Pošlji prijateljuNazajDomov

nedelja, 29. november 2015

Najdi na Divi


"Jesen je zadnji in najočarljivejši nasmeh leta." ~William Cullen Bryant

sobota, 17. september 2011

Promotorskih 14urDelam...promocije. Že nekaj let. In uživam...če bi danes morala menjati službo ne bi vedela kam in kako.

In tako kot vsaka služba ima tudi ta slabe plati...

V četertek sem delala 11h...ker so mi dovolili pustiti postavljen pult sem včeraj priskakljala v trgovino 10min pred odprtjem, kar pomeni da sem lahko spala do 8h in polna energije oddelala novih 11h Smile

In potem je sledil vrhunec tega tedna. Tretji dan zaporedoma...kuhanje s Knorr kuharji. Awww i love it. Res mi dogaja in res sem polna energije ob takih dnevih. Dokler ti ob 6h zjutraj ob glavi ne cinglja nekaj čudnega - budilka. Ob pol 7h sem že sedela v avtu in drvela proti kranju, ob 7h sem že postavljala pult in pomagala kuharju. Zadnje minute pred odprtjem smo še delali finese.

Dopoldne je minil en,dva,tri..potem pa so se začele mučne ure. Začnejo te boleti podplati, potem se bolečina širi proti kolenom in za vrhunec ti uščipne še v križu. Ti pa moraš oddelati še 8h. Ko sem se ob 3h končno spravila na pavzo in vsedla na kavico sem mislila da je to konec. Prepričana sem bila da se zaboga ne poberem več stola in imela v mislih da bi kar s sabo v trgovino nesla. POLOMMM

V teh 5 letih sem se res navadila stanja. Kar malo brutalno. Potem ko cel dan stojiš in delaš, grem na malico in ko mi v restavraciji reče, da bo 10min za počakat in naj se vsedem jaz odvrnem "ne saj lahko stojim Surprised" In namesto da bi sedela jaz šetam po trgovinah in gledam cunce. In ja tudi danes sem se 10min pred koncem malice še spravila malo DM prečekirat. Nezdravo.

Skratka ob 9h zvečer ko sem pospravljala pult me je bolel čisto vsak atom v telesu. In komaj sem ga še privlekla do avta. Ampak namesto da bi sedaj že sladko spala napol mrtva visim na Divi. Hihi...

ampak bolečina bo jutri že pozabljena, in jaz komaj čakam naslednji vikend, ko sledi ponovna delovna akcija. In potem bom zopet jamrala kako me vse boli...

Ampak mojih promocij ne zamenjam za nič na svetu Srček

objavil(-a): Roncolino ob 23:07 komentarjev (5) ogledov: 0
četrtek, 15. september 2011

Kako sem pecal Nino Osenar (in seveda pogorel)Najprej je treba razčistiti eno: požgat Nino Osenar je kot osvojiti Mount Everest in v njegovo špico zabetonirati še 5 metrski blok iz armiranega betona, stopiti nanj ter postati človek, ki je prvi osvojil najvišjo goro na svetu. Vsaj med tipi.

Nina ni več tako hot kot je bila v svojih Playboy časih, je pa blagovna znamka. Okej, koga imam za norca, še vedno je svinjsko hot.

Kot se za svežega (3 mesece) samca spodobi, se seveda zadnje čase malo več udeležujem raznih prireditev, kjer obstaja (mizerna) možnost, da kaj odpelješ domov. Tako sva zadnjič s frendom šla na Popovo promenado, ki je znana po množici slovenskih estradnic in lepotičk, ki se sicer povečini družijo s tipčki, belimi pod nosom. Nebodigalena sva se v roku ene ure že fino nacedila z (džabe) viskijem in oprezala za žrtvami. Seveda sva ostrostrelsko namerila na Nino, ki se je zvijala v hudih legicah in neki kikli, ki ji je le z dvema paskoma zakrivala njene (precej majhne) joške. "Oba jo bova stari", je viski rekel iz naju. No, končalo se je tako, da sva patetično ždela na stopnicah odra v Križankah in buljila kot stara perverzneža, medtem ko je bejba migala z ritjo približno meter stran od najinih slinastih fac. "Jo bova drugič, se bova zdej delala nedosegljive", sva praktično nevidna siknila in se počasi odmajala vsak na svoj konec.

