Pošlji prijateljuNazajDomov

ponedeljek, 25. september 2017

Najdi na Divi


"Jesen je zadnji in najočarljivejši nasmeh leta." ~William Cullen Bryant

četrtek, 13. oktober 2011

SOLATA, DA TE KAP!

Šli smo v pizzerijo Pomodoro na večerjo. Na menu-ju same pizze, ne moreš verjet? Vse, ostalo so bile solate ali sladice. Naročim zeleno solato.

Interjer je temen in tudi svetloba je intimna. Dobim solato na krožniku. Spodnje plasti so bile, kar cela solata, ko jo odtrgaš iz glavce, zgoraj so bili srčki. Barva je bila nenavadna. Temperatura ledena. Okusa ni bilo.

Če bi imela tako solato doma v hladilniku nekaj dni, bi jo vrgla direkt v smeti, ker je bila brez življenja. Naročim kis in olje, ker je bila solata na meji to eat or not to eat.

Čeprav sem bila lačna, me je lakota minila ob taki »slastni« solati. Potem sem za boljši vtis naročila smetanovo strjenko. Za spremembo je bila celo užitna.

objavil(-a): mačka7 ob 16:27 komentarjev (3) ogledov: 0
ponedeljek, 10. oktober 2011

Čas za jogo.

Bolj se bliža zima bolj obsedeno iščem šport za kratkočasenje. Zimski športi odpadejo. Totalen anti talent. Plavanje? Pfff, mislim poanta zime je, da si končno odpočijemo od vseh epilacij, depilacij in sodobnega mučenja, ki ga prostovoljno prakticiramo v poletnih mesecih.

Nato na letaku športnega centra zagledam JOGO. In se spomnim svoje prve joga izkušnje, zaradi katere "jogiste" sedaj močno cenim.

Nekje v srednji, s takratno najboljšo prijateljico za vse življenje (s katero že dolgo nimava nič stikov), sva bili navdušeni športnici. Jaz fitnes, ona boks, obe pa tenis.

Na igrišču sva kljub pomanjkanju znanja nabijale žogico sem in tja do nezavesti, padale pa so tudi preveč grešne besede za dve najstnici iz dobrih katoliških družin.

Neki petek sva tako prišle na igrišče na prostem ravno ko se je vlil dež. In v istem trenutku se je v klubu odvijala ura joge.

To je isto kot molitev pri muslimanih, reče ona. Malo klečiš pa se spet vležeš pa jovonanovo.

Prerineva se torej v sobo s stekleno steno, ki meji na park, in si med gručo brhkih blondink z dolgimi nogami in takrat noro popularnimi paži s frufruji, poiščeva vsaka svoj kvadratni centimeter prostora. Ona se utabori pred mano, na blazini, ki so nama jo veselo ponudili v klubu, jaz pa nenavdušeno ugotovim, da me bo celo uro v rit zijala blontna manekenka.

Potem naju prijazno opozorijo naj sezujeva superge. Napaka. Človeško telo je pač obogateno tudi s funkcijo izločanja. Kaj gre notri, gre ven. Na različnih koncih. In če izločaš več mesecev v ene in iste superge se to pozna. Pomolim, da blondinka za mano trenutno boleha za gripo in ima zamašen nos ter ji velikodušno podržim noge pod nos. V isti molitvi se zahvalim, da sem zjutraj kljub zamujanju oblekla ujemajoč par brez lukenj.

Prvih nekaj poz je peresno lahkih. Kmalu sledi prehod iz nečesa v t.i. mačko in kolegica pred mano že veselo preklinja bedake, ki so si izmislili to mučenje. Še bolj pa jo razkuri, da lepotice okoli naju vse obvladajo z neverjetno lahkoto in z nasmeški na obrazih kot da iz koša za smeti nanje prežijo paparaci.

Nato, nekje na koncu, pri zadnjih ponovitvah, ko že skoraj ležim na blazini in čakam konec, zaslišim pokanje. Ugotovim, da prihaja od kolegice, oziroma njenih novih puminih neelastičnih hlač, na katerih zdaj zija luknja na riti. Moje pritajeno hihitanje se sliši po sobi in mladenke nejevoljno pogledujejo kdo kvari njihov zenovski mir.

Po končani uri ji veselo sporočim, kar že sama dobro ve. Stara, luknjo maš.

