Najdi na Divi

Privoščite si vrhunski zaključek poletne sezone z Ericom Morillom in vstopite v jesenski klubski razvrat na epski Playboyevi zabavi v Ambasadi Gavioli!

No Poo - pranje las brez šampona
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 21, 22, 23, 24  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Diva.Si Seznam forumov -> Lasje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
party girl
diva addict
diva addict

Spol: Spol:Ženska
Pridružen/-a: 26.Okt.2006 9:22
Zadnji obisk: 23.Maj.2010 15:00

PrispevekObjavljeno: 12.Apr.2009 7:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jst bom pa še nekaj časa vztrajala pri tej metodi, mi zaenkrat paše, pa lepe laske mi nardi Wink
Janja.
wild poster
wild poster

Pridružen/-a: 24.Okt.2007 19:37
Zadnji obisk: 07.Sep.2010 23:01

PrispevekObjavljeno: 17.Apr.2009 23:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Po dolgem premišljevanju in odločanju sem si pred dobrim mesecem dni prvič oprala lase s sodo in kisom in morem rečt da sem bila prav prijetno presenečena Smile ko sem prvič poskusila sem imela že zraven pripravljen šampon, ker sem bila prepričana, da tole že ne more dobro oprat las in bodo še vedno mastni... pa sem takrat šampon pospravila na poličko in še danes stoji tam... sem čist navdušena nad to metodo Very Happy lasje se mi lepše svetijo, perem jih na 4-5 dni (prej je blo to vsak 2 dan Surprised ), niso tako suhi in lahki (ponavadi ko si ji operem s šamponom mi kar letijo po zdraku ko se malo premikam duh ) sem "pogruntala" kakšna količina sode in kisa mi najbolj odgovarja in bom še naprej vztrajala pri tej metodi Smile

Idea

posting bitch
posting bitch

Pridružen/-a: 30.Avg.2006 22:18
Zadnji obisk: 08.Sep.2010 16:51
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 18.Apr.2009 9:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem imela po pranju las s to metodo obupno naelektrene lase, pa jih drugače nimam nikoli Surprised

Roald Dahl, Čarovnice
Nazaj na vrh
Tuilie ni prisoten  Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjeve bloge Obišči avtorjevo glasbeno lestvico
TaMalaa
diva addict
diva addict

Pridružen/-a: 23.Apr.2008 18:23
Zadnji obisk: 07.Sep.2010 16:45

PrispevekObjavljeno: 18.Apr.2009 12:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja jaz jih imam tud Jokavček
Nazaj na vrh
TaMalaa ni prisoten  Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjeve bloge Obišči avtorjevo glasbeno lestvico
tamcii
shy beauty
shy beauty

Pridružen/-a: 05.Jan.2008 16:29
Zadnji obisk: 05.Okt.2009 18:03
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: 28.Apr.2009 14:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi jaz sem probala to metodo, pa morem povedat, da sem zadovoljna, saj so se mi prej lasi nenormalno mastili. Še isti dan zvečer sem imela masne, zdaj izvajam to metodo mesec dni, pa si lase perem komaj 4 dan, kar je za mene tako olajšanje,.. tak da bom ostala na tej metodi. Pa tudi lasje so konkretni tako gosti,medtem ko sem jih imela prej dosti manj. Pač probat je treba, mogoče enim ne paše, meni paza enkrat zelo paše ta metoda.
unsu
forum princess
forum princess

Pridružen/-a: 15.Dec.2008 15:28
Zadnji obisk: 05.Sep.2010 18:26

PrispevekObjavljeno: 28.Apr.2009 14:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kako pa to pranje vpliva na barvane lase?? spira dosti barve?
_tinny_
forum queen
forum queen

Pridružen/-a: 07.Okt.2006 13:21
Zadnji obisk: 08.Sep.2010 21:31
Kraj: Big Apple

PrispevekObjavljeno: 28.Apr.2009 22:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz bom očitno morala uporabljati tale način pranja Confused po vsakem šamponu me lasišče nenormalno peče, pa kraste imam. a slučajno katera ve od česa bi to lahko bilo?
pili261
sex, drugs and posting
sex, drugs and posting

Pridružen/-a: 29.Apr.2009 14:33
Zadnji obisk: 08.Sep.2010 21:33

PrispevekObjavljeno: 29.Apr.2009 14:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mene pa zanima če lahko namesto kisa uporabim kamilice
Nazaj na vrh
pili261 je prisoten  Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo glasbeno lestvico
tamcii
shy beauty
shy beauty

