Najdi na Divi


"Jesen je zadnji in najočarljivejši nasmeh leta." ~William Cullen Bryant

ponedeljek, 10. december 2007

Spet je konec leta ...

Tudi to leto se izteka drugače, kot sem pričakovala. Bolje rečeno, slabše, kot sem upala. Saj je res, life is what happens when you're making other plans ... In potem razočaranje, ko ne dosežemo željenega.

Saj sem se naučila, življenje so vzponi in padci. Ko nam spodleti, končno spredvidimo kaj imamo ali kaj smo imeli. Ne glede na to, kar imamo, hočemo vedno več in več. Kot vreče brez dna. Pri materialnem. Znotraj pa smo prazni. Tisti, ki ne stremijo po oprijemljivem, so osamljeni, ker iščejo vrednote, ki se izgubljajo.

Ma ja, meni spet ni uspelo. Spet! Vsaj stare znance sem obdržala, posvetila sem se novih hobijem. Upam, da bo drugo leto bolje! Še dalje se bom trudila, da se vsaj ena stvar v mojem življenju konkretno spremeni. Enkrat se mora posrečiti.

Šla bom na kratek dopust. Letošnji prehod iz starega v novo leto bo povsem drugačen kot ponavadi. Komaj čakam! Smile

objavil(-a): Traitress ob 14:05 komentarjev (2) ogledov: 9
ponedeljek, 10. december 2007

Še šest dni do šestindvajsetke

Že res, da še ne dosegam tako častitljive starosti kot nekatere kolegice tule gor in sodelavke v pisarni, vendar tudi šestindvajsetka ni kar tako.

1. Pri šestindvajsetih se tudi uradno ločiš od staršev, saj ločeni fotri od te starosti dalje niso več dolžni plačevati preživnine (jo je pa aktivnim študentom dolžna plačevati država, tako da bom do oktobra 2008 lepo priklopljen na državno joško). Torej sem le še slab teden mamina maza in fotrov sinček.

2. Šestindvajset je že krepko čez polovico dvajsetih, to pomeni da sem že skoraj trideset. Torej je čas, da bi kot družbeno odgovorna oseba začel razmišljati o razplodu. Kandidatk je dovolj, problem je le v tem, da pač nisem družbeno odgovorna oseba.

3. Čas bi že bil, da kupim lastno stanovanje. Pravijo, da je čas denar. Zakaj torej nimam denarja za stanovanje, čas pa je?

4. Za krepkega šestindvajsetletnika bi se spodobilo, da svoje 95-kilske riti ne preveža naokrog v zarjaveli, 10 let stari škodi. Delamo na tem, da to spremenimo.

5. Bližanje tridesetim za sabo prinese starostne bolezni. Zdravniki se nekaj delajo pametne, da mi pri 95 kilah in 178 centimetrih ter družinskih predispozicijah grozi nevarnost povišane stopnje holesterola in posledično srčnih bolezni. Okej, tu so me prepričali. Ampak naj me nekako še prepričajo, da tako oh in sploh zdrav kuhan brokoli ne smrdi.

Obletnico bom praznoval v Barceloni. Verjetno bom zgledno nasekan v gatah skakal po zvočniku kakšnega kluba. Dive ste vabljene, le avion in bivanje si plačajte same.

objavil(-a): megafotr ob 09:32 komentarjev (4) ogledov: 20
nedelja, 09. december 2007

SKY BO

Ker je fitnes center Bit eden od sponzorjev nagradne akcije TELO DA TE KAP, vam bom opisala in približala njihovo najbolj popularno vadbo SKY BO.

To je vadba, ki je v zadnjem desetletju navdušila mnoge rekreativne športnike, saj gre za izredno atraktivno in učinkovito vadbo, pri kateri se ob spremljavi dinamične glasbe, uporablja več elementov borilnih veščin tekwon-do-ja in boksa in pri tem uporabljamo in krepimo celotno telo. Poseben poudarek je na zgornjem delu trupa, trebušnih in stegenskih mišicah in pa na vmesnih intervalih z lahkimi utežmi, kjer izvajamo veliko število ponovitev krepilnih vaj, s katerimi pridobimo na definiciji in obliki telesa. Ko osvojite osnove sky bo-ja lahko porabite tudi do 1000 kalorij na eno uro in krepite prav vse mišice vašega telesa!

Prednost sky bo-ja je tudi v tem, da ga poučujejo velemojstri borilnih veščin, ki so svoje bogato znanje in izkušnje prenesli na to najbolj atraktivno in učinkovito vadbo.

Inštruktorji:

VIKI MUŠIĆ - 22 let posvetil borilni veščini tae-kwon-do in je velemojster ( črni pas ),

UROŠ MUŠIĆ - tudi velemojster tae-kwon-do in

MILAN MIRKOVIĆ - velemojster borilnih veščin karate.

