Najdi na Divi


"Jesen je zadnji in najočarljivejši nasmeh leta." ~William Cullen Bryant

nedelja, 02. maj 2010

maskaV isaknji izgovorov zakaj se mi še ni treba spravit k učenju sem si naredila sadno-zelenjavni miks maskoSmile

V mikser sem dala 1/2 hruške, jabolka, banane, nekaj solate, nekaj korenja, sok limone in olivno olje in kislo smetana. Nastal je "zdris" zelene barve, ki lepo nahrani kožo in vsebuje precej AOK.

Glede na to, da zgledam kot marsovec je verjetno boljše, da se ne gibam izven sobe Smile

objavil(-a): liyanna ob 19:47 komentarjev (2) ogledov: 33
sobota, 01. maj 2010

JEBENO JUTRO...Obožujem telefone kadar je frej dan in spim. Pozvonilo je prevečkrat. Kaj, če je pomembno? Na horuk vstanem in vržem mačko dol s postelje.

Zalaufam do telefona in dvignem. Kdo je bil? Tutu. Grem na WC, ker sem blizu.

Nakar med umivanjem rok, padem skup. Ko se zavem, sem na tleh, boli me glava in čist sem premočena. V novo jutro z novo buško…

objavil(-a): mačka7 ob 18:53 komentarjev (3) ogledov: 27
sobota, 01. maj 2010

I DO LOVE MUFFINS!Kadar mi zapaše čokolada, spečem muffine. Od Dolcele stanejo 2, 14 evra.

Dodam samo malo ruma oziroma aromo ruma ali mandeljna. Morajo imeti dušo. Olja dam pol manj kot piše. Od začetka do konca je samo 20 minut. Paziti je treba, da niso preveč pečeni. Model je treba imeti.

Ps.: Najboljši je predzadnji ugriz.

objavil(-a): mačka7 ob 18:52 komentarjev (1) ogledov: 31
sobota, 01. maj 2010

WILL YOU JOIN ME IN DEATH?

Kanadsko podjetje je ugotovilo, da se skriva pod ledeno goro nekje na Artiki, najdišče diamantov. Zavrtali so v ledeno goro 300 metrov globoko. Kaj, če morejo ledeniki ostati nedotaknjeni? Držijo ta svet skupaj. Bi prodali cel svet za rudnik diamantov? Res vedo kaj delajo? Zakaj jih nihče ne ustavi?

Brez diamanta lahko živiš. Kaj pa brez sveta? Človek je izgubil odnos do narave. Vse, kar raste in obstaja ni v naši lasti in lahko delamo, kar se nam zahoče. Prednost dajemo dobičku takoj in ne gledamo kakšen je rezultat na dolgi rok, kar je bistveno. Ni vse v denarju. Zemlja je živi planet. Čas konca se je začel, ker eni ne vedo s kom in s čim se igrajo. Imeti ni bolj pomembno od biti.

Kako fino je z ledolomilci lomiti prave ledenike? To je šport bogatašev. Kar je nedotaknjeno naj tako ostane. S poseganjem v naravo in nespoštovanjem ogrožajo habitate in vse tamkajšnje živali. Polarni medved lahko plava samo določeno število kilometrov. Ne zmore preplavati nekajkratno distanco. Zmanjka mu moči. Kako ne vedo, da smo vsi eno? Indirektno ogrožamo samega sebe. A so slepi?

objavil(-a): mačka7 ob 18:31 komentarjev (2) ogledov: 24
sobota, 01. maj 2010

VJERUJ U LJUBAV...

Še vedno verjamem v pravljice. Kriva je vzgoja. Nekaj neresnic v katere marsikdo verjame.

Življenje brez ljubezni, nima smisla. Smisel življenja je ležanje na plaži z možgani na off in čiwawo na straži. Obožujem to pesem.Smisel življenja ni en sam. Vse, kar je vredno v življenju sestavlja njegov smisel. Tega ne najdemo zunaj sebe, temveč ljudje osmišljajo ali ne osmišljajo svoje življenje.Življenje je naša največja vrednota, mnogo večja kot je ljubezen. Partnerska ljubezen je pomembna, a ni najpomembnejša.

