Najdi na Divi


"Jesen je zadnji in najočarljivejši nasmeh leta." ~William Cullen Bryant

četrtek, 19. april 2012

=)Waaaaaaa… kak je to hud filing! Very Happy zatreskana sem =D am ja, spet v njega, ki sem si ga tako grozno želela pozabit. ampak ne gre in trenutno mi je všeč da je tako. Če ti nekdo ne gre iz glave… mogoče obstaja razlog zakaj je tam. =) zadnjič sma se srečala in v soboto grema vn… komaj čakam! Res se že ful veselim. Čeprav lahko, da bo to melo negativne posledice zame… ampak zdaj nočem razmišljat o tem. Ne briga me ali je prav ali narobe, uživam v trenutku, v tem kar mam in počutim se bombastično! Smile

objavil(-a): Inspiring Strawberry ob 23:43 komentarjev (0) ogledov: 0
torek, 17. april 2012

GOL ZA GOGOLJA!

V soboto sva bili s kamaradko v Mgl-u na Gogolju. Naslov je Ženitev. Čeprav je Gogolj živel dolgo nazaj, je tema večna.

Imam občutek, da je dober zato, ker je črpal iz svojega življenja. Izhajal je iz obubožane plemiške družine. Torej je glavni lik, on sam. Se mi je na moment smilil. Glavna igralka, Jana Zupančič, je bila perfektna. Najbolj sem se smejala njej. Videlo se je, da igralci na odru uživajo v igri. Komedija po dolgem času in to 1 A. Glasba je bila super, škoda, ker ne razumem rusko. Všečni so bili tudi kostumi, sploh teh neverjetnih "lepotcev".

Liki so bili zanimivi in smešni, čeprav se je publika malo smejala. Ali pa jih je sram stopiti iz množice? Jaz se smejem, če je smešno. Tisti, ki nastopa, se zelo potrudi, da je smešen. Smo res tako zelo zategnjeni?

Sicer je Gogolj ujet med romantiko in realizmom, hkrati je tudi mojster groteske. Vse troje mi je blizu. Bom vzela v roke Mrtve duše, ker mi je Gogolj zakon.

objavil(-a): mačka7 ob 00:16 komentarjev (0) ogledov: 0
ponedeljek, 16. april 2012

Po skoraj 3 letih ponovno tukaj :)Danes me je nekaj presunilo in se mi je v misli pripeljalo, da sem jaz nekoč pred davnimi časi pisala nekam neki blog in tako vstopim v svoj nekdanji gmail račun, ki ga že doooolgo, dooolgo časa nisem uporabljala in ugotovim, da je bilo to na Divinem forumu.

Pa si rečem grem malo pogledat in res najdem blogec izpred skoraj 4 ih let Smile

Od tedaj do danes se je marsikaj spremenilo, še vedno se spopadam z odvečnimi kilogrami, ki so roko na srce poskočili že na 106, 2 kg, a sem konec februarja naredila eno čistko svojega podstrešja in jih sedaj bolj ali manj po začrtani poti izgubljam.

In z današnjim dnem sem se odločila, da bom tokrat res pridno in aktivno pisala v tale blogec Smile

