Pošlji prijateljuNazajDomov

četrtek, 19. oktober 2017

Najdi na Divi


Bodi vedno na tekočem! Kje se Diva oblači, kdaj se zabava, koga ljubi, kam potuje...?  Spremljaj jo na Facebooku!

petek, 27. april 2012

romanca v oktobru

Bili so čudoviti jesenski dnevi, sprehajanje po Ljubljanskih poteh me je spravljajo v umirjen in zadovoljen položaj. Bila je to preprosto sreča...sončni žarki so me znova in znova greli in kukali izpod visokih dreves na katerih je še bilo nekaj jesenskega listja. A je lahko še lepše, kot ta trenutek v katerem sem? vsak trenutek je lep in ta trenutek je bil čaroben in poseben. Prvo doživljanje Ljubljane v mirni in jesensko obarvani podobi.

Takrat se je začelo, no začelo se je že prej, vendar takrat se je ozračje in srce ogrelo še bolj.Bila sem naravna, preprostan, nasmejana, uživala sem v vsakem trenutku z njim ali brez. On ni bil tisti manjkajoči delček brez katerega ne bi mogla sestaviti svojo srečno zgodbo, ne to sem bila nihčne drug kot jaz. Kreatorica svoje sreče, zdravja, miru in nepopisnega zadovoljstva. Vendar je bilo lepo po dolgem času začutiti strast, užitek v ljubljenju in predajanju, pripadanju. Najina zgodba, ki se je začela na internetu in seveda, jaz kot jaz, hladna, nedostopna, sem se sčasoma, korak za korakom preselila iz Antarktike na Hawaje. Ko sva se končno dobila na tisti kavici v mojem najljubšem lokalu Sputniku, se je začela romanca. Najboljše je vedno brez pričakovanja, brez upanja da bo iz tega nekaj nastal dober rižev narastek, ki ga zna najbolše narediti samo moja mami. Pa dajmo pojesti ta narastek preden seohladi, najbolši je rahlo mlačenSmile sedela sem za mizo, pila kavo in se igrala sama s seboj, seveda ne na način igranja v postelji, temveč igranja z pogledi, igranje s telefonom, igranje z natakarji. Vse je igra, igra besed, mimike in obnašanja. To mi je všeč...

Stopil je v sobo...oči so se mi zasvetile, kot malemu otroku, ko dobi v roke igračko, po kateri hrepeni že od lanskega božiča.Eleganten, lepo oblečen, prikupen nasmeh, prijazen in pozoren. Končno nekaj zanimivega na obzorju po dolgem, dolgem času. Za prijeten klepet ob kosilu, kavi, sem sabo vzela še gibanico, katero mi je on kupil za domov, mogoče sem se mu zdela tako lačna in podhranjena z petimi kilami viškaSmile to bo to. Začela je prihajati zima, spomin pa počasi bledet. Najino ljubimkanj v avtu, pitje čaja in bele kave, ki je mja odvisnost, sprehajanja po mestu v vetru in laseh, nedeljsko čvekanje ter druženje z njegovimi prijatelji je zamenjala prazna postelja, mrzla kava, ki je nisem utegnila popiti do konca in kapljica solze na mehko odejo. Nisem se mučila, hitro sem šla naprej in se vrgla v delo, kreativnost v tisto kar me je osrečevalo in me napajalo z novo energijo in osrečevalo. Nisem bila sama, niti se tako nisem počutila, da bi bila osamljena in da je vsega konec. To je bil ponovni začetek, zacvetela sem in cvetela, cvetela, nisem ovenela. In še cvetim. Vedno bolj in bolj, močneje, hitreje in srečneje.

Ne obžalujem niti kančka, niti njegovega sarkazma, vendar mi bo za vedno ostal v spominu še posebej jutranji čvek in zajtrk v Afriki(Sputniku), kamor me je za trenutek popeljal in kjer sva obćudovala te čudovite živali, jih podrobno opazovala in sledila navodilom spremljevalcem, ki so naju vodili po tej divjini, kjer si svoboden in brezskrbi do konca. Pustil mi je še svojo roko na moji rami, ko je odhajal in takrat sem začutila, moč ljubezni do sebe, tebe do te čudovitosti, ki se je premaknila v mojem srcu. Odšla sva....

objavil(-a): barbara007 ob 17:19 komentarjev (1) ogledov: 0
četrtek, 26. april 2012

KAO TI

Dolgo nazaj se je nekdo malo zapel za moje oko. V treh sekundah veš, da ti je oseba všeč. Me je zanimalo kakšen je po karakterju? Eno je videz, drugo karakter. Sva se pogovarjala nekajkrat. Spontano in čista improvizacija.