Mine teden, spet žurka. Na njej pa povprečna starost 15 let. Ne bo šlo, gremo na after. Spet smo ga preveč probali. Mimo gužve se zrinem v bekstejdž, se usedem sredi znane družbe in glej ga zlomka - dolgonogo krohotalo sedi mirno na kavču in žuli drink. Komaj se zadržim, da ne bleknem lajna, ki ga uporablja znanec iz Maribora: "Čuj, nea se slači, samo fafala boš." K sreči si prihranim sramoto in začnem razmišljati o otvoritvenem govoru. "Genij!" si rečem, ko se spomnim, da sem si doma v žepe za vsak slučaj zbasal vizitke, ki jih bolj kot za biznis uporabljam za točno te priložnosti, saj imajo čez celo prvo stran ob mojem imenu velik rdeč logo nekega znanega DJ-ja Wink

Ha! Jaz delam v glasbi, ona pa "dela" v glasbi! Mater te bom! Samozavestno iztegnem roko, se predstavim (s pravim imenom, ker če bi rekel, da sem megafotr, bi bilo pač prelahko) in ji dam vizitko. Bejba jo pogleda z zanimanjem, jo spravi v torbico in malo za tem reče: "Pejt, greva plesat."

RES JE TO REKLA! Jebačko odvrnem: "Tamala, sori, ampak dans ne plešem", in šele potem opazim, da je to rekla svoji frendici.

Otvori se zemljo!

Jebiga, pol smo pač šli naprej pit.

objavil(-a): megafotr ob 20:26 komentarjev (9) ogledov: 0
sreda, 07. september 2011

Res je fajn v novi bajtiOd četrtka do nedelje sem bil zidar, malar, električar, mizar in čistilka.

Včeraj sem bil samo mizar. Če bi bil še steklar, bi imel dnevno že sestavljeno.

Danes sem spucal pomivalca, razstavil hladilnik in ga dezinficiral, vzel iz polic omare in jih zdrgnil ter spoliral pipe.

Jutri bom najprej kamiondžija, potem pa spet mizar in čistilka.

In pol ma folk tolk predrznosti v seb, da me vprašajo: "In, a je fajn v novi bajti?"

Ja, super je PIČKA TI MATERNA!

Grem spat preden me prime, da klimo razdrem in filtre stuširam.

objavil(-a): megafotr ob 23:58 komentarjev (6) ogledov: 0
sreda, 07. september 2011

ZA KOZLAT!Par dni nazaj sem šla do centra z busom. Dva osebka sta tako zaudarjala po švicu, da sem šla dol pred pravo postajo. Kar je preveč, je preveč.

Peljali smo se domov 1 uro in pol z avtom. V avtu ni bilo zraka.

On se je na novo naparfumiral. So oblaki okoli, ko se našprica. Srednji ton parfuma mi ni všeč, ker je agresiven.

Ona je preplesala cello noč, spala ni. Ne vem, če ji je uspelo it pod tuš. Švic se je vohal z razdalje enega metra.

Ni ga hujšega kot vonj parfuma skup z znojem. Za kozlat! Jaz omedlevam.

objavil(-a): mačka7 ob 23:22 komentarjev (5) ogledov: 0
sreda, 07. september 2011

Ribica

Nisva več zdržala te lakote.

Šla sva do najbolj zanikrne umazane mlake,

vaščani ji ljubkovalno pravijo jezero.

Nisva želela ne bistre reke, ne čistega potočka.

Gosta, umazana voda je bila nežno spolzka

in je zakrinkala kri, ki je pršela iz najin src.

Ščuka v mlaki je zaslutila kri,

en dva tri,

kako nevarno se nama to zdi,

a tvoja močna noga srhljivo žival prepodi.

To je kraj za naju,

kjer se nič ne blešči,

razen najinih oči.

