Najdi na Divi


"Jesen je zadnji in najočarljivejši nasmeh leta." ~William Cullen Bryant

petek, 30. november 2007

Don't Need To Sell Your Soul ???Včeraj se je zgodilo. Spodletelo mi je pri izpitu. Nisem opravila, pa tudi padla nisem, saj me je profesorica povabila na dodatni razgovor izven izpitnega roka.

In spet me čaka morda povsem nepotrebno učenje. Po izpitu me je namreč vprašala, kako sem zadovoljna s svojim znanjem... Odkrito sem ji povedala, da ne preveč. In potem sploh ni pogledala testa. Še prebrala ga ni! Rekla je samo: "Vidiva se čez teden dni.... na govorilni uri."

Jaz trapa bi mogla reči: "Po mojem mnenju je bilo O.K., dovolj sem znala za šest!" Dejstvo je, da so sošolke zdelale z veliko manj znanja. Jaz pa sem ponižno sprejela dejstvo, da bom padla. Kar tako. Saj je vseeno... Saj res nisem znala in še sram me je bilo iti na izpit s tako pomanjkljivim znanjem.

Ja, lahko bi zajokala ali jo prepričevala, da naj me spusti. Pa nisem mogla. Lahko bi rekla, da sem zadovoljna s svojim rezultatom, saj me je vendar spraševala, kako sem zadovoljna s svojim znanjem. In to preden je nameravala pogledati moj test! Ampak nisem. Ker bi se počutila, kot da sem se prodala.

Danes pa razmišljam, kaj imam od tega, da svoje obveznosti opravljam na pošten način? Čisto vest? Minuto kasneje pomislim na sošolko, ki večino izpitov naredi na lepe oči. Preplonkala je celotno maturo! In to se ji zdi pohvale vredno.

In kako bo na koncu? Jaz se bom gnala in iskala službo kot nora. Delala bom cele dneve. Ona pa bo samo odprla usta in se nasmejala, kadar bo to potrebno. Le zakaj se ne znam napravljati in blefirati?

objavil(-a): Traitress ob 09:19 komentarjev (4) ogledov: 19
sreda, 28. november 2007

PRIJAZNOST PA TAKA!Tako kot sem pa danes razočarana nad osebki oz. bolje rečeno srednješolci, pa še ne! Sama sta si kriva, da zdaj to posplošujem!

Naj vam obrazložim situacijo... Ura je bila pol 19h, ko sem zaključila s predavanji. Hitro se odpravim na postajo, ker se mi je prekleto mudilo, saj smo bili zmenjeni, da gremo danes žurat. Vidim, da pripelje avtobus št. 25, mislim da je bla 25, ker se od same jeze ne spomnim tega (NE)POMEMBNEGA detajla... Zraven mene sta stala dva mulca, ne morem ju poimenovati drugače! vprašam ju, jasno in glasno, če gre ta bus do Ježice. Oba mi rečeta:"Ja valda gre!". Okej. Sej ne, da je na busu pisal BERIČEVO, ampak okej, sem vstopla. Smešno? Men se kasnej ni zdel. Glede na to, da sem letos prvič študentka, še ne poznam vseh povezav in ker bus kam pele, pa sm mislala, če sta mi to rekla LJUBLJANČANA, potem bo že držalo. Grem na bus. Se vsedem. In kaj se zgodi? Šesti čuti mi je govoru, da naj grem dol pri hotelu Domina, pa sm rekla eeehhh.... Sej je pravi bus. Aham, je bil pravi bus ja... Od od Domine naprej je stric zavil DESNO. WTF sm si rekla? In smo se pelal po avtocesti... V men je vrel... Vidla sm tablo za Celje in Maribor... Ne.... Fak... Na prvi postaji sm izstopla, no na drugi. Grem v trgovino čez cesto in vprašam trgovko, kdaj pele bus nazaj v center. Pa mi reče, da čez 1h in pol. In mene je skor pobral!! Kličem kolege, vendar kot zakleto nihče ni prišel ta teden z avtom v Ljubljano. Kej hujšega! Kam sem se dala? Nikjer ni blo nobene gostilne, da bi šla vsaj na kavo al karkol. Stala sem na postaji, kot lipov bog 1h pa pol, da je pršu bus in da sem končno lahka šla domov. Končno sem prišla domov! Po skor treh urah! Premražena do konca! še vedn se oddtajam, sma žurat grem pa vseen! Wink Smile

Nauk zgodbe?

NE ZAUPAJ SREDNJEŠOLSKI MULARIJI!

objavil(-a): missyBee ob 23:37 komentarjev (8) ogledov: 22
sreda, 28. november 2007

Sej bo!Sej bo Lenca! Sploh ni panike, če ne bova izpolnile kriterja do 15. decembra! Bilo je pač veliko zunanjih dejavnikov, ki stvar malo zavlečejo ali zapletejo (izpahjena rama in s tem nič gibanja, problemi v službi, kantracepcijske tabletke...), pomembno je, da si se trudila in itak, da po vsem tem ne moreš v tok hitrem času imet idealno težo... malo se bo zamaknilo in imela jo boš februarja!

Jutri bova pa zmerili in % maščob so je sigurno znižal! Tako, da samo tako naprej in TELO DA TE KAP ti ne uide!!

objavil(-a): SandraS ob 23:26 komentarjev (3) ogledov: 16
sreda, 28. november 2007

SI, KAR JEŠVčasih so otroci za praznike dobili pomamarančo in krhlje posušenih jabolk. Danes dobijo bonbone, piškote in čokoladke v neomejenih količinah. Obstajajo celo omare, ki je polna sladkarij pri komu doma. Zdravo je tisto, kar rase. Danes lahko kupiš pomarančo skupaj z devetnajstimi strupi vred v nemški trgovini. Testirali so nekaj jabolčnih sokov in so ugotovili, da nekateri ne vsebujejo niti 1% jabolka. Prisegam na Fructal! Čeprav smo doma včasih kupovali sokove Rauch. Ti so tudi čisto umetni. Ponavadi imamo raje tuje proizvode.

