Najdi na Divi


"Jesen je zadnji in najočarljivejši nasmeh leta." ~William Cullen Bryant

petek, 06. oktober

Ta čudovita jesen

Iščem in raziskujem po spletu top trende barv letošnje jeseni in zime. Sama ponavadi izberem črno. Ampak letošnji hit je rdeča barva....

Že imaš dober par usnjenih škornjev za to zimo? Poišči svoj par na čeveljčkih

cevlji

objavil(-a): T3ainanze ob 19:36 komentarjev (0) ogledov: 0
nedelja, 01. oktober

Popolna nedeljaHej hoj...

Danes sva z mojo Nežiko preživeli popoln sončen dan. Obiskali sva predstavo in v gozdu iskali kostanje. Veliko večino nedelj sem v zadnjem času delala in je današnja bila pravi balzam. Ni lepšega kot smeh tvoje punčke in sončna jesenska nedelja.

Sem pa zvečer seveda iskanju čeveljčkov in pripravi za zimske dni. Iščem nove ideje,kaj bi še lahko dodala na spletno stran, da bi bilo več obiskov...

Bi zelo bila vesela kakšnega komentarja ali obiska na: https://ceveljcki.si/32-gleznarji

objavil(-a): T3ainanze ob 21:13 komentarjev (0) ogledov: 0
četrtek, 21. september

Moja princeska v iskanju škornjev

Sem mamica 3 letne Neže. Ker ima malo težav z podplati in hojo moram skrbno paziti pri nakupovanju čevljev zanjo. Včeraj je baby center v Mariboru začel z razprodajo lanskih zalog.

Seveda smo s prijateljicami skočile v akcijo, pa še v pričakovanju enega dojenčka sem, zato smo obetale velik nakup. Ki se je izkazal za uspešnega. Sem vesela da sem počakala in nakupila dva para čevljev po znižani ceni. Niso bili roza barve kot je želela Neža so pa izjemno prisrčni. Sama se velikokrat vprašam ali je otroški čevelj vreden 80 ali 90 eur?

Ker sama prodajam čevlje preko spletne trgovine za ženske in punčke, veliko časa preživim v iskanju pravih modelov. Ker nimam na voljo čisto majhnih številk škorenjčkov sva morali v pravi shoping. Kadar nakupujem pregledam usnje, notranji vložek in podplat.

Če mogoče iščeš dober par otroških škornjev ali ženskih, obišči: https://ceveljcki.si/21-zenski-cevlji

objavil(-a): T3ainanze ob 08:37 komentarjev (0) ogledov: 0
ponedeljek, 18. september

Popolna izbira za jesen

Hej hoj, jesen je tukaj in počasi bo potrebna menjava garderobe. Pospraviti boš morala majčke in najti najdebelejši pulover, ker zima prihaja in temperature se hitro znižujejo.

Če si mogoče v iskanju gležnarjev, škornjev ali zimskih superg me obišči na https://ceveljcki.si/32-gleznarji in poišči svoj par. Lahko me tudi pokličeš in skupaj najdeva popoln par zate.

Manj deževen teden vam želim ....

objavil(-a): T3ainanze ob 10:46 komentarjev (0) ogledov: 0
sreda, 13. september

Čevlji za jesen in zimo

Šik čevlji za jesen in zimo so seveda gležnarji. Ti so vedno izhod v sili. Če so narejeni iz dobrega materiala in so vzdržljivi, si to zimo zagotovo zmagala.

Popolni čevlji za jesen in zimo – gležnarji …

Gležnarji so vedno »in«. Bodisi v črni barvi, v rjavi ali katerikoli drugi, vedno jih lahko kombiniraš kateremu koli kosu oblačila. Sama imam par dobrih parov s katerimi lahko v službi zdržim cel delovni dan (ki ni samo 8 ur). Črni par ima malce debelejšo peto in snemljive dodatke – resice. Nosim jih zraven kavbojk, črnih hlač, kril, pajkic in oblek. Zagotovo pa so top izbira za jesen in zimo. Če pa še iščeš pravi par lahko obiščeš mojo spletno trgovinico ceveljcki.si.

