Pošlji prijateljuNazajDomov

četrtek, 26. november 2015

Najdi na Divi


Bodi vedno na tekočem! Kje se Diva oblači, kdaj se zabava, koga ljubi, kam potuje...?  Spremljaj jo na Facebooku!

torek, 03. april 2012

ISTAMBUL

Orhan Pamuk je avtor knjige Istambul. Dobil je Nobelovo nagrado.

Tam še nisem bila. Najboljši del je opis mesta. Mesto vidiš v živo in v barvah skozi njegove oči. Poglavje ima naslov Hüzün. To ne pomeni melanholijo osamljenca, ampak mračno razpoloženje.

Si lahko predstavljaš kakšna je Ljubljanska megla? Doma je tudi v Istambulu.

Vidi se, da je avtor študiral arhitekturo. Opis mesta je popolnoma drugačen, a zelo originalen.

objavil(-a): mačka7 ob 19:34 komentarjev (1) ogledov: 0
nedelja, 01. april 2012

Pekel so drugi ljudje3 popolni neznanci se znajdejo v sobi s 3 rdečimi stoli, praznim kaminom, ogledalom brez odseva, bronastim stožcem in nožem za papir. Obsojeni so na večnost. Na večno trpljenje, agonijo, bolečino. Obsojeni so na pekel.
Vsak skrbno skriva svojo temačno zgodbo, ki ga je pripeljala v pekel, druga dva pa se trudita, da bi jo razvozlala. Drug drugemu so rabelj, ki jih bo trpinčil. Povezave s prejšnjim življenjem ni več, ostali so sami s svojimi strahovi in moralnimi posledicami.
L'enfer, c'est les autres (Pekel so drugi ljudje).

Včeraj sem si ogledala izvrstno predstavo; eksistencialno dramo ZAPRTA VRATA, avtorja Jean Paul-Sartre v intimni Stranski sceni Šentjakobskega gledališča. Priporočam, ti da misliti.

objavil(-a): Sunny27 ob 13:22 komentarjev (3) ogledov: 0
nedelja, 01. april 2012

Ne njega, njoNe želim njegove bližine, da me močno prime in in nato odrine. Želim si le njene topline.

Ne želim njegovih poljubov na moja usta, ker me ob dotiku zmrazijo in zaledenijo. Želim, da mi ona telo ogreje.

Ne želim poslušat njegovih sladkih besed, ker lahko dobim sladkorno in znebiti se tega bi bilo preveč naporno. Želim da me ona s čokolado razvaja, da mi po celem telesu z njo nagaja.

Ne želim, da me vodiš po svojih poteh in mi ukazuješ kaj se in kaj ne sme. Želim, da me vodi in mi ukazuje, naredim vse kar mi narekuje.

Ne želim, da mi govoriš, kaj vse zame narediš, nato pa obljube ne izpolniš. Želim poslušat njene sladke besede, da me v pregrehe zavede.

Ne želim prenašat tvojega afnanja in egoizma, čas je da greš svojo pot in narediš prosto za njene korake, ki mi prihajajo nasprot.

objavil(-a): barbara007 ob 09:27 komentarjev (0) ogledov: 0
sobota, 31. marec 2012

Ličenje za birmo .Se opravičujem, če že ta tema obstaja, za brmo bom imela oblečeno obleko, ki je zgoraj prikazana kot naslovna slika, imela bom bel bolero in bele visoke pete, zanima me kako se naj naličim .objavil(-a): Lili** ob 12:31 komentarjev (6) ogledov: 0
petek, 30. marec 2012

drugi svetDrugačen je svet v katerem si želimo živet,

kjer sosed sosedu roko poda, mama otroku reče, da ga rada ima.

Kjer so ulice polne dobrih ljudi, kjer te v življenju kot so te stvari ali boš mel za hrano ne skrbi.

Vsi skrbijo, da imajo lepo deželo,skrbijo da se imajo veselo.

Vsak svoj čevelj v svojo omaro pospravi, ne smeti nikjer po naravi.

Ni razlike med nami, nobenega ne moti, če imajo moški tud moške radi.

Drug drugemu ne skačejo v zelje, temveč se zvečer združijo med sabo in si pripravijo pravo veselje.

Nikjer duha ne sluha o kakšnih davkih, revščini in goljufiji, vsi živimo v popolni harmoniji.