Fotografija je skupno delo mene in moje prijateljice http://fotografijeinzgodbe.blogspot.com/

objavil(-a): lucijika ob 21:07 komentarjev (0) ogledov: 0
sreda, 31. avgust 2011

Vsiii oboževalci Jutranje zarje

Vsi oboževalci sage twilight

Ali že komaj čakate jutranjo zarjo?

objavil(-a): Isaaa ob 10:47 komentarjev (0) ogledov: 0
sreda, 31. avgust 2011

Sleek series

Heeej imam še vprašanje za te čevlje če jih je katera kje zasledila ? V sloveniji Smile Kerr bi jih zelo imela Hvaaalaobjavil(-a): Isaaa ob 10:44 komentarjev (2) ogledov: 0
sreda, 31. avgust 2011

Adidas sleek series

Heeej ali je mogoče katera izmed vaz zasledila te čevlje v sloveniji? Ali Avstriji? sama jih nisem na internetu nikjer našla Smile

objavil(-a): Isaaa ob 10:43 komentarjev (0) ogledov: 0
torek, 30. avgust 2011

Dajte dekletu prave čevlje, pa bo osvojilo svet.

Sanjam, da sem v trgovini, kjer mi ni nič všeč. Hodim iz ene v drugo in iščem nekaj zase. V trgovinah je bila gužva. Čez kakšen mesec to doživim v živo na Mallorci... Dejà vu, ne? Prvič hodim iz ene trgovine v drugo. Ker so razprodaje, se ženske borijo za določene kose oblačil. Ne premakne se tud za milimeter, čeprav hočeš samo mimo.

Že v Ljubljani so mi pomižiknili čevlji iz trgovine Camper. Izvedela sem, da jih delajo prav na Mallorci. Drugič grem v veleblagovnico, ki me je očarala lani. Šla sem direkt na čevje in si kupila prav te, ki so mi cool. Dala mi je čist novi par iz škatle. Pridem ven iz trgovine in čez cesto zagledam trgovino Camper. Imajo velik več modelov kot pri nas.

Dobre čevlje ni lahko kupit. A te so me presenetili v pozitivo. Res so udobni.

Nakar se mi po enem mesecu odlima par centimetrov podplata. Računa seveda nimam. Ker jih obožujem, sem jih odnesla k čevljarju. Čeprav so mi po tednu dni odgovorili iz Camperja direkt. Če se jim še kaj zgodi, jih pošljem direkt nazaj na Mallorco.

objavil(-a): mačka7 ob 16:57 komentarjev (0) ogledov: 0
četrtek, 25. avgust 2011

Maybe one day we willl find that natural place

Že skoraj 20 let je od takrat, ko še nisem znala plavat. Sama sem čofotala v otroškem bazenu v toplicah in se začela dolgočasit. Nato sem stala pred olimpijskim bazenom in gledala v vodo. Imela sem teorijo: če vidiš dno bazena, ta ni preglobok zate. In ker je bil bazen prazen sem videla dno in skočila. Pristala sem na dnu bazena z ogromno modrine okoli sebe. Spomnila sem se, kako mi je starejši brat na hodniku, na mrzlih ploščicah, kazal kako se plava žabica. In takrat na dnu bazena v tisti hladni modrini sem pričela delati z nogami in rokami, kot mi je pokazal in splavala na površje. Bila sem navdušena, plavanje se mi je zdelo in se mi še vedno zdi ena najboljših stvari na svetu. Do nobene druge stvari na svetu nimam tako zaupljivega odnosa, nikoli se moje telo ne počuti tako sproščeno in zadovoljno, kot če sem v vodi. Pri 7 letih sem dobila pljučnico, ker sem se aprila kopala v potoku, pri 18 letih me je v grškem morju, ko sem se plavala v prevelikih valovih potegnilo na dno in me vrtinčilo a nazadnje izpustilo spet na zrak in pri 23. sem se pol ure kopala v mrzli Soči (13 stopinj) kar mi je ohladilo možgane in me spravilo v stanje najboljše možne sproščenosti, kot ni uspelo nobenemu alkoholu ali kakšni drugi substanci. Morje pa itak, kakšna povezanost z nečim tako velikim! Tako je ker sem skočila, ker me ni bilo stah. Ker nisem dve uri prej razmišljala ali bi ali ne bi, ali je pametno ali ne, bom umrla ali ne. To je bil trenutek čistega življenja in najlepšega možnega učenja. Enkrat ko me ni bilo strah.