Pomembno je da pri nakupu iščeš kvaliteto in ne ceno. Pomembno je da so usnjeni, seveda iz pravega usnja, da tvoja noga lahko »diha«. Ne brani se semiš-a, ker obstaja milijon preparatov s katerimi lahko razne odrgnine tudi prekriješ. Jaz jih imam največkrat na zadnji strani, pri peti. In to samo zaradi sklopke v avtu …

Obstajajo tudi takšni elegantni gležnarji z vezalkami. So super izbira, saj si barve vezalk lahko spreminjaš in te bodo sodelavke nenehno spraševale, če imaš spet nov par čevljev. Lahko si »nabaviš« kakšne satenaste vezalke, ki bodo dale pikico na i k čeveljčku.

objavil(-a): T3ainanze ob 10:34 komentarjev (0) ogledov: 0
ponedeljek, 21. avgust

Najem kombijaVsi ki se odločate glede najema kombija, predlagam podjetje kombidostava.com

Mi smo najem kombija opravili pri podjetju Komibdostava.com, ki nudi storitev najem kombija. Na voljo imajo tako kratkoročen kot dolgoročen najem kombija, obenem pa lahko poskrbijo tudi oni za prevoz. najem kombija se izvaja na lokaciji Dol pri Ljubljani, ki je 5 minut oddaljeno od AC izvoz Šentjakob. Zelo dostopna lokacija, ko se odločite za najem kombija. Veliko je razlogov, zakaj smo se odločili za najem kombija pri njih. Ugodna cena najem kombija, prilagodljivost in hitrost glede najem kombija. Cena za najem kombija je odvisna od samega trajanja najema, opravljenih kilometrov in cilja poti. V povprečju se cena za najem kombija giblje okoli 50€ na dan.

Priporočamo nebo vam žal

objavil(-a): kombidostava.com ob 23:31 komentarjev (0) ogledov: 0
nedelja, 02. april

Duhovno potovanje in ogled bosanskih piramid 17

Potovanje v dolino bosanskih piramid v Visokem z Dr. Semirjem Osmanagićem, 14. – 17. 04. 2017 4 dni

28.04. do 01.05.2017 - Prvomajski prazniki – podobna vsebina potovanja 4 dni

Program pripravi in vodi Irena Jarc, dolgoletna sodelavka Dr. Semirja Osmanagića ter organizatorka njegovih predavanj v Sloveniji.

Srečanje s starodavno energijo iz preteklih časov, ki je shranjena na redkih krajih Zemlje.

Program potovanja

Prastare kamnite krogle v Zavidovičih in ogled barvnih diapozitivov o njihovem namenu. Belvedere v Visokem s pogledom na piramide. Prazgodovinski podzemni tuneli Ravne, ki jih bomo obiskali vsak dan potovanja. Tu bomo videli runske napise, podvodna jezera, »sobo orbov«, »zdravilno sobo«. Obiski bodo pospremljeni z zdravilnimi meditacijami ob megalitih K1, K2 in K5. Ogled arheološkega muzeja in novega energetskega parka »Arheološki park Ravne2« pri tunelih. Betonske plošče na S strani piramide Sonca in njen vrh z glasbenim koncertom. Piramida Meseca in polkrožni hrib Tumulus. Voden panoramski ogled Sarajeva in bosanski stečki ter razlaga o bogumilih z ogledom barvnih diapozitivov o njihovem življenju. Panoramski voden ogled Sarajeva in peš ogled starega mestnega jedra z Baščaršijo.

Stroški potovanja znašajo 192 EUR pri udeležbi najmanj 40 potnikov. V primeru, da je prijavljenih manj kot 40 potnikov, je cena 202 EUR. Potovanje organizira Turistična agencija Jereb d.o.o., Trg OF 13, 1000 Ljubljana.