Da pa ne bo vse samo v teoriji, vam pa lahko povem, da je prva ura brezplačna, ker je sky bo enostavno potrebno probati! Primeren je pa za punce in fante, ženske in moške... Več na: www.sky-bo.comobjavil(-a): SandraS ob 15:55 komentarjev (8) ogledov: 33
sobota, 08. december 2007

jaz, ti, midva kakor...jaz kakor...
jabolko brez košice,
pesem brez zadnje pike v stavku,
rdeča šminka na izsušenih ustnicah,
s strupom napolnjena tekočina,
severni medved v izgubljeni puščavi,
pokvarjena plošča s ponavljajočo se melodijo,
nedokončan portret ljubimcev...

jaz, ti, midva...kakor...
ceneno vino izpraznjene device,
žganje večnega šarmerja,
mešanica utopljene žalosti

beton tlakovane in neskončne ceste
marmor trdnega obzidja
skupek surovine za zaščitniški izgled

pozlačeno razpadla verižica
smaragdno obarvan obesek
neumno izbrana kombinacija nakita

vejica brez smisla,
nerazumljiv naslov globoke poezije,
s črtalom prečrtana vsebina

vroča čokolada,
temna in bela,
pokvarjena in sveža,
zmešana in posuta s smetano
za slajši okus
jaz, ti, midva...kakor...

objavil(-a): Inča ob 22:45 komentarjev (4) ogledov: 25
sobota, 08. december 2007

Nerazumljive moške zahteveImam kolega, starega 30 let. Še vedno je samski. Če preberete spodaj seznam stvari, ki jih on išče pri/na ženski, vam bo verjetno postalo jasno tudi zakaj:

-njegova punca mora imeti lep obraz. Biti mora lušna. Citiram; "Ni sicer nujno da je manekenka (?), ampak mora bit lušna."

-njegova punca mora bit suha, po mojem mnenju njegov okus meji na bolestno suha. Pravi, da ga skakajoči šlaufi okoli vampa pač ne privlačijo.

-njegova punca mora biti hkrati družinski tip človeka, da bi torej zanj in za njune 4 otroke postavila kariero na stran.

-ta punca mora biti povrhu usega še prijetna družba, smešna, fajn za menit se, prijazna, povrhu usega pa še inteligentna!

Sem mu rekla;" No, velik sreče pri iskanju pametne manekenke!" (Kako je velika verjetnost, da jo najde nam je verjetno usem jasno že ob gledanju izbora miss sveta, ko ponavljajo le "Sem za mir na svetu". Od lakote jim verjetno tko al tko kej druzga ne pade na pamet. A seznam se tukaj ne konča.

-Punca mora znat kuhat

-strogo ne sme biti materijalno naravnana, meni, da je skromnost lepa čednost (tolko o njegovih "skromnih" zahtevah)

-Ker je bolj neredoljubni človek, mora tudi znat pospraulat.oz mora biti usaj zagreta za to.

-strogo ne sme biti virna

-strogo se mora navduševati za nogomet. drugi športi je ne smejo zanimati, ker se tudi on za druge športe ne zanima.

Hm, kasneje se bom zagotovo še česa spomnila. Hm, vas ta opis na kaj spominja? Na npr kako sužnjo 21.stoletja? Nekak so najbolj stroge njegove zahteve glede videza. Saj nebi rekla nič, če bi usaj on kokertolko dobro izgledal. Pa ni niti tko lušen, niti postaven.

Najbolj pa mi gre na živce, da se potem naslanja na mojo ramo, mi joka in stoka kako je osamljen, da bo naredu kar samomor itd. In jst ga valda tolažm, da naj ne govori neumnosti, da bo verjetno že eno najdu(se zlažem), da je še mladin ma še velik časa(tut tuki se mal zlažem), da sm prepričana, da bo prej poročen kot jst(Ok, tle se pa res zlažem).Nekak se to skoz ponavla. Že par let tko. Eno zlo izčrpajoče prijateljstvo. In sploh ne vem kaj naj naredim. Po eni strani mam kup svojih problemov in me on s svojimi samo še dodatno obremenjuje, po drugi strani mu pa želim kot kolegica stati ob strani in res nočem, da si kaj naredi.

Začaran krog...

objavil(-a): M.K. ob 13:58 komentarjev (21) ogledov: 24
sobota, 08. december 2007

Ko se ti ptič poserje na glavoMa najbolj banalna zadeva se je učeraj zgodila mojemu očetu.

V italiji, kjer je bil na izletu, je ena mamica porivala voziček z svojim detetom po nevem več katerem platzu. Golobov je tam menda še ful (v tem letnem času? A je tko toplo tam?).

