Najdi na Divi


"Jesen je zadnji in najočarljivejši nasmeh leta." ~William Cullen Bryant

sobota, 23. junij 2007

Zakaj so vedno kolesarji krivi?

Na jetra mi gre, ko vsak voznik vedno krivi kolesarja (ali pa rolerja) za vse .... Brez zamere vsem voznikom, ampak včasih se res obnašate, kot da imate le vi pravico biti na cesti. Pa ne samo tam, zdaj si lastijo vozniki še intervencijske poti, pločnike, trato .... Sad

Zadnjič se peljem proti mestu (priznam brez čelade - BMW dont be mad at me) in ker se mi je mudilo na kavico sem šla po vseh možnih ulicah. Skratka, avtomobili so bili parkirani na pločnikih (razlog za to je bil pozdrav poletju in okoli centrau je bilo vse zaparkirano). Tako sem bila prisiljena peljati po cesti. Skratka, iz stanske ceste se je želel priklopiti voznik, vendar me nikakor ni mogel videti ravno zaradi parkiranega kombija na pločniku.... In tako me je zbil! Mislim, lahko bi vsaj vprašal, če je z menoj vse v redu. Ampak ne, gospod se je začel name dret, kot bi bia "stoka". Češ, kaj si jaz dovolim, kako to peljem, da sem se jaz njemu nastavila, da bi lahko kaj iz zavarovalnice iztržila, itd. Mislil, a si ti normalen al kaj? Ja, lih imam v interesu polomiti sebe in tebe izsiljevati za denar!!!!! Haloooooooooo!!!!! Na njegovem svetem avtomobilu je bila le ena samcata praskica, jaz pa sem imela popolnoma uničeno košarico, sprednji del popolnoma zvit, bolečino v kolenu (zdaj sta 2 ogromni modrici) , rame me boli.... Amapk ne, važno je, da sem jaz kriva in pazi to, želel je moje podatke, da bi mi lahko poslal račun! E tukaj je pa meni počil film! Najprej on meni nekaj pametuje o zavarovalnici in odškodninah, zdaj bi pa on rad iztržil. Poslala sem ga nekam, ker enostavno nisem mogla več biti tiho. A sem jaz kriva, da folk parkira po pločnikih, da še pešči ne morejo mimo, kaj šele kolesarji. Ko pa smo že pri tem, bi ravno tako kot jaz, moral biti on pozoren na dogajanje na cesti in s tem se bolj počasi priklučiti na cesto. Na živce mi gre folk, ki vedno krivi kolesarje: Sej ne rečem, tokrat je bila res moja krivda, tega nisem zanikala, ampak za koji k...c nas imajo kolesarje za manj vredne? Da nas za vsako stvar lahko okrivijo! Češ, mi smo nepredvidljivi in delamo zmedo na cesti! Ja, valda da smo nepredvidljivi na cesti, ko pa smo "bolj" izpostavljeni kot pa vozniki, ki so varni v svojem plehu. Ma, ne vem na koga sem bila bolj jezna v tistem trenutku - na njega, ki je popolnoma nečloveški, nase, ker sem se nespametno izpostavila ali na voznike, ki so zaparkirali pločnik po celi ulici....

Bistvo bloga: Vozniki, niste edini na ulici in zato ne kraljujete njej! Dajte malce misliti tudi na ostale udeležence, ki so .... Moj nauk je pa ta, da se bom od zdaj raje vozila po trati kot pa po cesti!

objavil(-a): lenca mi ob 13:31 komentarjev (7) ogledov: 14
sobota, 23. junij 2007

pof***** verižna pismaSe eno verižno pismo

Zdravo, jaz sem Branimir in trpim za groznimi občutki krivde, ker ne pošiljem naprej 50 miljard zafukanih verižnih pisem, ki mi jih pošljejo ljudje, ki dejansko verjamejo, da bodo s tem neki šestletni punčki iz Albanije z joško na čelu pomagali zbrati dovolj denarja, da si jo da kirurško odstranit, preden jo njeni kmetavzarski starši prodajo potujočemu cirkusu.

Ali resno verjamete, da bo Bill Gates dal vam in vsem ki jim pošljete njegov E-mail, 1000 dolarjev??? Ali ste res tako neumni?
Oooooo, poglej, če grem do konca tega mail-a in si zaželim željo, bom jutri pokavsal prvo manekenko, ki mi bo prav jutri prekrižala pot!

Kakšen kup dreka!!!

Mogoče bodo ponoči k meni prišli hudobni škrati verižnih pisem in me posiljevali v spanju, ker nisem poslal jebenega verižnega pisma, ki ga je prvi poslal Peter leta 5 našega štetja in je prišlo k nam s prvimi misijonarji preko morja!

Kurc jih gleda!!!

Če že nameravate kaj poslat naprej, mi pošljite vsaj kaj približno zabavnega. Videl sem že vse tisteRazzošlji to desetim svojim najbližjim prijateljem in ta ubog, pomilovanja vreden človek,bo čudežno dobil par tolarjev od nekega vsevedneža, če se to pismo pošlje devetdesetkrat!