Medtem ko se lepotice dogovarjajo kam na zdrav bio ekološki zajtrk brez ogljikovih hidratov, ga midve zavijeva v bližnjo picerijo. Mogoče zaradi stresa, ki nama ga je povzročila joga, mogoče zaradi kljubovanja lepoticam, si razdeliva eno ekstra mastno pico.

objavil(-a): AndelleB ob 21:52 komentarjev (3) ogledov: 0
nedelja, 09. oktober 2011

potrebujem te, ali sem odvisen?!

Beseda, dotik, poljub.

Ljubezen - strah. Iskren nasmeh - solza na licu. Neizmerno veselje, ko ponovno zagledaš njegov obraz - pogubljujoč obup zaradi prepira. Nepopisna sreča, ker je tu, ob tebi - neizmerna žalost, ko izpuhti v preteklost in spomine. Na zemljo smo bili dani z namenom, z nalogo, katere navodila se nam razkrivajo postopoma skozi življenje. Dana si bila Ti in jaz in on, s komer se bova zaljubila, ljubila in z ramo ob rami odšla v življenje. Pa je on tu samo zame?! Je on tu zato, da bi bila jaz srečnejša?! Egoistično mišljenje, ki je del vsakega izmed nas.

Potrebujemo drugega, da smo srečni, da smo izpolnjeni - da smo celota. Kmalu nastopi strah pred zavrnitvijo, odtujitvijo in izgubo. Ali ne zahtevamo preveč, ko dan za dnem pričakujemo, da bodo drugi prispevali k naši sreči?

Tu so ključnega pomena meje, ki nas določajo, meje, ki določajo moj in tvoj intimni prostor, le te pa začutimo preko meja drugih ljudi. Meja drugih ljudi se zavemo, ko se te dotikajo naših.

Bomo v prihodnosti še umirali za drugega? Svet se pospešeno razvija, postali smo že skorajda roboti v grobem primežu časa. Hitimo, neprestano hitimo. Znanost napreduje celo v tolikšni meri, da bomo v kratkem klonirali svoja lastna dragocena telesa in vzgojili kopijo samega sebe - zahodna znanost in religija sta dve roki na trebuhu, ki je noseč sam s sabo. Postopoma si človeštvo spreminja preobleko.

objavil(-a): maja.stella ob 14:08 komentarjev (0) ogledov: 0
četrtek, 06. oktober 2011

S tabo je bilo vse tako popolno

Bil si moj najboljši prijatelj...bil si moj svet in moje sanje.Ob tebi sem resnično ampak zares resnično uživala...če bi imela dan 25 ur bi ga zlahka preživela s tabo in ob tebi.O meni si vedel čisto vse..bil si moj zaupnik in tisto kar sem rabila najbolj ko sem bila na tleh...znal si me objeti da sem bila srečna...znal si me poljubljat da sem bila zadovoljnaa znal si me srpavit v dobro voljo pa čeprav bi bil ju3 konec sveta.Ure ki sem jih preživljala s tabo so bile najbolj dragocene in vredne vsega na svetu...povedal si mi da si bil z njo...čeprav ti nisem hotela priznati da me boli da si bil z njo sem ti z nasmeškom na ustih rekla da uživaj dokler moraš...skrila sem se v tvoj objem in skoraj zajokala od žalosti..ti pa si me poljubil in rekel da bom jaz vedno tvoja.

A danes odhajaš vstran...od mene..za vedno FOREVER...in nikoli več ne bom v tvojem objemu ker si naredil nekaj za kar ni povratka...

Srce moje...vedi da te mam najraje na svetu..da te bom vedno nosila v srcu in da te ne bom nikoli pozabila...

objavil(-a): Bjondika ob 20:29 komentarjev (0) ogledov: 0
sreda, 05. oktober 2011

med tekoče zlato v kozmetikiMed prebiranjem tujih forumov sem zasledila, da nekateri med uporabljajo kot čistilni gel. Nato sem poskusila tudi sama in od takrat se nisem več ozrla nazaj Smile Trenutno je moj en in edini čistilni gel kar naraven med, koža sije, je navlažena, nahranjena, nikjer sledu o mozoljih-ogrcih...z medom sva jim namreč pokazala rdeči karton in nalog za izselitev! Smile)

Šalo na stran, med je enkratna dobrota narave, ki ni samo super okusna in zdrava ampak tudi blagodejno učinkuje na kožo. Sama ga uporabljam na naslednji način: Na navlažen obraz zjutraj in zvečer, vmasiram v velikosti 2€ medu. Počasi masiram, kot da bi si obraz umivala s čistilnim mlekom in potem sperem z obilico tople vode. Koža je enkratna, elastična in navlažena. Zvečer nato še enkrat navlažim obraz in si vmasiram mojo mešanico olj, vendar mislim, da bi tudi olivno olje super opravilo svojo nalogo in navlažilo kožo.