Znam biti zelo direktna, kar mu ni bilo všeč. Revež se je počutil ogroženega. To je bila izjava leta. Nisva na enaki frekvenci. Potem sem se distancirala.

Nazadnje me je nekaj spraševal in prav lepo me je pozdravil. Jaz sem bila zadržana. Predkratkim sem ga spet srečala. Ker sem vedela, da me bo pozdravil, sem ga pozdravila nazaj.

Čeprav bi lahko stal kje drugje, je bil v mojem intimnem prostoru. Njegova desnica se je dotikala moje levice. Je precej velik, bolj košarkarske sorte. Dlani sta bili v isti ravni. Dotikal se je moje dlani. Zakaj že? Iz dolgčasa ali zanalašč? Me želi spravit v zadrego? Nimam pojma. Ne vem več kako mu je ime. Ima izjemen dotik.

objavil(-a): mačka7 ob 01:12 komentarjev (0) ogledov: 0
ponedeljek, 23. april 2012

KO BI VEDEL, KOLIKO MI POMENIŠ.....

Bil je zadnji teden prvega letnika srednje šole. Sošolke so te na dolgo in široko opravljale. Ker te nisem poznala sem vprašala o kom se pogovarjajo. Pokazale so nate. Sedel si na klopi pred razredom s svojimi sošolci. Takrat so se najine oči prvič srečale. Deloval si tako drugačen od vsega pripovedovanja mojih sošolk. In nisem se motila. Srečevala sem te na šolskih hodnikih in ob vsakem srečanju si se svojim angelskim nasmeškom zasidral vedno globje v moje srce. Postala sva prijatelja na Facebooku, včasih celo klepetala, si čestitala ob rojstnem dnevu in si "povšečkala" nekaj statusov.Tako je bilo do četrtega letnika, ko sva nekako sodelovala pri izpiskih za maturo. Takrat sva se malo bolj zbližala, se dobivala po pouku, v knjižnici, kjer sva si izmenjavala zapiske. Veselila sem se vsakega srečanja s tabo. Bil si motivacija za učenje, razlog za moj smeh, veselje. Nobena stvar ni bila pretežka, ko sem pomislila nate. Verjel si v mene, da lahko naredim maturo s takim uspehom, kot sem si zadala. Jaz pa sem spodbujala tebe. To so bili najlepši dnevi v srednješolskem obdobju, kljub obilici učenja. Zaljubila sem se vate. Nikoli ti nisem priznala, ker vem da nikoli ne boš moj. Toliko stvari sem te hotela vprašati, a nisem našla poguma. Najbrž sem globoko v sebi vedela, da ne bi slišala tistega, kar sem želela. Svojo strahopetnost močno obžalujem. A zdaj je prepozno. Pred nekaj tedni sem opazila na tvojem Facebook profilu fotografijo, na kateri si objet z nekim dekletom in razočarano ugotovila, da je tvoje dekle.

Po skoraj petih letih od kar se poznava si ti še vedno edini, ki je v mojih mislih skoraj vsako minuto. Vsakič, ko te vidim, slišim, preberem tvoje sporočilo, moje srce zaigra od veselja. Vedno si nasmejan in poln optimizma. Vem, da zaradi tebe zapravljam najboljša leta. Vse fante, ki se mi približajo primerjam s tabo. Rezultat je vedno isti; nihče ti ne seže do kolen. Vem, da imaš punco ampak moje srce te še ni pripravljeno pozabiti. Vsak, dan hrepenim po tem, da bi mi nekdo povedal, da sta se s tvojim dekletom razšla. Vem, če nekoga ljubiš mu privoščiš, da je srečen, pa čeprav v objemu druge. Jaz take dobrote ne premorem. Zato sem napisala ta blog. Mogoče ga boš po nekem neverjetnem naključju celo prebral in se našel v moji zgodbi in iz nje izbral vse kar ti nisem upala priznati, mogoče pa tudi ne.