Pa dol mi visi!!!

Pokažite malo inteligence in razmislite k čemu dejansko prispevate, ko pošiljate takšna verižna pisma. Najverjetneje zgolj k vaši lastni nepopularnosti.

In bistvo; če prejmete verižno pismo, ki grozi, da boste nesrečni ali nepofukani do smrti, ga izbrišite. Če je smešno, ga pošljite naprej.

Ne razkurite folka z nepotrebnim deljenjem občutka krivde, ker ne pošiljajo naprej verižnega pisma o gobavcu iz Afrike, ki nima zob in je privezan na rit mrtvega slona že 27 let in čigar edino odrešenje so tisti tolarčki, ki bi jih prejel, če bi poslali naprej to verižno pismo.

Zdaj pa pošljite to vsem, ki jih poznate!

Drugače se bo jutri vaše spodnje perilo spreobrnilo v mesojedo rastlino in zaužilo vaše genitalije.

Lep pozdrav!objavil(-a): Luda_mala ob 11:03 komentarjev (4) ogledov: 27
petek, 22. junij 2007

sovražim gakako naj pridm ven iz tega-oče me je zlorabil'ne znam več nič

nič ne lažem ker se sploh nebi postopila pisat tega,ker bi blo grdo d bi izpadla kao boga,u resnic bi se zlagala.....

oče me je od enajstega leta se skos dotikal tam kjer se me ne bi smel....toda js se takrat nism zavedala tega,začela sem se umikat,se rezat--bila sem odklopljena iz sveta---videla sem le smrt in sklabe stvari---lani 2006 mi je poslal smse naj se mu slikam naga za 5000 sit...potem pa sem šla prjavt,ker je bilo preveč....mama je pa z njim potegnila češ da sem se nastavila....ostala sem sama....nimam nikogar....imeli smo sojenje prejšnji četrtek,je poslal na zagovor odvetnika,ne da bi on pršu....

zj živim pri fantu,nikakor se ne poberem iz tega,bila sem že pri teh strokovnih delavcih,ampak to ni zame,potrebujem nekoga ki mu lahko zaupam...ampak ni takega....

objavil(-a): ketyka ob 17:05 komentarjev (13) ogledov: 14
petek, 22. junij 2007

Vesna MilekMeni je ona všeč, čeprav poznam veliko ljudi, ki je ne marajo. Ali ti je všeč ali pa ti sploh ni, vmestne faze ni. Všeč mi je zato, ker piše take originalne stavke. Iz Kalipsa mi je bil najboljši ta.

Ljubezenskega romana ne moreš pisati med ljubljenjem, tako kot ne moreš igrati čustev, èe so te enkrat odrla do živega... Ko se te božansko dotakne, si raje odgrizneš jezik, kot bi spet pljuval ponarejene stavke, raje si pohabiš prste, kot bi zaigral napaèno melodijo, raje umreš, kot bi igral ljubezen. Doriani Grayi tega ne razumejo, ne morejo rezumeti. Toliko v opravičilo patosu. Moje življenje je patos.

Iz knjige Če pa ta odstavek, ki je najboljši v originalu. Sicer še nikoli nisem brala Henryja, dobro da berem Milekovo, ha,ha.

We are all guilty of a crime, the great crime of not living life to the full. But we are potentially free. We can stop thinking of what we have failed to do and do whatever lies within our power. What these powers that are in us may be no one has truly dared to imagine. That they are infinite we will realize the day we admit to ourselves that imagination is everything. Imagination is the voice of daring. If there is anything God-like about God is in that. He dared to imagine everything.
Henry Miller

Sem slišala, da je velikokrat pijana in to ni nič lepega za videti, sploh če je oseba ženska. Nobena ženska ne zgleda famme fatale, če je pribita!

objavil(-a): mačka7 ob 16:53 komentarjev (6) ogledov: 32
četrtek, 21. junij 2007

NaRedKa***hhhhh...........kaj nej pism....aja no

Pred poroko:


On: »Yesss! To! Končno sem dočakal!«

Ona: »Hočeš, da grem?«

On: »NE! Niti pomislil nisem na to!«

Ona: »Me ljubiš?«

On: »Seveda!«

Ona: »Si me kdaj prevaral?«

On: »Ne! Zakaj sploh sprašuješ?«

Ona: »Me želiš poljubiti?«

On: »Pa še kako!«

Ona: »Me želiš udariti?«

On: »Ni šans! Nisem jaz tak človek!«

Ona: »Ti lahko verjamem?«In zdaj, po poroki, preberi ta tekst od spodaj navzgor! ^

objavil(-a): rock_star ob 19:56 komentarjev (7) ogledov: 16
četrtek, 21. junij 2007

Pasje vreme

Tole vreme je za znoret ... vročina ubija ....

