Pošlji prijateljuNazajDomov

četrtek, 19. oktober 2017

Valentinovo trka na vrata

avtor: R.S. | vir: Diva | foto: Diva | 10.02.2010 | komentarjev: 1 | ogledov: 67
Mi smo pa še vedno brez idej za darilce? Saj ni treba, da je veliko in drago. Pomembno je to, da prihaja iz srca in je podarjeno z ljubeznijo.


Najbrž pa bo vrsta darila in njegova vrednost ter simboličen pomen odvisna tudi od naše romantične zveze. Če smo z nekom zgolj par tednov, je nesmiselno razmišljati o dragih stvareh. Nekajletna razmerja so lahko že druga pesem: saj ne, da mora biti darilo drago, je pa vsekakor lahko vsaj simbolično večjega pomena kot pa v primeru, ko se s partnerjem šele spoznavamo.

In kaj je primerno za darilo na praznik zaljubljencev?

Čokolada v vsakršni obliki nikoli ne zgreši. Primerna je tako za novopečene parčke kot tudi za starejše mačke. V primeru daljših in predanih zvez je najbrž le spremljevalka kakšnega drugega darilca, a nič zato. Dandanes nam jo trgovine nudijo v milijonih oblikah, še posebej v dneh raznoraznih praznikov, ko ne manjka ne darilne embalaže ne domiselnih okusov.

Slika           Slika
Rože so večne. Obstaja jih nešteto in kljub temu, da današnje cvetličarne spretno navijajo cene cvetlic do onemoglosti, so vseeno zelo popularna izbira, saj kljub svoji preprostosti še vedno veljajo za enega najbolj romantičnih daril. Primerne so tako za začetniška razmerja kot tudi za prekaljene zaljubljence. Pri nakupu raje pazimo na kvaliteto kot pa na kvantiteto. Ni nam treba poseči za tradicionalnimi rdečimi vrtnicami, če imamo na voljo tudi kakšne drznejše primerke. Če pa že sežemo po tradiciji, naj nam jo cvetličar zavije na nenavaden način. S tem bomo klasično darilo malce popestrili in poskrbeli za malce izvirnosti.

Ljubko darilce je tudi kakšen preprost kos nakita, ki pa nas vseeno verjetno ne bo dosti stal. Poskrbimo za to, da ga bomo izbrali previdno in z ljubeznijo, ozirajoč se na okus naše boljše polovice. Preprost obesek za ogrlico, ki s svojo srčasto simbolizira vajino ljubezen, je kot nalašč izdelan za Valentinovo. Pri izbiri nakita za moškega bomo malce bolj v škripcih, saj se mnogi neradi kitijo z njim. Premislimo, če je takšno darilce sploh primerno za našega junaka, toliko pa ga že poznamo. Nakit je namreč primeren za zrelejše zveze, novopečeni parčki naj raje ne segajo po njem.

Slika           Slika
Doma narejena darila so lahko zelo romantična in nadvse primerna za praznik, kot je Valentinovo. Z njimi še posebej pokažemo, da smo se pripravljeni posvetiti naši ljubezni in potruditi zanjo. Ni nam treba biti nikakršen umetnik ali pa mojster, da nekaj sami naredimo kar doma. Preprosta ideja so na primer jagode v čokoladi. Hiter in preprost recept, s katerim se bosta lahko oba sladkala. Takšno darilo je še posebej primerno za sveže zaljubljence. Preprosto, poceni, a zelo všečno.

Maratonski ljubimci si lahko privoščijo kakšen vikend v toplicah ali pa profesionalno masažo. Dandanes prav vsi nudijo raznorazne pakete ugodnosti in kupone za takšne in drugače oblike sprostitve. Če si želimo s partnerjem malce oddahniti in se sprostiti, je kupon za masažo super darilo. Za tiste zajetnejšega žepa tudi kakšen vikend v toplicah ni nápak ideja.

Kakorkoli boste že izbrali, počnite to z ljubeznijo in presenetite svojega partnerja. Najbrž vejo, da jih imate radi, a nikoli ni odveč, če to še malo poudarite.


Komentarji:


10.02.2010 | Shiva
Meni osebno je Valentinovo čist mim. Vsak dan naj bi bilo tako Smile
na vrh strani

2006 - 2012 Diva.si. Vse pravice pridržane | splošni pogoji | kolofon | zemljevid strani