Diva št. 14: Spet ti moški...

avtor: Diva | vir: Diva | foto: Diva | 23.03.2009 | ogledov: 30
Ko sem na Bruna naletela po končani tekmi, sem mu takoj omenila, da ga čaka nekaj deklet. Nasmejal se je: "Vem, srček!". To je bil njegov vzdevek zame.


Še preden mi je ušel, sem mu hitela razlagati o zapletu na tribuni, a se je le brezskrbno smejal. Prav smešen se mi je zdel. Kot otrok. Sama sebi sem se pri 21-ih letih zdela veliko bolj zrela in odgovorna. In kako me je nerviral ta odnos in razmišljanje nekaterih žensk. Prav same so odgovorne za to, da se moški norčujejo, saj ceneno prodajanje našega spola za pet minut slave prinese vse razen spoštovanja. Jasno mi je bilo, da ne bom spremenila sveta, a kljub temu mi je brenčalo v možganih.

Z dekleti smo čakale fante, da pridrvijo iz garderobe in čebljale o situaciji med tekmo. O rezultatu se nam še sanjalo ni, le vedenje Brunovih prijateljic nam je šlo v nos. Preden fantje opravijo svoje tuširanje in vmes na pol goli dajo še kakšen intervju, traja precej časa. Omenila sem že, da imajo vstop v garderobo tudi novinarji in le kadar po izjave pride novinarka, sežejo po brisačah, drugače se med preoblačenjem ne pustijo motiti. Kaj pokrijejo, vam je verjetno jasno...

Na enem od naših ženskih druženj, nam je Emily razkrila njeno najbolj nenavadno mesto ljubljenja.

Z dragim sta se nekega popoldneva odločila, da svoj odnos popestrita kar v ekipni garderobi. Vse smo jo občudovale, saj partnerke po pravilih ne smejo vstopiti v garderobo. Vanjo pridejo lahko le ekipa, najožji sodelavci in novinarji. Njen dragi se je odločil za samostojen trening in ker je bil v dvorani sam, se mu je Emily pridružila pri tuširanju. Končno je lahko vstopila v ta sveti prostor igralcev. Ogromen in luksuzne garderobne omare so polne dresov in druge opreme za trening. Sploh pa škatel športnih copat, ki jih sponzorji redno pošiljajo ekipi.

Igralci jih včasih zamenjajo celo med polčasom. Zelo odvisno od rezultata. Če izgubijo, tudi športni copati romajo v smeti. Nekateri igralci prav za vsako tekmo obujejo nov par. V omaricah visijo obvestila in informacije o vseh pomembnih dogodkih, kjer se igralci morajo pojaviti, urniki, pisma oboževalcev in vsa ostala pošta. Za udobje poskrbijo ogromni direktorski naslonjači, na sredini pa velik tv omogoča ogled vseh tekem, posnetkov treningov ali napak iz prvega polčasa. Na tablo trener napiše taktike igre in ostale pomembne informacije. 

Tudi kopalnica je pravi luksuz, savna, jacuzzi in manjši bazen za hladitev vseh mogočih delov telesa. Hkrati se garderobe drži prostor za druženje, ponavadi z mizo za bilijard in šankom z osvežilno pijačo, prigrizki v obliki proteinskih ploščic, bonboni, žvečilnimi gumiji... V kopalnici je vsa kozmetika, geli, kreme, pripomočki za britje, nove zobne ščetke, zobne nitke in seveda tudi kondomi. Na potovanja jih vedno vzamejo tudi fizioterapevti, ki včasih klic v sobo po tej nujni opremi dobijo tudi ob 5h zjutraj. Prav obzirni igralci niso. Tudi mojega dragega včasih zbudi kakšen klic s potrebo po kondomu. Neverjetno, ampak resnično. Eno je slika življenja košarkaških zvezdnikov na tv, malo drugo pa realnost.

Skoraj sem pozabila na zgodbo. Emily se je dragemu torej pridružila pod tušem in kopalnica je postala prostor njune zabave. Vse nas je zanimalo. Kako si je sploh upala, če sta se bala, da ju bo kdo zalotil, ker bi s svojo dogodivščino sprožila precej nepotrebnih težav. Seveda se nista pustila motiti, sploh pa ju je ta skrivnostna uporaba koplanice in vznemirjenje, da kršita pravila ekipnega prostora vzburjala. Z dekleti smo tisti večer odkrile kar nekaj okostnjakov iz omare in zvedele precej sočnih podrobnosti iz našega spolnega življenja.

Na večerji mi je Emily zaupala, da je imel njen dragi kar precej deklet iz Indianapolisa. V tem obdobju je bil velika košarkarska zvezda in hkrati eden bolje plačanih gralcev. Ko ga je spoznala, se je odločila, da ga bo osvojila, saj ji je bil neznansko všeč. Takrat se je dobival z Ashley, zelo dobro prijateljico naše Jamie. Največja atrakcija na Ashley, visoki blondinki, je bilo veliko silikonsko oprsje. Emily pa je skodrana rjavolaska s kostanjevimi očmi in polnimi ustnicami. Zelo lepa ženska. Tudi njena postava je popolna, brez grama odvečne maščobe. Osvojila ga je in po enem letu jo je njen dragi ob svečah romantično zaprosil za roko. Naslednje poletje sta se poročila v Los Angelesu, v Ritz Carltonu ob morju. Na sanjski poroki je Emily nosila obleko A kroja Vere Wang, najbolj znane oblikovalke prestižnih poročnih oblek. Kot najboljša prijatelja sta moža tekmovala, kdo bo bolj razvajal svojo ženo. Bo lepša Emily ali Jamie? Z dragim nakitom, razkošnejšimi božičnimi darili, še večjim zaročnim prstanom oz. dražjo garderobo...

Jamie pa je še vedno prijateljevala z Ashley. Ashley je sicer že imela novega fanta, a sta z Jamie vseeno namenoma poskrbeli za zaplete in z njimi nagajali Emily. Jamie je vedno poskrbela, da je Ashley na tekmi sedela v družinski loži, spoznala vsa dekleta in žene ter nikoli manjkala na kakšni od skupnih zabav.
Nekega večera smo praznovali zmago v klubu. Vstopili sta Jamie in Ahley, za njima pa oba moška. Emily ni mogla več skrivati svoje jeze in razočaranja...

Se nadaljuje...
na vrh strani

2006 - 2012 Diva.si. Vse pravice pridržane | splošni pogoji | kolofon | zemljevid strani