Prava ljubezen se začne z zaljubljenostjo. Če si najprej zaljubljen, si potem največkrat tudi heart broken. Zaljubljenost se konča, ko vidimo partnerja v pravih barvah kot realno osebo. Ljubezen je resnični odnos, zaljubljenost je privid. Zaljubljenost je negacija ljubezni. Ljubezen ima tri dimenzije: občutenje, vedenje in odnos.

Mit o androginu je, da obstajata dve polovici istega telesa. To ni res. Ljubezen ni, kadar se dva gledata, ampak kadar gledata v isto smer. Ljubezen ne čutiš vedno, ko je partner zraven nas. Čustva čutimo le občasno. Vedno lahko občutimo zaznave ali senzacije, ki so primarni telesni pojav.

Ljubezen nas osreči. Osrečimo se lahko edino mi sami. Vsak je odgovoren za svojo srečo.

Prava ljubezen je brezpogojna. Tako ljubijo starši svojega otroka.

V vojni in ljubezni je vse dovoljeno. Gre za arabski pregovor. Če bi to bilo res, bi bili vsi psihopati.

Konfliktne situacije in jeza pomenijo prenehanje ljubezni. Konflikt je sestavni del ljubezni. Brez konflikta ni spoznavanja. Brez tega ni razumevanja.

Ljubezen je strast. Strastna ljubezen vodi v tragično ljubezen. Preizkušena formula. Ljubezen ne smemo postaviti na piedestal, kajjti to vodi v propad in nesrečo.

Slaba zveza je boljša od osamljenega življenja. To je odvisnost. Če trpite v nekem odnosu, je to, prava neumnost in ne ljubezen.Z bolečino merimo stopnjo odvisnosti od druge osebe in ne stopnjo ljubezni.

Ljubimo le enx v življenju. To ni res, kajti ljubezni je več. Toliko kot je različnih barv. Vsaka je drugačna in vsaka je prava. Ne pašejo vse kombinacije skupaj.

Drugim se je treba posojati, dajati pa je treba le samemu sebi.

objavil(-a): mačka7 ob 18:23 komentarjev (5) ogledov: 26
sobota, 01. maj 2010

moji triki za varčevanjeKer povsod na veliko berem in poslušam o varčevanju, sem se tudi jaz lotila teg"neprijetnega opravila"Smile Modrost moje none varčuj takrat ko imaš denar in ne takrat ko ga nimaš, je še kako uporabna. Ampak ni vse vtem, da se evro na evro v hranilnik zlaga..so tudi vsakodnevni triki, ki dolgoročno privarčujejo nekaj cekinčkov. Napisala bom svoje trike-ideje, ki jih tudi prakticiram, bi pa bila zelo vesela, če bi z nami delile tudi vaše idejceSmile

No moji nasveti.

Ne nakupujem več z kartico ine nosim vsega denarja v denarnici, ker prehitro skopni..kako le!Wink V denarnici imam vedno samo 2,3€ le za kakšno kavo ali popoldanski posladek!Wink

Mesečni dena ki ga dobim, razdelim na dni v mesecu in ekola..pa imam dnevno omejitev, sicer se je vedno ne držim, ampak nekako uspeva.

Impulzivno nakupovanje kontroliram nekako tako: imam ogromno kozmetike..zato sem si doma napisala seznam kaj vse imam in ko me zgrabi tistih 5 minut, da bi si ponovno nekaj kupila, pregledam seznam in se prepričam, da tega pač ne rabim.Smile

Najboljši nasvet moje prijateljice pa je, NE HODI PO TRGOVINAH Very Happy

Z negovalno kozmetiko varčujem nekako tako, da si kupim eno nevtralno kremo, za ekstra občutljive, sicer ji manka AOK zato ji primešam različna olja in nastane super kremca.