To so moje sanje, jaz verjamem vanje, vendar je premalo ljudi, ki še verjamejo v lepše dni.

Kam gre ta svet, kje bi bilo lepo živet? Kje je tisti drugi svet?

objavil(-a): barbara007 ob 16:16 komentarjev (0) ogledov: 0
petek, 30. marec 2012

Kako naj shujšam ?

Hei, sm 8 razred in si želim do birme, ki je sredi Maja shujšati za 10 kg. Je to mogoče ? Prosim čim več koristnih nasvetov. HVALA !objavil(-a): Lili** ob 14:55 komentarjev (3) ogledov: 0
petek, 30. marec 2012

Drugačen svetDrugačen svet, v katerem hočemo mi živet,

katerega si želimo pokaterem hrepenimo, da ga spremenimo.

Drugačni svet, v katerem smo vsi enaki, v katerem nas ne mučijo bedaki.

Poglej v svet, kako je lep, čudovitih barv, kjer se mavrice lovijo in se prepletajo v čarobno melodijo.

Živali se veselo smejijo, trobentice drhteče cvetijo, medvedi iz brlogov hitijo.

Poglej v svet, kako je preprost in lep, kako je čudovit ta njegovi nežni cvet.

Sonce nas na nebu razvaja in vse nas z energijo napaja.

Odprimo svoje src in pustimo da nas ta ljubezen objame.

objavil(-a): barbara007 ob 12:53 komentarjev (0) ogledov: 0
sreda, 28. marec 2012

DOBRA VILA

Že dva tedna razmišljam kaj naj kupim za darilo. Bila sem prepričana, da imajo kaj konkretnega v Nami. Na koncu nisem ničesar kupila. Če je že kaj pametnega, je cena u la la. Med tremi opcijami sem izbrala Supernovo.

Lahko v eni uri najdem nekaj pametnega? Šla sem v C&A, Toma Taylorja in S. Oliver. Nikjer nič. V Hilfigerju je super prijazna prodajalka, a imajo vse le do številke 40. Jaz pa rabim številko 44.

Na koncu sem pristala v Peek&Cloppenburgu. Šla sem čez celoten asortiman. Uspelo mi je celo najti pravo stvar. V pol ure iskanja.

Prodajalk seveda od nikoder. Nihče v trgovini ni imel poleg prodajalca. Kako potem koga kaj vprašaš? Dobro, da vem kaj hočem. Potem ko sem imela obe stvari v rokah na poti do blagajne, se je prikazala dobra vila. Vzela mi je obe stvari iz rok in nanju zapisala svojo številko. Ker bi naj mi to, ona prodala, ha, ha. Dobro, da imam visok prag tolerance in železne živce.

Nekje prodajalci v službi delajo do konca svojih zmožnosti in so pod konstantnim pritiskom in nadzorom, drugod se jim jebe za vse. Plačo dobijo enako.

objavil(-a): mačka7 ob 15:48 komentarjev (0) ogledov: 0
sobota, 24. marec 2012

KEEP THE FAITHKaj se zgodi, če greš v shopping brez listka, pozabiš kaj. Potem sem šla do Maxija, ki dela v soboto do petih. Nisem vzela še fotkiča, ker se mi ne ljubi nič nosit.

Na listku so bile eksotične stvari.

Poleti so trgovino renovirali, to pomeni, da se med policami ne znajdeš prav preveč, če ne zahajaš tja dosti. Sira sploh našla ne bi brez pomoči. Obstajajo 3 regali samo s sirom. Zdaj mami je Mozzarello light, ker je na dieti. Jaz še vedno ne jem sira.

Zaradi viška kil, ji grozi diabetes. Tokrat hujša resno. Kruh je črtala čist z jedilnika. Je sam polnovrednega, za malico v službi. Narejen je iz ajde, meni je zelo dober, a najpomembneje je, da je zdrav. Nisi lačen, ker te nasiti. Ne vprašat kakšna je bila reakcija, ko sem ji ga prinesla prvič? Zdaj pravi, da je to the best stvar letošnjega leta, ki sem jo naredila zanjo.