Dejansko se je kvaliteta hrane tako zelo poslabšala, da vedno veš, kdaj je nekaj domače in kdaj iz trgovine. Predvsem pri sadju in zelenjavi. V trgovinah vsa roba čaka predno pride na polico, vse dobro gre v maloro. Solatka lahko čisto fajn zgleda, a izgubi vso vrednost v tranziciji iz skladišča do police. Po možnosti je že oprana. Veste, vitamin C je topen v vodi?

Obožujem jagode. Prave dišijo in imajo dušo in okus. Gojene samo dobro zgledajo in so čisto brez okusa. Najraj imam tiste, ki čez 24 ur postanejo čisto plesnive...

Obsedenost z zdravo prehrano sodi v fobijo. Nič nimam prooti vegeterjancem. Stvar izbire. Poznam eno punco, ki se ima za eksperta. Prebere vsako deklaracijo na proizvodu v hladilniku. Na pultu ima toliko vrst stekleničk s tabletami, ki jih jaz še nikoli nisem videla, kaj šele probala! Zdaj je noseča in je totalno slabokrvna. To, da je vegeterjanka, škodi njej in otročku.

Moderno je biti fit kot vrhunsko natreniran žužek. Ni slabo, če ima tip mišice na pravih mestih. En najboljših slovenskih bodybuilderjev je skoraj umrl, ker se mu je pri petindvajsetih ustavilo srce. So ga komaj rešili. Upam, da se bo Cime pozdravil.

Nobena skrajnost ni pametna.

objavil(-a): mačka7 ob 20:11 komentarjev (4) ogledov: 26
sreda, 28. november 2007

NISEM POPOLNA ... veš?Zavedam se, da pisanje tega bloga ne bo nič spremenilo, kvečjem mogoče poslabšalo. Veste, obstajajo ljudje, ki imajo tako močno prepričanje, da vedo vse, ali da niso krivi, ali da so popolni, ali so pa pač mnenja, da nihče drug nima prav kot oni sami. Prepričani sami vase do te mere, da tudi če ni res, imajo neznansko sposobnost prepričevatiti sebe tako dolgo in v taki meri, da verjamejo že sami sebi. ... Veliko je različnih ljudi. Lahko bi rekla... 100 ljudi, 500 čudi... Hmm in seveda ne moremo biti vsem ušeč, tako kot nas ne morejo vsi sovražiti. -> če smo sami normalni, seveda.

...Biti normalen? tudi to je pojem zase. Ali sem sama normalna? Za koga sem bitch in za koga fatalka? ...uff, bi se še dalo razpravljati. Vem samo, da sem. In vem da ne rabim nikogar, da bi me kritiziral. Vem da sem oseba, ki zna biti prijazna in nesramna. Vem, da sem dobra in slaba. Vem, da znam biti trmasta. VEM DA NISEM POPOLNA. Vem, da znam biti hvaležna in vem da znam vračati. Če je nekdo dober do mene, bom jaz dobra do njega, če me pa za****, pa ne bom mogla biti,.. ker jaz nikoli,nikoli, ne pozabim. tud tistga ne, ja... ali pa tistga... NIČ! In jaz si ne morem pomagati.Ker taka pač sem. Če se mi zameriš ti ne morem več zaupati. Vem, da znam ljubiti. Ali je nasprotno od ljubiti sovražiti? Zate je. Nikoli se nisi znal odločiti kaj sem. Oprostite. Kaj sem ZATE. ...Brezvezne so besede, ki ti ne pridejo do živega. Neda se mi več ubadati s tem, da boš dojel, ker nikoli ne boš. Vem, da bereš moje bloge. Vem, da še vedno hodiš na simpatije in glasuj zame ... špijonirat ... Ampak saj je vseeno. To ni več pomembno. Obrezneš se na vsako mojo izrečeno ali zapisano besedo. Kje je fora? Nevem. Nevem kaj bi sploh mogla narest. Wčasih nevem niti kaj je prav.

Ja res je. Wčasih me pripeljete do tega, da pomislim... ali sem jst blesava al ste vi?... Zato nevem kaj narest. Res P, newem. Rekel si, da sem vredu oseba (nazadnje), da me jebe moja mladost in neizživetost...da ko se bom "umirila", da bo srečen tisti ki bom z njim... da me razumeš...

Ja in zakaj pol okoli govoriš grde stvari o meni? Po tem ko si mi to rekel..

NO, OB TAKIH STVAREH SE JAZ UPRAŠAM : A SM JST PRFUKNENA AL OSTALI?

Mislim, da tega ne bom nikoli izvedela. Verjetno je pač vsak blesav na svoj način. Druge ni.

...in še enkrat... VEM, DA NISEM POPOLNA. ALI TO VEŠ TUDI TI?...

objavil(-a): ..::PaRiS_girl::.. ob 16:07 komentarjev (3) ogledov: 28
sreda, 28. november 2007

Moj prvi blog-lenoba, lenoba zvesta sem ti do grobŽe kar nekaj časa premišljujem da bi imela svoj blog, vendar iskreno povedano sem lena ko fuks in vem da se hitro naveličam stvari. Pa vseeno poskusimo...