Edina stvar v katero sem popolnoma prepričana je, da če bi se lahko še enkrat vrnila v srednjo šolo, bi vse še enkrat storila isto. Še enkrat bi doživela vse skupne trenutke, pa če prav bi vedela, da boš na koncu z drugo. Pa veš za kaj? Zato, ker sem od tebe dobila drugačen pogled na svet. Da je potrebno slediti svojim sanjam in da se je zanje vredno tudi čemu odpovedati. Vendar bi se v zameno za tvojo ljubezen, odpovedala tudi njim.

Lučka (:

objavil(-a): LučkaTheBee ob 20:05 komentarjev (0) ogledov: 0
ponedeljek, 23. april 2012

dominaTvoja sem gospodarica, moja najbolša polovica sta bič in črna rokavica. Neusmiljena in predrzna, ukažem sužnju naj gre na kolena, drugače se bo ritka od strahu tresla. Dovolim si use, da te ponižujem, pljuvam, bičam, to največji užitek je. Stroga sem in vem kaj si želim in to od tebe tudi dobim. Tvoja največja sem mora, ne moreš pobegniti, ne moreš me zapustiti. Vendar si ne želiš, čisto se mi prepustiš, ko te uklenem si nič več druga ne poželiš kot da trpiš.

objavil(-a): barbara007 ob 12:24 komentarjev (0) ogledov: 0
nedelja, 22. april 2012

dreamsDreams are hunting me, they want me, to take me away from these dark day.

Zombies are calling my name, they are folowing me in every step that i made in every words that i say.

I can't get away from them, i stuck in time in this world with the zombie. Only he is with me.

Alone in the dreams. Somebody here, there, everywhere? help me, bether no. I am going to help

myself. I have to get out of here, of dreams this darkness.... Somehowe....

objavil(-a): barbara007 ob 14:33 komentarjev (0) ogledov: 0
četrtek, 19. april 2012

=)Waaaaaaa… kak je to hud filing! Very Happy zatreskana sem =D am ja, spet v njega, ki sem si ga tako grozno želela pozabit. ampak ne gre in trenutno mi je všeč da je tako. Če ti nekdo ne gre iz glave… mogoče obstaja razlog zakaj je tam. =) zadnjič sma se srečala in v soboto grema vn… komaj čakam! Res se že ful veselim. Čeprav lahko, da bo to melo negativne posledice zame… ampak zdaj nočem razmišljat o tem. Ne briga me ali je prav ali narobe, uživam v trenutku, v tem kar mam in počutim se bombastično! Smile

objavil(-a): Inspiring Strawberry ob 23:43 komentarjev (0) ogledov: 0
torek, 17. april 2012

GOL ZA GOGOLJA!

V soboto sva bili s kamaradko v Mgl-u na Gogolju. Naslov je Ženitev. Čeprav je Gogolj živel dolgo nazaj, je tema večna.

Imam občutek, da je dober zato, ker je črpal iz svojega življenja. Izhajal je iz obubožane plemiške družine. Torej je glavni lik, on sam. Se mi je na moment smilil. Glavna igralka, Jana Zupančič, je bila perfektna. Najbolj sem se smejala njej. Videlo se je, da igralci na odru uživajo v igri. Komedija po dolgem času in to 1 A. Glasba je bila super, škoda, ker ne razumem rusko. Všečni so bili tudi kostumi, sploh teh neverjetnih "lepotcev".

Liki so bili zanimivi in smešni, čeprav se je publika malo smejala. Ali pa jih je sram stopiti iz množice? Jaz se smejem, če je smešno. Tisti, ki nastopa, se zelo potrudi, da je smešen. Smo res tako zelo zategnjeni?

Sicer je Gogolj ujet med romantiko in realizmom, hkrati je tudi mojster groteske. Vse troje mi je blizu. Bom vzela v roke Mrtve duše, ker mi je Gogolj zakon.

objavil(-a): mačka7 ob 00:16 komentarjev (0) ogledov: 0
ponedeljek, 16. april 2012

Po skoraj 3 letih ponovno tukaj :)Danes me je nekaj presunilo in se mi je v misli pripeljalo, da sem jaz nekoč pred davnimi časi pisala nekam neki blog in tako vstopim v svoj nekdanji gmail račun, ki ga že doooolgo, dooolgo časa nisem uporabljala in ugotovim, da je bilo to na Divinem forumu.