Hodila sta vzporedno, potem pa pravi napad ptičev. En ptič glih lepo spusti, po fotrovem opisu; prvo ena kaplca na voziček, naslednja kaplica že bolj proti mamici ki je potiskala voziček, a še vedno na voziček, potem pa še ena njej NA GLAVO! Very Happy

Italjanka je menda začela klest, je preklela use marije in madone, fotr je bil vesel, da ni hodil en meter bolj levo, men je blo pa ob njegovem pripovedovanju to use skup tko smešno, da sem se skor polulala! ;-D

no, saj potem je reku, da ne ve če je bil glih golob, dab bil lahko tut kter drug ptič...

objavil(-a): M.K. ob 09:41 komentarjev (2) ogledov: 20
petek, 07. december 2007

Moj prijatelj ;-(Vedno je bil nek "posebnež", drugačen od drugih tipov. Spominjam se, ko sva stala skupaj na postaji, se pogovarjala. Ravno tisti dan je snežilo. Napadlo je kakih 15cm snega. Mulci iz našega konca, ki so šli mimo so naredili polno kep in jih zmetali vanj. Jaz sem stala zraven, nisem dojela zakaj so to naredili. Kepe so metali le vanj, mu kazali jezik, se delali norca iz njegovega imena...a mene so pustili čisto na miru.

Imel je poseben slog oblačenja. Oprijete sexi majčke, ki so zelo nazorno pokazale njegovo obliko telesa. Usako mišico si videl. Ni se sramoval tega, da izgleda dobro. Nosil je use barve, od turkiznih, belih do roza(?) in vijolične(?). Tukaj sem mogoče prvič posumila.

O modi je vedel vedno več kot jaz. Učasih me je pobaral; Ti, dekle, kaj pa imaš obuto??

Pogovori z njim so bili...vedno pestri.Kot da se bi pogovarjala z mojo najboljšo prijateljico. Skupaj sva se hihetala in muzala kot dve najstnici. Moram reči, da je z njim beseda tekla precej bolje kot z kakim fantom, učasih, presenetljivo, celo bolj kot z kako žensko.

Kasneje sem ga enkrat videla v Ljubljani, prečkal je cesto, za roko je držal svojega fanta. Ni me pozdravil, tolažila sem se in upala, da me verjetno le prepoznal ni.

Spomnila sem se nanj ob branju enega od blogov. Danes je že pokojni. Že 4 leti spi pod rušo.

Neuradni vzrok smrti: nestrpnost.

objavil(-a): M.K. ob 16:25 komentarjev (8) ogledov: 30
petek, 07. december 2007

Transvestita sem prijel za jajca!Pred kratkim sem bil na nekem seminarju v Budimpešti. Ker je bilo noro, smo se s kolegi odločili, da gremo s kombijem za vikend tja malo žurat. Že na poti smo se skoraj zaleteli. Pijana horda tipov in en trezen voznik. Bogi!

V petek zvečer smo se nekako zvlekli v nek klub. Jaz ne vem, a smo mi Slovenci res tako zategnjeni. Tukaj je bila klapa do konca za žur. Vsi norijo, plešejo, smeh, noro. S kolegom zagledava štiri res hude pupe. Ja takoj je treba oblajat. Zveva, da so iz Nemčije. Pade drink in debata, ples. Ker je že proti jutru se zmenimo, da se vidimo drug večer.

Mačkasti si ogledamo del Budimpešte in kar nekaj pubov. Tuš in naprej žurat.

V istem klubu se ponovno srečamo s pupami. Smeh, nakladanje in pitje »absinta«-prvič in zadnjič. Z Martino greva na plesišče, pleševa ko strgana. Absint je že vžgal. Pa to si zadet ko mina. Martina mi nekaj razlaga o sebi. Nisem dobro slišal. Nekaj o she in he. Koncentracija. Pove mi, da je ona he. Pa to ne moreš verjet. Mislim, da se zajebava z mano. Ne verjamem. »Potipaj« pravi ona. Z roko zagrabim. Fak, bejba ma res tiča. Roka kar otrpne. Šokiran, kot polit z ledom, se vrnem do frendov. Vsi me sprašujejo, kaj mi je, težijo, da ne smem več pit absinta. Ne morem razložit kretenom, kaj se je zgodilo. K sreči se vrne še drugi frend, ki je plesal z njeno prijateljico. Bled je kot jaz. On razloži situacijo. Frendi umirajo od smeha. On se je menda že ljubčkal z njim.

Pa kjere budale smo mi! Naslednjih deset let naju bojo zajebavali. Nič hudega, bo vsaj smeh.

objavil(-a): mp ob 16:00 komentarjev (14) ogledov: 23
petek, 07. december 2007

Pa kaj je narobe z mano?!?Tokrat sem to opravila z večjim "ponosom". Grem v lekarno in rečem da hočem "The thing" Teta lekarničarka se nasmehne in mi ene 10x požmrkne. Nato mi vendarle proda "The thing".

Grem domou, z tresočimi rokami odprem škatlo, zvlečem ven navodila, začnem brat...čaki malo, kvvaaa?

Če je plus, je neki, ampak tut če je, ni nujno, da je neki? Lahk je samo polplus, ampak ta polplus mora bit točno tak pa tak pa tak? Poleg tega mora bit pa še en minus? Obračam okol in okol, kje mora bit plus pa kje minus?Pa kva hudiča je z mojimi možgani zdej, da tega ne dojamejo? Mi res od strahu tko buta kri v možgane, da ne zastopim?

Kot da berem prvič, kot da to delam prvič. Haaalooo?!?

