Najdi na Divi


Bodi vedno na tekočem! Kje se Diva oblači, kdaj se zabava, koga ljubi, kam potuje...?  Spremljaj jo na Facebooku!

torek, 04. december 2007

brez naslovapogresam te kot se nikoli...srce se mi para ob misli nate...solze stecejo vsak trenutek po licu...boli...ze sama misle boli...misel, da te ni tu, da te ne morm poklicati, da te bi slisala...da te ne morm objeti in ti zasepetati na uho kakoooo zelo te imam rada...in d ami pomenis zelo veliko...ce ne se celo naj vec...na tem krutem svetu...a kaj naj, ko pa vem, da sm zamudila priloznost, ki sm jo imela....

sej ne vem katera beseda, besedna zveza bi opisala trenutno stnje pri meni, v meni...in ki ga lahko vidis...

preprosto POGRESAM TE!!!!!!

objavil(-a): *CaTh* ob 12:34 komentarjev (0) ogledov: 24
torek, 04. december 2007

By your sideNjemu...ki ve...da je res tako...

pesem z anaju....ceprav si dalec stran Objem

By Your Side
you think i'd leave your side baby
you know me better than that
you think i'd leave you down when you're down on your knees
i wouldn't do that
i'll tell you you're right when you want
and if only you could see into me
ha ah ah ah ah ah

oh when you're cold
i'll be there
hold you tight to me

when you're on the outside baby and you can`t get in
i will show you you're so much better than you know
when you're lost and you're alone and you cant get back again
i will find you darling and i will bring you home

and if you want to cry
i am here to dry your eyes
and in no time
you'll be fine

you think i'd leave your side baby
you know me better than that
you think id leave you down when you're down on your knees
i wouldn't do that
i'll tell you you're right when you want
and if only you could see into me
ha ah ah ah ah ah

oh when you're cold
i'll be there
hold you tight to me
when you're low
i'll be there
by your side baby

oh when you're cold
i'll be there
hold you tight to me
oh when you're low
i'll be there
by your side baby

objavil(-a): *CaTh* ob 12:19 komentarjev (1) ogledov: 22
ponedeljek, 03. december 2007

ah, brez veze...Živcirajo me določeni osebki, nekaterih ne maram, nekaterih ne morem videt a sovražim nikogar.

Ne maram oseb, ki imajo vedno samo svojprav, ti pa če se ne strinjaš z njimi ali poveš kaj drugače izpadeš kot en lolek bolek, nimaš pojma. Vse kar lahko narediš da boš izpadel "pameten" da samo prikimaš. Želim si, da bi bila tako močna, da bi jim povedala kar jim gre, vendar sem vseeno tiho.

Živcirajo me počasneži oz. po domače povedano blond. To so osebe, ki jim moraš milijonkrat razložiti eno in isto stvar, pa še vedno ne bodo razumeli bistva. Resnično ne vem, kako lahko nekateri sploh pridejo do diplome, saj nekateri od njih (tistih, ki jih poznam seveda) nimajo niti neke splošne izobrazbe, ne morejo si zapomniti 3 stavke, ne vozijo po omejitvah, ampak 30 km počasneje. Hodijo počasi, nato pa se kar naenkrat ustavijo sredi pločnika in ti se skoraj zaletiš v njih, potem te pa še naderejo povrhu da moraš paziti. Želim si, da bi bila tako močna, da bi jim povedala kar jim gre, vendar sem vseeno tiho.

Ne morem videt hinavcev, ki te potrebujejo samo takrat ko ONI rabijo usluge, nato pa te odvržejo kot stare gate. Če jim ne daš, kar rabijo si največja prasica na svetu. Če jim daš, si po končani uslugi, za njihovimi hrbti vseeno prasica, pač zato ker ne razmišljaš tako kot oni in ne spadaš v njihovo družbo. Želim si, da bi bila tako močna, da bi jim povedala kar jim gre, vendar sem vseeno tiho.

Vem in čutim, da ne bom več dolgo tiho. Nekoč me bo razneslo in takrat bom vsem povedala kar jim gre. Komaj čakam na ta dan.

objavil(-a): Ursholinek ob 23:44 komentarjev (8) ogledov: 20
ponedeljek, 03. december 2007

Yes, I did it!Evo preživela sem...

Še ena cifra višje pri mojih letih. Pa kaj, saj v bistvu sem samo en dan starejša kot sicer. Ampak hudo je videt to cifro, zato sem res do zadnjega dneva govorila, da sem stara 22 in ne 23.

To je bil pa zagotovo eden izmed najboljših vikendov. V petek sem šla s svojimi babami žurat, pa smo se imele super. V soboto pa je bil žur z vsemi ostalimi pač. Bolje si ne bi morala predstavljati. Sem imela še srečo in zaradi prisotnosti prav določenih kolegov (večno vam bom hvaležna, da ste prišli! Love you all!!!) so določene zijale še bolj zijale. Meni pa samo nasmeh na usta. Saj pravim, ne bi moglo biti bolje. Poleg tega sem res imela ob sebi vedno zelo prijetno družbo. Tako sexy sem se počutila. Samozavestno. Veselo. Zadovoljno. Vsaj nekaj trenutkov brez kompleksov, da se staram in še vedno nisem srečala enega moškega, ki bi me prenašal in da sem dejansko res že skroaj obupala nad tem. Ehh, ja... Tole sem malo potisnila na stran. Very Happy

Drugače...hmm...če ne bi imela mnenja kakršnega imam (o moških seveda), potem bi zdaj tudi lahko napisala, da se mi mogoče celo obeta kaka romanca. Tako bom pa raje ostala brez besed in se pustila presenetiti. Čeprav priznam, da sem že tako naravnana (realna pač), da itak vem, da vedno privlačim napačne, tako da res škoda izgubljati besed. Kot sem rekla. I give up. Ampak bomo preživeli. Kljub temu je cukr. (Pač nič ne more za to, da je moški - moški kot moški).