Pisne prijave zbira Irena Jarc, Trnovče 16, 1225 Lukovica. Em:irenajarc9@gmail.com GSM 031 670 392 www.mandala.si

https://www.youtube.com/watch?v=bCV4KVs-rTQ

objavil(-a): 7mandala ob 13:14 komentarjev (0) ogledov: 0
ponedeljek, 16. januar

RESNA ZVEZA! IŠČEM RESNO ŽENSKO OD 25-35 LETSpoštovane,

Želel bi spoznati resno žensko za resno zvezo od 25-35 let. Star sem 35 let, zelo resen in vem kaj si želim v življenju!

Imam zelo lepo urejeno tako zasebno kakor tudi službeno življenje, le manjka mi še ena resna ženska katera si tudi sama želi resne zveze! Želim si takšne katera bo resna v svojih namenih, kakor sem tudi sam! Zagotovo bo vesela tista katera me bo spoznala!

Sem vitalen moški katerega šport spremlja skozi življenje, temu primeren je tudi moj izgled Smile

Kontak: velikanskiii@gmail.com

Veselim se prijetne ženske, kateri bom z veseljem odpisal, še raje pa se spoznal z njo v živo! Pa lahko noč!

objavil(-a): TVOJA SREČA JE TUKAJ! ob 20:05 komentarjev (0) ogledov: 0
petek, 13. januar

Delo danes?

Vrst in možnosti dela je na spletnih straneh nešteto. Želja po zaposlitvi v današnjem času je vse več, vse več brezposelnih, vse več želja po zaslužku...

Kdor je zainteresiran za delo in ga išče po svoji izobrazbi pošlje prošnjo delodajalcu. Pa dobi ustrezen odgovor ali pa sploh kakeršenkoli odgovor?

Sama pošiljam prošnje že kar nekaj časa, kot tudi marsikdo izmed vas. Bila sem do sedaj na kar nekaj razgovorih, v pričakovanju, da me seveda v nekaj dneh pokličejo in mi rečejo: Dobila ste delo!! Pa je bilo tako? Do sedaj, če sem iskrena na enem samem razgovoru. Dobila sem ustrezen odgovor (žal nisem bila izbrana, a vseeno). Vsaj odgovorili so mi!!!!

Moram pa izpostaviti zadnji razgovor, kakršnega nisem bila do sedaj vajena. Sami me poiščejo na spletni strani MojeDelo.com, kjer sem prijavljena kot aktivna iskalka zaposlitve. Super!! Zagotovo bom dobila delo, če me sami kontaktirajo. Pridem na razgovor. Čakam, čakam, da kdo pride v sejno sobo, kjer je bilo zelo hladno, nič ogrevano (bila sem tam kakšne 14 dni nazaj). Stisnjena skoraj v klopčič, s šalom okoli vratu in v nestrpnem pričakovanju, da nekdo pride in da hitro opravimo. Na toplo, sem si mislila. Končno pride ženska srednjih let, s katero sem se dopisovala po mailu in se dogovarjala za razgovor. Na prvi pogled je bila prijazna, tudi sama zavita v topel šal, ponudila mi je topel stisk roke, mi predstavila celotno podjetje, češ, da so me zato izbrali, ker imajo ogromno dela, sploh sedaj v zimskem času. Mislila sem si, odlično torej sem že njihova izbranka. Pogovor je tekel gladko, s prijaznimi nasmeški. Potem sva čakali spet kar nekaj časa direktorja podjetja. Končno se prikaže. Prijazen moški mi zopet predstavi celotno podjetje, ponudi mi primere zaposlenih s katerimi ni bil zadovoljen in še in še. Skratka podal mi je nekaj njegovih zahtev in se na koncu še celo pošalil na račun mojega rojstnega kraja. Moja trema je med razgovorom izginila, tudi sama sem se odprla in pogovarjali smo se skoraj 50 minut. Popolnoma prevzeta od obljub, z zagotovljenim delovnim mestom sem se odpeljala proti domu. V naslednjih 24 urah naj bi pričakovala njihov klic, ker so mi ponudili plačana 2 dneva uvajanja. Čakam na klic še naslenjih 48 ur, 72 ur... sita čakanja, sem pisala ženski s katero sva bili na vezi, zakaj me ne pokličejo, če je obljubljeno delovno mesto še prosto in prosila za odgovor, da vem pri čem sem. Tako sem na odgovor zopet čakala 3 dni, potem pa prenehala upati. Odgovora še danes ni. Sprijaznila sem se, da bom mogla še naprej iskati ustrezno zaposlitev.