Hm...mogoče bo pa bolš, če še mal počakam, kak dan, da se rahlo umirim...in še 1x

saj, kaj pa je to kaj takega, grem na wc, se polulam ,čez minutko vem...

objavil(-a): M.K. ob 10:34 komentarjev (7) ogledov: 23
četrtek, 06. december 2007

Miklavž in njegovi priležnikiOd nekdaj sem bila rahlo zaljubljena v Miklavža.
Absolutno se mi zdi bolj seksi od Božička in dedka Mraza. Predvsem nima tako velikega vampa in predvidevam, da pod tistim rdečim plaščem skriva hudo natrenirano telo.
V Pliberku imamo skupno obdarovanje in Miklavža zmeraj igra Hans. Sicer se zmeraj čudim, da ga otroci ne prepoznajo, ker skozi tiste svoje škrbaste zobe prav značilno šešlja. Ampak očitno se ga bojijo bolj kot parkeljni križa in imajo preveč dela z grizenjem nohtov in ponavljanja pesmic, s katerimi ga bodo prepričali, da jim bo dal nove smučke.
Najbolj se ga boji Andreas. Star je 21 let in zmeraj šklepeta z zobmi skrit za krušno pečjo. Pa saj revček ni sam kriv, da ima končane samo 4 razrede osnovne šole. Zato ima pa daleč največjo zbirko seksi revij in najbolj poflikano Ančko na celem avstrijskem Koroškem.
Ko je bil star 18 let ga je Hans vprašal, če bi igral parkeljna, ker si je njegova žena Lena zlomila roko, ko mu je šraufala traktor.
Andreas je skoraj iz kože skočil od veselja. V gostilni je bil najbolj glasen in naenkrat je njegovo življenje dobilo smisel.
Zmenila sta se, da se dobita v Hansovi štali in se oblečeta.
Andreas je 5. decembra previdno pokukal v štalo:" Hans, kje si?"
Vse je bilo tiho.
Počasi je stopicljal proti svinjski ogradi:" Haaans?"
Še zmeraj je vse tiho.
Andreas počasi pokuka skozi vrata h kravam in takrat...Iz teme se proti njemu stegne belo orokavičena roka in reče:" Pridi, otrok moj."
Iz štale se je slišal samo huronski krik in neroden tek Andreasa, ki je bežal kolikor so ga veliki podplati nesli.
Še danes ga prepričujemo, da Miklavž v resnici ne obstaja. Pa si ne da reči. Glede na to, da je do lani verjel v Zobno vilo in prevideval, da si Hans nalašč puli zobe, da ima za nov kombajn, bo najbrž v Miklavža verjel za zmeraj.
Ubogi revež, kako je trpel, ko smo v Pliberku imeli festival parkeljnov.
Menda so ga videli, kako si je na hrbet oprtal Ančko, zajahal svoj moped in oddirkal iz Pliberka. A na njegovo največjo nesrečo, so se takrat mimo pripeljali Red Parkeljs in ko so videli golo babo na motorju, takoj obrnili in se pognali za njim.
Do danes ga še nismo videli. Se pa govori, da se je za svojo Ančko boril kot lev in jo še danes flika in prav previdno pumpa...

objavil(-a): teta iz Pliberka ob 15:08 komentarjev (5) ogledov: 17
sreda, 05. december 2007

Pametni molčijo?

Moški... Moj moški...

Zakaj ne govori z mano? Pa ravno zdaj ko potrebujem nekoga, da se pogovarja z mano. Ne vem ali je jezen na mene ali kaj!?! To me ravno najbolj jezi, da pri njemu nikoli ne vem, kaj se mu plete po glavi! 100 krat boljše bi bilo, če bi mi povedal, da sem neznosna, tečna, smotana.... Zdaj pa NIČ. N.I.Č.!!!

V ponedeljek sem mislila, da sem spet po dolgem času srečna, res pa je, da sem takoj ko sem se zavedla svoje sreče zavedala tega, da bo v hipu minila. Zakaj je vsega lepega prehitro konec?

In ob vsem tem brezvezju ne vem več kaj bi rada!!! Ne v življenju, ne v prostem času in ne v ljubezni. Ni več višjih ciljev, ni upanja, ni skrivnih želja!!! Pa kaj se dogaja z menoj? To mi ni podobno...

V prihodnosti se mi bližata dve čagi, na kateri komaj čakam! Pa nisem zaradi tega nič bolj happy!

V čem je smisel te bede?

Moj fant pa samo molči, včeraj je, danes, in tudi jutri bo verjetno... Imam občutek da z menoj govori le, ko ga jaz kaj vprašam.

Čez čas dobim pač občutek, da tudi če sva fizično skupaj, nisva skupaj, ker je pasivno prisoten.

Joj, raje ne pišem več, ker je itak vse skupaj nesmiselno. Bom tudi jaz molčala, pa da vidimo kdo je bolj pameten!!!