Danes je sreda, ne maram sred. Sreda je beden dan a vseeno boljši dan kot ponedeljek in torek, saj je bližje vikendu. Danes sem imela faks, vendar zopet nisem šla saj sem preveč ... lena. Vendar, v soboto imam kolokvij in se bo treba učit. Ja v soboto. Profesorji nimajo nič drugega za počet, zato težijo še študentom.

No zdaj se grem pa učit.

objavil(-a): Ursholinek ob 15:17 komentarjev (2) ogledov: 20
torek, 27. november 2007

Sovražim sirupePo moji odisejadi k teti iz Pliberka in še dvodnevnem postanku na Molltalu sem staknil prehlad, ki ga zaboga nikoli ne znam pozdraviti. Vedno še za kak mesec ostane suh kašelj in fluorescentno zelene stvari, ki mi zjutraj letijo iz grla. Danes zjutraj sem v wc školjki pustil eno fino kepo kultur. Prisežem, da se je kepa premikala!

Ker imajo neoangini približno takšen efekt kot senčnik na podmornici, sem zjutraj šel v lekarno in izkoristil še zadnjo možnost - sirup proti kašlju.

Če se je treba odločiti med sirupom in injekcijo, bom izbral slednjo, saj imam glede sirupov očitno še posledice iz otroštva. Enostavno ne prenesem tistega gnusnega sluza v še bolj nagravžno oblikovani steklenički, ko pa preberem, da zvarek vsebuje še stvar, ki se ji reče natrijev bromid pa se mi še obrača želodec. Ampak jebiga... Že en mesec kašljam kot da bi dnevno skadil tri škatle drine brez filtrov, zato je čas, da kulture v grlu izkoreninim.

Grem pogoltnit novo žličko. Na zdravje!

objavil(-a): megafotr ob 11:37 komentarjev (6) ogledov: 27
torek, 27. november 2007

RazlikaNo, pa vzemimo centimetre pod lupo:

Teža je šla dol za 6 kg

Obseg roke se je zmanjšal za 4,5 cm, obseg prsi za 5 cm, Obseg pasu za 15 cm, obseg bokov za 11 cm, obseg stegna pa za 8 cm.

tko, dokaz sem, da herbalife niso čudežne tablete, saj so realni rezultai glede na čas odkar proizvode uporabljam! Počasi se daleč pride Wink

objavil(-a): lenca mi ob 07:58 komentarjev (7) ogledov: 23
ponedeljek, 26. november 2007

unhappy endingBlo je nekak tko..25.06.2007 veselica u Krašnji(jzt še vedno bla iz moimu Matejem).ena frendica me puvabla na to veselico in jzt takoj ZA.matej biu paranoičn tko kt zmeri ampak THAT'S THE WAY THAT WORLD SPINS.gremo jzt, tjaša, njen Big brother pa luka na veselico.vse blo ql, jzt pa tjaška sva nalivale vodko-->MoSkVa, pa še ene par ice-ov.mene se alkohol itak prime tok hitr, da sm pjana že če sam pogledam kkšno pjačo, ampak pustmo zdei to.čez večer sm spoznavala različn folk, eni bli bl čudni k ta drugi.heehe.šala.drgač sm se mela pa tko dost vredu.vidla sm tud dost že poznanga folka k so bli že pjani pumoje k so šli ud doma.d00h.ni kj več za povedat,d niso tok slabi fantje tm.edn mi biu še posebi ušeč.ime mu je blo Simon.no nej povem do konca::men dogajal tko k zmer in sm pač mal pozabla na mateja.

k sm pjana sm pač ful..am..prjazna, ne d drgač nism, sam tko..rada objemam folk pa lubice dajem na ličke.po eni uri k sm spoznala unga mudela, al pa še mnj, sm čutla kokr eno željo po tem, da bi se med nama kej zgodl, al opoljub al dolg objem al karkoli.če se prov spomnm sm mu dala lubčka na vrat.fora bla u tem, da je on mateja poznov in vedu da sm jst od njega punca, sam alkohol ma svojo moč in ga ni motila ta moja PRIJAZNOST.mal sva se objemala in ščasoma sva šla mal bol na samo.na en res romantičn kotičk-->5metrov stran od wc-jev..smehiiii:d začela sva se(čeprov mi je to ful grda in čudna beseda, ampak ok) žvalit in kr naenkrat men tko ratal bad.ne morš da vrjamš ampak men se faca ud mateja pred učmi prkazala.svaka mu čast.ubadva sva se pač mal zavedala da kar sva naredla je blo narobe.on je reku: matej bo za zmeri jst pa sam za zdej. men blo mal nerodn, ker nism hotla tega slišat, ker zame blo že konc iz matejm že tko sva se sam kregala, ker je mudel biu tok lubusmn in jst tega nism bla navajena..ampak po eni strani pa nism hotla to slišat, ker sm hotla nadaljevt vse skp in nikol nehat.z nobenmu se nism mela tok dobr kokr iz njemu v tistih parih trenutkih.sam vseen sm dobesedno pobegnla stran in nč rekla.šla sm kao na wc in k sm pršla nazaj, da bi ga našla, ga ni blo več.moji občutki takrat so bli zmešani med sabo::žalost,sreča,naval ljubeznske energije,sramota.. Confused

