Najdi na Divi

Privoščite si vrhunski zaključek poletne sezone z Ericom Morillom in vstopite v jesenski klubski razvrat na epski Playboyevi zabavi v Ambasadi Gavioli!

No Poo - pranje las brez šampona
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4 ... 22, 23, 24  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Diva.Si Seznam forumov -> Lasje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Shapa
diva
diva

Spol: Spol:Ženska
Pridružen/-a: 04.Jan.2006 15:30
Zadnji obisk: 09.Avg.2010 21:15

PrispevekObjavljeno: 21.Okt.2008 20:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz ne vem, kakšna packarija - 1 žlica sode v šalčko, malo vode in zmešaš - ko bi čaj sladkal Mr. Green

In ne, po tem nimaš las kot slama, ravno nasprotno. Meni so veliko boljši kot po šamponu. Je pa res, da rabim močnejše vlaženje, ker kis ne vlaži. Bom vzela pač kokosovo olje. In to je to.

Niti enega bloga še nisem prebrala, kjer bi kdo rekel, da ima izsušene lase Smile

gapika
forum princess
forum princess

Pridružen/-a: 09.Maj.2008 20:49
Zadnji obisk: 21.Jul.2010 7:02

PrispevekObjavljeno: 21.Okt.2008 20:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

slaybelle je napisal/a:

packarija = cel kup šare samo zato da si umiješ lase... mislm da je to misnla Wink

Thank you. Točno to sem mislila.Smile
Nazaj na vrh
gapika ni prisoten  Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjeve bloge Obišči avtorjevo glasbeno lestvico
Chica
diva addict
diva addict

Pridružen/-a: 07.Dec.2007 21:47
Zadnji obisk: 05.Sep.2010 23:02

PrispevekObjavljeno: 21.Okt.2008 20:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Me kr mal mika tole sprobat... sam tko kokr je že ena rekla, čakam še kakih 50 pozitivnih komentarjev, pol bo pa za probat Mr. Green

Samo pes vam lahko da brezpogojno ljubezen, zato ga ne gre izdati.

Nazaj na vrh
Chica ni prisoten  Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjeve bloge Obišči avtorjevo glasbeno lestvico
KiLLyKa
za prste obliznit
za prste obliznit

Pridružen/-a: 13.Nov.2006 23:51
Zadnji obisk: 08.Sep.2010 20:12
Kraj: Riding my pink unicorn to Alaska.

PrispevekObjavljeno: 21.Okt.2008 20:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tole sm pa že brala na pa forumih. Nekaterim sede, drugim ne. Jst bom kr pr šamponu ostala Mr. Green
diva
diva

PrispevekObjavljeno: 21.Okt.2008 20:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če boste vse čakale, boste mele samo mene za poskusnega zajčka Mr. Green

Jaz sem slišala samo kritike, da se nekaterim prehitro mastijo lasje, čeprav pa redko napišejo, s kakšno mešanico so si prali. Mene so najprej prestrašili da zelo dolgo nisem probala, ker sem bila prepričana, da bo pri meni enako...pa ni zaenkrat.

Drugače pa imam jaz tudi pri uporabi nežnih naravnih šamponov takoj po pranju s šamponom (pred balzamom) takšen občutek, da so lasje čisto trdi, skupaj zlepljeni, zapleteni. No zdaj nisem imela tega občutka, to mi je bilo zelo všeč.

Hja, bomo videli, jutri si bom drugič tako oprala, s tem, da bom dala olje na špi****.

printemps
posting bitch
posting bitch

Pridružen/-a: 27.Okt.2005 1:49
Zadnji obisk: 07.Sep.2010 10:39

PrispevekObjavljeno: 22.Okt.2008 8:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mene samo to skrbi, da bi se mi še hitreje zmastili- že tako si jih perem vsak drugi dan. A je katera, ki ima ful mastne lase, že sprobala to metodo?
Nazaj na vrh
printemps ni prisoten  Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjeve bloge Obišči avtorjevo glasbeno lestvico
Shapa
diva
diva

PrispevekObjavljeno: 22.Okt.2008 8:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni se zmastijo tretji dan. Danes je tretji dan in je približno enako, kot po šamponu..pač za čop in nič drugega... Moje mnenje je sicer, da bi s časom se moralo dejansko izboljšati - itak vsi pravijo, da je najhujše prva dva tedna. Ker soda po mojem dobro odstrani vso packarijo z lasišča, ki ga zapira.
mashika
administrator
administrator

Pridružen/-a: 09.Mar.2006 9:09
Zadnji obisk: 08.Sep.2010 10:18
Kraj: Somewhere over the rainbow...

