Najdi na Divi


"Jesen je zadnji in najočarljivejši nasmeh leta." ~William Cullen Bryant

petek, 26. oktober 2007

On, njega, njemu!Ljubezen!!!Če mene kdo vpraša, je to vse skup kr neki. Če narediš eno, ni dober , če pa narediš, drugače, pa spet ne. Vedno se najde nekdo, ki mu nekaj ni prav? In kako potem tako dilemo rešit? Se jo sploh da? Je boljše pozabit in it naprej? Tako kot pravijo naši ²ne vem kdo², če na ogenj ne vlivaš olja….ali pa isti k***, če ne nadevaš drv, potem ogenj pogasne!

Pol to pomen pozabit? Kaj pa spomini? Njih se ne da izbrisat. Se jih pa da potlačit v najbolj temačne globine našega srca! Če ga imaš? Ali če si ga imel, in je…zarjavel?

Ljubezen…nje na planiraš, določaš, čakaš in iščeš….pride, kr od nekje…in te udari tako močno, da izgubiš tla pod nogami, da pozabiš kaj je realnost, da sanjaš pri odprtih očeh sredi belega dne in …sanjaš…samo to. Mogoče fantaziraš? Ampak, fantazija ni realnost. In mislim, da te realnost presune še 5x močneje kot ljubezen.

In kako veš kdo je pravi? Se kar prepustiš? Ljubiš in sanjaš? Izgubljaš stik z realnostjo. Če pa realnost vpleteš v ljubezen, pa pravijo, spet ²ne vem kdo², da ni iskrena. In če nisi realen? In če nekega dne tvoja »ljubezen« gre?Ali pa jo odženeš s svojo trmo, brezčustvenostjo? Kaj potem? Kaj krivit? Tvojo naivnost in sanjanje in fantaziranje pri belem dnevu? Mislim ,da ne moreš krivit nikogar! In ostane ti…hm… Nič? Broken heart? Ja. In bolečina? Jeza? Užaljenost? In lahko vse to preboliš, pozabiš? Sčasoma? Traja in traja.

Sem zato takšna? Se za to bojim. Zato bežim, se skrivam, izmikam, lažem? Lažem sebi?

Ker ne pozabim, odpustim, ker mu zamerim za njegov egoizem, ker sem ga od j****. Zaradi bedarije, majhne neumnosti. Sj verjetno sploh ne ve, zakaj sma končala? Mogoče si misli svoje in ne ve resnice. Ne ve! Ne ve, da je bil on kriv, vem pa, da je krivil mene. Zagotovo! Verjetno me sploh ne pogreša več.Se zabava s p**kicami, ki mu pridejo mimo. But….I do mees him! Je bil ²ON² tisti ²PRAVI²? Verjetno ne….ker….potem nebi napisala tega. Ker bi ga imela!Samo zase! Perfekcionista in popolnega egoista, čeprav da vse kar ima, da lahko osreči, njega, ki obožuje shoping, coctaile, vino, gurmansko hrano, dolge klepete po telefonu ali na kavi,nore vožnje s preglasnim hausom z njegovim BMW-jem, sex in pure adrenalin!

In, njega iščem v drugih…vse kar rabim je on. In njegova energija. Samo v drugem telesu! Smile

Njemu, ki ga predolgo pogrešam in ne morem pozabit!

objavil(-a): BaryJaygirl ob 00:38 komentarjev (0) ogledov: 27na vrh strani

2006 - 2012 Diva.si. Vse pravice pridržane | splošni pogoji | kolofon | zemljevid strani