Že na blagajni sem zagledala eno model bejbo, blond, dolgolaso, v bež plašču in poleg nje dvojnika njega. Že spet. Njegova sled ne more zbledet, ker se me je resnično dotaknil za vedno. Ima v resnici vsak le eno dušo dvojčico? Nisem mogla ga ne gledat. Prevzel me je popolnoma. Frizura čist njegova. Bi ga kar pobožala po laseh. Postava zelo blizu. Oblečen je bil športno v rdečo jopico in kavbojke. Tudi poteze obraza so bile precej sorodne. Nosil je mini kvadratek kocin pod spodnjo ustnico. To je neka nova moda. Sicer pa zelo urejen tip. Sem se odločila, da grem pogledat še kartice, a sem potem kupila ledeno kavo od Raucha. Sem se jih navadila piti v službi. On je bil na hitri blagajni, brez nje, jaz na normalni.

Barbara je rekla, da če dovolj dolgo nekoga gledaš, v mejah normale, ti človek vrne pogled. Sva šla mimo en drugega in me je pogledal, ker se energije čutijo, nisem ga pogledala nazaj. Ljubezen je mednarodni jezik, ki ga razumeš s srcem, brez besed, v popolni tišini. Ker oči, srce, naravnanost in barva tvoje duše povedo kaj čutiš.

objavil(-a): mačka7 ob 19:39 komentarjev (0) ogledov: 0
petek, 23. marec 2012

Ti.

Potrebujem občutek, da me potrebuješ. Šele na to se ti bom lahko celostno predala. Predala telo in dušo. Zdaj me imaš nekje na pol. Včasih mi izpolniš in zapolniš vse potrebe in te obožujem, včasih pa potrebujem več. Vem da me imaš rad, rada bi da mi to tudi pokažeš.objavil(-a): sp30 ob 19:29 komentarjev (2) ogledov: 0
nedelja, 18. marec 2012

sanje, jazJaz, ti, midva, skupaj, morje, globoko, čustva, val, vročina, gola, objeta, nežna, dotik, tih, šepet, uho, zasanjana, oba, šum, voda, oči, tvoje, moje, srce, tebi, vzemi, vse, telo,dih, čutim, želim, več, še, še.

objavil(-a): barbara007 ob 17:57 komentarjev (0) ogledov: 0
nedelja, 18. marec 2012

na hard do konca in naprejLokacija: HARD CORE CAFFE

Datum: VROČI 17. MAREC

Tema: SEX,SEX,SEX

Sobota, 17. marec, visoke temperature tudi V Hard core Caffe-ju, kjer so praznovali že obletnico njihovega delovanja. Na noge so spravili in tako privabili , kar nekaj slovenskih in tujih gostov, ter tako posrbeli za dober razgled in vrhunsko predstavitv. Večer je bil nabit predvsem s spolno energijo in vsi udeleženci, so slej ko prej dočakali svoj vrhunec. Sovji pogledi so segali po vsem prostoru, saj dekleta niso bili preveč sramežljiva in so z veseljem pokazala kakšen košček telesa več ali pa odvrgla vsa svoja oblačila. Vrhunskim striptizetam so družbo delale še go-go plesalke Showgirls, med tem pa so smo vsi nestrpno pričakovali pikico na i tega dogajanja. Še posebej zanimiv je bil lesbo show in težko pričakovan vrhunec, sex v troje z mičnima gospodičnima in gospodičem z orjakom. V prostoru je napetost in vročina strmo naraščala. Kmalu zatem, so vsi od užitka imeli nasmejane obraze. Se je obrestovalo. Max Modic vedno znova in znova poskrbi, da se kvalitetno pornuje, saj v tem je pravi čar. Za spomin in potešitev potreb, smo prijeli tudi hot pornič, ki si ga bomo pogledali takoj, ko prispemo domov, saj marsikdo od vznemirjena še ni odšel spat.

Hard core caff vas vabi in da ne pozabi, zagotavlja vam popolno zadovoljitev vaših potreb.

objavil(-a): barbara007 ob 15:14 komentarjev (0) ogledov: 0
petek, 16. marec 2012

TI TO RADIŠ NAJBOLJE

Poznate kakšno iztočnico, da pomisliš kdo je že to rekel? Cary Grant ali Gary Cooper? To je bila resnična asociacija.

Zvenelo je pocukrano, kot Sacher torta. Tip je kot sladica. Škodljiv, ne dene ti dobro, po nepotrebnem ga je preveč in po njem ti je slabo. Očarljivo.