Uporabljam pa ga tudi na laseh in sicer, ko si naredim masko iz medu olivnega olja in rumenjaka, ter včasih tudi kot balzam. Po šamponiranju na navlažene lase nanesem manjšo količino medu, pustim nekaj časa da se vpije in las posrka hranilne sestavine in potem sperem. Ker je med vodotopen, ni nobenih skrbi, da bi ostal na laseh.

Prav vseeno je tudi kateri med boste uporabile kostanjev, cvetlični, lipov...kateri koli. Ali ga boste kupile pri kmetu, pri najboljšem sosedu ali tam, kjer je kakovost in cena. Med je med in je super naraven, kože ne bo iritiral, le če ste pač alergične na čebele/čebelje proizvode ga ne smete uporabljati.

Poskusite, mislim, da bo med kmalu postal number one v vaši kozmetični negi.Smile

objavil(-a): herbsmylove ob 20:38 komentarjev (5) ogledov: 0
sreda, 05. oktober 2011

DUBLIN, Irska
Letos sredi septembra, sem se že četrtič odpravila v prečudovito mesto Dublin na Irsko, zato, sem se odločila, da vsem divicam na kratko predstavim to čudovito mesto oz. to čudovito državo, seveda če ima katera željo, da bi se odpravila tja.

Irska je otoška država, ki je razdeljena na Severno Irsko in Irsko. Moja tokratna destinacija je bila Dublin. Dublin (Baile Átha Cliath) je prečudovito glavno mesto Irske, z kar 1.164.400 prebivalci. Si predstavljate skoraj pa cela Slovenija v enem mestu.

V Dublin sem odšla iz Benetk in sicer z letališča Marco Polo, ki je dobri 2 urici oddaljen od Ljubljane. Tokrat sem izbrala letalskega prevoznika Ryanair, saj me je karta prišla samo 120EUR. Če bi se odpravila iz Brnika, bi me to stalo okoli 300-400EUR ali celo več. V Dublin sem priletela kakšni dve in pol urici kasneje. Takoj, ko sem izstopila iz aviona sem začutila hladen veter in pa kakšno kapljico dežja in tako sem vedela, da sem končno prispela.

Dublinsko letališče je zelo ogromno, no ni tako veliko kot letališče v Frankfurtu ampak veliko večje kot Brniško letališče. Ko sem pobrala svojo prtljago, sem se napotila na avtobus, ki čaka izpred letališča. Povezanost med samim centrom Dublina in letališčem je zelo dobro. Pri izhodu iz letališča, čaka kar nekaj avtobusov, ki te odpeljejo na različne dele Dublina. Sama sem plačala tam okoli 8EUR, za prevoz do točke, kjer me je čakala prijateljica. To je bilo kakšnih 20 min iz mesta, tako da karta do samega centra verjetno pride okoli 4-5EUR. Avtobusi kot je AIRCOACH so zelo udobni, na sploh pa v primerjavi z našimi slovenskimi. Na samem avtobus si imel možnost celo do wireless-a. Avtobus me je popeljal čez strogi center Dublina, tako, da se ne izplača najeti kakšnega taksija(ki je tam kar drag). Popelje te skozi severni revnejši deli in tako tudi južni bogatejši del.

Žal glede cen hostl-a ne morem podati točne informacije, vem samo, da sem na samem letalu srečala prijateljico, ki mi je povedala, da je rezervirala hostel za okoli 10EUR na noči, kar se mi zdi, glede na to kako je Dublin bogato mesto zelo poceni. Hoteli so v primerjavi z hostli zelo dragi sploh pa v samem centru. Imaš pa tudi variante za Bed and breakfast oz B&B, ki pa tudi niso kaj preveč dragi. Prehrana na splošno v restavracijah je ZELO draga. Kot primer, smo šli na pico in ena sama pica stane tam okoli 11EUR do kar 16EUR, da ne govorim o kakšnih drugih restavracijah kot so tajska ali španska. Kava pride tam okoli 3EUR in več odvisno katero velikost skodelice si izbereš. Hitra prehrana kot nap. McDonalds je tudi kar dražji kot pri nas. Ubistvu cene restavracij in raznih barov in kavarn so prilagojene njihovim standardom. Tako, da se vidi, da imajo Irci kar visok standard življenja. Čisto drugače je na severni strani, severno in južno stran loči O´Connell-i bridge. Severna stran je bolj revna, tam je veliko črncev, Kitajcev in vseh drugih nacij. Vidi se, tudi po načinu oblačenja. Na bogatejši strani, so ljudje kar dobro oblečeni, ko pa prideš na revnejši predel, opaziš razliko.