kaj češ.mam eno velko napako, da prehitr začnem vrjet v neki, kar sploh ni možno, da se uresnič.na momente sm še zmeri tista mejhna punčka iz čopki k komi čaka da dubi medvedka u roke in ga noče nikol več izpustit.pr men tko nekak deluje ljubezen.k mam neki se oklepam do konca, verjamem v vse možne čudeže,k bi se lohk zgudil in pol na konc zmeri ostanm razočarana, ker se to ne zgodi al pa se ne zgodi tko kt bi se mogl.ta fant mi je zmešu glavo, kokr se to kičast sliš je čist res.iz matejm sva nasledn dan prekinla zvezo.nism mu povedala za unga.nism mu hotla, ubistvu mu nism mogla tega rečt, ker je biu že prevečkrat na tak način prizadet.rada ga mam še dons in pomalem se sovražm, da sm bla zmožna kej tazga nardit.sovražm ženske k to počnejo, zdei sm pa sama taka ratala.ta dan sm se tud še1krat dubla iz unmu.ceu dan bla čist naspiderana in komi čakala d ga s5 vidm.iz tjaško pa lukatom smo šli u eno gostilno tm u blagovci zvečer in se mal po svoje zabaval iz enim zlo čudnim biljardomčez kšno uro se je prkazu on in mene ratal tok sram, da kr nism vedla kaj rečt.dobesedno sm ratala k ena 13letnica k vid svojo simpatijo.joj.neki sm probavala govort sam vse kar sm rekla je bla bedarija.že to je dost da bo on str 18 jst sm pa sm že 16.AGE DIFFERENCE pato.po biljardu sva se šla mal ven pogovarjat.men blo res hudo.nevem al je lagal al pa je resno mislu k je reku, da mu je ful vredu bit u moji družbi.Smile

čez neki časa sva se mogla poslovit ker je mogu it.s5 sva se objela in se poljubila.na uho mi je reku, da mu je všeč to da se na koncu tko posloviva.nism mogla kej kokr da rečm, da je men tud to najbl všeč.jzt sm pol kr zažvela in sva iz tjaško densale u skorej prazni gustilni..dogajal nama je u pouno.nasledn dan sm načrtvala da bi se isto lahk vidla u tisti gostilni, sam ni mogu zard prevoza.poklicala sm ga in ga hotla nekak prepričat naj pride do lukata.adrenalin mi je biu na višku.v men se je sprožla ena energija k se je uglasu.pogovarjala sva se skor eno uro.vseen ni mogu pridt.se zgodi kaj češ.vsa osladna sm bla, to se še spomnm..kej druzga pa ne več.vem da je med tem k sva guvurila gledu zvezde čez okn.nevem če je to kej res sam še vseen mi je deloval zlo realno..ne maram romantikov, pa ne maram tistih k se majo za kej več.on je biu taprav.ne mislm tko taprav-->princ na belem konju pa ta shit, ampak tko::vse kar maram v enem.vem da ni noben popoln, povsod so napake.ena je bla že to, da se ni hotu zamert mateju in je biu to tud edn od razlogov zakaj med nama ni mogl bit nč.Crying or Very sad

najbl me je pa prizadel to, da čeprov je že skor 6 mescou po tem, je baje lagal za vsako stvar k mi jo je reku.vsaka ženska je jezna in žalostna, če jo nekdo prizadane.sam jst nism bla jezna.bla sm sam žalostna.zmedena.upam še dons da je blo kej tud res.upam, da mu je bla všeč moja družba.upam da sm mu bla jst všeč.3mesce sva se spet vidla in vsa tista zmešana čustva so se nazaj vrnila.hotla sm se mu prbližat, sam se mu nism mogla ker me ni mogu pogledat u oči, rekla sm mu da mi je žou če sm pokvarla prijateljstvo med njim in matejem, biu že mal pjan sam vseen me je pogledu tko da me je kr zmrazil.nism vidla še tolk obsojanja v katerekolih očeh kokr sm ga vidla v njegovih.hotla sm ga gledat še 24ur skp,ker nism hotla, da tud če me gleda iz očmi polnimi obsojanja, da me ne neha gledat.energija je bla v men taka..polna emocije.ekstaze.adrenalina.želje po njemu.po dotiku.objemu.poljubu.SmileSrček

čist sm zaljubljena u neko idejo k se nebo nikol uresničla.trenutno si ga želim slišat, sam k je to mal narobe.na nek način sm izkoristla njegouga frenda sam nikol pa nism hotla nubenga prizadet.fora je u tem k se je ta njegou frend čiz vame zalubu jzt sm ga pa že 2mesca nazaj skenslala- nism mu povedala d sm zalublena u Simona.kakorkoli nardila bi vse potrebno, da me moja neuslušana ljubezen neha gledat iz obsodljivimi očmi.nekak na en čudn način ga mam mal rada.sam to ni tist_rada te mam do zvezdic pa nazaj.NOT THAT KIND OF FREAK __sam, po resnic povedan, se mal sovražm.to ni prvič d se mi je to zgudil.kakorkoli že baje, da skos o men govori.to sm slišala od nekih virov Wink, da baje d kar mi je povedu, je govoru po resnici.THE GUY REALLY DOES LIKE ME. sam za moje pojme, če nimaš jajc k s trezn pol ji nikol nauš meu.a mam prou?? npr.: za noč čarovnic je bla pr Lukatu (zdej že biušmu tipu) žurka. in valda,ker so frendi je biu še >>on<< tm.omg!! skos biu zraun mene, sam k je vidu d prhaja Luka zraun je pa k ena pudlasca zbežu stran.lih tist dan sva iz Lukatom nehala_zaradi navzkrižnih interesou pTo:p .no 17.11. sva se iz Simonom spet vidla in clo trezn se je pogovarju z mano.na konc puljubu roko in izginil u neznano.sanjam le še,da mogoče nekoč pa se bo upogumil in hotel biti z mano..sei se bo, a ne?? (I can dream, can I?)Embarassed fuEvil or Very Madit

*somebody once told me that if I would write my fillings down it would made me feel better.I still feel confused.once in every 6months I fall for a guy that knocks me of my feet.he's saying all the right thing and I think I may stand a chance.I feel dissapointed and alone when my dreams don't come true.It's just a crush but it hurts.**

objavil(-a): KeThY ob 17:49 komentarjev (1) ogledov: 11
ponedeljek, 26. november 2007

