drama_queen forum queen

Spol:  Pridružen/-a: 11.Sep.2007 10:45 Zadnji obisk: 29.Avg.2010 18:38 Prispevkov: 8406 Kraj: Upper East Side
|
Objavljeno: 03.Feb.2009 13:44 Naslov sporočila: |
|
|
| Talulah je napisal/a: | Glina zmešana z olivnim oljem je odlična vlažilna zadevšna.  |
must agree! mela sem zdej na mojih bogih suhih ličkih, k se ful luščijo zard te fakin centralne in morm rečt, da še v lajfu nism mela tok mehkih ličk za overdose sem pa dala gor še mičken olja, da jih čist do konca "nahranim"
na T predel, ki imam mastnega (ogrci + mozolčki + povečane pore), sem dala glino zmešano z vodo in je superca, pomojem bom vseeno dala gor malo olivnega olja (ne da bi me zategovalo), samo za vsak slučaj, da kožo navlažim, da se ji ne bo treba mastit  |
|
Fakof. diva's friend

Spol:  Pridružen/-a: 31.Maj.2009 10:18 Zadnji obisk: 29.Avg.2010 18:18 Prispevkov: 118
|
Objavljeno: 04.Jun.2009 9:16 Naslov sporočila: |
|
|
| bejbikaa je napisal/a: | Uwau, js zdej berem knjigo Glina zdravi in je not napisan, da ma glina eno posebno, 'nadnaravno' moč . Ne vem, kok zdej verjamete temu, ampak baje se jo dost uporablja tudi za druge probleme - kot obloge na poškodovanem tkivu, ob bolečinah... |
Ja, potrjujem! Babica že vrsto let ob bolečinah v sklepih, mišicah.. uporablja neko glineno pasto, ki si jo namaže in nato obvije s krpami. Ko je mela pred leti ful probleme z nogami, si je pustila čez noč, in mislim, da je bolečina ponehala.. kolikor se spomnim. Skratka, glina je super! Si bom pa sama šla kupit tisto za na obraz.  _________________ "I`m gonna save my money, I`m gonna save my money.."
*SHOES!!*
"Oh, fu**." |
|