Tako, da cene restavracij so res zelo dražje ampak cene trgovin živili so za malenkost dražje kot pri nas. Kdor se odpravi v Dublin, mora obvezno vzeti VSAJ en prazen kovček za oblačila. Obleke ter obutev se, da dobiti po ZELO nizkih cenah. Skozi celo leto imajo kakšne razprodaje, imaš pa na voljo tudi trgovine z nizkimi cenami kot je Penny-s. Neverjetno!! V njem lahko najdeš od spodnjega perila, do oblačil, obutve, modnih dodatkov kot tudi stvari za dom po zelo ugodnih cenah. Ampak čeprav, je zelo poceni še ne pomeni, da roba ni kvalitetna. Torej shopping v Dublinu je OBVEZEN!!!!

Drugače pa ima Dublin kar veliko znamenitost. Obvezen je ogled pivnice Guinness, kjer si lahko ogledaš sam nastanek pivnice in pa tudi, kako izdelujejo njihovo temno pivo. Na vrhu same tovarne je odličen razgled, kjer ti tudi postrežejo z pivom. Fenomenalno. Je ogromno tudi muzejev, eden izmed takih je naravoslovni muzej, ga priporočam. Veliko je avtobusov, ki te popeljejo po samem Dublinu. Eden najzanimivejših je Viking Splash Tours (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kEQAV31uT1E#!), ki te popelje po Dublinu in celo pluje po morju, zelo zabavno.

Seveda, pa iz Dublina ne smete oditi, da ne obiščete Pub-a. Eden izmed najboljših je Johnnie Fox´s traditional irish pub. http://www.jfp.ie/ in ne probate znamenitega Giuness piva.

Tole bi bilo na kratko o mojem potovanju v Dublin. Je še kar veliko zanimivosti, ampak preostanek prepustim vam, da si ga ogledate. Res ne bo vam žal. Ta zelena Irska je prečudovita!

PRIPOROČAM Smile


objavil(-a): Jupika ob 02:48 komentarjev (0) ogledov: 0
torek, 04. oktober 2011

HOLLYWOODSKA ZLATOLASKA

Grem k frizerju po priporočilu. Ko zavijem v ulico, mi je jasno, da so dragi. V tej ulici so najdražje trgovine v mestu. Zavijem notri, ko se mi zdi, da sem na cilju. Odpre en čist hud tip. Jaz čist zmedena… Vprašam ga, če ni tukaj frizer? On ful prijazno odgovori, da naj grem čez cesto. K njemu pridem kdaj drugič…

Po barvanju in striženju, masaži in nebeško dobri beli kavi dobim extra račun. Kot da še ni dovolj, ubodem še šampon za 26 evrov. Ime mu je Alterna Life Solutions. Ja ziher ga uporablja Jennifer… Uporabljajo ga vse zvezdnice…

Zdi se mi, da je šampon kot šampon. Nima nekaj extra volumen efektov na laseh. Ne mi rečt, da so me že spet nategnil?

objavil(-a): mačka7 ob 14:23 komentarjev (2) ogledov: 0
ponedeljek, 03. oktober 2011

Kako sem skoraj pecal Pippo MiddletonTa vikend sem bil spet v Londonu, ker sem se v soboto udeležil nastopa nekega slovenskega DJ-ja, ki je razsul 4.500-glavo množico.

Po končanih službenih obveznostih sem se ob 3 zjutraj odpravil nazaj v hotel in v avli naletel na množico hudih bejb v večernih oblekah in urejenih mladcev v metuljčkih. No, urejenost ob tej uri ni bila več fokus, ker jih je večina bila precej po angleško pijanih. Utrujen od napornih dveh dni sestankov sem s kolegom spil en pir za lahko noč in se odpravil spat, on pa je trmasto vztrajal, ker je hotel rukniti eno pristno angleško buržoazno pičko.