Šampon si kupujem v DM, otroški je cenvno zelo ugoden, primešam mu še olivno olje in lasje so ultra mehki in ukrotljivi. Olivno olje tudi prakticiram kot balzam za lase, za suho kožo, za masko za obraz..skratka olja vsestransko uporabjam.

Obleke si kupujem na razprodajah, poleti ko so puloverji znižani na ceno 5€, si kupim 4 medtem ko bi v sezoni kupila samo enega.

Darila za praznike, rojsnte dneve nakupujem celo leto. Odločim se, kaj bom komu kupila..nato pa če ulovim kje kakšno razprodajo ali znižan izdelek to tudi kupim.

Sem pridna študentka in imam rada lepe zvezke, a kaj ko so vsi najlepši prekleto dragi. Zato sem se odločila za alternativo, kupim si najcenejše zvezke ala Lumpi in potem darilni papir največkrat kar v foliji, ki mi je všeč in si vse zvezke prelepim z meni vsečnim vzorcem.

In ja, imam odprt varčevalni račun in pujska doma v katerega drobiž mečem.

To so nekateri moji nasveti, kako pa ve vsakodnevno varčujete?Smile

objavil(-a): liyanna ob 12:28 komentarjev (2) ogledov: 24
petek, 30. april 2010

Rdeča lička


so moja stalnica. In to sploh ni praktično. Ker med študijem pišem za časopis. In tako sem se danes pogovorjala z enim moškim.
Ko se je sklonil za 3 centimetre proti meni sem zardela.
Ko si je potegnil gor hlačnico in se začel praskat po nogi sem zardela.
Ko je govoril, nekaj čisto normalnega, sem pomislila, kako bedno bi bilo, če bi zdaj naenkrat zafarbala in sem spet zardela.
Potem sem pomislila, da sem že 3x zardela in sem zaradi tega dejstva še enkrat.
No potem sem ga začela poslušat in nisem več razmišljala o svojih problemih in mi je postalo celo fajn.

Blush!!!! BLUSH bo moja rešitev! Takšen odtenek kot je na sliki bo zadostoval. Tak se bom namazala po licih, da se ti moji nalivi vročine v glavo sploh ne bodo opazili! HAHAHA! Mene ne bo nihče zajebaval! Niti sama sebe ne!Smile
objavil(-a): lucijika ob 17:52 komentarjev (6) ogledov: 25
četrtek, 29. april 2010

ENA IN EDINA JELKA REICHMAN

Na Stritarjevi, če greste od Prešernovega spomenika čez Tromostovje proti Mestni hiši, se je vredno ustaviti. V galeriji Kresija je razstava ene in edine, naše najboljše ilustratorke, Jelke Reichman.

Moj prijatelj Piki Jakob je moja naj knjiga. Krivca sta dva. Kajetan Kovič in Jelka Reichman. Nekatera poglavja znam še danes na pamet.

Vedno kupim njene čestitke, ko jih zagledam. Sploh nimam izbire. Najrajši imam njena dela.

Pravijo, da se me težko gane. Če vidim Jelkino umetnino, me gane. Kako me lahko ena majhna, čudežna risba tako razveseli?

Zakaj bi kupila Gorenjko, če lahko kupim Lindt? Pri čestitkah je podobno. Kupim najboljše. Še malo za rezervo.objavil(-a): mačka7 ob 22:18 komentarjev (2) ogledov: 28
sreda, 28. april 2010

Da, prijadrala sem na to stopnjo"Želim ti, da bi tudi ti prišla na tisto stopnjo ljubezni, ko v življenju ne potrebuješ ničesar več"...malo sem se zamislila in ugotovila...da, prijadrala sem na to stopnjo...oba sva ...ko mi tega kar imam z njim, ne more nadomestiti nihče drug in ničesar drugega...ko se ti zdi, da ti nobena višja sila, nobene nevoščljive govorice, nobeno mnenje drugega ne more podreti te moči dvojine...ah, ljudje so tako zavistni....kot pravi stavek, če bi faušijo gorela, kurjave v Sloveniji ne bi potrebovali...