Laž ima včasih zelo dolge noge. To počne kronično, da že sebi verjame. Kako naj mu verjamem ali celo zaupam? Kdaj bi lahko povedal kaj po resnici. Prej ali slej izvem vse.

Saj nisem iz pravljice. I can handle the truth.

objavil(-a): mačka7 ob 15:15 komentarjev (0) ogledov: 0
petek, 16. marec 2012

Hujšanje, motivacija...2.delNajprej naj začnem, da je blog pritegnil veliiiko več pozornosti kot sem pričakovala. Hvala punce za spodbudo, vas tudi zasebno kontaktiram kasneje.

Torej začela sem s hujšanjem v torek, ker ponedeljki mi ne dišijo preveč, ne za zabavnejše stvari kajšele za hujšanje.
V ponedeljek sem si še privoščila zadnje grešne užitke. Čokolado ja Very Happy

Torej od torka so minili trije dnevi, danes teče četrti dan. Ponosna nase ker še mi sladkarije, kruh in podobno niso zamikali. Me pa trenutno frustrira dejstvo da ni nobene spremembe, ŠE. Saj vem, saj vem potreben je čas, tako kot za vsako stvar. Ti prvi dnevi so najtežji, vidnih rezultatov še ni. Ne v izgledu, ne v počutju..no razen ponosa da si začel.

Pomembna sprememba, ki sem jo še zraven jedilnika uvedla je več gibanja. Tudi če zaradi šole, dela..ni časa za kaj konkretnejšega. Mali že poznani trik, namesto dvigala, stopnice, namesto da plačaš parkirnino ali pa da se jeziš kako parkirajo drugi da za tvojega jeklenega konjička ni več prostora, parkiraj malo dalje na zastonj in velikem parkirišču ali pa se to objekta odpravi kar peš. Malenkosti, ki naredijo dosti.

Punce, dajam vam še en namig, ki mi pomaga. BERITE DEKLARACIJE NA IZDELKIH, vem, da ne odkiravam tople vode pa vendar. Imejte v mislih- ena čajna žlička sladkorja je enaka približno 4g. Torej če pojeste ali popijete izdelek, ki ima 12g sladkorja je enako kot da če bi vase spravile 3 čajne žličke čistega sladkorja. Tako da sem se včeraj poslovila od meni priljubljenih smutijev Sad

Hvala vam za vsak komentar, nisem jih pričakovala zato sem vsakega toliko bolj vesela. To je tista motivacija in potreben pritisk da mi uspeobjavil(-a): urskaa ob 14:02 komentarjev (3) ogledov: 0
četrtek, 15. marec 2012

Črna dama v rdečemPo tihem zavrti ključ v vratih, jih odpre in vstopi v velik temen predprostor. Skuša biti tiha, vendar vrata se ne trudijo biti preveč ustrežljiva, zašrkipajo v vsej svoji moči in utihnejo. Svojo bordo rdečo torbico odloži na polico in nato sleče še svoj črni plašč ter ga obesi na stojalo. S prsti skušam ujeti stikalo za svetlobo, vendar ji po nekaj sekundnem podvigu le uspe. Po prstih se odplazi do dnevne sobe, kjer se vsa utrujena usede na udobno naslonjalo. Sedi v temnem prostoru, le od nekje ji njen nežen obraz boža svetloba. Njene rdeče ustnice pojejo pesem, ki jo je prej posluašala v avtu in tako njene misli odtavajo.... in ponovno doživijo ta dan, le nekaj ur nazaj in neka kilometrov vstran......Vse se začne, ko...

objavil(-a): barbara007 ob 22:08 komentarjev (0) ogledov: 0
četrtek, 15. marec 2012

Hujšanje, motivacija...No in sem ponovno začela hujšat.. v prvi rundi je izginilo dobrih 20 kg pol polletnem premoru jih je pa se vrnilo 5. Enostavno nisem imela energije paziti kaj in koliko jem. Napaka vem. Ampak pomlad trka na vrata in spet je potrebno nekaj narediti zase.