Bodite lepo Smile

objavil(-a): maaLaa ob 18:09 komentarjev (4) ogledov: 0
petek, 13. april 2012

"Najboljša prijateljica"Prvič pri 17 letih sem se odločila napisati svoj prvi blog saj se je v mojem življenju pojavila nekakšna težava, problem in rada bi ga rešila na najboljši način kar se da.
Že v vrtcu sem spoznala osebo, ki mi je spremenila življenje in nažalost sem šele sedaj v drugem leniku srednje šole ugotovila da je name uplivala slabo in da sem 17 let mislila da je najboljša oseba na svetu in da ima vedno prav in da je oseba na katero se lahko zanesem in da oseba ki ji lahko zaupam, vendar sem se zmotila.
Moj največji problem pa je že od nekdaj da nisem samostojna in da nimam tistega svojega JAZ.
Na začetku drugega letnika je mami zelo zbolela in do zadnjega trenutka nismo vedeli ali ji bo uspelo ali ne, takrat sem se počutila nemočno in potrebovala osebo, ki bi mi svetovala in me tolažila, ampak ne ona tega ni naredila. Takrat se na to še nisem tako ozirala saj sem nekok sama preživela najtežje obdobje v mojem življenju, vendar pa me tudi po vsem tem ni niti poklicala ne vprašala kako je mami in kako sem jaz. Takrat me je zelo prizadela, vendar nisem imela dovolj moči da bi ji to tudi povedala zato sem se kot vedno potuhnila in bila tiho.
Sedaj pa sem pred kratkim dobila zvezdice na zgornjih zobih in me zelo boli, in seveda mi ni prijetno, ampak tudi v tej situaciji se ni pokazala za mojo prijateljico, naredila je nekaj kar res nisem pričakovala, takoj naslednji dan ko me ni bilo v šoli je vsem povedala da imam zvezdice in se seveda pridružila drugim, ki so se delali norca iz tega. V manj kot enem letu je naredila veliko majhnih, vendar meni pomembnih napak in se dokazala za prijateljico, ki me je izkoriščala in vedno se pogovarjamo samo o njenih problemih, zaradi nje sem izgubila tudi druge prijateljice sam se družim samo s tistimi ki njej odgovarjajo, in vedno je ona v središču pozornosti, če pa je že kdo drug se pa takoj vmeša in pozornost usmeri vase z besedami ali pa z dejanji. In pri sebi sem opazila tudi da se zelo dobro počutim v družbi z drugimi puncami in v družbi s fanti, vendar pa se lahko z njimi družim le ko nje ni....in sedaj se sprašujem kako sem bila lahko tako neumna in tako dolgo živela v njeni senci,ko pa so mi vsi govorili da sem pod njenim vplivom in da je ta vpliv zelo slab. Ampak sedaj je prišlo tako daleč da tudi če se želim skregat z njo bom jaz izpadla hinavka, saj smo prijateljice že od vrtca...in že tako nism samostojna in mislim da mi tega nebo nikoli uspelo narediti...nikoli nebom pokazala svojega JAZ in se postavila zase...sam ko začnem govoriti me kar oblijejo solze, zato mi je lažje ko se zaprem v sobo in ure in ure jokam, takrat se usaj za nekaj časa počutim bolje...vendar bom vedno v njeni senci in poslušala le to kar ona reče...seveda pa tudi upam da mi se kdaj res uspe osamosvojiti...objavil(-a): lejchy95 ob 19:32 komentarjev (7) ogledov: 0
ponedeljek, 09. april 2012

PARTY TIME!

Za dobro jutro izvem, da imam novo sostanovalko. Njeno best friendico. Pravzaprav je strast, ki jo čuti do neizmerna.

Tega ne razumem najbolje in ne toleriram. Pri prvi sem čist znorela in sem vreščala. Človek se vsega navadi, tudi male miške.

Biva za hladilnikom, vzhodno od raja. Ne razume, da je ne maram, kaj šele, da želim, da se odseli. Jedla je sadje z mize. Jabolko, kivi in babano. Nastavila sem ji jabolko, da vidim, če je še notri.

Prva selitev je bila neuspešna. Ne ve, da je obvezna smer naravnost ven. Umrla sem od smeha, ko sem jo videla za hladilnikom drugi dan. Hladilnik smo umaknil in je reva čist zmedeno tekla gor in dol. Sploh je nisem bila zmožna udarit. To je pa tako, če risanke gledaš…

Miška je preživela, mi pa skoraj živčnega fasal.objavil(-a): mačka7 ob 18:52 komentarjev (7) ogledov: 0
petek, 06. april 2012

NA POMOČ, VALETA !Hei !

Junija imam valeto. Oblekco že imam (naslovna slika). Rabim še čevlje, newem kakšne barve, visoke pete ? balerinke? Rabim tudi nekaj nasvetov glede frizure. Da mi boste lažje svetovali vam povem nekaj o sebi : visoka sem 160 cm in težka 4o kg, imam rjavozelene oči in rjave lase. Sem bol drobne postave. Plesalec je zelo majhen (malo manjši od mene).

Že naprej hvala za nasvete !

objavil(-a): Lili** ob 16:36 komentarjev (2) ogledov: 0
četrtek, 05. april 2012

kacji strup v kristalih!Ve kdo kaj o tem,za kaj se uporablja?objavil(-a): vlado_77 ob 10:02 komentarjev (12) ogledov: 0
torek, 03. april 2012

REKORD

Predstave v Drami znajo biti zelo dolge. Nazadnje je bila 3 ure. Pozabila sem pogledat kako dolgo traja in sem vprašala tipa, ki je trgal karte. Rekel je resno 4 ure. Jaz njemu: «A se hecaš?« On meni: »Ne, resno, saj je dobra predstava.«

O Glembajevih ne vem nič, ker jih nismo imeli za čtivo. Prva scena z nuno, glavni igralec s tako brzino govori tekst, da ga ušesa ne lovijo v zadnjih besedah. Tempo govora je zelo pomemben. En del sem le poslušala dialoge med moškimi, z zaprtimi očmi.

