudo.. Najraj bi ga poklicala, ampak vem da bom s tem sam dreznla v rano.. Pr men in pr men in pr njem.. Tud jz bi rada bla ljubljena, pa nej se to slis se ne vem kak pateticno.. Ampak mam filing, da ne bo nc taksnega na obzorju, dok ne pride en pa me bo sam presekal.. Tko da... Cakam te... Smileobjavil(-a): Micena ob 11:34 komentarjev (9) ogledov: 36
torek, 15. april 2008

je že boljše....Evo, je minil en teden, al že dva, kar se nisva slišala....pa veste,da se prov dobr počutim....

Sicer je bilo potrebno, prekomerno uživanje alkohola med vikendom, dva para čevljev, nova torbica, tri tunike (ki so preklemansko drage...za tunike)...in nova frizura....je pa bolš! Smile vsake tolk se seveda spomnem nanj, pa tud hitr pozabim! pa res ne vem, kaj mi je blo tega treba....da bo mene en tkole mal okol prenašu, pa nisem neumna, tud prestara sem že za te fore...

Sam sem pa neki ugotovila, da očitno pogrešam to, da imaš nekoga, da te nekdo doma čaka, da se k nekomu lahko stisnem zvečer... res pogrešam vse to, pa tud, dost sm že stara, mam službo, stanovanje, pač kokrtolk urejeno življenje... res bi imela nekoga, pa mal so me začel hormoni dajat, ko vidm kako nosečnco, al pa malega otročka... jojojojoj.... res, se počutim, kot, da me je strah, da me bodo leta prehitela... po eni strani ,sej vem, da spet nisem tolk stara, po drugi pa....

Ne vem, mal sem v takem otožnem stanju trenutno... ampak, sem boljš, če že koga zanima Razz

fajn bodte....

objavil(-a): Ruby 84 ob 23:38 komentarjev (1) ogledov: 18
torek, 15. april 2008

WHO THE F*** IS SHE?!Spoznala sem jo...štiri leta nazaj. Postali sva res dobri prijateljici...kaj dobri? Najboljši! Skupaj sva tičali noč in dan, cele vikede prežurali, res sva se imeli fajn. Skupaj sva preizkusili vse. Res VSE! kar naju je zanimalo. Smile

Najboljše je bilo lansko poletje, bili sva nerazdružljivi, potem pa kar naenkrat nič več. Nisva se slišali tri mesece, ampak prijateljstvo je ostalo. Očitno sva potrebovali malo pavze. Sedaj sva ok. Grema žurat, se pokličeva in to je dovolj. Še vedno pa sva najboljši prijateljici, ki imata dogovor, da fantje, ki so všeč eni od naju, so za drugo prepovedani.

Pred nekaj meseci sem spoznala fanta, ki mi je nenormalno zmešal glavo. Srala sva ga ene dva meseca in valda smo se takrat ful družili. Na vse izlete in vse žurke je šla zraven, pa valda kak njegov kolega. Po dveh mesecih sma midva končala in jst sem na tipa čist pozabla.

Pred kakima dvema tednoma pa grem na kavo z enim znancem, in me tip vpraša, če X pa kr z obema spi?! Mene je skor kap! Naknadno pa še izvem, da so ga enkrat (ko sva ga midva še srala) oni žurali skup in je bil pr njej v stanovanju. In ona mi tega ni povedala. Valda sem šla do nje in jo vprašala, sprva je vse zanikala, ko pa le nisem dala miru mi je priznala. Valda šok. Pa njeno opravičevanje...in sem oprostila. Nekak pa nisem mogla pozabit tistih znančevih besed da z obema spi. Pa sem še mal vrtala naokrog in mi je to povedlo še neki ljudi....In črv dvoma me razjeda...pol me pa pokliče X po dveh mesecih. Neobvezen čvek. Pa pridema na njo, se mal pogovarjama o njej, pa mi reče:"Lej, ona ni taka prjatlca, ko ti misliš, da je!" Še en šok. Ga mal gnjavim, da bi kej povedu, pa mi reče, da ni to kar js mislim da je, ampak je blizu!.....WAAAAAAAAAAAAA!

In dvom me še naprej razjeda....želim si, da ne bi bilo to res...Delček mene upa, da to ni res, ampak delček mene ve, da je. Predobro jo poznam, ampak nekak nočem verjet. NI NAREDILA TEGA!!!! Ja je! In boj v meni se nadaljuje.

Kaj pa najin dogovor?!

objavil(-a): Little baby ob 14:03 komentarjev (12) ogledov: 20
ponedeljek, 14. april 2008

Jz mam pa neki novga :D :DTako... Koncno sm zbrala pogum in si sla preluknjat moj jezik Smile To je spet neki tazga kar se vsak sam odloci. In men je to ful noro. Zdej sam cakam na uno obdobje ko zacne ful otekat pa bolet Smile Porocam dalje Very Happy

objavil(-a): Micena ob 20:43 komentarjev (11) ogledov: 24
ponedeljek, 14. april 2008

mravljeKraj: služba

Čas: ponedeljek jutraj

vreme: delno do pretežno ... ah, sama MEGLA!!!!!

kraj + čas + vreme = v tem sosledju ne prinesejo nič dobrega!

Tega, kar me je danes zjutraj pričakalo, prav gotovo ne morem uvrstiti med neko prav prijetno presenečenje, ki bi recimo lahko bilo primerno za ponedeljek zjutraj! Po neprespani noči seveda in na splošno slabo prespanem vikendu!!!!!

Pa še ta presneta megla!!!! In nič sončka (čeprav imam nova sončna očala, KI JIH JE TREBA SPROBAT)!!!!!

In pridem do pisarne in po
CELI
MOJI

FUC*ING

MIZI

same mravlje!!!!

eno uro, majke mi, sem jih sesala, delala masaker nad njimi in sploh po moje zapravila zadnje upanje, da kdaj pridem v nebesa.. samo to je bilo too mach!

In kaj so pra**** delale cel vikend? Eno bogo zapakirano vrečko od sladkorja za kavo so razžvečle in stresle porka dio mio ta cuker povsod!!!


No, posesala vse, pošpricala, hišice nastavila... če pa je še kje kaka pogumna.. pa asssa!!!!!

PONEDELJEK OČITNO?????!!!!!!! Very Happy NOT!!!!!

In lahko si pojem pesmico: bila je huda mravljica, šest črnih nog je imela, dokler mashika v službo ni prišla, veselo je norela!!!!!

objavil(-a): mashika ob 14:06 komentarjev (7) ogledov: 20
stran: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170

na vrh strani

2006 - 2012 Diva.si. Vse pravice pridržane | splošni pogoji | kolofon | zemljevid strani