Pesem, ki paše zraven, naslov sem si sposodila iz besedila http://www.youtube.com/watch?v=UkYW9l7C7xE

Fotografijo sem posnela sama. Moj foto blog http://fotografijeinzgodbe.blogspot.com/

objavil(-a): lucijika ob 22:11 komentarjev (3) ogledov: 0
sreda, 24. avgust 2011

"KOLK MAŠ PA TI CELULITA?"

Katera ga nima? Je moj zvesti spremljevalec iz najstniških let. Oblika telesa je podedovana. You ´ve got what you ´ve got. Pomembno je, da se počutiš dobro v svoji koži, ne glede na kilograme. Kaj drugi mislijo je nepomembno.

Kolagenska terapija je bila ok, ko sem premagala prvih pet minut v taki space napravi kot solarij. Imela sem občutek lebdenja, ko je mašina začela delati, je bilo kot na letalu. Poleteli bomo… Bil je odprt, ker me lahko zagrabi panika. Vakumska kavitacija preveč boli, če je celulit kompakten. Odvisno od tipa in stopnje celulita. Ni za vsako rit. Ima najboljše rezultate. Jaz tulim, če me zagrabi z vakumom, ker gre zelo globoko v tkivo.

Druga metoda je s pomočjo ultrazvoka. S kremo ali serumom obogatenim z betainom se s pomočjo ultrazvoka razbija in razprši velike nakopičene zaloge masti na manjše.

S časom se jih eliminira. Ni slabo, samo dosti stane.

Zadnjica J.Lo je njen zaščitni znak. Sicer slikca predstavlja francoskega modnega oblikovalca. Meni osebno L V predstavljata ljubezen.

objavil(-a): mačka7 ob 15:59 komentarjev (1) ogledov: 0
ponedeljek, 22. avgust 2011

Ne začet ampak živetŽenske smo tako... Iščem besedo, ki bi našla pravi opis. Tako premalo se cenimo in premalo smo ponosne na sebe. Čisto prehitro se zadovoljimo z najosnovnejšim, medtem ko si zaslužimo veliko več. Moški niso takšni. Bolje znajo pobožati svoj ego, znajo najti samozavest na vsaj enem področju njihovega življenja in biti tako prekleto ponosni nase. Rabimo jih, da se tega naučimo. Najboljše knjige o tem, kako naj bomo samozavesti in najboljše nasvete o tem, kako ljubiti sebe, imajo moški.

Kot ženska, ki ima celulit, ki ima špehec po nogah in riti, se sekiram in se gnjavim vsak dan. Prav vsak dan sem tako nesrečna in obsedena s tem kako sem nesposobna zgubit vsaj kakšen kilogram.

In diete - you name it - I did it! Trenirala sem celo z osebno trenerko! Delala sem celo poletje, da sem si jo lahko privoščila! Pisala dnevnike hujšanja... Imam bolezen, da se imam tako premalo rada, da je to kar hudo. Mislim, imam obdobja laufanja. Ko tečem po mestu kot gazela, pojem pol jabolke zjutraj, pol zvečer in vmes ubogo solatico, potem sem imela drastične 21-dnevne poste, ko sem si sokove stiskala iz sadja in zelenjave. Sem shujšala ampak BUM vse sem dobila nazaj pa še kaj za povrhu Smile Klasična zgodba boste rekle ali pa - "Oh, to sem tudi jaz."