Potem je prišla na oder Nataša Barbara in prevzela besedo in celoten oder. Kakšna prezenca! Pravi užitek je gledati vrhunsko igralko v elementu. Poleg baronice je bil odličen tudi baron. Ne vem, če so v tistih časih tajkuni nosili tako nobel obleke? Obleka Nataše Barbare je kot bi jo kreiral YSL ali Dior.

Nikoli še nisem gledala nemške predstave. Tokrat je bil del teksta govorjen v nemščini. Nataša Barbara govori izjemno lepo, kot če ste gledali kdaj kakšno moderatorko po tv.

Ditka se pojavi 2x v predstavi. Najprej se ogreva in je smešna. Drugič se je pojavila na koncu z neko pesmijo. Najhuje je bilo to, da je imela list s tekstom pesmi v rokah. To je v Drami prepovedano. Ker ne zgleda.

Traja rekordne 4 ure in polovičko.

objavil(-a): mačka7 ob 20:30 komentarjev (0) ogledov: 0
torek, 03. april 2012

ISTAMBUL

Orhan Pamuk je avtor knjige Istambul. Dobil je Nobelovo nagrado.

Tam še nisem bila. Najboljši del je opis mesta. Mesto vidiš v živo in v barvah skozi njegove oči. Poglavje ima naslov Hüzün. To ne pomeni melanholijo osamljenca, ampak mračno razpoloženje.

Si lahko predstavljaš kakšna je Ljubljanska megla? Doma je tudi v Istambulu.

Vidi se, da je avtor študiral arhitekturo. Opis mesta je popolnoma drugačen, a zelo originalen.

objavil(-a): mačka7 ob 19:34 komentarjev (1) ogledov: 0
nedelja, 01. april 2012

Pekel so drugi ljudje3 popolni neznanci se znajdejo v sobi s 3 rdečimi stoli, praznim kaminom, ogledalom brez odseva, bronastim stožcem in nožem za papir. Obsojeni so na večnost. Na večno trpljenje, agonijo, bolečino. Obsojeni so na pekel.
Vsak skrbno skriva svojo temačno zgodbo, ki ga je pripeljala v pekel, druga dva pa se trudita, da bi jo razvozlala. Drug drugemu so rabelj, ki jih bo trpinčil. Povezave s prejšnjim življenjem ni več, ostali so sami s svojimi strahovi in moralnimi posledicami.
L'enfer, c'est les autres (Pekel so drugi ljudje).

Včeraj sem si ogledala izvrstno predstavo; eksistencialno dramo ZAPRTA VRATA, avtorja Jean Paul-Sartre v intimni Stranski sceni Šentjakobskega gledališča. Priporočam, ti da misliti.

objavil(-a): Sunny27 ob 13:22 komentarjev (3) ogledov: 0
nedelja, 01. april 2012

Ne njega, njoNe želim njegove bližine, da me močno prime in in nato odrine. Želim si le njene topline.

Ne želim njegovih poljubov na moja usta, ker me ob dotiku zmrazijo in zaledenijo. Želim, da mi ona telo ogreje.

Ne želim poslušat njegovih sladkih besed, ker lahko dobim sladkorno in znebiti se tega bi bilo preveč naporno. Želim da me ona s čokolado razvaja, da mi po celem telesu z njo nagaja.

Ne želim, da me vodiš po svojih poteh in mi ukazuješ kaj se in kaj ne sme. Želim, da me vodi in mi ukazuje, naredim vse kar mi narekuje.

Ne želim, da mi govoriš, kaj vse zame narediš, nato pa obljube ne izpolniš. Želim poslušat njene sladke besede, da me v pregrehe zavede.

Ne želim prenašat tvojega afnanja in egoizma, čas je da greš svojo pot in narediš prosto za njene korake, ki mi prihajajo nasprot.

objavil(-a): barbara007 ob 09:27 komentarjev (0) ogledov: 0
sobota, 31. marec 2012

Ličenje za birmo .Se opravičujem, če že ta tema obstaja, za brmo bom imela oblečeno obleko, ki je zgoraj prikazana kot naslovna slika, imela bom bel bolero in bele visoke pete, zanima me kako se naj naličim .objavil(-a): Lili** ob 12:31 komentarjev (6) ogledov: 0
petek, 30. marec 2012

drugi svetDrugačen je svet v katerem si želimo živet,

kjer sosed sosedu roko poda, mama otroku reče, da ga rada ima.

