Najdi na Divi

Privoščite si vrhunski zaključek poletne sezone z Ericom Morillom in vstopite v jesenski klubski razvrat na epski Playboyevi zabavi v Ambasadi Gavioli!

Odpravimo mozolje:)
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 178, 179, 180 ... 187, 188, 189  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Diva.Si Seznam forumov -> Obraz
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Tough Cookie
posting bitch
posting bitch

Spol: Spol:Ženska
Pridružen/-a: 18.Nov.2006 15:49
Zadnji obisk: 08.Sep.2010 0:41

PrispevekObjavljeno: 24.Jan.2010 18:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mene že alko na 2. mestu zmot Confused
diva's friend
diva's friend

Pridružen/-a: 24.Jan.2010 22:05
Zadnji obisk: 25.Apr.2010 11:14

PrispevekObjavljeno: 24.Jan.2010 22:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem si danes privoščila peeling Garnier proti ogrcem s salicilno kislino Razz imela sem jih na bradi točno tri, posledica čokolad verjetno Embarassed .
Nazaj na vrh
LouLou ni prisoten  Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjeve bloge Obišči avtorjevo glasbeno lestvico
Talulah
diva
diva

Pridružen/-a: 05.Okt.2006 20:50
Zadnji obisk: 08.Sep.2010 19:08
Kraj: Školjka

PrispevekObjavljeno: 25.Jan.2010 16:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ivana* je napisal/a:

Alverde Fluid za nečisto kožo. Proti mozoljem in ogrcem. Z grozdnato svetilko.

Grozdnata svetilka sploh ne vem, kaj naj bi bilo. Surprised
Tudi nič grozdnega ne najdem notri?

Drugače pa tukaj notri ni nič, kar bi preprečevalo ogrce ali mozoljčke. Laughing
Na 2. mestu alkohol pomeni, da izdelek ni primeren za mešane in suhe kože, tudi za občutljive ne, morda za zelo mastne. Če to dejstvo damo na stran je krema mastno vlažilna, srednje teksture, hranilna, primerna za mešano kožo, bi rekla. Predvidevam, da lepo diši.
Sem pa videla že boljše zadeve. Wink

Prva ok zadeva je glicerin na 3. mestu, naslednja zadeva pa mandljevo olje na 10. mestu.

Zadeva ni komedogena. Vsebuje sicer sončnično olje, vendar ga je zelo malo. Odvisno, koliko si občutljiva na to. Na dolgi rok bi morda lahko izvalo kakšno manjšo zamašitev pore.

femme fatale
femme fatale

Pridružen/-a: 18.Jul.2007 2:23
Zadnji obisk: 08.Sep.2010 11:31
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 25.Jan.2010 19:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Grozdnata svetilka je očitno ena rastlina.
http://zdravplanet.blogspot.com/2009/04/grozdnata-svetlika-cimicifuge-racemose.html

Talulah
diva
diva

PrispevekObjavljeno: 25.Jan.2010 20:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bravo! Exclamation

To je torej ta centrifuga! Mr. Green (Cimicifuga Racemosa)

Zaradi adstringentnih lastnosti te rastline, na izdelku piše, da je "proti mozoljčkom". Smile Adstringentno pomeni, da krči žilice, krči kožo, jo potegne skupaj. Pore so manj vidne. Enako deluje alkohol, npr. (apliciran, ne oralno Mr. Green ).
Adstringentne lastnosti so zaželjene pri negi mastne in/ali aknate kože.

Je pa zadeva na 13. mestu. Ne vem, koliko je potrebne. V kombinaciji z visoko vsebnostjo alkohola v tem izdelku, predvidevam, da izdelek predvsem jemlje vlago in balansira z maščobo, glicerinom in filmogenimi sredstvi, da mix zadrži na koži.

Sem skor ziher, da bi se mastne in mešane kože po tej kremici ornk svetile. Ostalo je pa relativno.

posting bitch
posting bitch

Pridružen/-a: 04.Mar.2007 13:00
Zadnji obisk: 08.Sep.2010 18:30
Kraj: LJ - center

PrispevekObjavljeno: 25.Jan.2010 22:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ah, sploh ne...mam ta fluid, pa je full tak hidranten in zlo hitro se upije v kožo. Imam normalno kožo in nujno potebujem še eno kremo gor, ker ne namasti čisto nič. Je bolj vlažilna zadeva.
peek a boo*
forum queen
forum queen

Pridružen/-a: 10.Mar.2006 14:51
Zadnji obisk: 04.Sep.2010 10:40
Kraj: Copenhagen

PrispevekObjavljeno: 25.Jan.2010 22:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Darchee je napisal/a:
Ja, ja...vem. Zivim cist bliz. Sam k grem lih u City park. No, pa tam pol. Smile hvala Smile

V CP JE Sanolabor. Wink
Nazaj na vrh
peek a boo* ni prisoten  Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo glasbeno lestvico
Darchee
posting bitch
posting bitch

Pridružen/-a: 04.Mar.2007 13:00
Zadnji obisk: 08.Sep.2010 18:30
Kraj: LJ - center

PrispevekObjavljeno: 25.Jan.2010 22:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Thx Smile Sej se mi je zdelo in sm tut šla pol tisti dan, samo niso imeli olivnega olja.
Ivana*
posting bitch
posting bitch

Pridružen/-a: 15.Okt.2009 20:45
Zadnji obisk: 08.Sep.2010 0:56

PrispevekObjavljeno: 26.Jan.2010 20:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvalaaaaaa Talulah Objem .