Ko vstopiš v zvezo, si v začetku napolnjen z mešanimi občutki....veš, da je to to, pa še vedno te obdaja rahla zmedenost, nezaupljivost, občasni dvomi in velik strah...strah, pred novim začetkom....strah, pred nečim božanskim....strah, da se prelivaš z nekom...nekaj te vleče v predanost, druga stran te vleče k sebi v samoto, kjer si varen, kjer zaupaš samo sebi.....in potem s časom v pravi ljubezni premagaš...premagaš tiste odvečne frustracije...še vedno se včasih ne morem navaditi na ta občutek...na tist občutek, da me ima moj moški celo rajši kot pa jaz njega...nekaj novega zame....zanimivo je, kako ljudje včasih samega sebe presenetimo, ko smo zaljubljeni....včasih nas ljubezen potisne preko svojih zmogljivosti, preko svojih sposobnosti...preko svojih lastnosti...veš, da si imel to od nekdaj v sebi, samo zaprto je bilo...potem pa prideš do tiste stopnje....ko se nekomu prepustiš...ko podiraš svoje meje…verjetno je najvišja meja na katero lahko prideš z nekom ta, da postaneta eno…prepustiš se tako zaupljivo, da bi te človek lahko prizadel kdajkoli bi hotel...ker do potankosti spozna tvojo dušo, tvoje šibkosti, tvoje nerodne skrivnosti, tvoje smešne detajle...zamivo je opazovati, skozi kakšne stopnje gre ljubezen...in kako visoko lahko zraste...neskončno visoko...nikoli ni konca....on tako močno verjame vame in v naju,da me občasno zagrabi strah, da ga ne bom kdaj slučajno razočarala s kakšno svojo bedarijo...včasih sva tako srečna, da nama je že prav čudno....kar naenkrat solzice...in je obema nerodno...opisovanje in primerjava svojih občutkov....najini skrivnostni stavki....včasih si pod takim čudovitim vplivom, da samega sebe ne prepoznaš...da se sprašuješ, je to sploh mogoče? Sem bedak ali kaj je to? Si samo domišljam?...vendar ne, to je verjetno ljubezen, brez definicije, brez pravil...tista brezpogojna...tista redka in prava...ki jo eni zaznajo bolj, drugi manj....ko nekdo vidi v tebi tisto nekaj, kar drugi ne bodo opazili nikoli...včasih zares ne morem verjeti koliko mu pomenim...včasih ljubezen izmozga iz nas tako osladno patetične momente, da si sam sebi čudaški, sramoten...res je, življenje ni pravljica, nam pa ponuja pravljične momente....včasih se mi čas z njim še vedno zdijo neke sanje, iz katerih se bom slej kot prej prebudila...neka pravljica, ki je preveč lepa, da bi prinašala še lepše nadaljevanje...neka pravljica, ki presenetljivo ustreza mojim zahtevam iz dneva v dan bolj...preveč lepa, da bi trajala....preveč posebno in usklajeno, da bi bilo resnično...da se bo sigurno našel nekdo ali pa nekaj, kar bo uničilo to rajsko realnost...včasih me minimalno prizadane s svojim ostrim, načelnim stavkom, kadar sem pretirano občutljive volje...in potem ne morem verjeti, kako ga to boli...kako si vse v zvezi z menoj žene srcu...to sem potrebovala...močno naklonjenost...posebnost...nekaj več...višino čustev....in sedaj jo imam in celoto nekoga...ko nekomu daš celoto sebe, podariš zraven tudi napake...to je v kompletu, mar ne?Smile....včasih me tako močno občuduje in obožuje, da me kar zmrazi...včasih me tako fascinira, da obstanem kot kip...brez besed....to je ena izmed tistih zvezdic njegovega celotnega ozvezdja, ki me napolnjuje...tista filozofsko drugačna žilca, zaradi katere sva se zmožna pogovarjati uree in ureee pozno v noč in širiti duševna obzorja...ko po bedastem dnevu odplavaš v naročje nekoga, kjer si resnično ti...kjer govoriš, tisto kar hočeš...kjer počneš, tisto kar čutiš...ko odplavava v najin svet, ki ga razumeva samo midva....lepo je prebirati romantične, ljubezenske besede....a še lepše je prebirati tiste, ki so od ljubljene osebe namenjeni tebi...samo tebi...in veš, da so odkrite...in veš, da so resnične...goriš od sreče...ko ti nekdo postaja vse…ne zaradi besed, ampak zares, navznoter…