Kako lahko nekdo daje obljube, plačano uvajanje, zagotovljeno delovno mesto, češ nujno me rabijo še ta teden, ker se ne vidijo iz dela, potem pa vse utihne?? Niti odgovora: Oprostite, nismo vas izbrali. Ali: Oprostite, mesto je že zasedeno. Človek res ostane brez besed. Najrajši bi se kar odpeljala tja....a kaj si mislim, če niso resni, ne potrebujem takega dela, še manj takih nadrejenih, ki jim že sedaj ne gre zaupati.

Podobno izkušnjo so doživele tudi tri moje prijateljice, a sem jim skoraj da verjela. Če že obljubljaš, obljubo izpolni!!!

V naslednjem tednu imam dva razgovora. Upam, da se vsaj eden od teh obnese. Smile

Ste imeli tudi vi kakšne podobne izkušnje?? Kako ste odreagirali??

objavil(-a): Marilyn M. ob 12:58 komentarjev (0) ogledov: 0
ponedeljek, 02. januar

5 let kasneje

Hejla! Smile

Ne morem verjeti, da sem danes po petih letih ponovno prišla nazaj na Diva.si Smile PET LET! Takoj sem videla okence Blog objave (3)...sem že čisto pozabila, da sem takrat napisala tri objavice. Smile Ampak je luštno prebrati o čem sem takrat, 19. letnica, razmišljala...zato ta blog post posvečam sama sebi, oz. bolje rečeno 19.letni Cobie29.

Kaj se je pravzaprav spremenilo?

1. Postarala sem se za 5 let...ja sedaj jih imam že 24!

2. Sem pred pragom diplomiranja. Smile)

3. Končala sem tri letno zvezo, ampak ne skrbi vse je z razlogom!

4. Šla v zvezo v kateri sem že več kot leto dni...s fantom, ki ga hočem nekoč za moža! Smile

5. Se prvič v življenju preselila - in to s fantom!

6. Imam naaajbolj luštno hrčico na svetu!

7. Želim si, da bi po diplomi dobila službo in postala 10000% neodvisna!

8. Sem srečna...ker imam ob sebi nekoga, ki je moj, me razume in je moj najboljši prijatelj (in cimer!!!!) + vse zna popraviti sam, kar je pa sploh priročno! Wink

9. Sem se rešila tistih hudih paničnih napadov....ne 100%, ampak je veliko boljše! Celo potovala sem z letalom!

10. Ostala prijateljica z vsemi super puncami! Smile

11. Pogledala Friendse....neštetokrat!

12. Prebolela 20 prehladov in okrog 8 vnetij ledvic Sad

13. Imam (še vedno) najboljše starše na svetu! Smile)))

14. Sem še vedno vegetarijanka!

15. Se imam veliko raje kot sem se imela pri 19ih!!! Smile

xx Cobie29

objavil(-a): Cobie29 ob 19:15 komentarjev (0) ogledov: 0
sobota, 26. november 2016

PRILOŽNOST ZA ZAPOSLITEV

objavil(-a): SAMANTA REJC DEBEVEC ob 10:59 komentarjev (0) ogledov: 0
ponedeljek, 24. oktober 2016

Zakaj se odločiti za podaljševanje trepalnic?Ste vedno razmišljale kako vaše trepalnice hitro in kakovostno podaljšati?

Ste si vedno želele imeti dolge trepalnice?

So vaše trepalnice kratke in redke?

Podaljševanje trepalnic je svetovni trend, ki dekletom in ženam omogoča se izogniti nanašanju jutranje maskare, hitenju in večnimi problemi s trepalnicami.