In drugače... Zanimivo, prav ne počutim se leto starejša. A je to slabo? A bi se morala počutiti pretirano resno in umirjeno? Mislim da ne. Seveda sem resna, ampak ko je pač to potrebno. Fuj, ne prenesem dolgočasnih ljudi. Takih iz katerih je treba vsako besedico vleči; takih, ki se ne znajo zabavati v enostavnih zadevah... Življenje tako ali tako že samo po sebi ni najbolj enostavno, če ga pa še preveč resno jemlješ, pa sploh ne.

Kljub temu, da mi, vsaj po besedah najbližnjih prijateljev (in tudi domačih) marsikdaj manjka velika mera samozavesti - in se tega tudi sama zavedam; kljub temu, da nonstop jamram čez svojo rit in ob tem objokujem sliko Monice Belucci (Zakaj ji nisem nič podobna???) itd. itd., moram na koncu še vedno priznati, da sem srečna, ker sem. Sem takšna, kakršna sem. Od mene je odvisno, kako bom dojemala svet okrog sebe. Srečna sem, ko vidim, da me obkrožajo ljudje, ki me imajo radi (in to resnično, brezpogojno) in jim ni vseeno zame. A se danes ljudje sploh zavedajo, kaka redkost je to??? Ja, ker jih imam, sem srečna...rada vas imam!!! Moje življenje ima zato namreč barvo.

objavil(-a): Mirella ob 01:25 komentarjev (5) ogledov: 19
sobota, 01. december 2007

New LookPrvi LOOK sem dobila, ko sem prišla na blagajno po vstopnice. Široko se nasmejen in si zaželim dve. Baba zavije z očmi na polno (WTF Surprised ) in začne trgat pildke. 16e! Uh, a ni 3,5? Spet se ji zakugla okrog oči, češ: ja, če bi bila študentka. Pa tudi, če bi bila, bi mi mogla pa prej povedat.

Privošči mi LOOK 2. Pogledam jo od strani, če je retardirana ali vsaj delirična, zaključim, da verjetno trpi za neznano psihozo in ugotovim, da bi verjetno morala imeti s sabo index.

LOOK 3 mi da vedeti, da verjetno pa res. Kovanci ji med drugim vsi padejo po tleh, na katere potrpežljivo čakam, da jih pobere.
Kura.
Vedno si rečem, da naslednje leto pa ne bom šla. Ker je u božjo mater bedno.

Vstopim in doživim LOOK 4. Dolgočasno. Brezvezno. Majhno. Da si me upajo ujeti na "mednarodne" limanice! Vse bi poslala v Bologno na izobraževanje, kaj je to sejem. Če niso sposobni narediti nekaj na nivoju, naj tega ne delajo. Naj ne obljubljajo SVAŠTA, če potem ne ponudijo NIŠTA. Vedno se sliši boljše, kakor potem dejansko izpade.

Šla sem en krog čez "halo" (2 min), še enkrat čez kozmetični del (1 min) in na wc (3 min). Tko drago še nisem plačala sekreta. Ker potem sem še tretjič vzela reklamni letak od mične na vratih in se pobrala ven.

Ko sem prišla ven, me je zadel NEW LOOK. Da sem plačala 8 evrov za to, da sem videla par reklam. O, jebemu pamet. Zabijalček

objavil(-a): Talulah ob 21:46 komentarjev (8) ogledov: 21
sobota, 01. december 2007

Ideal Servis d.o.o.?!?!?!?tole pa moram napisat, ker sem totalno razpičkana. Ne samo zato, ker z svojimi posranimi oglasi smetijo revije kot je npr Pilot, ki ga moram KUPIT, bolj me razpička to, da na debelo lažejo, tudi po tem, KO SO JIH NA TV-JU ŽE OBDOLŽILI LAGANJA IN ZAVAJANJA JAVNOSTI. Do teh zaključkov so prišli predusem ob iskanju njihove posrane in NEOBSTOJEČE pisarne!

Kaj sem od njih naročila jaz?

-v mojim najstniških letih, ko sem mela še kurje možgane, nekaj za hujšat. v enem mesecu naj bi zgubila 30kg!Yeah right, lepa pravljica za lahko noč. Sem njihovo sranje potem kar poslala nazaj.

-knjigica za sistemsko igranje lota.Ko smo prejeli kuverto, smo opazili, da je bil naš naslov naprintan na nalepko in le nalepljen na kuverto, oz bolj natančno PRELEPLJEN ČEZ ŽE DVA NASLOVA, Z KATERIH JE BILA NJIHOVA POSRANA KNJIŽICA ŽE VRNJENA, ker so bili z lažnjivim sranjem v njej seveda nezadovolni

-katera je moja srečna številka? čisto po slučaju smo jaz, mama in sosede prejele ISTO "SREČNO" ŠTEVILKO!! Očitno je sreča DEDNA (jaz in mama), poleg tega, pa je sreča prisotna še le v naši vasi (sosede).

mislm, koje posrano in pokozlano sranje! Da jih ni sram! In zdej spet, v pilotu, meni bo Marie Ange povedala številke za loto, in to BREZPLAČNO! oh, kako je ta ženksa radodarna.

In potem berem komentarje, kako je ženska z njenimi srečnimi številkami zadela na lotu.hm, zanimivo mi je predvsem to, da je številk 6 in ne 7.