Zdaj sem tu za računalnikom, le v modercu in spodnjicah ... in kar lije z mene! Ne vem več kam naj se dam, te temparature iz dneva v dan bolj rastejo. Jah, nimam kaj - danes je prvi dan poletja in narava se tega ne sramuje. Sam kaj, ko bom pa jaz šla na dopust, bo za en drek tole vreme - tako kot pretekli 2 leti Sad Samo padavine in oblaki, ki švigajo mimo .... Mogoče pa vendarle ne bo tako slabo - think positive ....

Mah, še bloga se mi ne da pisat, ker je tako pasje vroče .... Grem pod tuš!

objavil(-a): lenca mi ob 17:49 komentarjev (3) ogledov: 20
četrtek, 21. junij 2007

Babe, zaboga nehajte že gledat romantične komedijeSpremenijo vas namreč v obsedene fanatičarke, ki mislijo le še na romantično poroko, kjer bodo v beli obleki dahnile DA in uničile (spolno) življenje nekemu nesrečniku.

Avgusta grem na eno teh nesreč. S svojim irskim prijateljem se bo poročila bivša soseda. Okej, to da bo fant prišel v podobno situacijo kot tisti tip iz filma Metulj, je čisto njegov problem, mene bolj muči kaj ženski kupiti za darilo. Na zadnji poroki sem bil pred dvajsetimi leti in takrat mi je prav lepo dol viselo za darila, ker se mi je šlo le za neomejene količine sladoleda, ki so ga tam stregli. Jebiga, v železnih jugoslovanskih časih, ko je kartonast zavitek jagodno-čokoladno-vanilijeve Planice bila edina varianta sladoleda, mi je to veliko pomenilo.

Problem z darilom je še večji, ker nevesta ni tipična baba, saj nese več pira kot jaz, pri tem pa je treba upoštevati, da se lahko na tem področju hitro kosam z delavci na kakšnem zakotnem irskem doku.

Drugi problem je tudi kaj obleči. Na poroko se baje pride zrihtan, meni pa se zdi brezveze ožuliti noge in posvinjati svileno kravato za eno navadno napijanko, ki se začne v cerkvi in konča v bližnjem jarku. Poleg tega zna biti avgusta precej vroče in znano je, da se hladen pirček v peklenski vročini najbolj prileže, če pivec v gatah/kopalkah/nag sedi ali leži v kakšni senčki. Ne pa da v hlačah na peglo, zglancanih čevljih in na dvojnega windsorja zadrgnjeni kravati z laškim v roki loviš ravnotežje in se trudiš pravilno izgovarjati sičnike, šumnike, zvočnike in kar je še tega slovničnega mambodžambota (vidva žda ba res en tak lužn paržek, kr za bolubžgat).

Tolažim se le s tem, da bo tam verjetno precej irskih alkoholnih tolerantnežev, ki se ga bodo nafukali kot svinje in bomo lahko skupaj zapeli kakšen pristen irish drinking song.

Oooooooooo, ajdi, ajdi, ajdidajdi, ajdidajdidaj!

objavil(-a): megafotr ob 14:25 komentarjev (12) ogledov: 20
četrtek, 21. junij 2007

Sadni dan a.k.a. dan mučenja!!!

Včeraj zvečer sem se odločila, da bo danes očiščevalni dan, torej brez masti, brez maminih rogličkov, hrenovk v testu, raznih prelivov zraven sladoleda in še bil ahko naštevala,...

Torej...zjutraj sem se zbudila z enormno željo po marmeladi in kruhu, nakar se spomnem, kaj je dans. Napol mrtva sem se oblekla v hotke, top majico in ene "zgulene papuče", pač tisto, kar mi je najprej prišlo pod roke. Sedla na mojga "ponija" in brž v štarcuno.

Prvo, kar sem opazila, ko sem parkirala svojga ponija je bila dvokilometrska gužva pred blagajno. Ok sej bo....grrrrrrrrr....

Odpravim se proti delu trgovine s sadjem in ugotovim, da dobavitelja še ni bilo. Na rzpolagi sta bili celi dve nektarini, jagodni in breskov kompot in pet marelic. V redu, pa kupim po približno pol urce.

Medtem, ko se moja mamica in tamala mastita z kotleti in popečenim krompirčkom Srček , se jaz delam, da me niti ne gane in srkam svoj jagodni kompot.

In ja, kdor misli, da je tale fruit day, izi ko burek, nej proba, ker je ura komi ena, jaz pa umiraaaaaam!!!!

P.S. kakršnikoli nasveti so MOČNO priporočljivi!!!

objavil(-a): evcy3 ob 13:10 komentarjev (10) ogledov: 37
sreda, 20. junij 2007

Razbila sem špeguPravijo, da če razbiješ ogledalo, da to pomeni 7 let nesreče, al kako? Ja madona, potem najbolje, da si že zdaj na Žalah rezerviram apartma.

Začelo se je prejšnji teden, ko sem iz torbice potegnila razbit prenosnik. Govorim o ogledalu, of korz. Tak ličen, majhen in kar je najpomembneje... roza! Ciklamen, če gremo v detajle, ker ciklamna je Talulah colour. Glaven je odtenek... Ma res ga je bilo škoda, ampak nema veze.