Seveda je ni, je pa zjutraj razložil nekaj v smislu: "Srečal sem neke Angleže in se mal pogovarjamo, potem pa pride za šank ena huda bejba v rdeči obleki in sem hotu navalit, pol sem pa reku enmu, da nej gre mal preverit teren, medtem ko grem js na skret. Pridem nazaj in mi tip razloži, da je bla to od nekega princa žene sestra. Nisem pol nč naredu."

Ker delam na babjem portalu, sem seštel dve in dve skupaj in prišel do dognanja, da je v mojem hotelu verjetno bila najbolj fotografirana Angležinja. Poguglam in dobim celotno reportažo (sliko prilagam). V lobiju se ga je prav nesramno nažgal lep del mlajše kraljeve populacije, vključno s princesami s čudnimi klobuki.

Jaz sem na srečo spal, ker bi v nasprotnem primeru skoraj gotovo stresal gobec in si na koncu prislužil še kakšen full metal jacket šus direkt v glavo s sosednje stavbe.

objavil(-a): megafotr ob 11:16 komentarjev (8) ogledov: 0
ponedeljek, 03. oktober 2011

Poštar zvoni samo dvakrat.

On pride ko jaz še spim. Opravi svoje nežno, potiho in odide. Razen zadnjič.

Se obesi na zvonec kot da mu gre za življenje.

Ravno piše listek za prevzem pisma na pošti ko v šusu odprem vrata. Poznam ga. Nekje pred stotimi leti sem prijateljevala z njegovim bratrancem. On je bil takrat grdi raček. Takrat. Mi reče, da sem imela srečo, bi se kmalu odpeljal. Me prečekira od pet do glave ter nazaj dol in spet gor do joškov.

Seveda sem ena tistih razočaranih gospodinj ki ne spi v spalni Victoria's secret. Obljubim si, da še danes to razvlečeno trenirko prikrajšam za nadaljnje življenje in se podpišem.

Lep dan, lep dan. Nasmeh in se odpelje. Seveda čakam med vrati in ocenjujem njegovo rit. On za malo zgreši ribnik pred hišo.

Še preden odprem pismo ga prečekiram na fejsu. Sodna odločba bo že počakala.

objavil(-a): AndelleB ob 09:00 komentarjev (3) ogledov: 0
sreda, 21. september 2011

Mučno poletje ali kako mi je uspelo uresničiti sanNekatere divice ste spremljale moj furanje safra, ker mi je v 1. roku zmanjkala 1 točko do sprejetja na meni naj naj naj fakulteto. Evo malo si lahko preberete tu:

http://www.diva.si/blog/avtor/roncolino/7/2011/ko-se-razblinijo-sanje

No po vsem tem je sledilo mučno vlečenje papirjev skozi celo poletje. Najprej sem seveda tekla na ric na vpogled, ker mi je pri 2 predmetih zmanjkala 1 točka do višje ocene in bi to spremenilo celoten potek dogajanja. Napisala sem par ugovorov in polna optimizma čakala da bo to odobreno. Med tem čakanjem sem seveda poslala še par pošenj na biotehnologijo, da me sprejemejo, če se kdo ne pride vpisat (in zraven razlila svoja čustva, da mi bth in odkrivanje novih nevemkaj pomeni vse na svetu).

12. avgusta je prišla ogabno grda pošta z rica, da je moj ugovor zavrnjen in naj se kavsem v rit. Sledilo je en teden jokanja in obžalovanja in potem...sem se sprijaznila da moram stvar sprejeto takšno kot je. Brez veze...začela sem iskati kdo bo moj sošolec na biologiji, čekirala predmetnik in sanjarila kako se bom prepisala na bth. In zraven bruhala ko sem videla da imam na bajli 14 izpitov!!! (na bth jih je samo 9!)

Ko sem na vse skupaj že pozabila, sem 2 dni preden sem se odpravila na morje, dobila e-mail zbiotehniške fakultete. In sicer, da so na bth še 3 prosta mesta in naj se poskusim vpisati v 2. roku. Šok....zablokirala...ko sme že vse skupaj prebolela in pozabila dobim nov šus v glavo (in eno noč prej sem sanjala, da mi profesorica pride povedat da sem sprejeta na bth, da je ona vse uredila). Drug dan sem obrnila okoli vse referate in izvedela, da moram napisati posebno prošnjo (ker sem že vpisana na fakulteto) in poskusit. najbolj prijazna teta na referatu (ki me posluša že celo poletje Very Happy) mi je rekla, da naj poskusim, ker izgubiti nimam ničesar, čeprav je skoraj nič možnosti da me bojo sploh vključili v ponoven izbor. Pa sem...napisala in oddala vse potrebno šla uživat na morje in ko prišal domov, ugotovila, da nas je zopet vpisanih 15 preveč. Plus to, da niti nisem vedela, ali sem jaz vključena ali ne.