Sem edina, ki bi ta servis poslala v tri ptičke zlate?Enga lepga dneva bodo razpizdili napačno osebo in jih bo šel nekdo konkretno prebunkat ali jim odrezat lažnjivi jezik

Kako hudiča se jim sploh splača ga imet odprtga, glede na to, da večina ljudi izdelke tko al tko vrne?!?!?!?Mogoče računajo na kake stare tetke, ko to pozabijo...

objavil(-a): M.K. ob 11:02 komentarjev (8) ogledov: 51
sobota, 01. december 2007

Domovina božičkaProti koncu decembra mnoge matere v očeh svojih otrok opazijo iskrice, ki jim zagorijo ob pisanju pisem Božičku. Toda kam naj otroci ta pisma naslovijo? Poznamo več legend in zgodb, ki so si jih izmislile mnoge države in si zaradi njih lastijo naziv Domovina Božička vendar…ali le-ta res prihaja iz Amerike? Največje število pisem namenjenih Božičku prispe prav na Finsko in otroci se že ne morejo motiti, kajne?

Za vse tiste nejeverne Tomaže, ki pa sploh dvomijo o njegovem obstoju in venomer postavljajo vprašanje:«Če Božiček res obstaja, kako lahko obdari vse otroke sveta v eni noči? To je nemogoče!« jim Božiček odgovarja z nasmehom na ustih; »Čas je relativen…«

Sicer naj bi originalni božiček prihajal iz malce toplejših krajev, Turčije. Mnogi pa so to zgodbo združili s finsko različico in dobili sledečo legendo v katero največ tudi verjame največ Fincev:

nekoč je za 9 gorami in 9 vodami v daljni pokrajini Laponski živel reven kmet. Imel je tri lepe hčerke. A le kdo bi jih želel omožiti, ko pa s svojo skorajda beraško palico nobeni ni mogel dati dote. V želji, da bi se poročili vsaj dve hčerki, se je odločil, da bo najmlajšo prodal kot sužnjo in denar, ki ga bo dobil zanjo, dal starejšima dvema za doto. Tako je otožen oče kmalu razglasil svojo odločitev, da mora najmlajša hči že koj naslednje jutro od doma. Nicholas, ki je bil sicer po poklicu nič drugega kot okoliški dimnikar, je slišal to tragično zgodbo. V želji, da bi jim pomagal, je ponoči, oblečen v rdeče oblačilo in jezdeč na oslu prišel do njihove hiše, se skozi dimnik priplazil v njihovo hišo in napolnil vse nogavice z zlatniki. Tako je bila najmlajša hči rešena, denarja pa je bilo dovolj za doto vseh treh deklet kot tudi za boljše življenje njihovega očeta. In vsi so živeli srečno do konca svojih dni…

Od takrat naprej se Božiček, ta majhen in debelušen možicelj z dolgo belo brado, oblečen v rdečo in z kožuhom okrašeno obleko, vsako leto pripelje s svojim sanmi (ki jih vleče 12 jelenov) do naših hišah, se splazi na streho in se kljub svojemu trebuščku nekako uspe stisniti skozi dimnik v hišo. Tam napolni moje, kot tudi vaše nogavice z darili.

Ko je božične sezone konec se Božiček odpravi v svoje domovanje v gozdovih Korvatunturi ob ruski meji, kjer s svojimi palčki skozi celo leto izdeluje darila za pridne otroke, kljub temu pa se prav vsak dan odpravi v Napapiiri, kjer je sedež njegovega mednarodnega kluba in njegov lasten poštni urad.

Le-ta je do sedaj prejel že čez 8 milijonov pisem iz prav vseh obstoječih držav na svetu. Ta zbirka pisem se vsako leto poveča še za vsaj 600.000 novih pisem, v božičnem času pa prejmejo tudi po 30.000 pisem na dan. Sicer pa je ta možiček, ki je verjetno edini moški na svetu z 24-urnim delavnikom, hkrati tudi najbogatejši prebivalec Evropske unije. Dobrota se torej splača!

Božičkov naslov:Santa Claus' Main Post Office/ FIN–96930Artic Circle/ Rovaniem/ Finland

POMEMBNO UPRAŠANJE ZA GLAMlady.

ALI MU LAHKO V MOJEM IMENU PREDAŠ MOJE PISMO KO SI ŽE TAM GOR?objavil(-a): M.K. ob 08:53 komentarjev (0) ogledov: 41
sobota, 01. december 2007

Tri kurbe...dva drevesa*Najprej...naslov bloga sem si sposodila pri Umekovem komadu s podobno globokim besedilom, kot ga premore večina Siddhartinih spakedravščin s pridihom latinščine ali česarkoli že...Povzema pa trenutno kaotično stanje v mojem so-called življenju...

Prolog:

Nimam časa...za nič...niti za dihat...na faksu so nas okupirali, ko zmešani(naslednjui teden imam "samo dva izpita" na isti dan, v službah je luda kuča, veseli december je...I need a break...zato me ni na Divi...in sploh nikjer...

The story:

Počasi začenjamo s pripravami na odhod v Španijo. Zdaj se že znam po špansko predstaviti in naročiti pir, sicer pa se moja baza znanja vsakodnevno veča(oz. v to rada verjamem). Sicer pa so dogodki preteklih tednov sledeči: vložila sem v delnice NKBM, imela še eno nesrečo za avtom(pa je šlo 300 EURSad ), zbolela sem(trebušna gripa or sth.) sicer pa vse šiba...veliko se učim zadnje čase...in to je precej duhamorno. Aja pa Axwell je ZAKON, če sem slučajno pozabila omenitiWink

Zaključek:

Pogrešam vas...Ninelle, A&D, Dijana in ostale...kdaj bo cajt za kaki kafe?

Tri kurbe...dva drevesa...in ena slovnična napaka...