Pa si rečem grem malo pogledat in res najdem blogec izpred skoraj 4 ih let Smile

Od tedaj do danes se je marsikaj spremenilo, še vedno se spopadam z odvečnimi kilogrami, ki so roko na srce poskočili že na 106, 2 kg, a sem konec februarja naredila eno čistko svojega podstrešja in jih sedaj bolj ali manj po začrtani poti izgubljam.

In z današnjim dnem sem se odločila, da bom tokrat res pridno in aktivno pisala v tale blogec Smile

Bodite lepo Smile

objavil(-a): maaLaa ob 18:09 komentarjev (4) ogledov: 0
petek, 13. april 2012

"Najboljša prijateljica"Prvič pri 17 letih sem se odločila napisati svoj prvi blog saj se je v mojem življenju pojavila nekakšna težava, problem in rada bi ga rešila na najboljši način kar se da.
Že v vrtcu sem spoznala osebo, ki mi je spremenila življenje in nažalost sem šele sedaj v drugem leniku srednje šole ugotovila da je name uplivala slabo in da sem 17 let mislila da je najboljša oseba na svetu in da ima vedno prav in da je oseba na katero se lahko zanesem in da oseba ki ji lahko zaupam, vendar sem se zmotila.
Moj največji problem pa je že od nekdaj da nisem samostojna in da nimam tistega svojega JAZ.
Na začetku drugega letnika je mami zelo zbolela in do zadnjega trenutka nismo vedeli ali ji bo uspelo ali ne, takrat sem se počutila nemočno in potrebovala osebo, ki bi mi svetovala in me tolažila, ampak ne ona tega ni naredila. Takrat se na to še nisem tako ozirala saj sem nekok sama preživela najtežje obdobje v mojem življenju, vendar pa me tudi po vsem tem ni niti poklicala ne vprašala kako je mami in kako sem jaz. Takrat me je zelo prizadela, vendar nisem imela dovolj moči da bi ji to tudi povedala zato sem se kot vedno potuhnila in bila tiho.
Sedaj pa sem pred kratkim dobila zvezdice na zgornjih zobih in me zelo boli, in seveda mi ni prijetno, ampak tudi v tej situaciji se ni pokazala za mojo prijateljico, naredila je nekaj kar res nisem pričakovala, takoj naslednji dan ko me ni bilo v šoli je vsem povedala da imam zvezdice in se seveda pridružila drugim, ki so se delali norca iz tega. V manj kot enem letu je naredila veliko majhnih, vendar meni pomembnih napak in se dokazala za prijateljico, ki me je izkoriščala in vedno se pogovarjamo samo o njenih problemih, zaradi nje sem izgubila tudi druge prijateljice sam se družim samo s tistimi ki njej odgovarjajo, in vedno je ona v središču pozornosti, če pa je že kdo drug se pa takoj vmeša in pozornost usmeri vase z besedami ali pa z dejanji. In pri sebi sem opazila tudi da se zelo dobro počutim v družbi z drugimi puncami in v družbi s fanti, vendar pa se lahko z njimi družim le ko nje ni....in sedaj se sprašujem kako sem bila lahko tako neumna in tako dolgo živela v njeni senci,ko pa so mi vsi govorili da sem pod njenim vplivom in da je ta vpliv zelo slab. Ampak sedaj je prišlo tako daleč da tudi če se želim skregat z njo bom jaz izpadla hinavka, saj smo prijateljice že od vrtca...in že tako nism samostojna in mislim da mi tega nebo nikoli uspelo narediti...nikoli nebom pokazala svojega JAZ in se postavila zase...sam ko začnem govoriti me kar oblijejo solze, zato mi je lažje ko se zaprem v sobo in ure in ure jokam, takrat se usaj za nekaj časa počutim bolje...vendar bom vedno v njeni senci in poslušala le to kar ona reče...seveda pa tudi upam da mi se kdaj res uspe osamosvojiti...objavil(-a): lejchy95 ob 19:32 komentarjev (7) ogledov: 0
ponedeljek, 09. april 2012

PARTY TIME!

Za dobro jutro izvem, da imam novo sostanovalko. Njeno best friendico. Pravzaprav je strast, ki jo čuti do neizmerna.

Tega ne razumem najbolje in ne toleriram. Pri prvi sem čist znorela in sem vreščala. Človek se vsega navadi, tudi male miške.

Biva za hladilnikom, vzhodno od raja. Ne razume, da je ne maram, kaj šele, da želim, da se odseli. Jedla je sadje z mize. Jabolko, kivi in babano. Nastavila sem ji jabolko, da vidim, če je še notri.