Ko sem lani maja začela s hujšanjem sem imela konf.št.52/54 hlače in 54/56 zgodrnje dele :O vem ja.. katastrofa. No zdaj ko sem dobila nekaj nazaj je konf.št. 46/48 za hlače za zgornje dele pa čisto različno ampak s ponosom povem, da se lahko oblačim v H&M, Zari in podobnih trgovinicah. Večini se mogoče to zdi ja in? meni osebno je pa to velik dosežek, da lahko stopim v večino trgovin in rečem čuj to bom mela Smile saj tega prej nisem poznala, kupovala sem lahko v Kiku ali pa občasno v Takkotu in Vogele, trgovinah, ki imajo oddelke za močnejše postave.

Zavedam se da sem že ogromno dosegla s tem, da sem začela s hujšanje in spremembo načina življenja, da številke niso tako pomembne. Pa vendar imam jasne cilje.. HOČEM HLAČE v H&M, Zari, Tallyu in to tiste, ki jih bom hotla jaz ne tiste, ko bos slučajno številka. Smile)

Torej prvi cilj je 44/46 hlače do začetka poletja, drugi pa 40/42 do začetka novega študijskega leta. Mi bo uspelo? S mojo trmo in pravo motivacijo definitivno. Poleti bom mogoče si upala obleči kakšno krilo Laughing poudarek na mogoče hehe

Torej dotaknimo se še nekih dejstev.
Moja starost: 20, skoraj 21 let
Višina: 159 cm
Teža: nikoli se nisem marala tehtati in trenutno tehtnice tudi nimam ampak pri zadnjem tehtanju pred hujšanjem je kazala katastrofalnih 120kg
Zdravstvene težave: pred hujšanjem- hitro sem se zadihala, pogosti prehladi..., po prvi rundi hujšanja- bolečine v križu, sklepih... kri in ostale funkcije telesa v dobrem stanju

Način hujšanja: ODSTRANITEV OGLIKOVIH HIDRATOV IN SLADKORJEV IZ PREHRANE, več gibanja pa naj bo to samo sprehod

Počasi punce.. pri dietah je najbolj pomembno, da poslušaš telo, kaj mu odgovarja in kaj ne. Ko sem bila mlajša in so me z dietami silili ni pomagalo ni, še bolj sem se redila.
S sosedo sva našli to dieto in rekla sem da bom probala. Meni je delovala. Počutila sem se odlično, rezultat je bil odličen. Nehala sem, ker sem postala prelena. Enostavno prelena, ni se mi več dalo pazit kaj in koliko in KDAJ bom jedla.

Tudi zdaj se bom držala tega. Dokler se bom počutila dobro bom vztrajala. Si pa bom privoščila vsake 14 dni dan goljufanja v majhnih količinah Smile

Torej, da zaključim, tukaj mi gre predvsem za lastno motivacijo, mogoče še motiviram kakšno divo, da naredi kaj zase, mogoče s to dieto ali pa kakšno drugo. Bom zelo vesela, če se bo katera javila in delila svoje izkušnje z mano.
Pisala bom o svojih spremembah, počutju, predvsem pa bom pisala svoj jedilnik. Smile

Dive lep dan vam želim,

Urškaobjavil(-a): urskaa ob 11:52 komentarjev (4) ogledov: 0
torek, 13. marec 2012

pogled nazajŽal mi je. Žal mi je za prijatelje, ki sem jih izgubila. Predvsem za J. Včasih sva bili res dobri prijateljici. In mislila sem, da bo tako tudi ostalo. Pa žal ni. Vem, da sem ji lahko vse povedala. Res vse. Veliko časa sva preživeli skupaj, veliko sva se pogovarjali. In boli me, ker vem, da nikoli več ne bo isto.
Nekateri pravijo, da ne smeš biti žalosten, če izgubiš prijatelje. Ljudje pač pridejo in grejo. In ko ti je poslan človek, si ga ne smeš lastiti, ker ni tvoja last. Ni tvoj. Samo poslan ti je, da mu nameniš delček svojega življenja in on tebi njegovega. Moraš biti hvaležen za ves čas, ki ti ji namenjen, da ga preživiš z njim. In ko ta človek odide, ne smeš biti žalosten, ker se je končalo. Vesel moraš biti, da se je sploh zgodilo in iz tega potegniti najboljše, kar lahko, kar si se naučil od tega človeka.