Rezultati naj bi bili znani 23.9...zato sem zadnje dni malo čekirala kako je kaj z omejitvijo. pa nič...do danes Smile

Zjutraj vidim na mizi eno dolgo kuverto in mi najprej sploh ni stegnilo, da je s faxa. In ko zagledam žig samo uno "sranje, jst čustveni nisem pripravljena na ponoven polom" Počasi začnem odpirati in zagledam stavek V ta študijski program ste sprejeti, ker izpolnjujete splošne pogoje Surprised kajjjjj? Odprem celo pošto, 3 x preberem in končno dojamem da sem sprejeta!!!. Končno! Celo poletje mi je šlo v maloro in potem se zgodi čudež. Ne morem verjeti..še vedno ne. In jokam od sreče že celo uro. Nebesa Srček

Tako da vsem polagam na srce... nikoli ne obupajte nad svojimi sanjami in se borite do konca. jaz sem ves čas govorila da bodo prej na faxu obupali kot jaz nad njimi. In mi je uspelo. In sem v tem trenutku najsrečnejši človek na svetu Srček

objavil(-a): Roncolino ob 09:37 komentarjev (15) ogledov: 0
sreda, 21. september 2011

Set Fire to the Rain

Ko si lačen kot volk, greš jest. Pridružil se mi je. Rekel je, da sva na romantični večerji. Jaz pa v smeh… Saj se heca, ne?

Povedala sem kaj si mislim o njem in še o kom. Iskreno. Tak pravi zaupni pogovor. Potem je on govoril o meni. Sploh ni vedel, da sem tako cool. Saj ni rekel, kar je rekel? Spet sem imela deja vu moment. Zakaj vsi moški uporabljajo enake stavke? Kot, da se poznajo…

But there's a side to you that I never knew, never knew.
All the things you'd say, they were never true, never true.
And the games you'd play, you would always win, always win.

Nisem ga upala vprašati, če je trezen. Naslednji dan me je vprašal kakšna je bila »romantična večerja«? Rekla sem, da je bila ok. To je bilo vse, kar sem rekla. Bil je užaljen. Rekel je, da je mislil resno, kar je izjavil. Bil je trezen.

objavil(-a): mačka7 ob 00:23 komentarjev (0) ogledov: 0
sobota, 17. september 2011

Promotorskih 14urDelam...promocije. Že nekaj let. In uživam...če bi danes morala menjati službo ne bi vedela kam in kako.

In tako kot vsaka služba ima tudi ta slabe plati...

V četertek sem delala 11h...ker so mi dovolili pustiti postavljen pult sem včeraj priskakljala v trgovino 10min pred odprtjem, kar pomeni da sem lahko spala do 8h in polna energije oddelala novih 11h Smile

In potem je sledil vrhunec tega tedna. Tretji dan zaporedoma...kuhanje s Knorr kuharji. Awww i love it. Res mi dogaja in res sem polna energije ob takih dnevih. Dokler ti ob 6h zjutraj ob glavi ne cinglja nekaj čudnega - budilka. Ob pol 7h sem že sedela v avtu in drvela proti kranju, ob 7h sem že postavljala pult in pomagala kuharju. Zadnje minute pred odprtjem smo še delali finese.

Dopoldne je minil en,dva,tri..potem pa so se začele mučne ure. Začnejo te boleti podplati, potem se bolečina širi proti kolenom in za vrhunec ti uščipne še v križu. Ti pa moraš oddelati še 8h. Ko sem se ob 3h končno spravila na pavzo in vsedla na kavico sem mislila da je to konec. Prepričana sem bila da se zaboga ne poberem več stola in imela v mislih da bi kar s sabo v trgovino nesla. POLOMMM

V teh 5 letih sem se res navadila stanja. Kar malo brutalno. Potem ko cel dan stojiš in delaš, grem na malico in ko mi v restavraciji reče, da bo 10min za počakat in naj se vsedem jaz odvrnem "ne saj lahko stojim Surprised" In namesto da bi sedela jaz šetam po trgovinah in gledam cunce. In ja tudi danes sem se 10min pred koncem malice še spravila malo DM prečekirat. Nezdravo.

