Pošlji prijateljuNazajDomov

četrtek, 19. oktober 2017

Miss Alpe Adria International 2007

avtor: Diva | vir: Diva | foto: aoutphoto | 28.05.2007 | ogledov: 81
DIVA.SI in MISSON STUDIO vabita vsa dekleta na izbor MISS SLOVENIJE ZA MISS ALPE ADRIA INTERNATIONAL 2007.


Miss Alpe Adria International je mednarodno lepotno tekmovanje, ki vključuje 8 držav in bo letos potekalo že 20 leto zapored. Države, ki na izboru sodelujejo so: Slovenija, Hrvaška, Italija, Avstrija, Madžarska, Nemčija, Švica in Slovaška.

SlikaSlovenski izbor za Miss Alpe Adria International 2007 bo tradicionalno potekal na Tartinijevem trgu v Piranu, dne 14.08.2007 v okviru prireditve "PIRAN - Z ZVEZDAMI POD ZVEZDAMI". Prve tri uvrščene tekmovalke se bodo udeležile mednarodnega finalnega tekmovanja meseca decembra. Lani je na finalu prestižno lento osvojila naša predstavnica Tjaša Vezjak iz Maribora.

Vsa dekleta, ki si želijo na izboru sodelovati, vabimo k prijavi. Za prijavo se morate registrirati na naši spletni strani diva.si. Prijave sprejemamo do vključno 06/07/2007.

Po zbiranju prijav bo organiziran casting v Ljubljani, predvidoma na začetku meseca julija, o čemer bodo prijavljena dekleta pravočasno obveščena.

Na castingu bomo vsako dekle tudi fotografirali, izbrana dekleta pa se bodo potegovala tudi za naziv MISS DIVA.SI. Glasovanje za omenjeni naslov bo potekalo na forumu spletnega portala www.diva.si .


PRIJAVI SE


------------------------------------------------------------------------------------


POGOJI:

Na izboru Miss Slovenije za Miss Alpe Adria International lahko sodelujejo dekleta s slovenskim državljanstvom, stara od 14 do 26 let. V primeru, da dekle ni polnoletno, potrebuje za sodelovanje pisno potrdilo oz. dovoljenje staršev.

Na podlagi prejetih prijav, ki bodo potekala preko spletnega portala www.diva.si, bo organiziran casting v Ljubljani, o čemer bodo dekleta pravočasno obveščena (preko njihovega elektronskega naslova, navedenega ob prijavi!).
Na castingu bodo vsa dekleta tudi fotografirana!

Izbrana dekleta bodo sodelovala na lepotnem izboru Miss Slovenije za Miss Alpe Adria International 2007, ki bo 14. 8. 2007 na Tartinijevem trgu v Piranu.
Kandidatke se izbora udeležijo na lastno željo in lastne potne stroške.

Zmagovalka izbora se bo skupaj s prvo in drugo spremljevalko udeležila mednarodnega finala meseca decembra 2007.

Izbrana dekleta bodo slikovno in tekstovno predstavljena na spletnem portalu www.diva.si , kjer bo potekalo tudi glasovanje za naziv MISS DIVA.SI 2007. Vse pravice medijskega (slikovni, tekstovni in video material) ostajajo organizatorju akcije, ki s tem prosto razpolaga.

Lastnik licence za slovenski izbor je MISSON STUDIO.Slika Slika
na vrh strani

2006 - 2012 Diva.si. Vse pravice pridržane | splošni pogoji | kolofon | zemljevid strani