PS.: Če še ne poznate Jeffa Dunhama, si ga nujno oglejte...Zagotovljeno pomaga pri depresiji, slabi volji, nemotiviranosti, izgubi pozitivnega pogleda na svet in vseh ostalih nevšečnostih, ki jih prinaša stres. Edini stranski učinek so bolečine, zaradi krčenja trebušnih mišic, ampak jemljite to, kot telesno vadboWink Jagodni izbor njegovih for najdete, če v youtube iskalnik vtipkate Jeff Dunham(link je predolg, da bi ga lepla sem)...In uživajte!

objavil(-a): BlackMagicWoman ob 00:49 komentarjev (3) ogledov: 25
petek, 30. november 2007

Tudi modrost lahko boliJa, lahko boli. Še več kot to, prav svinsko lahko boli.

Že 4 dni sploh ne morem spat. Bolečina me ves čas spominja na mojo rastočo modrost. Ves čas mi kljuva v glavi.

Use prehranjevanje se je preselilo na desno polovico čeljusti.

Sploh ne morem brat, use misli, usa koncentracija se je preusmerila v levi del čeljusti...

Dvignila se je kožica, ki zdaj veselo opleta okol. Gre za boleče opletanje.

Saj bi šla k zobozdravniku ampak...hm...ko bo pekel zmrznil in bo hudič pustil, da se zastonj sankamo. Jp, zobar, moja največja mora. Boli me, še preden se me dotakne...oz še preden se dotakne mojega zoba. Verjetno mi bi mogel narediti kako plombo kar pod narkozo, ker drugače...bi ga ob opletanju od namišljene bolečine verjetno po nesreči z roko kam po glavi...

Zakaj nimajo modrostni zobje nobene povezave z modrostjo?!? ;-( ;-(

objavil(-a): M.K. ob 19:28 komentarjev (2) ogledov: 20
petek, 30. november 2007

Prelepa je

Menda kar vsaka. No, vsaka druga. V glavnem za znoret. Če ni že oring čudna (v smislu - 'jaz hočem bit čudna' ) in pokaže vsaj malo volje za usklajevanje barv na sebi, je prelepa. Do potankosti vem, kakšno rit ima katera in to ne v 'vau' cenenem stilu, ampak čisto zares, iz strokovnega vidika. Katera ima malo premalo in katera bi lahko imela manjšo, večina jih ima popolno, itak pa so vse prelepe. Da ne govorim, koliko je v zadnjih časih naravno lepih punc. Res, fenomen, čudi me samo, zakaj jaz le tu in tam ugledam kakšno. On ima pri tem očitno srečnejše oko. V glavnem, po njegovih informacijah bo make-up industrija propadla. Ker je ženske več ne potrebujemo (aja, potrebujejo). Ena izmed takih je Nina Osenar. Jo je videl v živo. Baje ne bi mogli verjeti, tako je čudovita. Na vprašanje. zakaj si je ni kar domov odpeljal, ne ve odgovora. Zato pa sem izvedela vse podrobnosti o njeni čudoviti opravi. Zakaj že? Aja, ker me ful zanima.

objavil(-a): Anyes ob 15:58 komentarjev (17) ogledov: 19
petek, 30. november 2007

Don't Need To Sell Your Soul ???Včeraj se je zgodilo. Spodletelo mi je pri izpitu. Nisem opravila, pa tudi padla nisem, saj me je profesorica povabila na dodatni razgovor izven izpitnega roka.

In spet me čaka morda povsem nepotrebno učenje. Po izpitu me je namreč vprašala, kako sem zadovoljna s svojim znanjem... Odkrito sem ji povedala, da ne preveč. In potem sploh ni pogledala testa. Še prebrala ga ni! Rekla je samo: "Vidiva se čez teden dni.... na govorilni uri."

Jaz trapa bi mogla reči: "Po mojem mnenju je bilo O.K., dovolj sem znala za šest!" Dejstvo je, da so sošolke zdelale z veliko manj znanja. Jaz pa sem ponižno sprejela dejstvo, da bom padla. Kar tako. Saj je vseeno... Saj res nisem znala in še sram me je bilo iti na izpit s tako pomanjkljivim znanjem.

Ja, lahko bi zajokala ali jo prepričevala, da naj me spusti. Pa nisem mogla. Lahko bi rekla, da sem zadovoljna s svojim rezultatom, saj me je vendar spraševala, kako sem zadovoljna s svojim znanjem. In to preden je nameravala pogledati moj test! Ampak nisem. Ker bi se počutila, kot da sem se prodala.

Danes pa razmišljam, kaj imam od tega, da svoje obveznosti opravljam na pošten način? Čisto vest? Minuto kasneje pomislim na sošolko, ki večino izpitov naredi na lepe oči. Preplonkala je celotno maturo! In to se ji zdi pohvale vredno.

In kako bo na koncu? Jaz se bom gnala in iskala službo kot nora. Delala bom cele dneve. Ona pa bo samo odprla usta in se nasmejala, kadar bo to potrebno. Le zakaj se ne znam napravljati in blefirati?

objavil(-a): Traitress ob 09:19 komentarjev (4) ogledov: 19
sreda, 28. november 2007

PRIJAZNOST PA TAKA!Tako kot sem pa danes razočarana nad osebki oz. bolje rečeno srednješolci, pa še ne! Sama sta si kriva, da zdaj to posplošujem!