Skratka ob 9h zvečer ko sem pospravljala pult me je bolel čisto vsak atom v telesu. In komaj sem ga še privlekla do avta. Ampak namesto da bi sedaj že sladko spala napol mrtva visim na Divi. Hihi...

ampak bolečina bo jutri že pozabljena, in jaz komaj čakam naslednji vikend, ko sledi ponovna delovna akcija. In potem bom zopet jamrala kako me vse boli...

Ampak mojih promocij ne zamenjam za nič na svetu Srček

objavil(-a): Roncolino ob 23:07 komentarjev (5) ogledov: 0
četrtek, 15. september 2011

Kako sem pecal Nino Osenar (in seveda pogorel)Najprej je treba razčistiti eno: požgat Nino Osenar je kot osvojiti Mount Everest in v njegovo špico zabetonirati še 5 metrski blok iz armiranega betona, stopiti nanj ter postati človek, ki je prvi osvojil najvišjo goro na svetu. Vsaj med tipi.

Nina ni več tako hot kot je bila v svojih Playboy časih, je pa blagovna znamka. Okej, koga imam za norca, še vedno je svinjsko hot.

Kot se za svežega (3 mesece) samca spodobi, se seveda zadnje čase malo več udeležujem raznih prireditev, kjer obstaja (mizerna) možnost, da kaj odpelješ domov. Tako sva zadnjič s frendom šla na Popovo promenado, ki je znana po množici slovenskih estradnic in lepotičk, ki se sicer povečini družijo s tipčki, belimi pod nosom. Nebodigalena sva se v roku ene ure že fino nacedila z (džabe) viskijem in oprezala za žrtvami. Seveda sva ostrostrelsko namerila na Nino, ki se je zvijala v hudih legicah in neki kikli, ki ji je le z dvema paskoma zakrivala njene (precej majhne) joške. "Oba jo bova stari", je viski rekel iz naju. No, končalo se je tako, da sva patetično ždela na stopnicah odra v Križankah in buljila kot stara perverzneža, medtem ko je bejba migala z ritjo približno meter stran od najinih slinastih fac. "Jo bova drugič, se bova zdej delala nedosegljive", sva praktično nevidna siknila in se počasi odmajala vsak na svoj konec.

Mine teden, spet žurka. Na njej pa povprečna starost 15 let. Ne bo šlo, gremo na after. Spet smo ga preveč probali. Mimo gužve se zrinem v bekstejdž, se usedem sredi znane družbe in glej ga zlomka - dolgonogo krohotalo sedi mirno na kavču in žuli drink. Komaj se zadržim, da ne bleknem lajna, ki ga uporablja znanec iz Maribora: "Čuj, nea se slači, samo fafala boš." K sreči si prihranim sramoto in začnem razmišljati o otvoritvenem govoru. "Genij!" si rečem, ko se spomnim, da sem si doma v žepe za vsak slučaj zbasal vizitke, ki jih bolj kot za biznis uporabljam za točno te priložnosti, saj imajo čez celo prvo stran ob mojem imenu velik rdeč logo nekega znanega DJ-ja Wink

Ha! Jaz delam v glasbi, ona pa "dela" v glasbi! Mater te bom! Samozavestno iztegnem roko, se predstavim (s pravim imenom, ker če bi rekel, da sem megafotr, bi bilo pač prelahko) in ji dam vizitko. Bejba jo pogleda z zanimanjem, jo spravi v torbico in malo za tem reče: "Pejt, greva plesat."

RES JE TO REKLA! Jebačko odvrnem: "Tamala, sori, ampak dans ne plešem", in šele potem opazim, da je to rekla svoji frendici.

Otvori se zemljo!

Jebiga, pol smo pač šli naprej pit.

objavil(-a): megafotr ob 20:26 komentarjev (9) ogledov: 0
sreda, 07. september 2011

Res je fajn v novi bajtiOd četrtka do nedelje sem bil zidar, malar, električar, mizar in čistilka.

Včeraj sem bil samo mizar. Če bi bil še steklar, bi imel dnevno že sestavljeno.

Danes sem spucal pomivalca, razstavil hladilnik in ga dezinficiral, vzel iz polic omare in jih zdrgnil ter spoliral pipe.

Jutri bom najprej kamiondžija, potem pa spet mizar in čistilka.