Mac

objavil(-a): Mac ob 23:31 komentarjev (0) ogledov: 16
sreda, 05. december 2007

Vseeno mi je...Naj me povozi vlak...naj mraz uniči še tiste delujoče celice, ki so ostale...naj me ustavi sam hudič in odpelje v pekel...zaradi mene me lahko pohodijo kot množico mravelj in iztebijo kot pešico poletnih komarjev...vseeno mi je...še tiste luči, ko pogled usmerim proti glavni cesti me ne osvojijo več...še žuborenje mimoedoče Savinje in zvok podivjanih avtomobilov me ne prebudita...tukaj, na tej strani nesknčne omame, proč od tistega sveta me pogled zastrmelih in množičnih obrazov ne opazi...tukaj, ob prašni cesti, v kotu izumrlih dreves me ne opazi nihče..na tej zaraščeni vzpetini lahko mirno jočem, kričim in pobesnelo vzdihujem tvoje ime...lahko si izpraskam utrujeno kožo, s kamnom zarežem dlan, kup odpadkov in prahu posujem po sebi, pa ne bodo opazili...ker sem sama pod izpadlo krošnjo dreves, ki že kliče zimo k sebi...tako kot vedno...sama v množici ali pa sama v samoti...naslonim se na zadnji del avtomobila in z nohti prodiram v zlato barvo materialnega pripomočka...takrat si sedel ti na sprednjem sedežu, ko sva se ustavila pri zapornicah in si izmenjevala v tople rokavice oblečeno bližino...takrat nisi kazal znakov, da te ne bo več nazaj v najin objem rdečih vrtnic...verjela sem, da bova ustavila čas, tudi ko bo vlak prebrodil izrabljene tirnice...vseeno mi je...naj me odvržejo kot staro, izrabljeno robo....ali pa obesijo na jelko kot novoletni okrasek...naj me zapakirajo kot škatlo bonbonov...tudi če me pokopljejo v črno zemljo dva metra globko..vseeno mi je...saj boš prinesel šopek skromnih marjetic in prižgal ceneno svečo...ko boš imel čas...ko se ti bo zahotelo poklekniti pred moj spomenik in ponovno izkusiti grenak spomin najinega jadranja...prišel me boš obiskati, ko ti bo dolgčas, ko boš želel izkopati s peskom posut grob, populiti odvečno plevel in s solzami rastopiti pot do mene...vrnil se boš, ko se ti bo zaljubilo...tako kot vedno...ampak takrat bo prepozno, ura ne bo več tiktakala najini mladosti v prid...jaz bom počivala v miru, ti pa boš še vedno pokrit z oddejo neizbežne samote...objavil(-a): Inča ob 23:24 komentarjev (6) ogledov: 22
torek, 04. december 2007

Just the two of us...I see the crystal raindrops fall
And the beauty of it all
when the sun comes shining through
To make those rainbows in my mind
When I think of you some time
And I want to spend some time with you

Just the two of us
We can make it if we try
Just the two of us
Just the two of us
Building castles in the sky
Just the two of us
You and I
We look for love, no time for tears
Wasted waters's all that is
And it don't make no flowers grow
Good things might come to those who wait
Not to those who wait to late
We got to go for all we know

I hear the crystal raindrops fall
On the window down the hall
And it becomes the morning dew
Darling, when the morning comes
And I see the morning sun
I want to be the one with you

Just the two of us
We can make it if we try
Just the two of us
Just the two of us
Building big castles way on high
Just the two of us
You and I
Just the two of us
Let's get together, baby
Just the two of usWe can make it
Just the two of us
We can make it
Just the two of us
Just the two of us we can make it...

Ljubim te!

To sem morala dati še nekam, ne samo prepevati cel dan v sebi Smile

Ljubi me. Mirna sem, spet čutim pikanje in pojavljajo se tisti butasti nasmeški ob misli nanj. Pri njemu je isto, je rekel. Končno. Rabila sva to, kar je bilo. In rabila sva ta vikend, just the two of us! Daj no, pustiva te grde in temne stvari, spomniti se moreva na vse lepo. Saj veva, da se ne splača zaradi takih bedarij iti tako daleč. Oprosti mi, jaz sem tebi. Ljubi me, samo ljubi me! Vse kar rabim je tvoja ljubezen, spoštovanje in pozornost, ne dve minuti, ampak malo več. Saj vem, da ti je naporno, a tudi jaz se trudim. Skupaj lahko! Vem, stres, ta situacija, pomanjkanje časa, razdalja med tednom... a to naju mora delati še močnejša!

Aja, pa še to: malo sem se že navadila na ta preklet mraz (kaj bo šele, ko bo sneg?!), ker sem se končno (sicer ne še čisto(beri:imam plašč od lani)) opremila! Sem se zjutraj lažje spakirala, ker sem obula nove lepe škorenjce Smile, hihi...

objavil(-a): pikapoka01 ob 23:43 komentarjev (1) ogledov: 16
torek, 04. december 2007

Ne diraj lava dok spava....Danes je lev pr men bil zbujen!!!!!