Huuuh, shujšala sem iz takšnega samozaničevanja... Ko me je fant s katerim sva bila dolgo skupaj zamenjal za manekenko se mi je strgalo Smile Mislim, česa takšnega pa še ne. In me tudi tista suha postava ni naredila srečno. Vsega sem se vedno lotila iz napačnih razlogov. Kolikokrat sem mislila, da me ljudje nimajo radi, ker sem debela. Ironija je, da je moj ITM normalen! NIKOLI ga nisem presegla ampak bila sem tako vzgojena. Ne razumite me narobe, ničesar ne krivim mamo.... Moja mama, okrogla, majna ženska, ki rada peče pecivo, in je tako topla oseba, se že celo živeljenje muči s kilogrami. Uspe ji shujšati pa se spet zredi in potem spet shujša in se spet zredi... Vseskozi je stalno obremenjena s tem, kako je debela in celo življenje živi v tem. Nevede in nehote je to prenesla na mene in opažam da tudi brata. Stalno me obremenjuje in me dela žalostno in nesamozavestno. Ko si zaželim sladkarije mi reče da ne smem, da se naj pazim, ko smo na obisku me pred ostalimi opominja naj ne jem ali naj jem manj... Tako me je sram. Mislim, sem ji že povedala kako me to mori ampak ona ne bo mogla iz svoje kože. Kot da bi bila neka res najstnica, totalno pretežka in nesposobna kontroliranja. Obe sva obsedene s temi kilogrami, s tem hujšanjem, prehrano... Nisem še nikoli v življenju pojedla čokolade z užitkom, ne da bi se počutila kot da si jo popolnoma ne zaslužim, ker sem taka zavaljena pujsa.

Jooj kolikokrat sem začela, v denarnici imam PET kartic od različnih fitnesov! Smile Js sem čist bolna Very Happy Pa tisti JUTRI - never ending story Smile In tisto: samo ta košček čokolade/peciva še, pa tole pa tole.. al pa ne, danes se še nažrem, jutri pa zares. In potem se nažiram še jutri in pojutrišnem Smile PA KO TOOOLIKOO vem o zdravi prehrani in gibanju da PEČE GLAVA! Mislim, kar je tak faking težko je edino moja glava!

Zdaj pa sem si rekla: Kejtrin, ti si stara dosti, še malo pa se bom dvignala iz domačega gnezda, diploma ni tak daleč, služba pa tudi upam da ne. Na splošno sem vesela oseba in od danes naprej ne grem več na nobeno dieto! Zaključila sem z vsem sranjem! Zakaj pa ne bi jaz končala to bitko, ki jo bijeva skupaj z mamo? Zakaj pa ne bi v tem življenju, ki mi je dano, mela najraje sebe? Zakaj ne bi začela verjet ko mi rečejo, da sem lepa? Mislim, zakaj? Bi me to naredlo vzvišeno, bi me to naredlo presamozavestno in prepolno sebe - prasico? Zakaj ne bi bila preprosto srečna? Rada jem zelo zdravo hrano in uživam v njej, rada se gibam in želim si biti srečnejša s sabo. Hočem se spremeniti in "rešiti", hočem se imeti rada in želim se počutiti udobno v tej edini koži in telesu, ki sta mi dana v tem življenju.

BOLI ME PATKA ZA HUJŠANJE ŽENSKE! Hočem met zdravo telo in duha. Da bom končno mirna in srečna. Zakaj bi hujšala in bila zafrustrirana do kraja in zakaj bi sploh hujšala iz čisto napačnih razlogov? Pa ko me bolijo kolena ko čutijo tistih pet kil viška in ko VEM kak je super tečt in ko imam rada šport.

In da bom končno pojedla tut košček čokolade z UŽITKOM Smile

Vas obveščem o vsem kar bo stalo na poti moje PREOBRAZBE v TO KAR tako želim - v SREČO in ljubezen so SEBE. Le ta ni v nobeni dieti, še manj v tortici in čokoladi ampak v meni in v vsaki od nas.... Nehajmo že vseskozi začenjat in začnimo živet in dat telesu hrano, ki jo rabi in to preprosto zato, ker se imamo rade Smile

Pozdrav vsem, ki so se prepoznale Smile

objavil(-a): Kejtrin ob 19:30 komentarjev (3) ogledov: 0
ponedeljek, 22. avgust 2011

Body modification in moji začetkiVse skupaj se je začelo pred približno petimi leti, ko sem bila tudi jaz še "popolnoma normalna". V prvem letniku srednje šole sem nekega dne odkorakala do zlatarne in si kar s pištolico dala narediti prvi uhan v hrustancu (navadne uhane imam že od 2 leta starosti). Odkrito povedano si takrat sploh nisem predstavljala, kako velik in pomeben del mojega življenja bodo postale modifikacije telesa. Ob koncu šolskega leta sem mamo uspela prepričati, da mi je plačala piercing v popku. Ko je prišel dan D, me je bilo grozno strah in bilo mi je slabo. En sam majhen pik, in ljubezen se je začela.