Naj vam obrazložim situacijo... Ura je bila pol 19h, ko sem zaključila s predavanji. Hitro se odpravim na postajo, ker se mi je prekleto mudilo, saj smo bili zmenjeni, da gremo danes žurat. Vidim, da pripelje avtobus št. 25, mislim da je bla 25, ker se od same jeze ne spomnim tega (NE)POMEMBNEGA detajla... Zraven mene sta stala dva mulca, ne morem ju poimenovati drugače! vprašam ju, jasno in glasno, če gre ta bus do Ježice. Oba mi rečeta:"Ja valda gre!". Okej. Sej ne, da je na busu pisal BERIČEVO, ampak okej, sem vstopla. Smešno? Men se kasnej ni zdel. Glede na to, da sem letos prvič študentka, še ne poznam vseh povezav in ker bus kam pele, pa sm mislala, če sta mi to rekla LJUBLJANČANA, potem bo že držalo. Grem na bus. Se vsedem. In kaj se zgodi? Šesti čuti mi je govoru, da naj grem dol pri hotelu Domina, pa sm rekla eeehhh.... Sej je pravi bus. Aham, je bil pravi bus ja... Od od Domine naprej je stric zavil DESNO. WTF sm si rekla? In smo se pelal po avtocesti... V men je vrel... Vidla sm tablo za Celje in Maribor... Ne.... Fak... Na prvi postaji sm izstopla, no na drugi. Grem v trgovino čez cesto in vprašam trgovko, kdaj pele bus nazaj v center. Pa mi reče, da čez 1h in pol. In mene je skor pobral!! Kličem kolege, vendar kot zakleto nihče ni prišel ta teden z avtom v Ljubljano. Kej hujšega! Kam sem se dala? Nikjer ni blo nobene gostilne, da bi šla vsaj na kavo al karkol. Stala sem na postaji, kot lipov bog 1h pa pol, da je pršu bus in da sem končno lahka šla domov. Končno sem prišla domov! Po skor treh urah! Premražena do konca! še vedn se oddtajam, sma žurat grem pa vseen! Wink Smile

Nauk zgodbe?

NE ZAUPAJ SREDNJEŠOLSKI MULARIJI!

objavil(-a): missyBee ob 23:37 komentarjev (8) ogledov: 22
sreda, 28. november 2007

Sej bo!Sej bo Lenca! Sploh ni panike, če ne bova izpolnile kriterja do 15. decembra! Bilo je pač veliko zunanjih dejavnikov, ki stvar malo zavlečejo ali zapletejo (izpahjena rama in s tem nič gibanja, problemi v službi, kantracepcijske tabletke...), pomembno je, da si se trudila in itak, da po vsem tem ne moreš v tok hitrem času imet idealno težo... malo se bo zamaknilo in imela jo boš februarja!

Jutri bova pa zmerili in % maščob so je sigurno znižal! Tako, da samo tako naprej in TELO DA TE KAP ti ne uide!!

objavil(-a): SandraS ob 23:26 komentarjev (3) ogledov: 16
sreda, 28. november 2007

SI, KAR JEŠVčasih so otroci za praznike dobili pomamarančo in krhlje posušenih jabolk. Danes dobijo bonbone, piškote in čokoladke v neomejenih količinah. Obstajajo celo omare, ki je polna sladkarij pri komu doma. Zdravo je tisto, kar rase. Danes lahko kupiš pomarančo skupaj z devetnajstimi strupi vred v nemški trgovini. Testirali so nekaj jabolčnih sokov in so ugotovili, da nekateri ne vsebujejo niti 1% jabolka. Prisegam na Fructal! Čeprav smo doma včasih kupovali sokove Rauch. Ti so tudi čisto umetni. Ponavadi imamo raje tuje proizvode.

Dejansko se je kvaliteta hrane tako zelo poslabšala, da vedno veš, kdaj je nekaj domače in kdaj iz trgovine. Predvsem pri sadju in zelenjavi. V trgovinah vsa roba čaka predno pride na polico, vse dobro gre v maloro. Solatka lahko čisto fajn zgleda, a izgubi vso vrednost v tranziciji iz skladišča do police. Po možnosti je že oprana. Veste, vitamin C je topen v vodi?

Obožujem jagode. Prave dišijo in imajo dušo in okus. Gojene samo dobro zgledajo in so čisto brez okusa. Najraj imam tiste, ki čez 24 ur postanejo čisto plesnive...

Obsedenost z zdravo prehrano sodi v fobijo. Nič nimam prooti vegeterjancem. Stvar izbire. Poznam eno punco, ki se ima za eksperta. Prebere vsako deklaracijo na proizvodu v hladilniku. Na pultu ima toliko vrst stekleničk s tabletami, ki jih jaz še nikoli nisem videla, kaj šele probala! Zdaj je noseča in je totalno slabokrvna. To, da je vegeterjanka, škodi njej in otročku.

Moderno je biti fit kot vrhunsko natreniran žužek. Ni slabo, če ima tip mišice na pravih mestih. En najboljših slovenskih bodybuilderjev je skoraj umrl, ker se mu je pri petindvajsetih ustavilo srce. So ga komaj rešili. Upam, da se bo Cime pozdravil.

Nobena skrajnost ni pametna.

objavil(-a): mačka7 ob 20:11 komentarjev (4) ogledov: 26
sreda, 28. november 2007

NISEM POPOLNA ... veš?Zavedam se, da pisanje tega bloga ne bo nič spremenilo, kvečjem mogoče poslabšalo. Veste, obstajajo ljudje, ki imajo tako močno prepričanje, da vedo vse, ali da niso krivi, ali da so popolni, ali so pa pač mnenja, da nihče drug nima prav kot oni sami. Prepričani sami vase do te mere, da tudi če ni res, imajo neznansko sposobnost prepričevatiti sebe tako dolgo in v taki meri, da verjamejo že sami sebi. ... Veliko je različnih ljudi. Lahko bi rekla... 100 ljudi, 500 čudi... Hmm in seveda ne moremo biti vsem ušeč, tako kot nas ne morejo vsi sovražiti. -> če smo sami normalni, seveda.