Prva selitev je bila neuspešna. Ne ve, da je obvezna smer naravnost ven. Umrla sem od smeha, ko sem jo videla za hladilnikom drugi dan. Hladilnik smo umaknil in je reva čist zmedeno tekla gor in dol. Sploh je nisem bila zmožna udarit. To je pa tako, če risanke gledaš…

Miška je preživela, mi pa skoraj živčnega fasal.objavil(-a): mačka7 ob 18:52 komentarjev (7) ogledov: 0
petek, 06. april 2012

NA POMOČ, VALETA !Hei !

Junija imam valeto. Oblekco že imam (naslovna slika). Rabim še čevlje, newem kakšne barve, visoke pete ? balerinke? Rabim tudi nekaj nasvetov glede frizure. Da mi boste lažje svetovali vam povem nekaj o sebi : visoka sem 160 cm in težka 4o kg, imam rjavozelene oči in rjave lase. Sem bol drobne postave. Plesalec je zelo majhen (malo manjši od mene).

Že naprej hvala za nasvete !

objavil(-a): Lili** ob 16:36 komentarjev (2) ogledov: 0
četrtek, 05. april 2012

kacji strup v kristalih!Ve kdo kaj o tem,za kaj se uporablja?objavil(-a): vlado_77 ob 10:02 komentarjev (12) ogledov: 0
torek, 03. april 2012

REKORD

Predstave v Drami znajo biti zelo dolge. Nazadnje je bila 3 ure. Pozabila sem pogledat kako dolgo traja in sem vprašala tipa, ki je trgal karte. Rekel je resno 4 ure. Jaz njemu: «A se hecaš?« On meni: »Ne, resno, saj je dobra predstava.«

O Glembajevih ne vem nič, ker jih nismo imeli za čtivo. Prva scena z nuno, glavni igralec s tako brzino govori tekst, da ga ušesa ne lovijo v zadnjih besedah. Tempo govora je zelo pomemben. En del sem le poslušala dialoge med moškimi, z zaprtimi očmi.

Potem je prišla na oder Nataša Barbara in prevzela besedo in celoten oder. Kakšna prezenca! Pravi užitek je gledati vrhunsko igralko v elementu. Poleg baronice je bil odličen tudi baron. Ne vem, če so v tistih časih tajkuni nosili tako nobel obleke? Obleka Nataše Barbare je kot bi jo kreiral YSL ali Dior.

Nikoli še nisem gledala nemške predstave. Tokrat je bil del teksta govorjen v nemščini. Nataša Barbara govori izjemno lepo, kot če ste gledali kdaj kakšno moderatorko po tv.

Ditka se pojavi 2x v predstavi. Najprej se ogreva in je smešna. Drugič se je pojavila na koncu z neko pesmijo. Najhuje je bilo to, da je imela list s tekstom pesmi v rokah. To je v Drami prepovedano. Ker ne zgleda.

Traja rekordne 4 ure in polovičko.

objavil(-a): mačka7 ob 20:30 komentarjev (0) ogledov: 0
torek, 03. april 2012

ISTAMBUL

Orhan Pamuk je avtor knjige Istambul. Dobil je Nobelovo nagrado.

Tam še nisem bila. Najboljši del je opis mesta. Mesto vidiš v živo in v barvah skozi njegove oči. Poglavje ima naslov Hüzün. To ne pomeni melanholijo osamljenca, ampak mračno razpoloženje.

Si lahko predstavljaš kakšna je Ljubljanska megla? Doma je tudi v Istambulu.

Vidi se, da je avtor študiral arhitekturo. Opis mesta je popolnoma drugačen, a zelo originalen.

objavil(-a): mačka7 ob 19:34 komentarjev (1) ogledov: 0
nedelja, 01. april 2012

Pekel so drugi ljudje3 popolni neznanci se znajdejo v sobi s 3 rdečimi stoli, praznim kaminom, ogledalom brez odseva, bronastim stožcem in nožem za papir. Obsojeni so na večnost. Na večno trpljenje, agonijo, bolečino. Obsojeni so na pekel.
Vsak skrbno skriva svojo temačno zgodbo, ki ga je pripeljala v pekel, druga dva pa se trudita, da bi jo razvozlala. Drug drugemu so rabelj, ki jih bo trpinčil. Povezave s prejšnjim življenjem ni več, ostali so sami s svojimi strahovi in moralnimi posledicami.
L'enfer, c'est les autres (Pekel so drugi ljudje).