Vsako leto sem jih želela več. Postalo je tako hudo, da sem si za nov piercing plačala na vsake tri mesece. Začela sem se učiti o njigovih originalnih imenih, postopkih, vrstah ter dobah celjenja.

Temu je sledilo obdobje tatujev in temu ear stretching.

Odločena, da bom nekega dne odprla svoj piercing studio, dandanes sodelujem na mnogih mednarodnih forumih, ter o delu razpravljam z znanimi imeni na področju piercinga ter spremljevalne industrije.

S piercingom se ukvarjam tudi v praksi. Trenutno razen jezika in genitalij prebadam vse, delam pa tudi dermalne piercinge in skindiverje.

Moji trenutni piercingi:

1x 10mm lobe,

1x 8mm lobe,

conch

antitragus

tragus

industrial

helix

septum

jezik

Moji tatuji: zvezdica na boku, glasbeno srce na lopatici, rože s trnjem (nedokončan) na celem zgornjem delu roke

Slike mojega dela:

[url=http://www.shrani.si/?1o/Bc/3du9YCm8/1/canon-001.jpg][img]http://www.shrani.si/t/1o/Bc/3du9YCm8/1/canon-001.jpg[/img][/url]

[url=http://www.shrani.si/?1z/113/3n5Dc5LC/1/canon-005.jpg][img]http://www.shrani.si/t/1z/113/3n5Dc5LC/1/canon-005.jpg[/img][/url]

[url=http://www.shrani.si/?1U/U4/k3bzBty/2/dsc00956.jpg][img]http://www.shrani.si/t/1U/U4/k3bzBty/2/dsc00956.jpg[/img][/url]

[url=http://www.shrani.si/?1d/gM/of5H1fI/sam0013.jpg][img]http://www.shrani.si/t/1d/gM/of5H1fI/sam0013.jpg[/img][/url]

objavil(-a): Inaya ob 15:42 komentarjev (0) ogledov: 0
sreda, 17. avgust 2011

"Lej ga Lojza!"

Všeč mi je zelo veliko igralcev in igralk. V ene se preprosto zaljubiš. So pa tudi taki, ki mi niso všeč. Kevin me spominja na nekoga, ki ga poznam in zato mi ni všeč. Če vidim film z njim, dam drugam.

Včasih začnem film gledati na sredini. Igrala sta Gary Oldman in Christian Slater. Oba sta mi fajn igralca. Kdo je igral glavno vlogo na začetku nisem ugotovila, ker je bil zapornik. Naslov filma je Murder in the First. Vloga Henry Younga je bila pisana na kožo Kevina…

Nikoli ga še nisem videla tako hudičevo dobro igrat…

objavil(-a): mačka7 ob 20:38 komentarjev (4) ogledov: 0
sreda, 17. avgust 2011

Man in BlackPride en čist hud Mercedes, ta najdražji. Ne me vprašati kateri, ker tega ne vem. Nikoli nisem bila fan.

Tip, ki pride ven z avta, je v nulo spedenan. Nikoli še nisem videla tako zrihtanega deca. Res s stilom. Stil gangsterski, ampak ne Italjanski, v črnem, seveda. Ni nosil nobenih ketnic za vratom. Zraven je imel enga hudga modela iz Afrike. Totalno cute varianta. Ravno prave polti. Pa še en dec je bil zraven v belem, ki ni bil fejst. Dva od treh je že optimum.

Prihod je bil tako pompozen, da so ljudje na cesti vlekli ven mobitele, da ga fotkajo. Zgleda je tip poznan, sam meni ne.

Sodelavec je rekel, da je glazbenik, ker pozna velik slavnih.

Slišala ravno en hud komad od Tupaca in mi je zlezel čist pod kožo. Zato je slikca njegova.

objavil(-a): mačka7 ob 19:11 komentarjev (0) ogledov: 0
torek, 16. avgust 2011

LOST GENERATION

V Veliki Britaniji se pride do lastne hiše, če imaš otroke. Nekatere punce so to izkoristile in začele so rojevati pri polnoletnosti ali prej, s prvim, ki je bil za stvar. Moški so itak vedno za. To, da so zanosile in rodile, je bil njihov problem. Dobile so svojo hišo, dosegle so cilj. Niso bile šolane. Niti niso bile pripravljene biti mame samohranilke.