Čez dva dni hočem iz frizure, ki ji ni več pomoči, narediti čudež. Špegu se je dobesedno odlimal od podlage, mi padel na ksiht in se raztreščil po tleh. Surprised Zdaj vem, od kje prekletstvo. Saj te lahko še kap takole ali pa se vsaj porežeš na glažunah. (Hm, a so to tud glažune? Zamišljen )

Ampak očitno si je nekdo tam zgoraj ali pa spodaj, kakor si pač posameznik interpretira, mislil, da meni še vedno ni potegnilo, pa mi je priskočil na pomoč. Ker sem pobila že vsa ogledala, ki jih lahko prosto prenašam, sem se spravila na taščinega. Ma, je blo treba pogledat make up pri dnevni svetlobi. Rolling Eyes Nisem ga vrgla po tleh, prisežem, ampak neustavljiva sila ga je povlekla k tlom. Tja, kjer se je lesketal še tisti, od prejšnjega dne.

Potem sem se pa zamislila. Ni mi namreč v navadi razbijati krhke stvari. Ne pomnim, da bi sploh kdaj razbila kozarec, kaj šele ogledalo.
Pa se je začelo...

Najprej sem samo šla na izpit. Potem je šel dedek v bolnico. Potem sem videla mt in bila prisiljena preživotariti v njeni bližini cele pol ure. Fotr me je klical po 100 letih, enkrat za spremembo ni bil ful nažgan, ampak orto mega koma, baka se je brez veze drla name, prijateljica je tečna kot driska, pa še deca pogrešam. In ja, izpit sem ruknila, da je zasmrdelo in lepo me vabijo na komisijski zagovor. Mi tudi ni v navadi, ampak saj razbijanje špeglov tudi ne.

A bo to tako zdaj 7 let, ali 7 dni tudi kaj velja? Mogoče pa lahko kje kupim kakšne odpustke? Mr. Green

objavil(-a): Talulah ob 22:34 komentarjev (9) ogledov: 36
sreda, 20. junij 2007

Misli o njemNajbolj grozni so ljudje, ki jim je vse jasno. Rekel je, da mu je vse kristalno jasno. Zanaša se na svoj feeling, kjerkoli že to je…

Vsako jutro, ko se zbudim, velja moja prva misel njemu, in vsak večer, ko ležem v posteljo in se odpravljam spat, velja moja zadnja misel njemu. V meni je, nič ne morem storiti proti temu, samo pustiti času, da mine, in upati, da bo popustilo. Kajti to je tisto strašno pri ljubezni, da je ljubljeni v nas, da je del nas, del, ki ga ne moreš preprosto iztrgati, ne da bi hkrati zatajil samega sebe. Ko je odhajal, je vzel del mene s seboj. Nepovratno.

Z nekom, ki ga preveč ljubiš ne moreš živeti. Intenzivnost in trajanje se izključujeta.
Ne zaljubiš se v celoto. Zaljubiš se v detajl. Zelo natančno se spomnim trenutka, ko sem se zaljubila vanj. Govoril je o nekem filmu, jaz pa sem očarano strmela v njegove ustnice. Da lahko nekdo tako neprizadeto postavi na ogled tako čutna usta, je bilo zame vrhunec nedostojnosti.
Kako za boga naj vem ali je on res ta prav zame? Saj ko je z mano, nimam te dileme, ker imam tudi jaz special feeling.

Privlačijo me točno določen tip moškega more bit močan karakter, fejst in rahlo crazy, ker če je tip bančnik mi ni všeč, ker je totalna tuga. Tak crazy tip moškega je npr Brad Pitt ail pa Maksim Mrvica. Ljubezen je loterija, lahko izbereš dobro kombinacjo ali pa idealnu lošu. Obljubil mi je, da se z mano ne igra in me ne bo zlomil.

Skoraj me je kap, ker je napisal, da mi je zvest. Ne me jebat…

Kombinacija Norah Jones in Jude Law je hudičevo seksi.

objavil(-a): mačka7 ob 19:46 komentarjev (3) ogledov: 28
sreda, 20. junij 2007

Nimam pametne ideje za naslov :)Nekaj časa se vam zdaj ne bom morala oglasit, ker me ne bo. Smile

Verjetno bo prišlo do kakšne pregrešitve, ampak upam, da ne do prevelike. Itak, pa pravijo, da naj bi šli po določenem času kilogrami počasneje "dol".

Oglasim se okrog 15. julija in upam, da z dobrimi novicami.

Aja, pa vedno pozabim napisat. Visoka sem 172.5 cm.

Lepo se imejte Divice in Divaki.

objavil(-a): Chloe* ob 19:33 komentarjev (1) ogledov: 12
sreda, 20. junij 2007

Kdo je tvoj bog?Bog pomeni najvišjo vrednoto v vseh religijah. Predstavlja vrsto ljubezni. Človek se je osvobodil od narave, matere, vezi krvi in zemlje. Varnost najde tako, da se vrača k vezem. Enači se s svetom živali in rastlin, ker želi biti eno z naravnim svetom.

V primitivnih religijah so totemi živali. V obredih ali vojnah si nadenejo živalske maske in tako častijo boga.