Ja diši pa res lepo Mr. Green . Se pa res hitr vpije. No, upam da tale centrifuga Mr. Green vsaj mjčkn pomaga pa da ne izzove novih mozoljev Smile .

Hvala še 1× Smile .

Nenny_s
wild poster
wild poster

Pridružen/-a: 07.Feb.2009 0:15
Zadnji obisk: 08.Sep.2010 16:19

PrispevekObjavljeno: 29.Jan.2010 14:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem pa zdaj spet nabavila to kremo, ki sem jo ped časom omenila in sem takrat obljubila, da napišem sestavine. Zdaj bi pa lepo prosila Talulah, da pokomentira sestavine-jaz jo uporabljam kot dnevno kremo.
Aja pa še to me zanima, če ima mogoče kakšno UV zaščito?

http://www.kozmetika-afrodita.com/si/nega-doma/nega-obraza/aloe-vera/vlailno---aktivna-krema.php

Sestavine: Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide, Glyceryl Stearate Citrate, Isopropyl Palmitate, Ethylhexyl Ethylhexanoate, Cetearil Ethylhexanoate, Aloe Barbadensis Gel, Cetyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triisononanoin, Dimethicone, Parfum, Xanthan Gum
Nazaj na vrh
Nenny_s ni prisoten  Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo glasbeno lestvico
Azure
diva's friend
diva's friend

Pridružen/-a: 14.Mar.2007 10:23
Zadnji obisk: 28.Avg.2010 10:10

PrispevekObjavljeno: 29.Jan.2010 18:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nobene zaščite, žal (tam v opisu piše, da je aloe vera gel DOBRA zaščita pred soncem jaw ). Tretja sestavina je konkretno komedogena.
Nazaj na vrh
Azure ni prisoten  Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov Obišči avtorjevo glasbeno lestvico
Holly Golightly
femme fatale
femme fatale

Pridružen/-a: 24.Nov.2008 20:26
Zadnji obisk: 08.Sep.2010 9:47
Kraj: Eternity

PrispevekObjavljeno: 29.Jan.2010 20:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Talulah, Srček, eno vprašanje Embarassed Sestrci si zadnjič na negi povedala, da naj bi moška brada povzročala mozolje na bradi - a lohk prosim mal več o tem poveš?

Ker moj lubi namreč že od nekdaj nosi bradico, meni je pa bradica noro seksi Pijanček lupčkanju in muckanju se pa tud ne bi rada odpovedala...A res ni druge, kot se odpovedat seksi bradi? Obrvi

diva
diva

PrispevekObjavljeno: 29.Jan.2010 22:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nenny_s je napisal/a:

Sestavine: Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide, Glyceryl Stearate Citrate, Isopropyl Palmitate, Ethylhexyl Ethylhexanoate, Cetearil Ethylhexanoate, Aloe Barbadensis Gel, Cetyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triisononanoin, Dimethicone, Parfum, Xanthan Gum

Kot je že Azure ugotovila, gre za komedogen izdelek. Smile Caprylic/Capric Triglyceride je kokosova maščoba, kokosovi izvlečki pa so poznani kot komedogeni. Izdelek je vsebuje zelo veliko, saj je že na tretjem mestu. Komedogen je tudi Isopropyl Palmitate (6. mesto). Gre za dve, dokazano komedogeni učinkovini. Crying or Very sad

Kemičnih UV blokatorjev ali absorberjev izdelek ne vsebuje, je pa res, da za olja na splošno velja SPF 2. Glede na neko procentualnost olja v tem izdelku ima zaradi tega vsaj SPF 1. Laughing Ampak ne se preveč zanašat na to. Wink
Aloe vera pa nima veze z uv zaščito, je pa super za PO izpostavljanju UV svetlobi, ker vlaži in pospešuje regeneracijo.

diva
diva

PrispevekObjavljeno: 29.Jan.2010 22:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Holly Golightly je napisal/a:
Talulah, Srček, eno vprašanje Embarassed Sestrci si zadnjič na negi povedala, da naj bi moška brada povzročala mozolje na bradi - a lohk prosim mal več o tem poveš?

Moška brada je blazno gosta in trda, ženska koža pa jako nežna. Če se jo "preveč drgne", se lahko pojavijo mikro ranice, ki se lahko inficirajo.
Če se boš po določenem delu velik praskala, bo isto. Ranice+bakterije izza nohtov. Smile V prvem primeru pa s kože, rok, las... x2 (tvoja+ njegova Smile )

Ampak lupčkanja NE odsvetujem! Very Happy Skakavček Very Happy

wild poster
wild poster

Pridružen/-a: 07.Feb.2009 0:15
Zadnji obisk: 08.Sep.2010 16:19

PrispevekObjavljeno: 30.Jan.2010 15:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ojoj, jaz pa ravno kupla novo kremo Confused
Nazaj na vrh
Nenny_s ni prisoten  Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo glasbeno lestvico
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Diva.Si Seznam forumov -> Obraz Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 178, 179, 180 ... 187, 188, 189  Naslednja
Stran 179 od 189
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Lahko dodajaš priponke v ta forum
Lahko gledaš priponke v tem forumu

Diva.Si RSS feed teme 
Forum poganja phpBB

na vrh strani

© 2006 - 2010 Diva.si. Vse pravice pridržane | pravno obvestilo | politika zasebnosti | kolofon | kontakt | oglaševanje | zemljevid strani