Najdi na Divi

Privoščite si vrhunski zaključek poletne sezone z Ericom Morillom in vstopite v jesenski klubski razvrat na epski Playboyevi zabavi v Ambasadi Gavioli!

No Poo - pranje las brez šampona
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 22, 23, 24  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Diva.Si Seznam forumov -> Lasje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
*chiela*
femme fatale
femme fatale

Spol: Spol:Ženska
Pridružen/-a: 18.Jul.2007 2:23
Zadnji obisk: 08.Sep.2010 11:31
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 28.Jun.2009 20:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zaradi blanžiranja (pred dobrima dvema mesecema) imam zelo suhe lase. Če si jih umijem s sodo in kisom, so čisto slamasti, glavnik (plastičen) mi škripa med lasmi, da me kar skomina, počešem se z veliko muke, skratka - katastrofa. Zato sem za dva meseca tole opustila in šla nazaj na šampon in balzam (Nivea), kar je zelo pomagalo in imam spet lepe laske. Ampak zadnja dva tedna me spet občasno srbi lasišče, kar je znak, da se mi spet dela prhljaj, ki sem ga potem na lasišču tudi videla, grrr!
Skratka, rada bi spet šla nazaj na sodo, ampak po sinočnjem umivanju glave (soda+kis) je stanje spet slamasto Sad .
Razmišljam o vsakotedenskih kurah z olivcem (čez vikend), ampak se bojim, da bom s sodo izničila pozitiven učinek olivca na vlago las. Sicer sem razmišljala tudi, da bi uporabljala sodo+balzam (striktno NE po lasišču).

Kakšen nasvet (dokler te slame ne ostrižem)? Jokavček

Donatella
diva addict
diva addict

Pridružen/-a: 08.Jun.2009 14:20
Zadnji obisk: 08.Sep.2010 20:12

PrispevekObjavljeno: 29.Jun.2009 20:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sama še nisem probala tega s sodo, ampak morda pa le... Ampak sedaj prisegam na Schaumo...lep vonj, ne dela se mi prhljaj... (tok-tok) Mr. Green

^^ Kaj pa če bi morda za začetek probala s kako bolj "profi" kozmetiko? Ali pa za nasvet vprašaš frizerko, če imaš stalno... Seveda "profi" kozmetika ne zagotavlja, da bo pa odstranila prhljaj in poštimala lase v nulo, ker žal ne odgovarja vsakemu vse. Zamišljen

Ninelle
za prste obliznit
za prste obliznit

Pridružen/-a: 31.Jul.2006 12:49
Zadnji obisk: 08.Sep.2010 19:38
Kraj: In Fountain With Samara

PrispevekObjavljeno: 29.Jun.2009 20:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

*chiela* je napisal/a:
Zaradi blanžiranja (pred dobrima dvema mesecema) imam zelo suhe lase. Če si jih umijem s sodo in kisom, so čisto slamasti, glavnik (plastičen) mi škripa med lasmi, da me kar skomina, počešem se z veliko muke, skratka - katastrofa. Zato sem za dva meseca tole opustila in šla nazaj na šampon in balzam (Nivea), kar je zelo pomagalo in imam spet lepe laske. Ampak zadnja dva tedna me spet občasno srbi lasišče, kar je znak, da se mi spet dela prhljaj, ki sem ga potem na lasišču tudi videla, grrr!
Skratka, rada bi spet šla nazaj na sodo, ampak po sinočnjem umivanju glave (soda+kis) je stanje spet slamasto Sad .
Razmišljam o vsakotedenskih kurah z olivcem (čez vikend), ampak se bojim, da bom s sodo izničila pozitiven učinek olivca na vlago las. Sicer sem razmišljala tudi, da bi uporabljala sodo+balzam (striktno NE po lasišču).

Kakšen nasvet (dokler te slame ne ostrižem)? Jokavček

men se je isto zgodilo, zato ta metoda ni zame..in očitno tudi zate ne več Smile Uporabi šampon+balzam+kis Very Happy

Tramvajski hrček
posting bitch
posting bitch

Pridružen/-a: 24.Avg.2007 16:30
Zadnji obisk: 08.Sep.2010 20:29
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: 29.Jun.2009 20:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz delam tako kot je Ninelle napisala Smile Ali pa včasih še balzama ne, ker si lase umivam vsak dan in potrebe po tem, ker se blazno svetijo.
Nazaj na vrh
Tramvajski hrček ni prisoten  Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjeve bloge Obišči avtorjevo glasbeno lestvico
*chiela*
femme fatale
femme fatale

PrispevekObjavljeno: 29.Jun.2009 21:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@Ninelle, se bojim, da mi ravno šampon dela prhljaj Sad .
Zakaj pa daš kis? Da se ti laski svetijo ali še kak drug efekt?

