Najdi na Divi

Privoščite si vrhunski zaključek poletne sezone z Ericom Morillom in vstopite v jesenski klubski razvrat na epski Playboyevi zabavi v Ambasadi Gavioli!

Glina
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 19, 20, 21

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Diva.Si Seznam forumov -> Obraz
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
drama_queen
forum queen
forum queen

Spol: Spol:Ženska
Pridružen/-a: 11.Sep.2007 10:45
Zadnji obisk: 29.Avg.2010 18:38
Kraj: Upper East Side

PrispevekObjavljeno: 03.Feb.2009 13:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Talulah je napisal/a:
Glina zmešana z olivnim oljem je odlična vlažilna zadevšna. Idea

must agree! Idea mela sem zdej na mojih bogih suhih ličkih, k se ful luščijo zard te fakin centralne in morm rečt, da še v lajfu nism mela tok mehkih ličk Idea za overdose sem pa dala gor še mičken olja, da jih čist do konca "nahranim" Smile

na T predel, ki imam mastnega (ogrci + mozolčki + povečane pore), sem dala glino zmešano z vodo in je superca, pomojem bom vseeno dala gor malo olivnega olja (ne da bi me zategovalo), samo za vsak slučaj, da kožo navlažim, da se ji ne bo treba mastit Smile
Nazaj na vrh
drama_queen ni prisoten  Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjeve bloge Obišči avtorjevo glasbeno lestvico
Fakof.
diva's friend
diva's friend

Spol: Spol:Ženska
Pridružen/-a: 31.Maj.2009 10:18
Zadnji obisk: 29.Avg.2010 18:18

PrispevekObjavljeno: 04.Jun.2009 9:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

bejbikaa je napisal/a:
Uwau, js zdej berem knjigo Glina zdravi in je not napisan, da ma glina eno posebno, 'nadnaravno' moč Smile . Ne vem, kok zdej verjamete temu, ampak baje se jo dost uporablja tudi za druge probleme - kot obloge na poškodovanem tkivu, ob bolečinah...

Ja, potrjujem! Babica že vrsto let ob bolečinah v sklepih, mišicah.. uporablja neko glineno pasto, ki si jo namaže in nato obvije s krpami. Ko je mela pred leti ful probleme z nogami, si je pustila čez noč, in mislim, da je bolečina ponehala.. kolikor se spomnim. Skratka, glina je super! Si bom pa sama šla kupit tisto za na obraz. Wink

*SHOES!!*

"Oh, fu**."
Nazaj na vrh
Fakof. ni prisoten  Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo glasbeno lestvico
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Diva.Si Seznam forumov -> Obraz Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 19, 20, 21
Stran 21 od 21
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Lahko dodajaš priponke v ta forum
Lahko gledaš priponke v tem forumu

Diva.Si RSS feed teme 
Forum poganja phpBB

na vrh strani

© 2006 - 2010 Diva.si. Vse pravice pridržane | pravno obvestilo | politika zasebnosti | kolofon | kontakt | oglaševanje | zemljevid strani