Sošolecpoznava se od prvega letnika faxa...skupaj sva bila na vajah do sedaj...ko je padel v drugo skupino...

zacelo se je najprej iz moje strani...v prvem letniku in v 4. nadaljevalo z njegove....

bil je in se je vesno pravi cuker...nekaj je bilo na njemu...njegov pogled, nasmeh, ze samo dobro jutro, ko ga je izrekel, ko je stopil v laboratoriji so se marsikateri zasibila kolena Embarassed

tako so minila leta na faxu in vaje, zuri, izpivedi ljubezni in vse kar seldi zraven...tudi kako razocaranje, a vseeno smo ostali skupaj kot kolegi in prijatelji, ter sli cez marsikaj skupaj....

prejsni cetrtek, se ja nasa druzba zbrala v hotelu Slon, kjer smo obiskali festival vin, kjer probas tisto, ono, drugo...nasa, tuja vina...sladka, suha, rose-je, penine, redeca, bela...in tako se je vse skupaj zacelo...pogled tu, pogled tam...kjer je bila priloznost sta se najina pogleda srecala...nehote, a nekaj je bilo v teh pogledih, ki se danes ne vem...ali je kdo kej bol podzigal ali ne....js sm bila tam, zato., da se imamo fino in uzivo ter zazuramo naprej se v kakem od ljubljanskih kaficev Wink in res...sli smo po okncanem festivalu v lokal, kjer so padale pijace...vedno polen kozarec v roki, dobra muska, pels z enim z drugim sosolcem, tudi s kako sosolko, ki pozene kri po zilah kateremu od sosolcev Wink smeh, solze...

nakar pride On...sosolce...in kar naenkrat na svojem hrbtu cutim njegovo hladno roko in topel dah na vratu...moj pogled je takoj sel po lokalu, ce naku mogoce kdo opazuje...oz, da naju lahko vidi...nakar vidim Njo (svojo najbolso frendico...) in samo odrinem njega stran....in si mislim...kako lahko naredis kaj tekega...najprej njej izpoves ljubezen., potem ko te pa ne j***be 5 posto pa ze skaces po drugi sosolki...ne ne bom tista, s katero je milslis prizadeti...ne ne bom,...ker mi Ona prevec pomeni kot nekdo, ki jo bi lahko oz. misli, d ajo bo prizadel...a cez nekaj casa spet...a tokrat cutim ze njegove ustnice a svojem vratu...ne nism se jim mogla upreti...preprosto ne...in sm mu vrnila kratek a sladek poljub...ki je bil pa tudi vse....in tu se je tudi zakljucila najina vcerna 'romnca'... ko me je prosil, ce mu lahko pomagam poiskat zgubljeno denarnico...nakar sm ga videla v naslednjem trenutko, ko sm iskala njegovo denarnico po lokalu videla z drugo sosolko, kako se obesa po njej... Shocked Shocked Shocked

sam je vseeno moj sosolec, ki je cuker in ki mu je zadaogajalo tisti vecer in tam je tudi ostalo Wink

objavil(-a): *CaTh* ob 10:50 komentarjev (4) ogledov: 27
ponedeljek, 26. november 2007

Alcohol & DanceKakšn tedn je mimo.. mogoč še več.. več več.. prejšn tedn je minil k nor. Z mojim punčkam smo ble vse 4 dni,ups noči nažgane in jih preplesale v kmšju.. in to jst k sm še pol leta nazaj trdila d kmš sux.. sj ne da so nebesaSmile ampak naplešem, napojem/nakričim in napijem se pa še vseen. In to je vse kar trenutno rabim. Buža je rekla da se bomo s 25 leti zresnle in najdle tistga The one..in sem neki računala d bomo tkrat še na faksu in se najbrž še vedno podile vsaj dvakrat na tedn po kmšju. In po moje ne bo nč s tega.. The one hehe .. čeprov sem prepričana zaenkrat da ne obstaja ... mogoč pa. Vsekakor upam da še ne kmal.. d vsaj ta naslednja 4 leta mojga faksa minejo uspešno, brezskrbno, pijano .. Drugač pa komi čakam 15. ker spet pride Izola in Gavioli.. Just party all night longVery Happyobjavil(-a): M6 ob 00:36 komentarjev (2) ogledov: 20
nedelja, 25. november 2007

Predolga predigraZa mano so trije do konca naporni tedni:

Naprej cel teden izobraževanje v službi. To je bilo možgansko posilstvo, penetracija do konca. Pol dve službeni potovanji v London in Budimpešto, kjer sem uporabil izobraževanje. Cela norišnica, odbiti ljudje, žur do konca. Idioti pa nam to plačujejo,… ma kakšno izobraževanje?

Pred kratkim sem imel rahel spor s frendico in danes sva se dobila, da se malo pogovoriva o tem bednem otročjem sporu. Hitro sva se zmenila in vse je cool. Poznava se že petnajst let. Bila sva par, ampak sva dojela, da je bolje, če sva frenda. Tu pa tam sva še vedno intimna, seveda, ko sva oba samska! Vedno se je zgodilo spontano, nikoli načrtovano.

Cel večer sva debatirala, smeh do solz,…Pol pa kurjava do jaja-besedna. Ona naenkrat vstane in prbije:«Stari, ta predigra je predolga, jaz grem spat!« Razmišljam kot moški, začuden, na začetku, smešen sam sebi. Pa kjer idiot sem. Pridem k sebi in razmišljam kot jaz. Fak, ma sem res kos mesa za izkoristit? Verjetno res nisem tak kot večina moških in ni mi žal.