6:15, zbudi me nezn zvok panove piscali na mojm gsmju. Alarm je po dolgm casu cist hud in kr pustim da komad do konca odspila in zaspim se za pol urce.

6:45 se enkrat isti komad, tokrat ga ugasnem uzamem iz predala perilo in cunje k sm jih nameravala oblect in se grem umit v kopalnico.

6:50 Zacnem se feat...frizuro mam v stilu Rihanne v Umbreli zato je dobra sele c se sfenam. Skor sm zgubla zivce...use je strlel po svoje.

7:05 Sm lepo zrihtana, zgledam kul, hlače na cigaret, rjav puli, rjavi stiklci rjav plasck make up super skratka ready to go. Recm mami da greva, saj mi je večer prej oblubla da me pelje. Glej ga zlomka, moji materi se ne da, prav da si more glavo umit in da ji 15 minut pomen velik da naj grem peš.

7:15 vsa tečna, jezna na mami se koncno spokam od doma ze tko 5 minut zamujam sj grem ponavad od doma 10 cez 7 da pridm do pol osmih do sluzbe. Obute mam pete ker mam po sluzbi se par opravkov in ne morm glih u supergah prletet tja. Zdj pa pride tanajbl zanimiv del. Pač vsako jutro grem jst peš mem enga polja na Letališko cesto. Temu polju jst recm letalisce. Je res da je vedno mal blatn sam prek pa pelje taka utrjena cesta da lahko prides cist cez to polje. Ucer je blo super. Dons pa kt zaklet jst u petah pa polhn blata. Ok globok vdihnem in grem lepo po prstih tam kjer je blo pac najmanj usrano. Solidno cista pridem ze skor cez nakar nasprot men laufa en kurčev (se pardoniram izrazu, in opravičujem vsem ljubiteljem psov) cucek. Lastnica ga hoče prjet pa ji je usou (hm....kje pa je povodc) no ta ps je do sredine tačk v blatu in veselo laufa proti men. Na mojo grozo skoč name in booom plašč je usran. Ga odrinem stran in on še enkrat po kavbojkah po polašču povosd. Peta od čevla se mi je zarila v zemlo in ob nasledm naskoku psa jst lovim ravnotezje in stopm s čevla na tla. Lastnica psa opazuje. Ko se koncno nekak sestavm skup so moji zivci ze u kurcu totalno. Pogledam na lastnico in napizdim psa. Lastnica: ah dejte no umerte se sj ni tok hudo! Ni tok hudo????? to je bla pa pika na i! jst: a vi veste zakaj se ma povodec sabo? a veste da gre marsikomu ps na zivce in mu ni usec ce skace po njem! Vam je to jasn? LASTNICA: ja ce je pa razigrana. JST: no jst pa nism. Ura je tok d bi jst mogla bit ze v sluzbi pa se zajebavam s tem cuckom. Jst oprsotite amapk nism cist nc razigrana. LASTNICA: sj se bo posusil pa boste spraskala stran blato. JST: a se hecate? Delm u kolektiv k so usi urejeni in cisti in da naj grem taka v sluzbo?

Skratka to ni blo konc usega. Valda sm se obrnla in sla domou se preoblect pa dat stvari prat. Pravjo slab zacetek dobr konc...no preko celga dneva so se mi dogajale pizdarije. In dons definitivno ni moj dan! Najslabsi dan v tednu!

Jezna sm na mami k se birga sam za svojo rit in ne zna besede drzat.

Jezna sm na lastnico in na njenga razigranga cucka.

Jezna sm na prektele zobozdravnike k te pošiljajo z enga konca na druzga zob te pa u končni fazi se zmeri boli.

Jezna sm na reklamna sms sporičila k sm jih dons dobila miljauznt pa noben pamnt.

Jezna sm na tamalga k pr svojih 16 letnih ne zna sam na trening pa si kupt mesečne.

Jezna sm na mularijo k pride na avtobus in vsak nabija čefurjado na svojm telefonu da jih mormo vsi poslusat.

Jezna sm dons na vse....

Se kdo naj mi rece slab zacetek dobr konc pa c mi to rece se dons sigurno mu pade ena okol levga usesa!!!!!!

objavil(-a): Leesha ob 19:28 komentarjev (0) ogledov: 16
torek, 04. december 2007

REŠPEKT DO PROFESORJA

Sediš na dolgočasnem predavanju. Prfoks razlaga zavzeto, a v dialektu, da ga noben ne razume. Njega bi bilo treba poslat na tečaj retorike. Dikcijo ima katastrofalno. Potem je bila na vrsti tema, ki je dobila Nobelovo. I was lost in space... Ko je zadevo skiciral na tablo, me je kap. To je vedno na izpitu z razlago vred! Cel semester smo pisali pridno domačo nalogo. Za 10 točk smo imeli nastop.
Čeprav mi je bil predmet španska vas, sem se usedla direkt v prvo vrsto. Nikoli nisem bila piflarka. Sredi predavanja me je vprašal kaj, da je videl, če mu sledim. Kje je mene najdu? Enkrat me je vprašal:" Ali si bolj lepa ali pametna?" Čisto me je presenetil in nisem nič rekla. Na retorično vprašanje je sam odgovoril, da sem idealna kombinacija lepote in pameti.