Ja, to je eden izmed razlogov zakaj starejši moški oziroma zakaj on. Ponuja ogromno. In hkrati vsak dan več. Vidi drugače. Razume drugače. Vidi več in daje več. Oziroma vse. Pristaja moji osebnosti do vrhunskega ujemanja. In ravno tako jaz njegovi. Včasih še vedno težko verjamem, kaj sem našla zase....

objavil(-a): Inča ob 13:34 komentarjev (0) ogledov: 19
ponedeljek, 26. april 2010

Ženske so bolj hinavske

To sem slišala že od veliko žensk. In mi je zelo zanimiv fenomen. Pogovarjale so z mano in mi govorile, kako so ženske slabe. Ni to malo čudno, da ženska ženski v obraz govori, kako so ženske bedne. Kaj to ne pomeni, da misli, da je ta, ki ji govori tudi bedna, in njena mama in babica, sestra, prijateljica... In kako to, da je ljubi bog ravno njo naredil tako plemenito in jo povzdignil in jo naredil bolj enako moškim, ki naj ne bi toliko kritizirali in bili zavistni..
Ob takih trenutkih se jaz ponavadi razjezim, začnem branit sebe, svoje kul ženske sorodnice in seveda moje 3 najboljše prijateljice, ki so btw vse blond in sexiSmile In moški so večinoma krivi za vojne (94% kriminala v ZDA povzročijo moški, so bolj nasilni..več vojn, lakote...), pa še kakih miljon drugih argumentov imam.
Ampak me zelo zanima zakaj je to tako?
Ali to govorijo revice, ki so ponesreči imeli slabe izkušnje z ženskami (materami predvsem ali kake travme v vrtcu?)
Ali pa to pravijo ženske, ki so nesamozavestne, slabo prenašajo konkurenco in se odločijo, da so pač svetla izjema v svetu gnilih žensk.
hmmmmmm

Ta božanska slika Lady Godiva je od Johna Colliera.
objavil(-a): lucijika ob 20:15 komentarjev (3) ogledov: 27
ponedeljek, 26. april 2010