Otroci niso dobili ljubezni ne od mame in ne od očeta, ki ga nikoli niso poznali. Odrasli so v problematične teenagerje izgubljene generacije. Odrasli so na ulici. Njihovi idoli so prekupčevalci z drogami in roparji. Status jim veliko pomeni. Zanj so pripravljeni storiti vse. Do ugleda in denarja ne mislijo težko garati iz dneva v dan. Nimajo pravih smernic in vrednot. Prepuščeni so sami sebi. Ob večerih te mulec lahko na cesti zaštiha, če se tako odloči, brez razloga.

London velja za sanjsko mesto, če ga poznate od blizu, ni sanjsko niti malo.

objavil(-a): mačka7 ob 15:21 komentarjev (2) ogledov: 0
torek, 16. avgust 2011

Staring out the windowZadnje čase strmim skozi okono v pričakovanju nečesa. Kar spozabim se, ne odzivam se na svet okoli sebe, samo čakam in gledam. Čakam srečo, čakam življenje, čakam njega...

Kar se tiče uresničitev sanj na področju izobrazbe in kariere, se iz dneva v dan približujem svojemu cilju Smile Pot se še ne bo zaključila, bo še polna vzponov in padcev, vendar sem dobila zagon za nadaljevanje. Vem, da mi lahko uspe in mi tudi bo!

Ljubezensko področje je pa še vedno katasrofa! Ne premakne se niti za milimeter! Ampak bo tudi tukaj kaj kmalu zapihal veter. Saj bo, ane??? :/ Še vedno milim samo nanj, čeprav se zdi da je najina zgodba zaključena. In ko sprejmem odločitev iti dalje (vendar v sebi še kar kričim in hrepenim po njem) mi piše. Po eni strani vlaga toliko truda v naju po drugi strani pa njegov EGO, ki je večji kot celo ozemlje Evrope uničuje vse. Vem, da me ima rad in jaz njega, vendar je toliko drame, da vse noči prejočem. Seveda sem se začela obračati za drugim, vendar prvič: je on moj sodelavec, drugič: še vedno čakam na njega. Zakaj še čakam, zato ker še vedno verjamem.

Še vedno bom stermela skozi okno. Še vedno bom čakala na nekaj boljšega, novega in seveda na njega Smile

To bo blog mojega življena! Če se ti zdi zanimiv, komentiraj, če pa nisva istih misli se ne ubadaj z menoj in me pozabi!

LP,

Baby Bobjavil(-a): BabyB ob 00:41 komentarjev (2) ogledov: 0
ponedeljek, 15. avgust 2011

izpadanje lasžiujo!Smile

Stara sem 15 let in sem opazila da mi ful odpadajo lasje. Že dva meseca ni nič bolje (uporabljam fitoval šampon, kapsule, tonik)..zato sem se odločila da grem h dermatologu.. pregled mam naslednji mesec..pa bi vseeno rada vprašala če je katera imela podobne težave? drugače sem imela zmeraj lepe goste lase..zdaj pa se mi zdi da kar zginjajo..S ščitnico nimam nobenih težav, kar se tiče prehrane pa tudi vse štima. Sem skratka že čisto obupala,help me! Sadobjavil(-a): niki098 ob 20:28 komentarjev (0) ogledov: 0
nedelja, 14. avgust 2011

Kje je čas,ki celi rane?Kje je čas,ki celi rane?

Spomnim se, ko mi je sestrična rekla še v najstniških letih, ne dovoli si, da bi potočila solze zaradi fanta. In moj odgovor takrt je bil: jaz pa že ne, NIKOLI! Jaz, ki sem tako nedotakljiva, ki me nič ne prizadane, vedno nasmejana, optimistična. Ja, tako izgledam, a v meni je povsem drugače.Kje je ta punčka, ki je ni nič ganilo,nič prizadelo? Vzel si jo ti,prisvojil si si jo.