Debelo rdečo knjigo sem vrnil! (prejšnji blog)

objavil(-a): mp ob 00:38 komentarjev (3) ogledov: 19
sobota, 24. november 2007

Pokvarjena Nivea crema?Nisem je kupila prvič, kupila sem jo že velikokrat poprej. Kupila sem jo prejšni teden, v Millerju. V nedeljo sem se z njo enkrat namazala, nato pa sem jo pospravila v predalnik, kjer je ostala cel teden. Temperatura v moji sobi je bila normalna, okoli 20 stopinj, na njo ni sijalo sonce, nič.

Danes jo hočem ponovno uporabit, jo odprem, si jo hočem na dlan stisnit...a iz flaške priteče le neka rumena tekočina ? Ni bila ravno pretirano mastna, ni imela nobenega vonja...rumena tekočina, barve nekaj takega kot takrat ko greš lulat.

Ampak...ne vem, meni tole ni jasno...

A se lahko krema tko pokvari?Pa pred dobrim tednom sm jo kupla!

objavil(-a): M.K. ob 12:10 komentarjev (8) ogledov: 26
sobota, 24. november 2007

PRVA LEKCIJA HIP HOPAResnično sem se veselila te plesne ure. Potem sem zagledala njega. A moram čist vse plesalce poznat?!? Če bi izbirala kdo mi je od čist vseh, kar jih poznam antipatičen, bi on bil na drugem mestu. Če bi bil povprečen, si ga ne bi niti zapomnila. Enx sva plesala in mi je hotel solit pamet. To pa pri meni ne pali.

Streching je bil soliden. Danes me vse boli. Skleci me ubijajo, ha,ha. Takih moških gibov sploh nisem vajena, ker sem ženska. Sploh po lekciji iz orientalskih.

Hip hop fajn zgleda po tv ali če vidiš koga, ki raztura kje v živo. Zgleda rabim malo časa, da mi zleze pod kožo in v uho.

objavil(-a): mačka7 ob 01:42 komentarjev (3) ogledov: 30
petek, 23. november 2007

Kaj boš pa ti, ko boš velik(a)?

Včeraj sem bila pri frizerju. Po dolgem času spet. K njemu hodim že 5-6 let in sem z njim ful zadovoljna. He brings out the best in me. Vedno se mu brez strahu prepustim, čeprav se frizerjev sicer ful bojim oz. jih ne maram. Ne vem, zakaj. Vedno sem se jih nekako bala. Ker nisem nikoli vedela, kaj pričakovati. In seveda nikoli nisem dobila, kar sem hotela. No, ampak pri njemu dobim... Pa ne samo nore frizure, s katero se ful dobro počutim, ampak tud božansko masažo lasišča (20 min, mmmm!) in prijeten pogovor. Z njim sem presenetljivo odkrita. Brez sramu, brez zadržkov se pogovarjava o vsem. Zanimivo, ne? Sicer ne maram 'pogovorov' pri frizerju, ker so brez vezni, vsaj meni se zdijo. Jaz sem najraje tiho, al pa berem kako revijo. Saj vem, bedno... Ampak ne da se mi ukvarjat z nekaterim folkom. Včasih imam slab dan in mi ne paše, da se mi prisiljeno smejijo, hvalijo moje lase, oči, barvo polti... Itak je BS. Ne rabim tega! No, vsaj ne od njih. Smile

Preden preidem k bistvu, naj povem še tole anekdoto, ne morem, da ne bi. Haha, letos poleti sem zaradi slabe vesti poskusila nek nov frizerski salon. Ker mi ga je priporočila prijateljica in ker je, roko na srce, 3x cenejši od tega mojega. S frizuro nisem bila najbolj zadovoljna, ampak OK. Ko sem 14 dni kasneje prišla še na barvanje (prvič se nisem, ker sem se ravno odpravljala na morje in zaradi sonca in soli ni imelo smisla), me je prijazna frizerka prosila, naj se sama razčešem, da me ne bo cukala. Mislila sem, da se šali, potem pa mi ponudi krtačo. Svašta!! OK, se razčešem... Me pobarva - barva je bila daleč od želene (in izbrane), ampak OK. V glavi se že kregam, zakaj, zakaj, zakaj. Moj M je pa le vreden svojega denarja in pri njemu dobim vse, kar hočem, pa še zmasira me, pa pocrkla s kakim simpatičnim (in vsaj navidez iskrenim) komplimentom, zmer se ful nasmejiva... Ah...! Ko se spomnim, da sem tukaj zato, ker bi rada nekaj prihranila, požrem cmok. Potem pa me taista frizerka prosi, če si lahko sama naredim frizuro, ker ona "ne ve, kako frizuro ponavadi nosim." Prosim?! Kaj?! Halo?! Saj se hecaš!! Pa se ni - "daj si sama naredi frizuro, ker ne vem, kako nosiš," mi je rekla. Hahaha, kok mi ni blo smešno!! Sad Sem pa prihranla 2/3 siceršnjega zneska, ja...