Kjer so ulice polne dobrih ljudi, kjer te v življenju kot so te stvari ali boš mel za hrano ne skrbi.

Vsi skrbijo, da imajo lepo deželo,skrbijo da se imajo veselo.

Vsak svoj čevelj v svojo omaro pospravi, ne smeti nikjer po naravi.

Ni razlike med nami, nobenega ne moti, če imajo moški tud moške radi.

Drug drugemu ne skačejo v zelje, temveč se zvečer združijo med sabo in si pripravijo pravo veselje.

Nikjer duha ne sluha o kakšnih davkih, revščini in goljufiji, vsi živimo v popolni harmoniji.

To so moje sanje, jaz verjamem vanje, vendar je premalo ljudi, ki še verjamejo v lepše dni.

Kam gre ta svet, kje bi bilo lepo živet? Kje je tisti drugi svet?

objavil(-a): barbara007 ob 16:16 komentarjev (0) ogledov: 0
petek, 30. marec 2012

Kako naj shujšam ?

Hei, sm 8 razred in si želim do birme, ki je sredi Maja shujšati za 10 kg. Je to mogoče ? Prosim čim več koristnih nasvetov. HVALA !objavil(-a): Lili** ob 14:55 komentarjev (3) ogledov: 0
petek, 30. marec 2012

Drugačen svetDrugačen svet, v katerem hočemo mi živet,

katerega si želimo pokaterem hrepenimo, da ga spremenimo.

Drugačni svet, v katerem smo vsi enaki, v katerem nas ne mučijo bedaki.

Poglej v svet, kako je lep, čudovitih barv, kjer se mavrice lovijo in se prepletajo v čarobno melodijo.

Živali se veselo smejijo, trobentice drhteče cvetijo, medvedi iz brlogov hitijo.

Poglej v svet, kako je preprost in lep, kako je čudovit ta njegovi nežni cvet.

Sonce nas na nebu razvaja in vse nas z energijo napaja.

Odprimo svoje src in pustimo da nas ta ljubezen objame.

objavil(-a): barbara007 ob 12:53 komentarjev (0) ogledov: 0
sreda, 28. marec 2012

DOBRA VILA

Že dva tedna razmišljam kaj naj kupim za darilo. Bila sem prepričana, da imajo kaj konkretnega v Nami. Na koncu nisem ničesar kupila. Če je že kaj pametnega, je cena u la la. Med tremi opcijami sem izbrala Supernovo.

Lahko v eni uri najdem nekaj pametnega? Šla sem v C&A, Toma Taylorja in S. Oliver. Nikjer nič. V Hilfigerju je super prijazna prodajalka, a imajo vse le do številke 40. Jaz pa rabim številko 44.

Na koncu sem pristala v Peek&Cloppenburgu. Šla sem čez celoten asortiman. Uspelo mi je celo najti pravo stvar. V pol ure iskanja.

Prodajalk seveda od nikoder. Nihče v trgovini ni imel poleg prodajalca. Kako potem koga kaj vprašaš? Dobro, da vem kaj hočem. Potem ko sem imela obe stvari v rokah na poti do blagajne, se je prikazala dobra vila. Vzela mi je obe stvari iz rok in nanju zapisala svojo številko. Ker bi naj mi to, ona prodala, ha, ha. Dobro, da imam visok prag tolerance in železne živce.

Nekje prodajalci v službi delajo do konca svojih zmožnosti in so pod konstantnim pritiskom in nadzorom, drugod se jim jebe za vse. Plačo dobijo enako.

objavil(-a): mačka7 ob 15:48 komentarjev (0) ogledov: 0
sobota, 24. marec 2012

KEEP THE FAITHKaj se zgodi, če greš v shopping brez listka, pozabiš kaj. Potem sem šla do Maxija, ki dela v soboto do petih. Nisem vzela še fotkiča, ker se mi ne ljubi nič nosit.

Na listku so bile eksotične stvari.

Poleti so trgovino renovirali, to pomeni, da se med policami ne znajdeš prav preveč, če ne zahajaš tja dosti. Sira sploh našla ne bi brez pomoči. Obstajajo 3 regali samo s sirom. Zdaj mami je Mozzarello light, ker je na dieti. Jaz še vedno ne jem sira.