@Donatella: imam stalno, ja. Ne bi rada šla na nekaj umetnega, se bojim, da mi poslabša prhljaj. Soda mi ga je res lepo spucala (preden sem si šla blanž gor dajat, prokleta črna barva Zabijalček ). Sicer mi je svetovala (za vlaženje) neko masko, ki jo imajo samo v DMju in jo baje punce hvalijo. Nekaj sem si kupila, samo ne vem, če je to tista, ki jo je ona imela v mislih. Itak jo moram kaj kmalu spet poklicat, ker mam tudi kar nekaj scepljenih konic.

Nazadnje urejal/a *chiela* 29.Jun.2009 21:42; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh
*chiela* ni prisoten  Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjeve bloge Obišči avtorjevo glasbeno lestvico
Tramvajski hrček
posting bitch
posting bitch

Pridružen/-a: 24.Avg.2007 16:30
Zadnji obisk: 08.Sep.2010 20:29
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: 29.Jun.2009 21:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Največ zaradi tega da se svetijo, pa malo jih še zmehča Smile Kot zelo lahek balzam, ki ne masti.
Nazaj na vrh
Tramvajski hrček ni prisoten  Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjeve bloge Obišči avtorjevo glasbeno lestvico
*chiela*
femme fatale
femme fatale

PrispevekObjavljeno: 29.Jun.2009 21:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem imela občutek, da imam po kisu manj mehke lase ...
Shapa
diva
diva

Pridružen/-a: 04.Jan.2006 15:30
Zadnji obisk: 09.Avg.2010 21:15

PrispevekObjavljeno: 01.Jul.2009 21:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Punce, ne zahajat v take skrajnosti - s sode na NIVEO? Neee nooo, Niveo??? Mr. Green hecam se, ampak Nivea je res kemična katastrofa Smile zakaj ne poskusiš John Masters ali Aubrey Organics šamponov? So super do las, meni sicer niso očistili prhljaja. Laski so pa božanski. Jaz zdaj malo mešam vse metode, in je ok.

Za obnovo las pa zopet - Aubreyev GPB in JMO balzama. Poskusi še olivno ali kokosovo olje.

*chiela*
femme fatale
femme fatale

PrispevekObjavljeno: 01.Jul.2009 22:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Imela sem že AO - pred sodo. Mogoče bom res šla nazaj na AO, ja. Prhljaja tudi meni ne odstranil, soda mi ga je. A JM je boljši od AO?

Se mi zdi (kolkor sem gledala), da je Nivein balzam edini, ki na drugem mestu (za vodo) nima nekega alkohola. Zato Nivea Smile .

Kis je za prhljaj, ne? In ne izsušuje las, a ne? Soda izsušuje, kajne? Samo preverjam Smile .

Shapa
diva
diva

Pridružen/-a: 04.Jan.2006 15:30
Zadnji obisk: 09.Avg.2010 21:15

PrispevekObjavljeno: 02.Jul.2009 19:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

JMO naj bi bil boljši, ampak sama še nisem probala. Kolegici je veliko boljši, ima pa vse za suhe oz. poškodovane lase.

Kis ne bi smel izsušiti, pač pa odstranjuje ostanke izdelkov za nego in lase zapre in jih zgladi.

*chiela*
femme fatale
femme fatale

PrispevekObjavljeno: 02.Jul.2009 20:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mnja, potem bo pa suha moja denarnica Mr. Green . Bom probala AO Honeysuckle Rose kolekcijo.
rosana
diva addict
diva addict

Pridružen/-a: 05.Mar.2006 20:53
Zadnji obisk: 08.Feb.2010 16:19
Kraj: *...everywhere and nowhere...*

PrispevekObjavljeno: 02.Jul.2009 20:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

zakaj pa ne bi poskusila kaksnega LAVERINEGA sampona? ce si iz LJ, jih prodajajo v MERCATORJU.

pri NIVEI pa me zmoti testiranje na zivalih.

*chiela*
femme fatale
femme fatale

PrispevekObjavljeno: 02.Jul.2009 21:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mene testiranje na živalih ne moti Smile . Grem googlat Lavero.
Ninelle
za prste obliznit
za prste obliznit

Pridružen/-a: 31.Jul.2006 12:49
Zadnji obisk: 08.Sep.2010 19:38
Kraj: In Fountain With Samara

PrispevekObjavljeno: 02.Jul.2009 21:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če imaš prhljaj moraš vzet kamilični šampon od AO! Za rekonstrukcijo las pa ti tud jaz JMO priporočam Idea
*chiela*
femme fatale
femme fatale

PrispevekObjavljeno: 02.Jul.2009 21:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

^Kaj natančno od JMO?
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Diva.Si Seznam forumov -> Lasje Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 22, 23, 24  Naslednja
Stran 23 od 24
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Lahko dodajaš priponke v ta forum
Lahko gledaš priponke v tem forumu

Diva.Si RSS feed teme 
Forum poganja phpBB

na vrh strani

© 2006 - 2010 Diva.si. Vse pravice pridržane | pravno obvestilo | politika zasebnosti | kolofon | kontakt | oglaševanje | zemljevid strani