Za seminar sem si zbrala eno najtežjih tem. Kakšna je zahtevnost naloge ugotoviš, ko jo pišeš. Nisem vedela kje dobim vire in šla sem na GU. On se mi je samo smejal. Povedal mi ni ničesar. Na srečo sem na hodniku srečala asistenta in sem mu zastavila enako vprašanje. Ta je bil direkten in mi je povedal spletni naslov. Tema je bila težko kategorna. Lucky me! Potegnila sem jo iz pet. Bil je presenečem mad njeno kvaliteto. Izpit smo naredili vsi, ki smo oddali seminarsko že avtmatsko. Meni je dal 7.

Kasneje sem mu prijateljsko zaupala, da imam do njega ornk rešpekt. Kako se mi je nasmejal, ha,ha...

Najljubša tema z Nobelovo me je čakala na zadnjem izpitu v vsej svoji lepoti. Na srečo je ta drug profesor en tistih, ki zna ta fantastični graf tudi razložiti. Čeprav je rekel, da če zastavi to vprašanje na zagovoru, nikoli ne dobi odgovora.

Rešpekt do učiteljev je zdrav do neke mere. Če je učitelj za vas že na pol bog, je to pretirano. V resnici je samo človek. Če želiš narest nek izpit se je treba miselnosti profesorja čim bolj približati in ujeti bistvo predmeta. Če stoji na poti do znanja zid, je pot zaprta. Ne dobiš od profesorja znanja, ampak samo strah.

Moja friendica je naredila en hud izpit tako, da je rekla, da je čisto zmedena in se nič ne spomne več, oblečen je imela oprijeto majico. Zelo je ženstvena in ima ravno prav oblin. Ona je fatalka na kvadrat.

objavil(-a): mačka7 ob 14:53 komentarjev (1) ogledov: 30
torek, 04. december 2007

Moja preobrazbaŽe dolgo sem si želela, da bi moje neukročene lase vzeli v roki kakšni strokovnjaki in iz moje gmote las naredili krasno frizurco....no, pa tudi kakšno profesionalno ličenje moram priznati, da sem si že dolgo časa želela.

IN RES! Zgodilo se je s pomočjo Dive, ekipe Frizerskega studia Mič Styling- Kristine in Matjaža, ter profesionalne vizažistke Tine Fabjan.

Vsem lahko rečem samo še enkrat iskrena hvala in še enkrat izrazim svoje navdušenje!

objavil(-a): temperra ob 13:45 komentarjev (0) ogledov: 11
torek, 04. december 2007

brez naslovapogresam te kot se nikoli...srce se mi para ob misli nate...solze stecejo vsak trenutek po licu...boli...ze sama misle boli...misel, da te ni tu, da te ne morm poklicati, da te bi slisala...da te ne morm objeti in ti zasepetati na uho kakoooo zelo te imam rada...in d ami pomenis zelo veliko...ce ne se celo naj vec...na tem krutem svetu...a kaj naj, ko pa vem, da sm zamudila priloznost, ki sm jo imela....

sej ne vem katera beseda, besedna zveza bi opisala trenutno stnje pri meni, v meni...in ki ga lahko vidis...

preprosto POGRESAM TE!!!!!!

objavil(-a): *CaTh* ob 12:34 komentarjev (0) ogledov: 24
torek, 04. december 2007

By your sideNjemu...ki ve...da je res tako...

pesem z anaju....ceprav si dalec stran Objem

By Your Side
you think i'd leave your side baby
you know me better than that
you think i'd leave you down when you're down on your knees
i wouldn't do that
i'll tell you you're right when you want
and if only you could see into me
ha ah ah ah ah ah

oh when you're cold
i'll be there
hold you tight to me

when you're on the outside baby and you can`t get in
i will show you you're so much better than you know
when you're lost and you're alone and you cant get back again
i will find you darling and i will bring you home

and if you want to cry
i am here to dry your eyes
and in no time
you'll be fine

you think i'd leave your side baby
you know me better than that
you think id leave you down when you're down on your knees
i wouldn't do that
i'll tell you you're right when you want
and if only you could see into me
ha ah ah ah ah ah

oh when you're cold
i'll be there
hold you tight to me
when you're low
i'll be there
by your side baby

oh when you're cold
i'll be there
hold you tight to me
oh when you're low
i'll be there
by your side baby

objavil(-a): *CaTh* ob 12:19 komentarjev (1) ogledov: 22
ponedeljek, 03. december 2007

ah, brez veze...Živcirajo me določeni osebki, nekaterih ne maram, nekaterih ne morem videt a sovražim nikogar.

Ne maram oseb, ki imajo vedno samo svojprav, ti pa če se ne strinjaš z njimi ali poveš kaj drugače izpadeš kot en lolek bolek, nimaš pojma. Vse kar lahko narediš da boš izpadel "pameten" da samo prikimaš. Želim si, da bi bila tako močna, da bi jim povedala kar jim gre, vendar sem vseeno tiho.

