Pošlji prijateljuNazajDomov

ponedeljek, 25. september 2017

Šok za celulit!

avtor: M.K. | vir: Diva | foto: Shape | 05.06.2012 | komentarjev: 1
Maščobne blazinice, celulit in zastajanje vode v tkivu so nadloge, ki pestijo skoraj vsako žensko. Razlogi za to so različni: nihanje teže, hormoni, dednost in slabe življenske navade.


Ko govorimo o celulitu, je vsem ženskam skupno le eno dejstvo: nočemo ga! Ko smo izvedeli, da se je v Sloveniji pojavila nova metoda boja proti maščobnim blazinicam, nas je takoj zanimalo, kaj to je in če res deluje.

Slika
foto: Thinkstock

Terapijo Cellulishock opravljajo v salonu Shape, v Ljubljani. Postopek nam je predstavila lastnica salona, Ana Ziherl Mali: "Cellulishock deluje na treh nivojih, preko katerih se bori s celulitom in preprečuje njegov ponovni nastanek. Pred vsakim tretmajem najprej naredimo kemični ali mehanski piling tistih delov telesa, kjer bomo terapijo izvajali. Tako omogočimo visoko koncentriranim sestavinam boljši prehod v kožo. Nato vsakič posebej zmešamo emulzijo, ki jo prilagodimo stanju telesa in individualnim ciljem stranke. Razmerje sestavin prilagajamo napredku, od obiska do obiska.

V začetni fazi je naš cilj drenaža tkiva, saj je za tvorbo celulita vedno krivo tudi zastajanje vode. Z drenažo dosežemo boljšo prekrvavitev in omogočimo učinkovitejše prehajanje hranljivih snovi in kisika v tkivo.

Drugi in mnogim najpomembnejši cilj je zmanjšanje maščobnih oblog. Z močno koncentriranimi sestavinami dosežemo, da se število in obseg maščobnih blazinic zmanjšata in razbijemo maščobne vozliče. Kritičnim predelom tako podarimo svež in bolj napet videz.

Ker želimo tako stanje tudi čim dlje ohraniti, je naš končni cilj povečana proizvodnja elastina in kolagena v koži. Lepa koža je namreč zdrava, elastična, čvrsta in primerno navlažena - kolagen in elastin skrbita prav za to."

Ker so, ko se lotimo celulita, obljube velikokrat večje, kot jih tretmaji in kreme lahko dejansko izpolnijo, smo o izkušnji povprašali tudi eno od strank, ki je bila ob našem obisku v salonu. Povedala je, da so se ji hlače že po prvem obisku zdele kar nekako bolj ohlapne. Odločila se je za priporočeni paket 10. tretmajev, ki jih obiskuje enkrat ali dvakrat tedensko. Na terapijo zdaj hodi 5 tednov in v tem času je izgubila 4 cm okoli pasu in v ledvenem predelu, ter 2 cm okoli stegen. Pravi, da je njena koža veliko bolj napeta in gladka, zadnjica stoji bolj pokonci, stegna pa so brez pomarančnih vdolbinic. Najbolj jo veseli, da se je znebila nadležnih blazinic na ledvenem predelu, ki jih je pridelala v nosečnosti. Med terapijo svojih življenskih navad (hrana, pijača in telovadba) ni spreminjala.

Po vsem kar smo slišali, nas je zanimalo še več, dokončno pa so nas prepričale fotografije pred in po zaključeni terapiji. Slike ene do strank, ki nam je to dovolila, tudi objavljamo. Le-te so najboljši pokazatelj dejstva, koliko vam je tretma zares pomagal, zato vas v salonu slikajo pred in po koncu Cellulishock terapije, če si to želite.

Slika Slika Slika
 Sandra pred Cellulishock-om

 SlikaSlika
Slika
Sandra po Cellulishock-u


Tržišče je nasičeno z raznimi anticelulitnimi tretmaji in nobeden od njih čudežno in popolnoma ne odpravi starih grehov, ki se nam naberejo na stegnih in zadnjici. Se pa nekateri lahko pohvalijo z resnično osupljivimi rezultati. Če razmišljate o tem, kaj bi pred poletjem še lahko storili zase, lahko več informacij o tem dobite v salonu Shape.Komentarji:


05.06.2012 | Ninelle
Že šparam.
na vrh strani

2006 - 2012 Diva.si. Vse pravice pridržane | splošni pogoji | kolofon | zemljevid strani