No, nazaj... Včeraj grem k svojemu frizerju M. Najraje bi mu skočila v objem, ko sem ga zagledala. Moj frizer. Toliko sva imela za nadoknadit. Vse od spomladi... Bilo je super, dve uri sta minili kot bi mignil. Pogovor je tekel o vsem, o njemu, meni, njegovi punci, mojemu fantu. Zanimivo, da k njemu hodim na vsake 3-4 mesece, mu povem marsikaj in vedno se vsega spomni. Jaz pozabim, kaj sem danes jedla za kosilo takoj, ko je kosila konec...
M je dve leti mlajši od mene. Vedno sem občudovala njegovo dobro voljo, ljubezen do življenja, pozitivno energijo, iskrice v očeh, njegovo skromnost in spretnost. Njegovo sposobnost, da mi pride do živega. No, pa mi med pogovorov pove, da si je pri 14. letih zastavil tri življenjske cilje. Dva je že dosegel, tretjemu se približuje. V nekaj letih si želi odpreti lastni salon z vso dodatno ponudbo (verjetno make-up, nohti, nisem spraševala). OK, fino fajn. Nekako sem bila prepričana, da sanja nekoliko previsoko. Kajti, ali niso sanje skoraj vsakega frizerja, da gre nekoč na svoje? Pa me je presenetil s podrobnim načrtom, kdaj, kje, kako - naslednji teden zaključuje z izpiti za pridobitev naziva mojster, izbrano ima že lokacijo za salon, prihranjenega nekaj denarja. Raziskuje, bere, se uči, noče ponoviti napake drugih. Na vsako vprašanje je imel dober odgovor. Bila sem prijetno presenečena. Seveda pa me je zanimalo tudi, kaj sta bila prva dva cilja. In mi ves zaljubljeno srečen odvrne, da je bil njegov prvi cilj spoznati dekle, ki jo bo lahko zadovoljil na vseh področjih v življenju - fizično, psihično, finančno... To je bil njegov prvi cilj. Drugi pa ta, da bo to dekle ustrezalo tudi njemu in da mu bo všeč kot oseba, pa tudi vizualno, da bi našel svojo dušo dvojčico. Kako skromno, mar ne?! Ampak s to punco sta skupaj že 2-3 leta, pa je, ko govori o njej, kot en najstnik, ki je ravnokar prejel prvi poljub. Žari! Od sreče! Wow... Pravi, da je našel, kar je iskal vse življenje. Globoko. Jaz še nisem našla. Sprašujem se, zakaj. Zato, ker nisem nikoli iskala, ampak je bila vsaka ljubezen ali splet okoliščin ali pa naivno prepričanje, da tega moškega pa lahko spremenim na bolje. Žalostno!! Nikoli si nisem rekla, da mora moj fant imeti te in te lastnosti, da bi bila z njim. Sicer vem, katere lastnosti so mi všeč, ampak niso pogoj. Če jih ima, super, celo odlično, če pa ne, pač... Nihče ni popoln. Pa je to dovolj?! Nikoli nisem nikogar pustila zato, ker ni ustrezal mojemu idealu, mojemu princu na belem konju. Vedno so bili razlogi drugje, ali je ljubezen preprosto umrla, ali je vmes prišla tretja oseba, ali pa je bila to droga... Nikoli zato, ker ne bi imel vsega tistega...

To moje razmišljanje o tem, kako patetična v bistvu sem, prekine z vprašanjem: "Kakšni so pa tvoji cilji za prihodnost?". Prosim?! Kako? Jaz? Cilji?! Em...! Sad

Še cel večer sem razmišljala o tem in o vsem povedanem. Kam grem? Kakšni so moji cilji? Kaj bi rada v življenju počela? Kaj si želim od življenja? Se morda zato vse odvija tako počasi, ker se mi nikamor ne mudi?
Kakšni sploh so moji cilji? Je to končati faks? Ja. Je to biti dobra žena in super mama? Ja. Ampak... je to vse? Zakaj vedno dovolim, da me usoda vodi? Zakaj samo čakam in obupujem, da je itak vse že jasno, nekje zapisano in da ne morem ničesar spremenit?

Močno mi je dal misliti ta moj frizer. Danes še nimam odgovora na vprašanje iz naslova, morda že jutri ga pa najdem. In za to mu bom večno hvaležna. Da mi je odprl oči. Da sem dojela, da imam lahko svet na dlani, če se le odločim tako. In če si le upam.

objavil(-a): vrtnica1 ob 22:26 komentarjev (2) ogledov: 20
petek, 23. november 2007

Totalno sem razp******Ja!! Zakaj? Ker po celem tednu gonjenja v tisti bedni Ljubljani pridem domov in...

-prvo kot prvo sem razpičkana, ker ni nič za jest. Lahko bi še zame kej od kosila pustil!

-čaka me gora posode za pomit. Če hočem zdejle it jogurt pojest, moram prvo it posodo pomit, kr je zmankalo skoraj usega pribora (seveda, le zakaj bi ga sproti pomivali, ko pa lahko to nameri M.K. ko pride domov?)

-ravnokar sem opazila, da je pleh od nedelje in mixer še vedno nepomit!! Od nedelje!! Zdej je že use zasušeno, kako VESELJE bo to pomivat!

-uzunaj m***** f****** mrzlo, hiša pa m***** f****** nezakurnjena!!!!

Mislm, WTF moja nezaposlena, neštudentska sestra dela cel kurčev tedn poleg tega da se lubčka z fantom v svoji sobi?!?!?

objavil(-a): M.K. ob 15:55 komentarjev (5) ogledov: 30
petek, 23. november 2007

Pretep med ženskamiKraj: trgovina z spodnjim perilom, lj,popust do 40%

Jabolko spora: tangice, iz 25eurou znižane na 17

Dogodek: torej ja, danes zjutraj;dve ženske sta se scufale za ene tangice. Scufale dobesedno. V borbi je ena svojo "nasprotnico" nato poskusila mahniti po glavi z svojo orjaško torbico. Ob tem si je zlomila noht, ŠELE POTEM je začela ta ženska zjat, jo zmerjat. Tangice so strgale (valda, ena vlekla v eno, druga pa v drugo stran). Potem je nastal problem, kdo bo zdaj te raztrgane tangice plačal..

Joj, mislm, ženske, halo, za 17 eurou se tko javno ponižat?Mah, kot da so/ste peroksidne u glavo! Saj je blo smešno, ampak hkrati tudi žalostno. Kok so ene ženske mahnjene na cunje! Hudo!