Sledi obrtniška stopnja čaščenja idolov izdelanih iz gline, srebra ali zlata. To je začetek oboževanja lastnine.

Naslednja stopnja je bog po človekovi podobi.

Boginje predstavljajo popolno materinsko ljubezen. Njena ljubezen je brezpogojna, vseobsežna in vsevarujoča. Vsi ljudje so enaki, ker so vsi otroci matere in hkrati otroci matere zemlje.

Patriarhat postavi očeta kot najvišje bitje v veri in družbi. Za očetovo ljubezen je značilno, da postavlja zahteve, uvaja načela in zakone. Njegova ljubezen je odvisna od tega ali otrok izpolnjuje zahteve očeta. Najboljši je otrok, ki je podoben očetu in je ubogljiv. Patriarhalna družba je hierarhična.

V krščanstvu Bog ni oseba, bitje ali nekaj končnega. Predstavlja resnico, ljubezen in pravičnost. Vsak človek sam da svojemu življenju smisel.

Zahodna religija bazira na filozofiji Aristotla. Ta temelji na zakonu istovetnosti, protislovja in zakonu izključenega tretjega. Anksiom aristotelske logike je nam čisto naraven.

Njegovo nasprotje je Heraklit, ki je paradoksni logik. Zanj je nasprotje temelj vsega, kar obstaja. Eno in isto se v stvareh kaže kot živo in mrtvo, budno in speče, mlado in staro. Vednost za svojo nevednost je najvišje.

Dualizem je znaèilen za brahmanizem. Znana dvojica nasprotij ne zrcali nasprotij stvari, temveč zaznavo uma, ki ga zaznava. Načelo Rig – Vedi: «Dvoje sem življenska sila in življenska snov, oboje hkrati.« Kar si sama predstavljam kot deročo reko.

V paradoksalni logiki je bog končna resničnost. Um zaznava resničnost prek protislovij.

Bog je po Ekhartu absolutni nič.

Največja resničnost za Kabalo je «En Sof«, Neskončno.

Sveta ne moremo dojeti z mislijo, zaznavamo ga z dejanjem in doživljanjem enosti z bogom.

V brahmanizmu, budizmu, taoizmu je končni cilj religije dejanje in ne prepričanje. Enako velja za judovsko religijo.

V krščanstvu je verjeti v Boga poglavitni cilj vernosti. Ne verjeti v Boga je greh! Če ne verjameš v Boga je isto kot stati na soncu in trditi, da sonca ni. Če verjameš v Boga, si eno z Bogom. Vsak posameznik je sebi Bog. To je zame tudi zgrešeno prepričanje.

objavil(-a): mačka7 ob 00:51 komentarjev (1) ogledov: 27
sreda, 20. junij 2007

Finska avan(tura)

Kontaktiral me je finec, da bi mene za vodiča. Fincu ne moreš rečt ne. Tip je fejst, modrook seveda in poslovnež. Da se mi ne bo ratal še zaljubit? Prisegam na modrooke. Zakaj točno so mi všeč še sama ne vem. Če imaš sam čokoladne oke, so ti ponavadi všeč modre oči.

Ker je nabijalo sonce, je nosil špegle. Sploh nisem vidla njegovih oči. Sva bila na sladoledu in debata je bila huda. Redkokjer moški mi lahko parira v pogovoru in finci to zmorejo. Zna hudo dobro angleško, čeprav finci ne znajo rečt č-ja, š-ja in ž-ja. Kar zveni kot bi imeli govorno napako. Preprosto seksi.

Potem sva šla v Narodno galerijo, ker je bil dan odprtih vrat. Nazadnje sem bila tam v srednji šoli. Zanimivo je to, da me nobena slika ni impresionirala tako kot prvič. Ali te zadane v bit ali te pusti ravnodušnega… Ali pa te zadane le prvič. Potem sva šla še na pijačo v Čolnarno. Zbirka žuželk ob jezeru je impresivna. Meni so všeč eni, ki znajo hoditi na vodni gladini. Respect! Značilno za fince je, da so sila ponosen narod. Tudi nosijo finske obleke. Me je vprašal kaj na meni je slovensko. Čisto nič od oblek, razen mojega očeta.

Meni je od Disneya najblišje Miki Miška. Fincem je Jaka Racman. Zakaj? Ker imajo slikarja, ki se je specializiral za Jako. Njegova spletna stran je www.kajstenvall.com

Za vse oboževalke! Meni se zelo dopadejo njegova dela!

Že dolgo nisem srečala takega tipa, kot je bil tale finec. Bila sva skupaj 7 ur in mi ni bilo niti malo dolgčas z njim. Na koncu mi je dal še najboljšo finsko čokolado. Še mal pa bi se zaljubila, ker jaz padam na dobre čokolade.

