Pošlji prijateljuNazajDomov

ponedeljek, 25. september 2017

Najdi na Divi


"Jesen je zadnji in najočarljivejši nasmeh leta." ~William Cullen Bryant

sreda, 13. september

Čevlji za jesen in zimo

Šik čevlji za jesen in zimo so seveda gležnarji. Ti so vedno izhod v sili. Če so narejeni iz dobrega materiala in so vzdržljivi, si to zimo zagotovo zmagala.

Popolni čevlji za jesen in zimo – gležnarji …

Gležnarji so vedno »in«. Bodisi v črni barvi, v rjavi ali katerikoli drugi, vedno jih lahko kombiniraš kateremu koli kosu oblačila. Sama imam par dobrih parov s katerimi lahko v službi zdržim cel delovni dan (ki ni samo 8 ur). Črni par ima malce debelejšo peto in snemljive dodatke – resice. Nosim jih zraven kavbojk, črnih hlač, kril, pajkic in oblek. Zagotovo pa so top izbira za jesen in zimo. Če pa še iščeš pravi par lahko obiščeš mojo spletno trgovinico ceveljcki.si.

Pomembno je da pri nakupu iščeš kvaliteto in ne ceno. Pomembno je da so usnjeni, seveda iz pravega usnja, da tvoja noga lahko »diha«. Ne brani se semiš-a, ker obstaja milijon preparatov s katerimi lahko razne odrgnine tudi prekriješ. Jaz jih imam največkrat na zadnji strani, pri peti. In to samo zaradi sklopke v avtu …

Obstajajo tudi takšni elegantni gležnarji z vezalkami. So super izbira, saj si barve vezalk lahko spreminjaš in te bodo sodelavke nenehno spraševale, če imaš spet nov par čevljev. Lahko si »nabaviš« kakšne satenaste vezalke, ki bodo dale pikico na i k čeveljčku.

objavil(-a): T3ainanze ob 10:34 komentarjev (0) ogledov: 0na vrh strani

2006 - 2012 Diva.si. Vse pravice pridržane | splošni pogoji | kolofon | zemljevid strani