Rojstni Dan

Ura je skoraj pol stirih zjutraj.Lezim v postelji,pokrita do vratu in pisem blog. Pogled mi zdrsi skozi okno-pred sabo imam razgled na morje-v tem casu je vse tako mirno in vesela sem,da sem z mojimi najljubsimi druzinskimi clani na obisku pri noni in nonotu. Jutri zjutraj (v torek) gremo na Grobnik,kjer bo spet Slovenski dan v znamenju motorjev Smile Ob meni spita ona in on. No princeska vem,da spi vendar zanj nisem povsem prepricana,mogoce se samo dela da spi,ker je tako neucakan! Danes je namrec njegov rojstni dan! Se nikoli nisem napisala bloga ko je imel nekdo izmed mojih bivsih fantov oziroma zdaj bi temu lahko ze rekla moskih rojstni dan! A on ni bivsi je zdajsnji in zadnji. Ne blog pac pa moski! Rada ga imam,ker je nekaj posebnega.Je tisti x-faktor,ki mi je bil tako potreben in skupaj sva celota,ki se dopolnjujeta v dobrem in zlu! Koncno bi rekla moja nona. Pogled mi zdrsi k njemu-danes ne smrci ampak lepo spi.Vceraj mi je rekel kako zelo srecen je,ker me ima no,ker naju ima,pa tudi najini starsi so srecni,da sva se koncno nasla-glede na to,da smo druzinski prijatelji in se poznamo ze vsa ta dolga leta.Skupaj pa sva tudi ze kar nekaj casa-najprej sovraznika nato prijatelja,malo kasneje ljubimca..sedaj pa ne manjka vec veiko do tistega usodnega koraka! Pri najinih 25 letih se do zacetka drugega leta porociva! Datum se ni dolocen pa vseeno! Dragi moj soncek,zjutraj,ko se bos zbudil,te bo na mizi cakalo presenecenje-pogled ti bo sprva verjetno nanesel na divo..Od kdaj jo ze tako pridno prebiras? Saj ves...nekaj moram dati za glodat Smile Zelim ti vse najboljse,najlepse in najslajse..Naj se izpolni vse tisto kar se mora in da naju zjutraj nonota in noni ne zbudita z polnim vedrom mrzle vode kot je to v njihovi navadi! za zdaj bi bilo to dovolj! Soncek moj zlati Ljubim te :-*

objavil(-a): blondbabe ob 03:32 komentarjev (2) ogledov: 23
ponedeljek, 26. april 2010

Zakaj?

Zakaj je življenje lahko tako boleče? Zakaj tistih ki jih resnično ljubimo, ne moremo zares nikoli imeti? Zakaj delamo napake in zakaj nimamo več možnosti da jih popravimo? Zakaj odrivamo nekoga od sebe samo zato,ker nas je strah, da nas kasneje, ko bi nas bolje spoznal, ne bi sprejel? Zakaj sploh razmišljamo, zakaj se preprosto ne prepustimo toku ljubezni? Zakaj ne moremo biti nikoli dovolj sproščeni, da bi lahko bili mi, v celoti, brez teh neumnih mask? Zakaj se bojimo bolečine, hkrati pa se ne zavedamo, da je edina bolečina, ki jo zadajamo samim sebi ta, da ne odvržemo teh bedastih mask, in zaživimo naše življenje, polno in lepo? Zakaj odbijamo ljudi, kasneje pa jih želimo nazaj? Zakaj se predajamo tistim, ki nas uničujejo, ki nas dušijo, ki zavirajo naše sanje? Zakaj se zaljubljamo v napačne, v prave pa zelo redko? Ali se res tako sovražimo, pa se tega niti ne zavedamo? Zakaj nismo iskreni kot otroci, zakaj odrastemo, če smo potem samo bolj neumni. Jaz se tega sedaj popolnoma zavedam, vendar ne vem, če lahko te stvari v celoti spremenim, čeprav si tega neverjetno želim. Verjetno so se vse te napake tako zakoreninile v nas,da so pognale tako močno korenine, da jih skoraj ni mogoče uničiti. Upam, da bomo nekoč spoznali da smo veliko več kot mislimo da smo, in da zmoremo ogromno več, kot smo kadarkoli komurkoli dokazali, še posebej sebi....objavil(-a): blondbabe ob 02:30 komentarjev (0) ogledov: 8
nedelja, 25. april 2010

I LOVE HIS BIG EGOMoški mislijo, da so bogovi. Še dobro, da je večina žensk ateistk.

O sebi mislijo, da so the best. Jaz že nisem butelj, tudi če je bog. Ego imajo napihnjen do plafona. On ima vedno prav in pika. Prepričanje ti želi vsiliti.

Vse jih zanima. Kot bi bila pri zobarju in ti ta z veseljem vrta v zob, ki te hudičevo boli, brez anestetika. To, da ti tuliš, ga ne gane. Specialno sadistična metoda.