Ps: Nisem še pojedla čist vse …

objavil(-a): mačka7 ob 00:34 komentarjev (2) ogledov: 27
torek, 19. junij 2007

Flip-Flop

takole...

jih obozujem in sovrazim...h krati.... japonkic

preprosto obozujem jih, ker so ...take in drugacne Mr. Green , s podplatom, malo dvignjene, sportne elegentne, pisane, enobarvne...smao da so in da noga diha v tej poletni vrocini in da jih prijetna poletna sapica hladi, ali pa ko jih poletni dezek malo 'opere' Mr. Green

edino zakaj, jih pa na nek nacin sovrazim je pa ta, ko se strgajo....in men se na SREČO to vedno zgodi pred kakim izpitom...nekaj metrov pred faxom Mr. Green in po možnosti sm kasneje zmenjena se za kosilo, pijacko ali pa karkoli...

in sedaj je tuki tud storija, ki se mi je naredila lasnko leto pred vajami, kasneje pa se na izpit:

bilo je konec aprila, vroce in se odlocim za japonkice...ze doma so se mi nekako cudne zdele, sma kaj...pač pasale so k rumeni majcki Mr. Green jah zenske pač, ko gledamo, da se vsaj kaj ujema... Mr. Greenpred vrati nasega ljubega 'drugega doma' - faxa, pa kr na enkrat sam pooof in se je strgalo...strgal se je plasticen krogec na dnu japonke ... najprej jaw look in potem...samo smeh...kaj naj pa sedaj?! hallo...js mam se vaje in izpit...kaj naj sedaj?!?!? jah najprej zavijeva s sosolcem (se je ponudil za pomoč) do asistenta, ki nas je imel pri vajah...ce ima mogoce v kabinetu kake natikace, ali pa karkoli, da za obut posodit, da bom lahko 'normalno' opravila vaje. Tudi asistent je samo jaw pogledal, potem pa prasnil v smeh. Iz predala v mizi privlece ven selotejp in skarje...in mi jih da...js pa kot pisce mamino gledam v to...kaj zeli s tem...po pa rece: ''Draga kolegica, dajte, znajdite se'' ...hallooo nooo....kako...kaj... Mr. Green

pogledam sosolca, japonko in ne bodi len...najprej nakako zavijem selotejp okoli strgane 'ploščice' in potem na japonko nazaj. sma kaj ko je to drzalo borih par korakov do laboratorija. Sad ampak smo se se bolje znasli...sosolec v stosu rece: ''Pa daj si jo na nogo zalimaj Mr. Green .'' najprej smeh po laboratoriju, nato pa res...vidijo, da sem si na nogo prilepila japonko...ja vem, slisi se smesno, sam ker moraš biti v laboraturiju nekako tudi mobilen in da na partenrja ne prelozis se svoje delo, sem se znasla Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green tako, da sm si kasneje po izpitu, ko sva sli s sosoklo in njenim fantom na kosilo, naredila po Ljubljani sramoto! Embarassed Mr. Green me ne zanima...sem si jo res naredila ali ne...sam, da nisme hodila po ljubljanski svinjariji Mr. Green

ko sem pa povedala svojo storjo doma, so samo vsi v en glas (skoraj) dejali, da sm 'zmešana' in iznajdlijav...ampak japonkic ne zamenam za nic drugega poleti... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

AMPAK PREPROSTO: JAZ JIH OBOŽUJEM

objavil(-a): *CaTh* ob 17:10 komentarjev (5) ogledov: 17
torek, 19. junij 2007

Spet jamranje,...Ko razmišljam o tem da bom napisalanov blog spet pomislim in se zavem da ga zapišem ko sem na tleh.Ampak vem da bo prišel blog poln veselja pred tem pa bom še malo pojamrala.Very Happy Zanima me zakaj!? Zakaj je taka! Moja "best frendia" (ne vidim razloga za ta naziv). V čem je fora da si z nekom najboljši prijatelj če te ta pokliče samo ko kaj rabi, če govori s teboj ko slučajno nima nobenega drugega ob sebi, če je med odmori raje z drugimi kot s teboj,.. No sem spet jaz tista čudna ki vse narobe razume!??? Ampak tudi jaz rabim nekoga komur se lahko zaupam tudi jaz bi nekomu cel dan govorila o njemmu in dobro veš da jaz to poslušam iz dneva v dan in se ne pritožujem ker vem da se nekomu pač moraš zaupati da se moraš odpreti. Rada bi da bi bilo tako kot nekoč ko smo sedele skupaj in nama ni zmankalo tem za pogovor ne pa da ti ali jaz odideva in raje govoriva z drugimi ker so pač oni tisti s katerimi nam ne zmanjka besed. Vem da ti ni vseeno zame ker se bliža konec šole in vidim zadnji dan ko se bo potočila solza ali dve in se ne bove videle kar nekaj časa ampak mislim da še zdaleč ni dovolj da ti je hudo zadnji dan!!! Oky najbolje da zaključim blog in ji to nekako povem,...(upam da bom lahko)

objavil(-a): sinderela ob 15:23 komentarjev (2) ogledov: 19
torek, 19. junij 2007

MADE MY DAY

danes me klice sosolec inpravi, hej, kako si?! nekam slabo si slisat, je vse ok?