PrispevekObjavljeno: 22.Okt.2008 9:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz bom danes to sprobala.. tako da ne boš samo ti poskusni zajček.

Samo jabolčni kis moram it še kupit Wink haha

Nazaj na vrh
mashika ni prisoten  Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Obišči avtorjeve bloge Obišči avtorjevo glasbeno lestvico
Shapa
diva
diva

PrispevekObjavljeno: 22.Okt.2008 9:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

wiii, ful me zanima, če ti bo vredu. Jaz si danes drugič s tem perem, me tudi firbec matra, če bo že kaj razlike.
mashika
administrator
administrator

PrispevekObjavljeno: 22.Okt.2008 9:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tramvajski hrček je napisal/a:
Jaz imam fuuuull dober gel od Aloe Vere,znamke Nutriance Smile Mam ga sicer za obraz,ne vem kako bi se naj obnesel na laseh ?? mi ne deluje vseeno dovolj vlažilen..

kje se pa da tole dobit?

shapa, a ti daš kaj olja na lase oz. na konice? Potem, po pranju..

jaz če si kodre pustim, vedno, na ravne pa ne.. ker se mi itak prehitro zmastijo..

Nazaj na vrh
mashika ni prisoten  Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Obišči avtorjeve bloge Obišči avtorjevo glasbeno lestvico
Ninelle
za prste obliznit
za prste obliznit

Pridružen/-a: 31.Jul.2006 12:49
Zadnji obisk: 08.Sep.2010 19:38
Kraj: In Fountain With Samara

PrispevekObjavljeno: 22.Okt.2008 9:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No Poo - brez kakca? Embarassed Mr. Green
blinky
shy beauty
shy beauty

Pridružen/-a: 18.Okt.2008 16:49
Zadnji obisk: 21.Jul.2010 13:19
Kraj: okolica Lj

PrispevekObjavljeno: 22.Okt.2008 9:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To bom pa tudi jaz poskusila,saj že prav pretiravam z umivanjem las.Umivam si jih skoraj vsak dan če ne so grozni!
Upam da bo tole kaj pomagalo:)

blinky ni prisoten  Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo glasbeno lestvico
mashika
administrator
administrator

PrispevekObjavljeno: 22.Okt.2008 9:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hihi, a ni smešen izraz? Mr. Green

Nazaj na vrh
Shapa
diva
diva

PrispevekObjavljeno: 22.Okt.2008 9:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

no poo je kao no shampoo oz. brez sranja. Smile

Zadnjič nisem nič olja dala, pa imam blazno suhe lase, izpadli so pa tako, kot na sliki. Aja, tega še nisem povedala: imam totalno suhe lase, ki se hitro mastijo Rolling Eyes katastrofa...

No, danes bom dala po mojem ali olivno ali kokosovo...imam sicer tudi še murmuru za porabit...bom videla. Na špi**** bom sigurno nekaj dala. Jutri grem pa po gel aloe vere še za dragega, ker naj bi preprečeval izgubo las haha Smile

girl007
diva addict
diva addict

Pridružen/-a: 27.Jul.2007 12:42
Zadnji obisk: 31.Avg.2010 20:07
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 22.Okt.2008 9:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sporoči kdaj boš dala olje gor. Verjetno samo na konice, pa koliko časa boš pustila. Jaz imam tudi suhe lase, ki se mi hitro zmastijo (2 največ 3 dni).

"Telo je sveto oblačilo! Telo je vaše prvo in zadnje oblačilo; v njem vstopite v življenje in v njem iz življenja odidete, zato je treba z njim spoštljivo ravnati!"
Nazaj na vrh
girl007 ni prisoten  Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov Obišči avtorjevo glasbeno lestvico
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Diva.Si Seznam forumov -> Lasje Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4 ... 22, 23, 24  Naslednja
Stran 3 od 24
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Lahko dodajaš priponke v ta forum
Lahko gledaš priponke v tem forumu

Diva.Si RSS feed teme 
Forum poganja phpBB

na vrh strani

© 2006 - 2010 Diva.si. Vse pravice pridržane | pravno obvestilo | politika zasebnosti | kolofon | kontakt | oglaševanje | zemljevid strani