Smo ženske in dekleta, ki enostavno ne prenesemo ličenja vendar si želimo imeti urejen videz. Danes je zelo pester izbor materialov in dolžine ter oblike trepalnic zato skoraj ni možnosti, da dekleta ne bi našle oblike za svoj okus.

Izbirate lahko ročno izdelane trepalnice različnih barv, dolžin in gostote primerne vašim željam in primerne vašim naravnim trepalnicam.

Praviloma so podaljšane trepalnice obstojne vse dokler ne izpade vaša naravna trepalnica, kar pa je odvisno od cikla rasti trepalnic pri vas.

Na obnovitev trepalnic se načeloma pride na vsake 3-4 tedne kot sem omenila pa je odvisno vse od vaših navad, naravnega cikla rasti trepalnic, ipd.

Vabljeni, da vaše oči zasijejo v celoti.

objavil(-a): NelciNelci ob 21:22 komentarjev (0) ogledov: 0
sreda, 21. september 2016

DOSTAVA IZ IKEA CENTROVPredstavljamo Kombi dostava IKEA, ki v celoti organizira in izvaja dostavo IKEA po celotni Sloveniji. Poskrbimo za celoten nakup IKEA izdelkov in nato opravimo še dostavo IKEA do vaših vrat. Dostava IKEA je organizirana s transportnimi kombi vozili, po potrebi pa je dostava IKEA organizirana tudi s kamioni C kategorije. Z veseljem prisluhnemo željam naših naročnikov in v sodelovanju z vami poiščemo najugodnejšo rešitev za dostavo IKEA. Dostava IKEA predstavlja velik zalogaj, če se tega lotite sami. Stranke se odločijo za naše storitve zaradi stroškov in časa, ki ga prihranijo ter varnosti pri prevozu novih stvari. Poskrbimo za zanesljivo in hitro dostavo IKEA do vaših vrat. Za podjetja prav tako organiziramo dostavo IKEA pri opremljanju pisarniških prostorov. Dostavo IKEA za podjetja opravljamo na področju Slovenije. Poleg dostave IKEA poskrbimo tudi za montažo vašega novega pohištva. Za dodatne informacije in vprašanja dostava IKEA smo vam na voljo na naši strani. Odgovorili vam bomo na vsa vaša vprašanja v zvezi z nakupom in dostavo IKEA artiklov. Poleg dostave omogočamo tudi osebni prevzem na našem naslovu Dol pri Ljubljani. Za točno ceno dostava IKEA nam pošljite artikle, ki bi jih želeli kupiti, cene so pa odvisne od količine naročil in lokacije dostave.

objavil(-a): kombidostava.com ob 11:52 komentarjev (0) ogledov: 0
ponedeljek, 16. maj 2016

DRUGAČNA UPORABNIŠKA IZKUŠNJA

Povedali so mi, da je dobra in ne računa veliko. Odločim se, da grem k njej. Vibracija je bila slaba ob srečanju. Kmalu bi ji rekla, da sem si premislila. Zobarju in mesarju je treba zaupati. Če sem že pred vrati in naročena...

Grem na stol. Ona brez asistentke. Eni to zmorejo in znajo. Ne moreš delati s tremi inštrumenti na enx, če imaš samo 2 roki. Normalno, da lahko gre stvar s katero se čisti kamen po svoje, če je ne drži. Ne moreš biti tako šlampast? Nežnost in občutek je pozabila. Bilo mi je tako grozno, da sem zaprla usta in odmaknila glavo v stran. Ta stvar za čiščenje kamna je namesto nacentrirana na zob, šla najmanj 5x na mojo ustnico in enx na obraz.

Nepozabne pol ure torture. Never ever ever...

objavil(-a): mačka7 ob 22:56 komentarjev (0) ogledov: 0
četrtek, 12. maj 2016

TAKE A BOW

Frizura plesna, normalno. Zdaj imam malo prekratke lase, ker si je frizerka dala duška.

Na obrazu je vedno nasmeh. Stil je nujno nagajiv.

Obvezna je plesna drža telesa, kar je razpoznaven znak. To bi šlo.