Včeraj sem si ogledala izvrstno predstavo; eksistencialno dramo ZAPRTA VRATA, avtorja Jean Paul-Sartre v intimni Stranski sceni Šentjakobskega gledališča. Priporočam, ti da misliti.

objavil(-a): Sunny27 ob 13:22 komentarjev (3) ogledov: 0
nedelja, 01. april 2012

Ne njega, njoNe želim njegove bližine, da me močno prime in in nato odrine. Želim si le njene topline.

Ne želim njegovih poljubov na moja usta, ker me ob dotiku zmrazijo in zaledenijo. Želim, da mi ona telo ogreje.

Ne želim poslušat njegovih sladkih besed, ker lahko dobim sladkorno in znebiti se tega bi bilo preveč naporno. Želim da me ona s čokolado razvaja, da mi po celem telesu z njo nagaja.

Ne želim, da me vodiš po svojih poteh in mi ukazuješ kaj se in kaj ne sme. Želim, da me vodi in mi ukazuje, naredim vse kar mi narekuje.

Ne želim, da mi govoriš, kaj vse zame narediš, nato pa obljube ne izpolniš. Želim poslušat njene sladke besede, da me v pregrehe zavede.

Ne želim prenašat tvojega afnanja in egoizma, čas je da greš svojo pot in narediš prosto za njene korake, ki mi prihajajo nasprot.

objavil(-a): barbara007 ob 09:27 komentarjev (0) ogledov: 0
sobota, 31. marec 2012

Ličenje za birmo .Se opravičujem, če že ta tema obstaja, za brmo bom imela oblečeno obleko, ki je zgoraj prikazana kot naslovna slika, imela bom bel bolero in bele visoke pete, zanima me kako se naj naličim .objavil(-a): Lili** ob 12:31 komentarjev (6) ogledov: 0
petek, 30. marec 2012

drugi svetDrugačen je svet v katerem si želimo živet,

kjer sosed sosedu roko poda, mama otroku reče, da ga rada ima.

Kjer so ulice polne dobrih ljudi, kjer te v življenju kot so te stvari ali boš mel za hrano ne skrbi.

Vsi skrbijo, da imajo lepo deželo,skrbijo da se imajo veselo.

Vsak svoj čevelj v svojo omaro pospravi, ne smeti nikjer po naravi.

Ni razlike med nami, nobenega ne moti, če imajo moški tud moške radi.

Drug drugemu ne skačejo v zelje, temveč se zvečer združijo med sabo in si pripravijo pravo veselje.

Nikjer duha ne sluha o kakšnih davkih, revščini in goljufiji, vsi živimo v popolni harmoniji.

To so moje sanje, jaz verjamem vanje, vendar je premalo ljudi, ki še verjamejo v lepše dni.

Kam gre ta svet, kje bi bilo lepo živet? Kje je tisti drugi svet?

objavil(-a): barbara007 ob 16:16 komentarjev (0) ogledov: 0
petek, 30. marec 2012

Kako naj shujšam ?

Hei, sm 8 razred in si želim do birme, ki je sredi Maja shujšati za 10 kg. Je to mogoče ? Prosim čim več koristnih nasvetov. HVALA !objavil(-a): Lili** ob 14:55 komentarjev (3) ogledov: 0
petek, 30. marec 2012

Drugačen svetDrugačen svet, v katerem hočemo mi živet,

katerega si želimo pokaterem hrepenimo, da ga spremenimo.

Drugačni svet, v katerem smo vsi enaki, v katerem nas ne mučijo bedaki.

Poglej v svet, kako je lep, čudovitih barv, kjer se mavrice lovijo in se prepletajo v čarobno melodijo.

Živali se veselo smejijo, trobentice drhteče cvetijo, medvedi iz brlogov hitijo.

Poglej v svet, kako je preprost in lep, kako je čudovit ta njegovi nežni cvet.

Sonce nas na nebu razvaja in vse nas z energijo napaja.

Odprimo svoje src in pustimo da nas ta ljubezen objame.

objavil(-a): barbara007 ob 12:53 komentarjev (0) ogledov: 0
stran: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171

na vrh strani

2006 - 2012 Diva.si. Vse pravice pridržane | splošni pogoji | kolofon | zemljevid strani