...Biti normalen? tudi to je pojem zase. Ali sem sama normalna? Za koga sem bitch in za koga fatalka? ...uff, bi se še dalo razpravljati. Vem samo, da sem. In vem da ne rabim nikogar, da bi me kritiziral. Vem da sem oseba, ki zna biti prijazna in nesramna. Vem, da sem dobra in slaba. Vem, da znam biti trmasta. VEM DA NISEM POPOLNA. Vem, da znam biti hvaležna in vem da znam vračati. Če je nekdo dober do mene, bom jaz dobra do njega, če me pa za****, pa ne bom mogla biti,.. ker jaz nikoli,nikoli, ne pozabim. tud tistga ne, ja... ali pa tistga... NIČ! In jaz si ne morem pomagati.Ker taka pač sem. Če se mi zameriš ti ne morem več zaupati. Vem, da znam ljubiti. Ali je nasprotno od ljubiti sovražiti? Zate je. Nikoli se nisi znal odločiti kaj sem. Oprostite. Kaj sem ZATE. ...Brezvezne so besede, ki ti ne pridejo do živega. Neda se mi več ubadati s tem, da boš dojel, ker nikoli ne boš. Vem, da bereš moje bloge. Vem, da še vedno hodiš na simpatije in glasuj zame ... špijonirat ... Ampak saj je vseeno. To ni več pomembno. Obrezneš se na vsako mojo izrečeno ali zapisano besedo. Kje je fora? Nevem. Nevem kaj bi sploh mogla narest. Wčasih nevem niti kaj je prav.

Ja res je. Wčasih me pripeljete do tega, da pomislim... ali sem jst blesava al ste vi?... Zato nevem kaj narest. Res P, newem. Rekel si, da sem vredu oseba (nazadnje), da me jebe moja mladost in neizživetost...da ko se bom "umirila", da bo srečen tisti ki bom z njim... da me razumeš...

Ja in zakaj pol okoli govoriš grde stvari o meni? Po tem ko si mi to rekel..

NO, OB TAKIH STVAREH SE JAZ UPRAŠAM : A SM JST PRFUKNENA AL OSTALI?

Mislim, da tega ne bom nikoli izvedela. Verjetno je pač vsak blesav na svoj način. Druge ni.

...in še enkrat... VEM, DA NISEM POPOLNA. ALI TO VEŠ TUDI TI?...

objavil(-a): ..::PaRiS_girl::.. ob 16:07 komentarjev (3) ogledov: 28
sreda, 28. november 2007

Moj prvi blog-lenoba, lenoba zvesta sem ti do grobŽe kar nekaj časa premišljujem da bi imela svoj blog, vendar iskreno povedano sem lena ko fuks in vem da se hitro naveličam stvari. Pa vseeno poskusimo...

Danes je sreda, ne maram sred. Sreda je beden dan a vseeno boljši dan kot ponedeljek in torek, saj je bližje vikendu. Danes sem imela faks, vendar zopet nisem šla saj sem preveč ... lena. Vendar, v soboto imam kolokvij in se bo treba učit. Ja v soboto. Profesorji nimajo nič drugega za počet, zato težijo še študentom.

No zdaj se grem pa učit.

objavil(-a): Ursholinek ob 15:17 komentarjev (2) ogledov: 20
torek, 27. november 2007

Sovražim sirupePo moji odisejadi k teti iz Pliberka in še dvodnevnem postanku na Molltalu sem staknil prehlad, ki ga zaboga nikoli ne znam pozdraviti. Vedno še za kak mesec ostane suh kašelj in fluorescentno zelene stvari, ki mi zjutraj letijo iz grla. Danes zjutraj sem v wc školjki pustil eno fino kepo kultur. Prisežem, da se je kepa premikala!

Ker imajo neoangini približno takšen efekt kot senčnik na podmornici, sem zjutraj šel v lekarno in izkoristil še zadnjo možnost - sirup proti kašlju.

Če se je treba odločiti med sirupom in injekcijo, bom izbral slednjo, saj imam glede sirupov očitno še posledice iz otroštva. Enostavno ne prenesem tistega gnusnega sluza v še bolj nagravžno oblikovani steklenički, ko pa preberem, da zvarek vsebuje še stvar, ki se ji reče natrijev bromid pa se mi še obrača želodec. Ampak jebiga... Že en mesec kašljam kot da bi dnevno skadil tri škatle drine brez filtrov, zato je čas, da kulture v grlu izkoreninim.

Grem pogoltnit novo žličko. Na zdravje!

objavil(-a): megafotr ob 11:37 komentarjev (6) ogledov: 27
torek, 27. november 2007

RazlikaNo, pa vzemimo centimetre pod lupo:

Teža je šla dol za 6 kg

Obseg roke se je zmanjšal za 4,5 cm, obseg prsi za 5 cm, Obseg pasu za 15 cm, obseg bokov za 11 cm, obseg stegna pa za 8 cm.

tko, dokaz sem, da herbalife niso čudežne tablete, saj so realni rezultai glede na čas odkar proizvode uporabljam! Počasi se daleč pride Wink

objavil(-a): lenca mi ob 07:58 komentarjev (7) ogledov: 23
ponedeljek, 26. november 2007

unhappy endingBlo je nekak tko..25.06.2007 veselica u Krašnji(jzt še vedno bla iz moimu Matejem).ena frendica me puvabla na to veselico in jzt takoj ZA.matej biu paranoičn tko kt zmeri ampak THAT'S THE WAY THAT WORLD SPINS.gremo jzt, tjaša, njen Big brother pa luka na veselico.vse blo ql, jzt pa tjaška sva nalivale vodko-->MoSkVa, pa še ene par ice-ov.mene se alkohol itak prime tok hitr, da sm pjana že če sam pogledam kkšno pjačo, ampak pustmo zdei to.čez večer sm spoznavala različn folk, eni bli bl čudni k ta drugi.heehe.šala.drgač sm se mela pa tko dost vredu.vidla sm tud dost že poznanga folka k so bli že pjani pumoje k so šli ud doma.d00h.ni kj več za povedat,d niso tok slabi fantje tm.edn mi biu še posebi ušeč.ime mu je blo Simon.no nej povem do konca::men dogajal tko k zmer in sm pač mal pozabla na mateja.