Na sebi je obvezen element nečesa svetlikajočega, kar bode v oči. To mi ni všeč.

Občutek sreče je zame ples...

objavil(-a): mačka7 ob 19:33 komentarjev (0) ogledov: 0
torek, 03. maj 2016

GUESS WHO...A veš kdo je igralec tak visok, fejst, nabit, s temnimi lasmi, ki dostikrat igra? Saj ga poznaš? Ni mi prav veliko povedala. Kateri igralec ne sodi v ta opis…

Moja edina asociacija je bil Hugh Jackman. Filma v katerem je igral se ne spomne…

Odgovor je bil Vince Vaughn. Nikoli ga ne bi uganila. Ker meni ta igralec, ne sodi med fejst moške. Včasih imava drugačen okus. Bil je film Delivery Man. Res odličen film.

objavil(-a): mačka7 ob 23:51 komentarjev (0) ogledov: 0
sreda, 27. april 2016

Focaccia Time!

Zadnje čase je popularen Ramsey doma. Zanj potrebuješ čas, da se ga navadiš. Prave volje je treba biti. Zadnjič je delal focaccio. Včasih zmanjka kruha in je trgovina zaprta. Lahko jo tudi komu odneseš.

Nujno je bilo treba kupiti posušene paradižnike. Jih je zmanjkalo in sem šla v Maxi, v nedeljo. Tam kot zanalašč nikogar, ki bi ga lahko vprašala kje to stoji na polici. Nisem imela uro časa, da se sprehodim naokoli. Komaj sem ene našla na italijanskem delu. Zgledali so ok. Vem cca cene tega, ker je stalno na zalogi. V Hofferju je pod 1 evro, enako v Lidlu. Če je pa z italijanskega dela, je med 7- 8 evrov. Sem povedala, da je to ultra visoka cena. Da je normalna cena cca 3 evre. Prodajalka je povedala, da so razlike v ceni samo za 50 centov. Kar me je razjezilo… Ne mi bučk prodajat… Znam računat!

Spravila je moj račun in je vedela, da vem za kaj gre. So dali skupaj na polico tudi vse ostale opcije in ne samo italijansko… Cena je bila navita, prodajalka je bila nabrita, focaccia pa vrhunska.

Naslednjič bo na vrsti originalna focaccia iz Libije, ki je na sliki.

objavil(-a): mačka7 ob 13:32 komentarjev (0) ogledov: 0
torek, 29. marec 2016

NAKUP FENA

Se zgodi, da se ti fen pokvari sredi sušenja. Zdaj niso več taki, da dolgo zdržijo.

Napišem v brskalnik fen. Pride ven mašinca Black&Decker. Nisem vedela, da se ji pravi fen.

Vsak dan se kaj novega naučim…

objavil(-a): mačka7 ob 22:23 komentarjev (3) ogledov: 0
torek, 29. marec 2016

Česar ti frizerka ni povedalaFrizerji zelo radi uporabljajo nazobčane škarje za redčenje las. To uniči celotno strukturo las in po uporabi teh škarij ne moremo več delati kite. Toda to še ni najhujše. Ker imamo potem konice po vsej dolžini las, ne moremo postriči konic, ker jih nikakor ne moremo najti.

Lasje izgubijo volumen in gostoto. Ne poznam nikogar, ki bi hotel manj las, kot jih ima.

Če imamo zredčene lase naredimo čop in potem vsi tisti mali laski začnejo štrleti v vse smeri.

Lasje so videti še bolj suhi in uničeni, kot bi bili, če jih ne bi strigli na ta način.

Dobra alternativa striženja s temi škarjami je striženje z glavo navzdol. Na youtube je veliko videov s to tematiko. Pa še zastonj je in konice lahko ravno postrižemo, ko pa obrnemo glavo spet navzgor imamo krasno resasto pričesko.

Barvanje na blond še nikoli ni bilo tako preprosto kot je zdaj. mamo posvetljevalce, ki pa radi pustijo rumene lase. Zakaj je tako? Rumene lase dobimo zato, ker imamo v rjavih laseh veliko rumenega pigmenta in nismo uporabili vijoličnih ali srebrnih barv.

