Pošlji prijateljuNazajDomov

četrtek, 19. oktober 2017

adidas women jesen/zima ‘07

avtor: adidas slo | vir: adidas slo | foto: adidas slo | 13.06.2007 | ogledov: 27

adidas women nadaljuje s svojo edinstveno tradicijo čaščenja športnega nastopa in predstavlja kolekcijo za jesen/zimo 2007.Nova kolekcija prinaša ekskluzivne visoko kakovostne koncepte kolekcije adilibria, kot tudi plesno navdahnjeno adi-Fuse linijo, ki ju sestavljajo oblačila, obutev in dodatki. Kolekcijo bodo eksluzivno predstavile športnice svetovnega kova, saj kolekcija odseva jasno kombinacijo modnih stilov z najboljšo funkcionalnostjo znotraj različnih športnih kategorij.

Visoko rangirane in mendarodno poznane športnice kot so številka ena v skokih s palico in olimpijska prvakinja, Rusinja Yelena Isinbayeva in uspešna srbska tenisačica Ana Ivanović bodo modeli, ki bodo predstavljali osrednje kose kolekcije, skupaj z nekaterimi bolj lokalnimi športnimi zvezdami, kot sta francoska sabljačica Laura Flessel in mehiška tae-kwan-do športnica Iridia Salazar. Pod krovnim sloganom kampenje Nič ni nemogoče, bodo vse skupaj v svet ponesle sporočilo, da šport ni le tekmovanje, ampak tudi zabava.

Kolekcijo adilibria označuje prepoznaven matiran zlat logotip, ki odseva izjemno kakovost te kolekcije. Horizontalno linija ponuja funkcionalne, a stilske izdelke, ki se delijo v štiri ključne športne kategorije: joga, vadba, tek in tenis. Ohlapni kosi in dolge silhuete, skupaj z plisiranimi oz. gubastimi deli ter plastenjem izražajo navdih lahkostnosti oblačil, medtem ko obutev ohranja različne grafične zgodbe na zunanjem ali notranjem delu podplata. Osrednje kose kolekcije tvorijo: Nenyan joga čevelj in a³ Micro Trainer superga kot tudi joga imidž top, ki ima precej nepričakovano silhueto za športno
oblačilo.

 Slika Slika

adi-Fuse, s plesom navdihnjena adidas women kolekcija ostaja namenjena mladim, urbanism in dimaničnim ženskam in ponuja holistične concept delikatnih in strasnih oblačiul, obutve in dodatkov. Svojo inspiracijo najde v uličnem plesu in hip-hopu, zato linija vsebuje originalne plesne čevlje, kot je na primer model Tamai, ki ima kvadratno peto in prstni del za boljši plesni nastop. Posamezni detjali kot je poseben svilen trak, ki na petnem delu označuje vse čevlje v liniji in obenem omogoča, da čevlje enostavno obesite v garderobi. Oblačilni del sestavljajo funkcionalni topi različnih dolžin, kar dopušča idealno plastenje. Kroji so udobni in ohlapni, narejeni iz tkanin, kjer sta osnovi bombaž in žamet, ki dopuščata svobodno gibanje.

Nova adidas women jese/zima kolekcija bo globalno predstavljena koncem julija 2007 in bo dosegljiva v številnih športnih trgvoinah po vsem svetu, vključno z adidasovimi Sport Performance konceptnimi trgovinami. Cenovno se izdelki razvrščajo od 35 evrov (za oblačila) do 120 evrov (za obutev) pri liniji adilibria in od 25 evrov (za oblačila) do 90 evrov (za obutev) pri liniji adi-Fuse.

Slika Slika 
 Slika Slika
na vrh strani

2006 - 2012 Diva.si. Vse pravice pridržane | splošni pogoji | kolofon | zemljevid strani