k sm pjana sm pač ful..am..prjazna, ne d drgač nism, sam tko..rada objemam folk pa lubice dajem na ličke.po eni uri k sm spoznala unga mudela, al pa še mnj, sm čutla kokr eno željo po tem, da bi se med nama kej zgodl, al opoljub al dolg objem al karkoli.če se prov spomnm sm mu dala lubčka na vrat.fora bla u tem, da je on mateja poznov in vedu da sm jst od njega punca, sam alkohol ma svojo moč in ga ni motila ta moja PRIJAZNOST.mal sva se objemala in ščasoma sva šla mal bol na samo.na en res romantičn kotičk-->5metrov stran od wc-jev..smehiiii:d začela sva se(čeprov mi je to ful grda in čudna beseda, ampak ok) žvalit in kr naenkrat men tko ratal bad.ne morš da vrjamš ampak men se faca ud mateja pred učmi prkazala.svaka mu čast.ubadva sva se pač mal zavedala da kar sva naredla je blo narobe.on je reku: matej bo za zmeri jst pa sam za zdej. men blo mal nerodn, ker nism hotla tega slišat, ker zame blo že konc iz matejm že tko sva se sam kregala, ker je mudel biu tok lubusmn in jst tega nism bla navajena..ampak po eni strani pa nism hotla to slišat, ker sm hotla nadaljevt vse skp in nikol nehat.z nobenmu se nism mela tok dobr kokr iz njemu v tistih parih trenutkih.sam vseen sm dobesedno pobegnla stran in nč rekla.šla sm kao na wc in k sm pršla nazaj, da bi ga našla, ga ni blo več.moji občutki takrat so bli zmešani med sabo::žalost,sreča,naval ljubeznske energije,sramota.. Confused

kaj češ.mam eno velko napako, da prehitr začnem vrjet v neki, kar sploh ni možno, da se uresnič.na momente sm še zmeri tista mejhna punčka iz čopki k komi čaka da dubi medvedka u roke in ga noče nikol več izpustit.pr men tko nekak deluje ljubezen.k mam neki se oklepam do konca, verjamem v vse možne čudeže,k bi se lohk zgudil in pol na konc zmeri ostanm razočarana, ker se to ne zgodi al pa se ne zgodi tko kt bi se mogl.ta fant mi je zmešu glavo, kokr se to kičast sliš je čist res.iz matejm sva nasledn dan prekinla zvezo.nism mu povedala za unga.nism mu hotla, ubistvu mu nism mogla tega rečt, ker je biu že prevečkrat na tak način prizadet.rada ga mam še dons in pomalem se sovražm, da sm bla zmožna kej tazga nardit.sovražm ženske k to počnejo, zdei sm pa sama taka ratala.ta dan sm se tud še1krat dubla iz unmu.ceu dan bla čist naspiderana in komi čakala d ga s5 vidm.iz tjaško pa lukatom smo šli u eno gostilno tm u blagovci zvečer in se mal po svoje zabaval iz enim zlo čudnim biljardomčez kšno uro se je prkazu on in mene ratal tok sram, da kr nism vedla kaj rečt.dobesedno sm ratala k ena 13letnica k vid svojo simpatijo.joj.neki sm probavala govort sam vse kar sm rekla je bla bedarija.že to je dost da bo on str 18 jst sm pa sm že 16.AGE DIFFERENCE pato.po biljardu sva se šla mal ven pogovarjat.men blo res hudo.nevem al je lagal al pa je resno mislu k je reku, da mu je ful vredu bit u moji družbi.Smile

čez neki časa sva se mogla poslovit ker je mogu it.s5 sva se objela in se poljubila.na uho mi je reku, da mu je všeč to da se na koncu tko posloviva.nism mogla kej kokr da rečm, da je men tud to najbl všeč.jzt sm pol kr zažvela in sva iz tjaško densale u skorej prazni gustilni..dogajal nama je u pouno.nasledn dan sm načrtvala da bi se isto lahk vidla u tisti gostilni, sam ni mogu zard prevoza.poklicala sm ga in ga hotla nekak prepričat naj pride do lukata.adrenalin mi je biu na višku.v men se je sprožla ena energija k se je uglasu.pogovarjala sva se skor eno uro.vseen ni mogu pridt.se zgodi kaj češ.vsa osladna sm bla, to se še spomnm..kej druzga pa ne več.vem da je med tem k sva guvurila gledu zvezde čez okn.nevem če je to kej res sam še vseen mi je deloval zlo realno..ne maram romantikov, pa ne maram tistih k se majo za kej več.on je biu taprav.ne mislm tko taprav-->princ na belem konju pa ta shit, ampak tko::vse kar maram v enem.vem da ni noben popoln, povsod so napake.ena je bla že to, da se ni hotu zamert mateju in je biu to tud edn od razlogov zakaj med nama ni mogl bit nč.Crying or Very sad

najbl me je pa prizadel to, da čeprov je že skor 6 mescou po tem, je baje lagal za vsako stvar k mi jo je reku.vsaka ženska je jezna in žalostna, če jo nekdo prizadane.sam jst nism bla jezna.bla sm sam žalostna.zmedena.upam še dons da je blo kej tud res.upam, da mu je bla všeč moja družba.upam da sm mu bla jst všeč.3mesce sva se spet vidla in vsa tista zmešana čustva so se nazaj vrnila.hotla sm se mu prbližat, sam se mu nism mogla ker me ni mogu pogledat u oči, rekla sm mu da mi je žou če sm pokvarla prijateljstvo med njim in matejem, biu že mal pjan sam vseen me je pogledu tko da me je kr zmrazil.nism vidla še tolk obsojanja v katerekolih očeh kokr sm ga vidla v njegovih.hotla sm ga gledat še 24ur skp,ker nism hotla, da tud če me gleda iz očmi polnimi obsojanja, da me ne neha gledat.energija je bla v men taka..polna emocije.ekstaze.adrenalina.želje po njemu.po dotiku.objemu.poljubu.SmileSrček