Med vrsticami je zloba, negativizem, škodljivost. Taki ljudje jemljejo dragoceno energijo. Izogibajte se takih.

objavil(-a): mačka7 ob 23:42 komentarjev (6) ogledov: 30
petek, 23. april 2010

cfnnv

objavil(-a): Lanana ob 02:51 komentarjev (6) ogledov: 21
sreda, 21. april 2010

VAŽNO, DA JE OLIVERPoslušam napoved pesmi na radiu Ekspres. Kot prvo pesem je napovedala Oliverja Dragojevića. Se že pripravim na petje, ko zaslišim eno drugo pesem, drug glas, ki sploh ni od Dragojevića.

Dva dni nazaj sem zaslišala mami kdo poje pesem Pitaju me pitaju. Odgovor je bil, da je on Oliver Mandić. Jaz seveda prvič slišala, čeprav je pesem dobra. Namesto Dragojevića, je pel Mandić.

Važno, da je Oliver…

objavil(-a): mačka7 ob 23:29 komentarjev (2) ogledov: 30
sreda, 21. april 2010

CROSS-EXAMINATION TIME

Sva na kavi, ko naju zmoti en mulc, ki njo očitno pozna. Šokiral me je, ko je rekel, da se poznava. Ja, take mulce imam »najrajši«. Preferiram originalne pristope. Trdil je, da si vsakega človeka zapomni, ko ga sreča, če se z njim pogovarja. Potem se je lotil crossexamining-a. Kaj drugega lahko pričakuješ od odvetnika? Odgovarjam direktno, s smislom za humor.

Sprašuje, če sem kdaj hodila na PF. Ko je bila po tv serija Zakon v L.A., sem hotela postati odvetnica. Bili so tako cool, čeprav so govorili strokovno pravniško. Blair Underwood me je očaral. Njegov lik je v resnici bil Barack Obama.

Povem mu, da nimam pojma od kod se poznava. Končno mi uspe povedati ime prave firme in bingo. Res me pozna. Nisem vedela, da imam tako dober prvi vtis.

objavil(-a): mačka7 ob 19:44 komentarjev (0) ogledov: 29
sreda, 21. april 2010

Mogoče mi letos uspe na afterZ dobrimi žurkami je že kar lep čas suša. April je tako ali tako za en drek mesec, ker človek ne ve, kako bi se oblekel za ven - od doma greš v tanki jakni, ker lepo pihlja topla sapica, domov pa se vrneš pri -5 in premočen od vsega tega prekletega dežja.

Maj bo drugačen. Začenši z osmim. Takrat bo kot vsako leto ultimativni gurmanski žur - Dan elektronike. Redne bralke verjetno veste, da načeloma nisem pristaš elektronike, ampak Dan elektronike je pa nekaj posebnega. Sicer se moram posuti s pepelom, ker že lep čas delam na področju elektronske glasbe (za ljubi kruhek tudi glasbeni okus spremenim), ampak le bežno poznam letošnje didžeje (seveda z izjemo Umeka). Malček mi je še znan Sebastien Leger, ker mi gre v uho njegov zadnji hit Balkamaniac in že me je strah, da bom v Križankah zaradi tega skočil na prvo mizo in se s flašo v roki drl: "Požeži Seba, jebote!"

Moj cilj za letos je gotovo ta, da se spravim na after v InBox. Letos bo mogoče lažje, ker stanujem skoraj v neposredni bližini. Čisto vsako leto sem okrog enajstih zbiral kandidate za after in jih loveč ravnotežje prepričeval, da bo žurka tam čist huda in da jim naj ne pride na misel, da bi zahinavli. No, nazadnje sem končal na jufki in takoj nato v taksiju, ki me je peljal naravnost v domačo posteljo (in mi za to zaračunal vsaj trikratno tarifo).

objavil(-a): megafotr ob 16:05 komentarjev (0) ogledov: 25
sreda, 21. april 2010

strahZadnje čase imam tak čudn filing.Recimo če si lase sušim,cel čas sušenja razmišljam o tem da bo fen eksplodiru.Ker ga imam že kr nekaj časa in se mi zdi da...da ga bo pač raznesel

Ko se peljem z avtom se mi zdi da se bo nekdo v mene zaletel,ker se je to par mescov nazaj zgodil,sicer nič hujšga,ampak imam ta strah v sebi:" joj kak se ta vzad mene hiter pelje,a se bo ustavu prav čas?"