V blanž lahko zmešamo Keune 107 ali 1517. Tako bomo preprečili, da bi naši lasje postali rumeni. Ali pa kupimo kakšno bolj sivkasto barvo kot je Aroma color 19 ali Subrina biserno blond.

Barvanje na rjavo je še malo bolj preprosto. Samo, če se zelo temnimo je pametno uporabiti kakšno malo bolj rdečkasto rjavo barvo, da slučajno ne bi postali zeleni.

Ali pa L'oreal Excellence, ki nikoli ne postane zelen.

Če se barvamo s svetle na črno raje vzemimo črno kot modro črno, ker modro črna lahko postane bolj zelenkasta. Črna pa nosi v sebi toliko bakrenega podtona, da to ni možno.

Če se barvamo z naravnimi barvami moramo imeti vsaj približno takšno barvo, kot je želena barva, ker naravne barve niso tako močne. Je pa kana zelo obstojen rdeč pigment (bolj kot frizerske in ostale umetne barve) in zelo popravi lase.

Opozorilo: To so moje lastne izkušnje, nisem frizerka in zato nasvete uporabljate na svojo odgovornost.

objavil(-a): Marija Elena ob 15:57 komentarjev (1) ogledov: 0
ponedeljek, 28. marec 2016

popolnost življenjana tem mestu bom objavljala svoj dnevnik oziroma poskušanje približku popolnosti. gre za shujševalni blog... z dodatkom... občutij, čustev, doživatij, razumavanja življenja in mojega lastnega truda, da uredim področje teže in pridem na oz. pod magično, srečno, želeno in oboževano številko 55 kg.

kdo mi brani doseči popolnost. pametnjakoviči, ki v popolnost ne verjamejo. zame je popolno že to, da imam pomito posodo, da sem čista, da si populim obrvi, zberem denar za barvanje narastka, da v dnevu vidim sonce za oblaki in da dežne kaplje še niso moje solze. torej ne diham živim za zunanji svet, odvisna od njega. imam življenje in pišem blog, objavljam se, dala sem se v javnost in uspelo mi bo.

vsi srčki, ki verjamete, da mi bo uspelo v tem življenju od zdaj 28.3.2016 pri 32 letih... doseči popolnost mi pišite. jaz verjhamem v vas in mi to zmoremo. će gre za OKM, nas ne bo on ampak mi njega.

zdaj bom pomila posodo in v tem uživala. mogoče pokurim kakšno kalorijo. potem popoldan imam zelenjavni mix moj vsakdanji, ko pojem tono zelenjave z olivcem in jabolčnim kisom in soljo. in uživaam. pri popolni preobrazbi od tistega trenerja ameriškega, oddaja je bilaa na TLC tudi... pravi, da zelenjave lahko jemo ogromno...

pri meni je problem, da si

- dovolim prekršit lastna pravila (ah, danes bom jedla. še zadnji dan. se lahko nabašem)

- si nakupujem čipsov smokijev pizz burek kebab in žrem...

- se vdajam depresiji, ker sem debela 68, 1 kg pri 160 cm, in mislim, da me bo hrana ozdravila v psihi in duši

- omamljam se z njo

- uživam v njej

- kroji moj vsakdanjik

- pomeni mi več kot ljubezen do sočloveka (kilaža in hrana)

- vsak dan kilo dol pa bo over v manj kot enem mescu

...............

bejbe in fantje v boj! če vam je moj cilj prehud... jaz osebno to zmorem... tu je keč. v tem. odvisnost od mnenj, očutkov, premalo ošter namen, cilj...

< 55 KG

pol objavim fotko! Very Happy kjerkoli se bo daloVery Happy

objavil(-a): angelica ob 14:40 komentarjev (10) ogledov: 0
stran: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171

na vrh strani

2006 - 2012 Diva.si. Vse pravice pridržane | splošni pogoji | kolofon | zemljevid strani