In pol ma folk tolk predrznosti v seb, da me vprašajo: "In, a je fajn v novi bajti?"

Ja, super je PIČKA TI MATERNA!

Grem spat preden me prime, da klimo razdrem in filtre stuširam.

objavil(-a): megafotr ob 23:58 komentarjev (6) ogledov: 0
sreda, 07. september 2011

ZA KOZLAT!Par dni nazaj sem šla do centra z busom. Dva osebka sta tako zaudarjala po švicu, da sem šla dol pred pravo postajo. Kar je preveč, je preveč.

Peljali smo se domov 1 uro in pol z avtom. V avtu ni bilo zraka.

On se je na novo naparfumiral. So oblaki okoli, ko se našprica. Srednji ton parfuma mi ni všeč, ker je agresiven.

Ona je preplesala cello noč, spala ni. Ne vem, če ji je uspelo it pod tuš. Švic se je vohal z razdalje enega metra.

Ni ga hujšega kot vonj parfuma skup z znojem. Za kozlat! Jaz omedlevam.

objavil(-a): mačka7 ob 23:22 komentarjev (5) ogledov: 0
sreda, 07. september 2011

Ribica

Nisva več zdržala te lakote.

Šla sva do najbolj zanikrne umazane mlake,

vaščani ji ljubkovalno pravijo jezero.

Nisva želela ne bistre reke, ne čistega potočka.

Gosta, umazana voda je bila nežno spolzka

in je zakrinkala kri, ki je pršela iz najin src.

Ščuka v mlaki je zaslutila kri,

en dva tri,

kako nevarno se nama to zdi,

a tvoja močna noga srhljivo žival prepodi.

To je kraj za naju,

kjer se nič ne blešči,

razen najinih oči.

Fotografija je skupno delo mene in moje prijateljice http://fotografijeinzgodbe.blogspot.com/

objavil(-a): lucijika ob 21:07 komentarjev (0) ogledov: 0
sreda, 31. avgust 2011

Vsiii oboževalci Jutranje zarje

Vsi oboževalci sage twilight

Ali že komaj čakate jutranjo zarjo?

objavil(-a): Isaaa ob 10:47 komentarjev (0) ogledov: 0
sreda, 31. avgust 2011

Sleek series

Heeej imam še vprašanje za te čevlje če jih je katera kje zasledila ? V sloveniji Smile Kerr bi jih zelo imela Hvaaalaobjavil(-a): Isaaa ob 10:44 komentarjev (2) ogledov: 0
sreda, 31. avgust 2011

Adidas sleek series

Heeej ali je mogoče katera izmed vaz zasledila te čevlje v sloveniji? Ali Avstriji? sama jih nisem na internetu nikjer našla Smile

objavil(-a): Isaaa ob 10:43 komentarjev (0) ogledov: 0
torek, 30. avgust 2011

Dajte dekletu prave čevlje, pa bo osvojilo svet.

Sanjam, da sem v trgovini, kjer mi ni nič všeč. Hodim iz ene v drugo in iščem nekaj zase. V trgovinah je bila gužva. Čez kakšen mesec to doživim v živo na Mallorci... Dejà vu, ne? Prvič hodim iz ene trgovine v drugo. Ker so razprodaje, se ženske borijo za določene kose oblačil. Ne premakne se tud za milimeter, čeprav hočeš samo mimo.

Že v Ljubljani so mi pomižiknili čevlji iz trgovine Camper. Izvedela sem, da jih delajo prav na Mallorci. Drugič grem v veleblagovnico, ki me je očarala lani. Šla sem direkt na čevje in si kupila prav te, ki so mi cool. Dala mi je čist novi par iz škatle. Pridem ven iz trgovine in čez cesto zagledam trgovino Camper. Imajo velik več modelov kot pri nas.

Dobre čevlje ni lahko kupit. A te so me presenetili v pozitivo. Res so udobni.

Nakar se mi po enem mesecu odlima par centimetrov podplata. Računa seveda nimam. Ker jih obožujem, sem jih odnesla k čevljarju. Čeprav so mi po tednu dni odgovorili iz Camperja direkt. Če se jim še kaj zgodi, jih pošljem direkt nazaj na Mallorco.

objavil(-a): mačka7 ob 16:57 komentarjev (0) ogledov: 0
stran: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171

na vrh strani

2006 - 2012 Diva.si. Vse pravice pridržane | splošni pogoji | kolofon | zemljevid strani