Zaradi viška kil, ji grozi diabetes. Tokrat hujša resno. Kruh je črtala čist z jedilnika. Je sam polnovrednega, za malico v službi. Narejen je iz ajde, meni je zelo dober, a najpomembneje je, da je zdrav. Nisi lačen, ker te nasiti. Ne vprašat kakšna je bila reakcija, ko sem ji ga prinesla prvič? Zdaj pravi, da je to the best stvar letošnjega leta, ki sem jo naredila zanjo.

Že na blagajni sem zagledala eno model bejbo, blond, dolgolaso, v bež plašču in poleg nje dvojnika njega. Že spet. Njegova sled ne more zbledet, ker se me je resnično dotaknil za vedno. Ima v resnici vsak le eno dušo dvojčico? Nisem mogla ga ne gledat. Prevzel me je popolnoma. Frizura čist njegova. Bi ga kar pobožala po laseh. Postava zelo blizu. Oblečen je bil športno v rdečo jopico in kavbojke. Tudi poteze obraza so bile precej sorodne. Nosil je mini kvadratek kocin pod spodnjo ustnico. To je neka nova moda. Sicer pa zelo urejen tip. Sem se odločila, da grem pogledat še kartice, a sem potem kupila ledeno kavo od Raucha. Sem se jih navadila piti v službi. On je bil na hitri blagajni, brez nje, jaz na normalni.

Barbara je rekla, da če dovolj dolgo nekoga gledaš, v mejah normale, ti človek vrne pogled. Sva šla mimo en drugega in me je pogledal, ker se energije čutijo, nisem ga pogledala nazaj. Ljubezen je mednarodni jezik, ki ga razumeš s srcem, brez besed, v popolni tišini. Ker oči, srce, naravnanost in barva tvoje duše povedo kaj čutiš.

objavil(-a): mačka7 ob 19:39 komentarjev (0) ogledov: 0
petek, 23. marec 2012

Ti.

Potrebujem občutek, da me potrebuješ. Šele na to se ti bom lahko celostno predala. Predala telo in dušo. Zdaj me imaš nekje na pol. Včasih mi izpolniš in zapolniš vse potrebe in te obožujem, včasih pa potrebujem več. Vem da me imaš rad, rada bi da mi to tudi pokažeš.objavil(-a): sp30 ob 19:29 komentarjev (2) ogledov: 0
nedelja, 18. marec 2012

sanje, jazJaz, ti, midva, skupaj, morje, globoko, čustva, val, vročina, gola, objeta, nežna, dotik, tih, šepet, uho, zasanjana, oba, šum, voda, oči, tvoje, moje, srce, tebi, vzemi, vse, telo,dih, čutim, želim, več, še, še.

objavil(-a): barbara007 ob 17:57 komentarjev (0) ogledov: 0
nedelja, 18. marec 2012

na hard do konca in naprejLokacija: HARD CORE CAFFE

Datum: VROČI 17. MAREC

Tema: SEX,SEX,SEX

Sobota, 17. marec, visoke temperature tudi V Hard core Caffe-ju, kjer so praznovali že obletnico njihovega delovanja. Na noge so spravili in tako privabili , kar nekaj slovenskih in tujih gostov, ter tako posrbeli za dober razgled in vrhunsko predstavitv. Večer je bil nabit predvsem s spolno energijo in vsi udeleženci, so slej ko prej dočakali svoj vrhunec. Sovji pogledi so segali po vsem prostoru, saj dekleta niso bili preveč sramežljiva in so z veseljem pokazala kakšen košček telesa več ali pa odvrgla vsa svoja oblačila. Vrhunskim striptizetam so družbo delale še go-go plesalke Showgirls, med tem pa so smo vsi nestrpno pričakovali pikico na i tega dogajanja. Še posebej zanimiv je bil lesbo show in težko pričakovan vrhunec, sex v troje z mičnima gospodičnima in gospodičem z orjakom. V prostoru je napetost in vročina strmo naraščala. Kmalu zatem, so vsi od užitka imeli nasmejane obraze. Se je obrestovalo. Max Modic vedno znova in znova poskrbi, da se kvalitetno pornuje, saj v tem je pravi čar. Za spomin in potešitev potreb, smo prijeli tudi hot pornič, ki si ga bomo pogledali takoj, ko prispemo domov, saj marsikdo od vznemirjena še ni odšel spat.

Hard core caff vas vabi in da ne pozabi, zagotavlja vam popolno zadovoljitev vaših potreb.

objavil(-a): barbara007 ob 15:14 komentarjev (0) ogledov: 0
stran: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171

na vrh strani

2006 - 2012 Diva.si. Vse pravice pridržane | splošni pogoji | kolofon | zemljevid strani