Kako se je usa zadeva končala ne vem, sem prej odšla iz trgovine.

In zdaj se spomnim; zakaj nisem tega slikala in poslala na žurnal24?!?!?!?Bi usaj zaslužila 20 eurou!To je pa že za ene tangice, a ne?Wink

objavil(-a): M.K. ob 10:37 komentarjev (8) ogledov: 29
četrtek, 22. november 2007

M***** f****** pedofil!Uceraj sem se pvic v zivljenju temeljito ustrasila. Cesa tako ogabnega, bolj prostaskega se nisem dozivela. Izkusnja, ki je nikoli ne bom pozabila in izkusnja, ki jo bom imela vedno pred ocmi, ko bom imela lastne otroke.

Z kolegico se zvecer, ob 19.00 uri odpravima od zelezniske postaje do KCja. Ker sma si zeleli malo prihraniti pot, sma se odlocili iti po eni stranski ulici, torej sekati pot.

A groza. Na tej ulici naletima na enga strica, tam pri 40tih letih. Najprej naju ogovori v kontekstu; kam pa kam puncke male, kaj pa take puncke delajo ob tej uri same? A se bi rade puncke igrale? Potem stopi iz sence. Na najino grozo ga vidima, kako v rokah drzi svoj kurac in si ga...hm, pac drka. Naju valda pograbi panika, zacnema panicno tect nazaj, na glavno in osvetljeno ulico. On nekaj casa tece za nama, verjetno se vedno z roko na svojem kurcu.

Ustavma se za prvim vogalom, polna gruca ljudi. HVALA BOGU! Kolegica se mora ustavit, 2x bruha. Malo se usedema, nato pa na prvi bus in domov.

Mene je zdaj strah hodit po Ljubljani...

objavil(-a): M.K. ob 14:04 komentarjev (18) ogledov: 34
četrtek, 22. november 2007

Nasi razvaje frociKraj dogodka; Mercator center, Ljubljana

Upletene osebe; mamica srednjih let, njen sinko, star kakih 5 let

Jabolko spora; figurica Supermena

Dogodek; torej ja, tale mamica je za svojega sinka ze uzela eno cokolado. Ampak njen sinko je hotel se vec, on je hotel eno igracko, bolj natancno; figurico supermena. Mamica je rekla; Ne, mas ze cokolado, ne bom ti se igracke kupila. Izberi; ali cokolada ali pa igracka.

In kaj naredi otrok; sredi merkator centra se vrze po tleh, zacne ne kricat ampak vrescat na use grlo, da smo se ze sprasevali, kako lahko tko prediren zvok pride iz tko majhnega grla. Tulil je kot zverina ki jo koljejo, z nogami in rokami pa tolkel po tleh kot da ima napad panike. Ves folk ju je valda gleda. Mamica da nato igracko hitro v nakupovalni vozicek. In ko to otrok vidi, utihne. KOT ODREZANO se ves vik in krik preneha. Otrok je nato veselo zaokrozil za vogal, verjetno po kako drugo igracko za izsiljevanje mame.

Mislm, koji razvajeni froc. Nobene druge besede ne morem uporabit kot froc. In potlej se folk rece; pri nas bomo imeli pa samo enga otroka, ker mu hocemo res dat use najboljse. Mislm, WTF?

1. otroku dat le najboljse; pri 5ih letih mu bo pa res dol viselo ce bo imel obleceno bundico od nike al pa eno bolj pocen. Glih tko mu je isti kurac ce je lumpijevo cokolado al pa milko.

2.dati otroku USE; use? Folk z tem res pretirava danes.Pravi potencial za razvoj bodocih materijalistov...

my humble opinion...

objavil(-a): M.K. ob 13:45 komentarjev (7) ogledov: 24
sreda, 21. november 2007

veteer!!sooovražim veteeeeer!!!! je še kaj bolj nadležnega kot to?

tri možnosti:

1. veter ti piha v hrbet:

tvoja frizura ni ničemur več podobna, vsi lasje se ti zavozlajo,.. človek se vpraša zakaj ni zjutraj raje 5min več spal namesto da se je česal ker itak nima pointa, bi blo več koristi .. poleg tega ti lastna "griva" tak sili na oči, da nič ne vidiš pa se lahko spotakneš ob vsakem kamenčku na poti..

2. veter piha od strani:

frizuro ti totalno uniči, vsi lasje so na eni strani.. lasje se ti nonstop lepijo na labelo ali lipgloss in dobiš občutek da bi se bilo bolje naslednjič kar po laseh namazat z labelo.. ker je na koncu enak učinek.. če imaš šal ti tega kar naprej odvija in si moraš nenehno popravljat..

3. veter ti piha v obraz:

še sploh zdaj, ko je veter tak svinjsko mrzel, ti iz oči začnejo teči potoki solz, da si ljudje na cesti verjetno mislijo da ti je hrček crkno, če pa že ne to, pa moraš oči tričetrt poti imeti zaprte zaradi prahu ki ti leti v oči, katerega je verjetno več kot na MOJI mizi (!!!!!!to pomeni reeeees ogromno!!!!!!) zaradi tega se spet lahko povsod spotakneš ali pa se še v koga zaletiš na poti.. pozimi (torej zdaj..) pa ti obraz dobesedno zmrzne..

mrš pa tako.. sovražiim veteeer!!! naj gre v 3 Pisane Marjetice

objavil(-a): ...:::ninika:::... ob 16:54 komentarjev (12) ogledov: 16
stran: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170

na vrh strani

2006 - 2012 Diva.si. Vse pravice pridržane | splošni pogoji | kolofon | zemljevid strani