Ampak jaz se enostavno ne morem sprijazniti s tem. Meni je žal in pika. Žal mi je tudi za prijatelje, ki jih imam, a nikoli nismo prišli na tak nivo, kot bi si jaz želela. In to ni fajn. Res ni. Rada bi, da bi bilo drugače; da bi bilo popolno. Ampak najbrž nikoli ne bo, saj vem da nič ni popolno. Škoda. Saj vem, da bi se verjetno lahko bolj potrudila. Ampak če se trudi samo en ni nič, a ne? Hja… bomo videli kaj bo prinesel čas.

*OPOMBA: Besedilo je (z manjšimi popravki) iz mojega arhiva, iz marca 2010. Od takrat so se stvari spremenile, tudi jaz sem se spremenila. Naj omenim da sva zdaj z J. spet dobri prijateljici, še boljši kot sva bili včasih. Tudi glede drugih ljudi se ne sekiram več toliko, saj menim da se vse zgodi z razlogom! Smile

objavil(-a): Inspiring Strawberry ob 18:35 komentarjev (3) ogledov: 0
nedelja, 11. marec 2012

Obožujem....Tvoj nasmeh, ko me pogledaš lepo , ko začutim pri srcu, kako mi je toplo....

Ples, ki me lahkotno vodi do nebes,

Glas, ko se zavem, da sem to jaz,

Tvoje roke, ki me peljejo do poroke,

Čokolado in vso slastno razvado.

Jutranjo kavo, da me prebudi iz dolgega spanca,

in ko na ulici ogovorim čednega neznanca.

Njeno dišeče telo in njen šepet na moje uho,

Razgled iz šmarne gore,

in celo jadransko morje.

Rahel vetrič in pisano pomlad,

ko nekdo nekoga ima rad.

Šopek travniških rož,

Svečke, prijetno glasbo in takrat vem da moj čas bo.

Preproste stvari, nežne živali, ki brezskrbno uživajo v naravi.

Otroke, ki ti polepšajo vsak dan, trenutek in ti dajo najlepši občutek.

Svojo babi, ko me nežno pozdravi in me poljubi po glavi,

Mami ko se ji lahko potožim in izjočem na njeni rami.

Sončen dan, ko mi napolne baterije in ko se mi nasmešek na obrazu privije.

objavil(-a): barbara007 ob 14:56 komentarjev (1) ogledov: 0
nedelja, 11. marec 2012

ples do nebeObožuješ ples? imaš izkušnje? Si simpatična, odprta in komunikativna?

Potem si lepo vabljena v skupino, ki jo sestavljam. Skupina bo imela tudi nastope, saj sem sama tudi organizatorka in poznam ljudi, ki nas bodo podrpli. Torej kaj te ovira.

Pridruži se mi, da skupaj zaplešemo na odruSmile

Obvestilo: za dekleta od 23 do 30 let

Pišite mi na pomembno.si@gmail.com ali na zs ali pa me pokličite na 040848646

Miša

objavil(-a): barbara007 ob 11:48 komentarjev (0) ogledov: 0
sobota, 10. marec 2012

Rada te imam

Vsi me sprašujejo zakaj te imama rada?In zmeraj jim odgovorim,ker si pač to ti.Enostavno ne morem od tebe pa naj se zgodi kar se hoče.Najine poti so se neštetokrat skoraj končale a vedno so se povezale nazaj.Kot da naju ne pustijo narazen.Rada te imam z vsem svojim bitjem in sem najbolj srečna takrat ko sem s tabo.Vem da me imaš tudi ti rad,vendar naju ovira en sam dejavnik da ne moreva biti skupaj.In prav ta dejavnik je nerešljiv...

Rada te imam kako me gledaš.Rada te imam zaradi "tistih" stvar.,Rada te imam, zaradi tega ker se me ne sramuješ,ko zgeldam neumno.Rada te imam zaradi tega kako se pomiriva,ko se skregava.Rada te imam ker se smejiva stvarem,ki sploh niso smešne.Rada te imam,ker imaš rad svojega psa.Rada te imam,da se ne jeziš ko mi moraš nekaj večkrat ponoviti.Rada te imam,ko se meniš z mano pozno v noč....

Rada te imam zato ker veš samo ti zakaj in nihče drug...

objavil(-a): Bjondika ob 19:36 komentarjev (0) ogledov: 0
stran: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171

na vrh strani

2006 - 2012 Diva.si. Vse pravice pridržane | splošni pogoji | kolofon | zemljevid strani