Živcirajo me počasneži oz. po domače povedano blond. To so osebe, ki jim moraš milijonkrat razložiti eno in isto stvar, pa še vedno ne bodo razumeli bistva. Resnično ne vem, kako lahko nekateri sploh pridejo do diplome, saj nekateri od njih (tistih, ki jih poznam seveda) nimajo niti neke splošne izobrazbe, ne morejo si zapomniti 3 stavke, ne vozijo po omejitvah, ampak 30 km počasneje. Hodijo počasi, nato pa se kar naenkrat ustavijo sredi pločnika in ti se skoraj zaletiš v njih, potem te pa še naderejo povrhu da moraš paziti. Želim si, da bi bila tako močna, da bi jim povedala kar jim gre, vendar sem vseeno tiho.

Ne morem videt hinavcev, ki te potrebujejo samo takrat ko ONI rabijo usluge, nato pa te odvržejo kot stare gate. Če jim ne daš, kar rabijo si največja prasica na svetu. Če jim daš, si po končani uslugi, za njihovimi hrbti vseeno prasica, pač zato ker ne razmišljaš tako kot oni in ne spadaš v njihovo družbo. Želim si, da bi bila tako močna, da bi jim povedala kar jim gre, vendar sem vseeno tiho.

Vem in čutim, da ne bom več dolgo tiho. Nekoč me bo razneslo in takrat bom vsem povedala kar jim gre. Komaj čakam na ta dan.

objavil(-a): Ursholinek ob 23:44 komentarjev (8) ogledov: 20
ponedeljek, 03. december 2007

Yes, I did it!Evo preživela sem...

Še ena cifra višje pri mojih letih. Pa kaj, saj v bistvu sem samo en dan starejša kot sicer. Ampak hudo je videt to cifro, zato sem res do zadnjega dneva govorila, da sem stara 22 in ne 23.

To je bil pa zagotovo eden izmed najboljših vikendov. V petek sem šla s svojimi babami žurat, pa smo se imele super. V soboto pa je bil žur z vsemi ostalimi pač. Bolje si ne bi morala predstavljati. Sem imela še srečo in zaradi prisotnosti prav določenih kolegov (večno vam bom hvaležna, da ste prišli! Love you all!!!) so določene zijale še bolj zijale. Meni pa samo nasmeh na usta. Saj pravim, ne bi moglo biti bolje. Poleg tega sem res imela ob sebi vedno zelo prijetno družbo. Tako sexy sem se počutila. Samozavestno. Veselo. Zadovoljno. Vsaj nekaj trenutkov brez kompleksov, da se staram in še vedno nisem srečala enega moškega, ki bi me prenašal in da sem dejansko res že skroaj obupala nad tem. Ehh, ja... Tole sem malo potisnila na stran. Very Happy

Drugače...hmm...če ne bi imela mnenja kakršnega imam (o moških seveda), potem bi zdaj tudi lahko napisala, da se mi mogoče celo obeta kaka romanca. Tako bom pa raje ostala brez besed in se pustila presenetiti. Čeprav priznam, da sem že tako naravnana (realna pač), da itak vem, da vedno privlačim napačne, tako da res škoda izgubljati besed. Kot sem rekla. I give up. Ampak bomo preživeli. Kljub temu je cukr. (Pač nič ne more za to, da je moški - moški kot moški).

In drugače... Zanimivo, prav ne počutim se leto starejša. A je to slabo? A bi se morala počutiti pretirano resno in umirjeno? Mislim da ne. Seveda sem resna, ampak ko je pač to potrebno. Fuj, ne prenesem dolgočasnih ljudi. Takih iz katerih je treba vsako besedico vleči; takih, ki se ne znajo zabavati v enostavnih zadevah... Življenje tako ali tako že samo po sebi ni najbolj enostavno, če ga pa še preveč resno jemlješ, pa sploh ne.

Kljub temu, da mi, vsaj po besedah najbližnjih prijateljev (in tudi domačih) marsikdaj manjka velika mera samozavesti - in se tega tudi sama zavedam; kljub temu, da nonstop jamram čez svojo rit in ob tem objokujem sliko Monice Belucci (Zakaj ji nisem nič podobna???) itd. itd., moram na koncu še vedno priznati, da sem srečna, ker sem. Sem takšna, kakršna sem. Od mene je odvisno, kako bom dojemala svet okrog sebe. Srečna sem, ko vidim, da me obkrožajo ljudje, ki me imajo radi (in to resnično, brezpogojno) in jim ni vseeno zame. A se danes ljudje sploh zavedajo, kaka redkost je to??? Ja, ker jih imam, sem srečna...rada vas imam!!! Moje življenje ima zato namreč barvo.

objavil(-a): Mirella ob 01:25 komentarjev (5) ogledov: 19
stran: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171

na vrh strani

2006 - 2012 Diva.si. Vse pravice pridržane | splošni pogoji | kolofon | zemljevid strani