Pridružen/-a: 05.Jan.2008 16:29
Zadnji obisk: 05.Okt.2009 18:03
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: 29.Apr.2009 17:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni ne spira barve las, ... ampak kaj sem opazla edino je to, da se mi lasi ne svetijo tako fejst,ko so se mi po maski & silikonu, ampak da se mi normalno svetijo. Za metodo z kamilicami pa nevem, jaz uporabim dve veliki žlički kisa v 3 deci vode, pa pustim par minutk konice las v vodi, pa mam super konice, aja pa tudi vonja po kisu nimajo lasi.
Limonca
shy beauty
shy beauty

Pridružen/-a: 20.Jun.2006 11:30
Zadnji obisk: 13.Feb.2010 20:28

PrispevekObjavljeno: 17.Maj.2009 20:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi jaz sem imela na začetku nekajkrat noro naelektrene lase (sicer jih imam tudi drugače malo), potem pa sem kis na laseh pustila malo več časa, 1-2 minuti in niso bili čisto nič naelektreni.. Prej sem lase samo polila s kisovo raztopino in takoj sprala.
Drugače pa je tako pranje super, res so fajn lasje po njej Smile čakam sam še to, da si jih bom lako prala na več kot 2 dni..
Nazaj na vrh
Limonca ni prisoten  Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo glasbeno lestvico
Shapa
diva
diva

Pridružen/-a: 04.Jan.2006 15:30
Zadnji obisk: 09.Avg.2010 21:15

PrispevekObjavljeno: 18.Maj.2009 8:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Logično, da lasje nimajo takega leska, kot po silikonu, ampak silikon ti jih totalno uniči.

Jaz sem na tej metodi že mislim da par mesecev.

Krastice in to na glavi so sigurno znak, da ti nekaj ne odgovarja. V vsakem primeru moraš takoj na nežne šampone, po možnosti brez dišav. Raztopino sode pa tudi raje naredi bolj nežno in jo uporabi dvakrat. Kamilice lahko uporabiš, ampak je kis bistveno bolj učinkovit.

Barve ne spira - jo običajni šamponi 100x bolj. Aja, sodi dodajte malo vit.C, da bo manj bazična, pa bo še boljše.

tamie
diva addict
diva addict

Pridružen/-a: 16.Sep.2008 9:15
Zadnji obisk: 28.Okt.2009 21:05

PrispevekObjavljeno: 18.Maj.2009 11:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pa si lahko s to metodo vsak dan umivaš lase? Ker jst namreč ne prenesem, da si las ne bi umila vsak dan.
Nazaj na vrh
tamie ni prisoten  Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov Obišči avtorjeve bloge Obišči avtorjevo glasbeno lestvico
Shapa
diva
diva

PrispevekObjavljeno: 18.Maj.2009 12:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Načeloma ja, čeprav je vsakodnevno umivanje las s čistili povsem nesmiselno in nepotrebno. Če si jih že moraš umiti, bi to raje počela z vodo.
bubu123
shy beauty
shy beauty

Pridružen/-a: 10.Jun.2008 14:25
Zadnji obisk: 03.Maj.2010 20:04

PrispevekObjavljeno: 24.Maj.2009 11:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

na začetku mi je tale soda odgovarjala (sicer ne med samim pranjem, ker imam grivo čez pol hrbta, ki jo treba fajn zribat ane, pa nč se ne peni pa to), ko sm si posušila lase, so bili čisto ravni kot da bi si jih speglala, rezultat je bil dober, ful fajn res, a po enem mesecu sm dobla fulllll prhljaja Sad(( tak da Sad
vam ga pa celo odstrani, jst sm itk narobe svet Smile)))
Nazaj na vrh
bubu123 ni prisoten  Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo glasbeno lestvico
Shapa
diva
diva

PrispevekObjavljeno: 24.Maj.2009 12:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Običajno imam prhljaj, če ne sperem dovolj dobro sode. Mogoče bi ti to pomagalo.

Možno pa tudi, da ti je preveč bazično - dodaj vitamin C.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Diva.Si Seznam forumov -> Lasje Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 21, 22, 23, 24  Naslednja
Stran 22 od 24
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Lahko dodajaš priponke v ta forum
Lahko gledaš priponke v tem forumu

Diva.Si RSS feed teme 
Forum poganja phpBB

na vrh strani

© 2006 - 2010 Diva.si. Vse pravice pridržane | pravno obvestilo | politika zasebnosti | kolofon | kontakt | oglaševanje | zemljevid strani