čist sm zaljubljena u neko idejo k se nebo nikol uresničla.trenutno si ga želim slišat, sam k je to mal narobe.na nek način sm izkoristla njegouga frenda sam nikol pa nism hotla nubenga prizadet.fora je u tem k se je ta njegou frend čiz vame zalubu jzt sm ga pa že 2mesca nazaj skenslala- nism mu povedala d sm zalublena u Simona.kakorkoli nardila bi vse potrebno, da me moja neuslušana ljubezen neha gledat iz obsodljivimi očmi.nekak na en čudn način ga mam mal rada.sam to ni tist_rada te mam do zvezdic pa nazaj.NOT THAT KIND OF FREAK __sam, po resnic povedan, se mal sovražm.to ni prvič d se mi je to zgudil.kakorkoli že baje, da skos o men govori.to sm slišala od nekih virov Wink, da baje d kar mi je povedu, je govoru po resnici.THE GUY REALLY DOES LIKE ME. sam za moje pojme, če nimaš jajc k s trezn pol ji nikol nauš meu.a mam prou?? npr.: za noč čarovnic je bla pr Lukatu (zdej že biušmu tipu) žurka. in valda,ker so frendi je biu še >>on<< tm.omg!! skos biu zraun mene, sam k je vidu d prhaja Luka zraun je pa k ena pudlasca zbežu stran.lih tist dan sva iz Lukatom nehala_zaradi navzkrižnih interesou pTo:p .no 17.11. sva se iz Simonom spet vidla in clo trezn se je pogovarju z mano.na konc puljubu roko in izginil u neznano.sanjam le še,da mogoče nekoč pa se bo upogumil in hotel biti z mano..sei se bo, a ne?? (I can dream, can I?)Embarassed fuEvil or Very Madit

*somebody once told me that if I would write my fillings down it would made me feel better.I still feel confused.once in every 6months I fall for a guy that knocks me of my feet.he's saying all the right thing and I think I may stand a chance.I feel dissapointed and alone when my dreams don't come true.It's just a crush but it hurts.**

objavil(-a): KeThY ob 17:49 komentarjev (1) ogledov: 11
ponedeljek, 26. november 2007

Sošolecpoznava se od prvega letnika faxa...skupaj sva bila na vajah do sedaj...ko je padel v drugo skupino...

zacelo se je najprej iz moje strani...v prvem letniku in v 4. nadaljevalo z njegove....

bil je in se je vesno pravi cuker...nekaj je bilo na njemu...njegov pogled, nasmeh, ze samo dobro jutro, ko ga je izrekel, ko je stopil v laboratoriji so se marsikateri zasibila kolena Embarassed

tako so minila leta na faxu in vaje, zuri, izpivedi ljubezni in vse kar seldi zraven...tudi kako razocaranje, a vseeno smo ostali skupaj kot kolegi in prijatelji, ter sli cez marsikaj skupaj....

prejsni cetrtek, se ja nasa druzba zbrala v hotelu Slon, kjer smo obiskali festival vin, kjer probas tisto, ono, drugo...nasa, tuja vina...sladka, suha, rose-je, penine, redeca, bela...in tako se je vse skupaj zacelo...pogled tu, pogled tam...kjer je bila priloznost sta se najina pogleda srecala...nehote, a nekaj je bilo v teh pogledih, ki se danes ne vem...ali je kdo kej bol podzigal ali ne....js sm bila tam, zato., da se imamo fino in uzivo ter zazuramo naprej se v kakem od ljubljanskih kaficev Wink in res...sli smo po okncanem festivalu v lokal, kjer so padale pijace...vedno polen kozarec v roki, dobra muska, pels z enim z drugim sosolcem, tudi s kako sosolko, ki pozene kri po zilah kateremu od sosolcev Wink smeh, solze...

nakar pride On...sosolce...in kar naenkrat na svojem hrbtu cutim njegovo hladno roko in topel dah na vratu...moj pogled je takoj sel po lokalu, ce naku mogoce kdo opazuje...oz, da naju lahko vidi...nakar vidim Njo (svojo najbolso frendico...) in samo odrinem njega stran....in si mislim...kako lahko naredis kaj tekega...najprej njej izpoves ljubezen., potem ko te pa ne j***be 5 posto pa ze skaces po drugi sosolki...ne ne bom tista, s katero je milslis prizadeti...ne ne bom,...ker mi Ona prevec pomeni kot nekdo, ki jo bi lahko oz. misli, d ajo bo prizadel...a cez nekaj casa spet...a tokrat cutim ze njegove ustnice a svojem vratu...ne nism se jim mogla upreti...preprosto ne...in sm mu vrnila kratek a sladek poljub...ki je bil pa tudi vse....in tu se je tudi zakljucila najina vcerna 'romnca'... ko me je prosil, ce mu lahko pomagam poiskat zgubljeno denarnico...nakar sm ga videla v naslednjem trenutko, ko sm iskala njegovo denarnico po lokalu videla z drugo sosolko, kako se obesa po njej... Shocked Shocked Shocked

sam je vseeno moj sosolec, ki je cuker in ki mu je zadaogajalo tisti vecer in tam je tudi ostalo Wink

objavil(-a): *CaTh* ob 10:50 komentarjev (4) ogledov: 27
stran: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171

na vrh strani

2006 - 2012 Diva.si. Vse pravice pridržane | splošni pogoji | kolofon | zemljevid strani