jaz njemu, dragi moj, po 4 denvih neprespanih noci, zarad prebavnih motenj, res nism OK

on: ''revcek nas,...sam tok, da ti recem, nardila si procesno tehniko - izpit...pa se to lucky you...sam 6 vsa je naredilo, cestitam''

in tko je pač tipo naredil moj dan Very Happy HE MADE MY DAY Very Happy Very Happy Very Happy

in se en izpit maj...tok sm happy, da me kar trga [img]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a060.gif[/img] [img]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a060.gif[/img] [img]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a060.gif[/img] lepo je, ko naredis...in je lazje it naprej Very Happy

tko da divice...lahko vidite, kok mi enea 'malenkost' polepsa dan Very Happy in sm lahko happy....pa je smao izpit Very Happy tko da sedaj pa za knjige in se na ustnega pripravit Very Happy

uzivite in naj vam kdo naredi vas dan

MADE YOUR DAY YOURSELF Very Happy Very Happy Very Happy

objavil(-a): *CaTh* ob 11:07 komentarjev (7) ogledov: 23
ponedeljek, 18. junij 2007

D DAYDanes sem prejela svojo diplomo na fakulteti. Ko je bila na vrsti predhodnja vrsta od moje, mi je hodilo na jok. Ne morem verjet! Študijskega maratona sigurno ne bom pogrešala! Očaral me je wonderbra. Fakulteto odlikuje odlična arhitektura, ki človeka gane, če sodi med estete, kot sem jaz. Sicer me je za prav ta faks navdušila profesorica gospodarskega poslovanja, ki še vedno sodi v top 5 žensk, kar sem jih kdaj spoznala.

Kip maratonca v Grčiji me je asociral na moj študij, ampak potem sem si kupila rajši konja, ker je simbol moči in vztrajnosti. Maratonc je bil predrag zame.

Uspelo mi je!!! I feel so good. Tak občutek sreče privoščim vsakemu…

objavil(-a): mačka7 ob 22:48 komentarjev (9) ogledov: 24
ponedeljek, 18. junij 2007

I want youGledam te. Napajam se s tem pogledom. Zdi se mi, da v tem trenutku se bolj zaris. Se bolj oddajas nekaj ..tisto nekaj. Jeej, nora sem na ta pogled. Na ta nasmeh od uhlja do uhlja hehe...Nora sem nate sweetek...Sploh si ne predstavljas kaj se dogaja v meni. Ko te poslusam kako ne smem vedno vsem vsega povedati, v meni divja vihar...Vem da ne. Najraje bi zakricala, Vem da ne...Ce ne bi tebi zdajle povedala, da si tako zelim, se te dotakniti, preveriti se enkrat toploto tvoje koze, okusiti se enkrat tiste vabece ustnice in se enkrat gledati mravljince ki pri tem lezejo lepo v vrsti preko celega telesa...Se enkrat doziveti tisto neskoncno toplino in biti del tega dogajanja...Ves da mi je vsec...Vse kar pocnes...Ves da sem nora...na tisti spontan poljub in dotik...Na tisto nedolzno cohljanje, ki se sprevrze v stisk, krik, zeljo...Ves da sem nora...Ves, da si zelim..Ves da cutim...Neskoncno...nepopisna paleta custev...

A cvekam neprizadeto...gledam preprosto...upam....upam, da iz mojih oci ne svigajo tiste zelje...ker bi bile premocne...ker bi te zasule in ne bi mogel ven...ker se te dotikam tako nalahno, da mi dela domisljija...tako pocasi da cutim utrip tvoje koze....in vse to me omamlja...omamlja me blizina tebe...omamlja me zavedanje kaj bi lahko in kaj je bilo...norim ob misli kako bi se lahko pocutila...ob vrtenju traku v glavi nazaj...ker vem kako se vziviva oba v dano situacijo, ker vem kako se razpleta dogodek...ker si zelim...o bog, tako si zelim tega dogajanja, ki nama je obema vsec...pa se tukaj cisto preprosto gledava in pretvarjava da med nama ni nicesar...da ni niti malo privlacnosti, niti malo zelje...a meni se mesa...od zelja in pogledov..in tisocih misli...meni se mesa od zelje be there do that...

ne vem kaj se plete po tvoji glavi...tvoje oci na trenutke zazarijo...tvoje telo se na trenutke nevarno pribliza mojemuin zazdi se mi, da bo nekaj v zraku naredilo pok...ob blizine atomov...delcev pravilno obrnjenih....

in v naslednjem trenutku se odmaknes...prestraseno...mogoce si zacutil to moznost eksplozije ali pa samo preverjas, ce bom podlegla..cese te bom dotaknila....aaaaa,

verjemi da komaj zadrzujem svoje nore roke, da ne planem po tebi, verjemi da komaj gasim pozar zelje...jaz biiii....

bolje bo da greva...

objavil(-a): malenaaa ob 14:10 komentarjev (0) ogledov: 10
ponedeljek, 18. junij 2007