Zadnje par noči pa mi v sanjah vedno nekdo umre oziroma se huje poškoduje---od ljudi k jih poznam do hišnih ljubljenčkov.

Surprised

objavil(-a): žasminn ob 13:39 komentarjev (3) ogledov: 21
torek, 20. april 2010

I FEEL GOOD, SO GOOD...Kdaj bo dan, ko bo vse po moje?Ne maram biti srečno nesrečna. Bioritem imam spet čist v minusu. Bančni račun je malo boljše volje. Moje življenje je moje edino bogastvo. To, da bom srečna, je odločitev. Pametno! Sem srce sreče, ki bije to usodo…

objavil(-a): mačka7 ob 15:55 komentarjev (1) ogledov: 37
nedelja, 18. april 2010

I HATE THIS PART

Sam še prepirava se. Za brezveze!

Nikol ni prav. Ne tebi in ne meni. Kaj se dogaja z nama? Resno. Vse ti dam. Vse nardim zate. Kaj pravzaprav hočeš od mene? Sploh nevem kje naj začnem, ker se je vsega tolk nabralo in imam totalno zmešnjavo v glavi. Kaos! Rada bi, da bi blo tak kot je bilo včasih. Praviš, da se ne znava pogovarjat. Js bi se rada pogovorila, pa mi ne pustiš do sebe. Odrivaš me. In ker to konstantno počneš, ko imaš probleme, sem nehala drezat vate, ker vem da te situacija-ki se ti dogaja-boli.

Tudi mene marsikaj boli. Tudi jst nimam doma tak, kot bi moglo bit. Točno veš. Ampak jst ti povem. Ker mi je lažje, ti pa raje držiš v sebi. A sem ti kdaj hotela kej slabega? Zakaj ne morem bit jst tista oseba, ki ji zaupaš, kar te muči.

Ampak tukaj ni samo to, da se ne bi znale pogovarjat. Tle so še druge stvari, zarad katerih sem jezna. Tle je ta tvoj način ravnanja z mano. Dej to, dej ono... Hočem to, hočem ono... A je tako težko rečit PROSIM ali pa OPROSTI? Točno veš, da sem nora na tebe in veš, da me lahko obračaš kakor želiš-to so tut drugi opazl, da ne boš mislala, da je to zrastlo na mojem zelniku. Po eni strani sem neumna, da ti ne znam včasih rečit ne in enostavno nardim. Tle se gre za malenkosti-točno veš kakšne malenkosti, ker sva se o tem pogovarjale.

Kar pa še najbolj od vsega boli, da ne maraš mojih prijateljev. Praviš, da so sami čudaki. Ampak, ko bi se ti zavedala kako te imajo oni oz. čudaki radi-ne znaš si predstavljat. Oni so del mojega življenja-oni so tisti, ki nama dajejo 100000% podporo in so te sprejeli z odprtimi rokami. Veš kako neumno se počutim, ko sva povabljeni na kavo/žur/pijačo, pa nočeš it in potem grem sama ali pa sploh ne grem, ker sem raje s tabo. In če grem, sprašujejo kje si in vedno rečem, da nimaš časa, da imaš ful dela itd...

Take banalne stvari naju bodo pokopale, če ne bova neki ukrenile. Ali pa se najin čas enostavno izteka...

objavil(-a): missyBee ob 17:47 komentarjev (8) ogledov: 24
stran: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171

na vrh strani

2006 - 2012 Diva.si. Vse pravice pridržane | splošni pogoji | kolofon | zemljevid strani