Minilo je že toliko časa, ja tri leta, pa še vedno čas ne zaceli rane. Zakaj? Po treh letih sem mislila, da si pozabljen, da je vse uredu. Spoznala sem mnogo ljudi, mnogo kavalirjev, a v vseh sem videla tebe. Zaspala sem z mislimi nate. Zopet sva se začela družit, vsaka tvoja beseda, tvoj klic mi je dajal upanje, sestavljal koščke srca v enega, mislila sem, da nama bo tokrat ratalo. Začela bova znova... Zgodba se je ponovila, zopet isto...Kam si zopet odtaval?Zakaj mi spet to delaš? Si kdaj pomislil, kako me prizadaneš s svojimi dejanji, kolikokrat si mi že zlomil srce? Pomisliš kdaj name, na moje občutke? S kom si zdaj? Z njo, mojo prijateljico, ki je imela toliko za povedat čez tebe?

Zopet sem na začetku, solze se ne posušijo. Čas, ki celi rane je name pozabil. Kje je tpunčka, ki jo ni nič ganilo,ki je zatrjevala, da nikoli ne bo spustila solze. ŽELIM JO NAZAJ!

Pravijo, da če napišeš čustva ti je lažje, morda bom še en večer, ko sem sama,le lažje zaspalaSmile

objavil(-a): saras972 ob 00:17 komentarjev (2) ogledov: 0
četrtek, 11. avgust 2011

Kadilci raus!

Mislim, da se vsi smrtniki z roza pljuči strinjamo, da je bog ponovno ustvaril svet, ko se je zakonsko prepovedalo kajenje v zaprtih prostorih. Žal mi je, da se zato kadilci počutijo diskriminirane, ni mi pa žal, da s kajenjem ne morejo škodovati meni. Z veliko mero hvaležnosti (in hudomušnosti Smile) grem pozimi mimo kakšnega lokalčka, pred katerim se na -20 stiskata dva kadilca in zadovoljujeta svoje nikotinske potrebe.

Iskreno povem, da se mi kadilci gabijo, ker smrdijo (od znotraj in od zunaj) in se mi hkrati smilijo, ker ne znajo najti užitkov v nesmrtonosnih razvadah. Ja, kajenje je škodljivo blablabla... Kar me moti je to, da je kajenje postalo normalen pojav in da kadilci predvidevajo, da če njih ne moti smrad in škodljivost cigaret, da tudi ostalih ne. Bullshit! Vsak normalno vzgojen človek, ki kadi, bi MORAL ljudi poleg sebe vprašati "Vas moti, če prižgem enega?", ne pa da se družba usede in tipson tebiničmeninič potegne svoje West Blue in vleče in puha kao "stran od drugih", brez da bi pomislil, da mogoče njegov užitek nekomu drugemu ne da dihat. Da ne bi o tem, da se med enournim kofetkanjem pokadi 5 ali več čikov. Moti me tudi, da se moramo "rozapljučniki" včasih celo podrejati "černobilcem". Primer: v naši hiši se ne kadi (četudi imamo kadilca doma). Pridejo obiski in "gospa" vpraša, če imamo pepelnik. Moja mama pa seveda iz vljudnosti nikoli ne bi zavrnila gostove želje in potem lahko mirne duše celo noč luftamo dnevno sobo.To pa zato, ker je mama vzgajana po starokopitnem vzorcu, da je vsak gost vreden kraljevskega gostoljubja. Jaz tudi spoštujem goste, ampak če ogrožaš moje zdravje in smradiš mojo hišo, marš napolje!

Srčno upam, da bom doživela čas, ko bodo zakonsko prepovedali kajenje v javnem življenju (tudi na prostem), tako da se bo lahko kadilo samo doma, v zasebnih prostorih. Demokracija in človekove pravice gor al dol - čiki smrdijo in pika!

P. S. Blog posvečam vsem gostom, ki "predišavijo" moj Glade Sense & Spray. Sad

objavil(-a): shopacholic ob 17:32 komentarjev (7) ogledov: 0
stran: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171

na vrh strani

2006 - 2012 Diva.si. Vse pravice pridržane | splošni pogoji | kolofon | zemljevid strani