Naj bo moja hčerka grda

lani sem delala seminarsko nalogo o tem kako videz vpliva na samopodobo in o teh ugotovitvah razmišljam še danes. Hrvaški profesor Turčinovič je spremljal 665 otrok od vrtca pa po konca fafultete. Vzgojiteljice so v vrtcu z otroci, ki so bili označeni za lepe, komunicirale 20x več in jim namenile veliko več besed kot otrokom, ki so jih zunanje osebe 
označile  za grde, tako so lepši otroci postali bolj komunikativni, hitreje so se učili in več vadili.
Otroci so prevzeli obnašanje vzgojiteljic in se grše obnašali do manj lepih otrok, se rajše igrali z
lepimi...V petem razredu so bili lepši otroci bolj komunikativni in manj nevrotični. Presenečenje se je
pokazalo v zvezi z učnimi sposobnostmi, večina lepih otrok je bilo v povprečju, medtem ko so otroci
označeni kot grdi več v ekstremih, večina jih je imela ali nadpovprečno ali podpovprečno razvite sposobnosti. Grši otroci so kompenzirali in postali dobri računalničarji, glazbeniki, športniki..
Najvećje presenečenje se je zgodilo na fakulteti, ko so ugotovili, da imajo osebe označene za lepe 
sicer prednosti v socialnem in delovnem okolju, vendar imajo več težav v intimnem življenju, so bolj 
nevrotične in psihično bolj labilne.
Jaz tej
raziskavi verjamem, zanimivo, kako se nekako vse izenači. meni se zdi, stokrat boljše, da si grd in 
zaradi tega diskriminiran, kot pa lep in nevtotičen. In res moja sestrična, ki ima od majhnega
 probleme s težo, je vedno oboževala šolo, uživala v učenju, ve kaj si želi, se trudi in doseže vse cilje,
 medtem ko sem bila jaz ko ma bile mlajše, med fanti bolj zaželena, njena mama mi je vedno 
izkazovala več ljubezni kot njej...zdaj pa jaz ne vem, kdo sem, ka j hočem in sem 100x manj
samozavestna od nje čeprav nisem neumna in dobo izgledam. Včasih je ona meni zavidala videz,
danes pa jo jaz neizmerno občudujem, ker je tako odločna, ve kaj hoče, medtem ko jaz nimam
pojma kaj bi rada. ZAPLETENOobjavil(-a): lucijika ob 11:23 komentarjev (8) ogledov: 22
ponedeljek, 18. junij 2007

Julia Roberts momentZa vikend sem šla s friendico na morje. Bila sem njen nosač, ker je imela nogo v gipsu in je rabila pomoč. Šla sem na plažo, ampak sem bila v jogurt fazi. Zato sem bila na plaži oblečena v majico in kavbojske kratke hlače. Ko me sonce zagrabi, imam rdečo fazo, ki je ne maram. Sončanje itak ni zdravo.

Zraven mene se je parkiral nek moški. Afriški potopis me je osvojil in nisem se dala motiti. Po eni uri opazovanja je zbral pogum in me vprašal kolilko je ura po nemško. Kako izvirno, ha,ha. Ker sem vljudna, sem mu odgovorila. Mislila sem si kaj zaboga želi tale čeh od mene?! Čez čas je stekel pogovor. Od nekod je potegnil vizitko in bila sem ziher, da me zajebava. Tale čeh je bil top manager v Audiju. Njegov videz je bil res češki. Na Hrvaškem je bil poslovno. So ga razjezili, ker imajo sposobnosti pogajanj hudičevega odvetnika. Povedal mi je, da so obleke na njemu iz Prage, kjer najrajši nakupuje. Bravo jaz, ha,ha! Želel je iti z mano na pijačo, mene pa ni zanimalo. Včasih moški pove čisto vse o sebi v samo enem stavku. Rekel je naj se slečem. Slačim se sama, kadar se hočem! Ne na ukaz ali željo moškega. Čeprav sem bila oblećena, se je videlo, da treniram. Bila sem bootylicious.

Friendica mi je rekla, da je treba iti na drink s takim moškim, čeprav me ni nič mikalo. Rekla je, da je on boljši od potopisa, ki sem ga brala cel dan. On spada med pametne in ultra bogate. Koliko let je bil star ga nisem niti vprašala, ker nisem tako radovedna. Ocenila sem, da bi bil lahko komot moj oče. I do not need a sugar daddy! Počutila sem se kot Julia Roberts v filmu Pretty Woman. Jaz nisem dekle za eno noč in da me položi zarad dolgčasa… Njemu še nikoli nobena ni rekla ne. To je bila lekcija za njegov ego. Se zgodi. Poročen ni bil nikol v življenju, kar pomeni, da je kurbir velikega formata. Zakaj bi imel eno žensko, če ima lahko katerokoli, kadarkoli, kjerkoli? Sodim med fosile, ker sem prava ženska, katere ne srečaš in so relativno redek pojav.

objavil(-a): mačka7 ob 00:38 komentarjev (4) ogledov: 28
stran: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171

na vrh strani

2006 - 2012 Diva.si. Vse pravice pridržane | splošni pogoji | kolofon | zemljevid strani