Pošlji prijateljuNazajDomov

ponedeljek, 25. september 2017

Najdi na Divi


"Jesen je zadnji in najočarljivejši nasmeh leta." ~William Cullen Bryant

Moj arhiv


Moji zadnji blogi


ponedeljek, 28. maj 2007

John WayneRada nakupujem v DM-u. Nekega dne sta bilav trgovini poleg prodajalk in mene še dva moška. Saj to ni nič nenavadno. Ta dva sta bila preoblečena v ženski. Oba sta bila močno grajena od oka ene 90 kil v štiridesetih letih Zgledala sta kot stevardesi. En je bil v živo rdečem, drug pa v kraljevo modrem kostimu. Celoten vtis je bil bolj cheap namesto chic kot so naše stevardese na letalu Adrie. Zrihtana sta bila čist od make upa, lasulje, nohtov, najlonk... Celo govorila sta po žensko z moškim basom.

Meni so ljubše ženske, ki govorijo na moškega na Gorenjskem, kar se je prijelo za časa Napoleona. Moški so bili na fronti, ženske so se preoblekle v moške in pokazala kdo nosi hlače in obranila ozemlje.

Kupila sta lak za nohte. Obstajajo moški, ki so bolj ženski od žensk???

Potem sem ju videla ene 20 metrov pred mano, ko sta šla proti centru peš v salonarjih seveda po damsko, kakopak. Vendar je moški v modrem hodil kot John Wayne v petkah, čeprav so bili salonarji normalni, ha,ha. Skor sem se uscala od smeha, ko sem to videla v živo. Težko je biti ženska, če si moški. 

objavil(-a): mačka7 ob 00:07 komentarjev (0) ogledov: 23na vrh strani

2006 - 2012 Diva.si. Vse pravice pridržane | splošni pogoji | kolofon | zemljevid strani