| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
*chiela* femme fatale

Spol:  Pridružen/-a: 18.Jul.2007 1:23 Zadnji obisk: 09.Feb.2010 0:50 Prispevkov: 5124 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: 23.Dec.2008 23:25 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem vedno bolj vesela, da imam tole stvarco . Super, res super .
Eno vprašanje (mal ): a je običajno, da šalčka postane malo "rjava" (še posebno pri robu (odebeljeno) al je vaša še vedno "kot nova"? Mal sem lena s tem prekuhavanjem (po pravici povedano: po koncu M vedno pozabim, pol pa nočem to delat, ko je dragi doma, da ne bi ), spiram jo samo z vročo vodo in intimnim milom.
Klepet, vsaj do 3/4 jo daj noter, pol se ti razpre in jo samo potisneš. Itak ti bo sama zdrsnila notr . Moje izstavljanje sem pa že opisala par strani nazaj: dva prsta noter, stisnem (da popusti vakum), zvijem v U in povlečem ven. To delam čepe; pod tušem ali na wcju, je najlažje. _________________ If you can't handle me at my worst, you don't deserve me at my best!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Matejca forum princess

Spol:  Pridružen/-a: 19.Okt.2007 15:22 Zadnji obisk: 26.Nov.2009 16:08 Prispevkov: 527
|
Objavljeno: 29.Dec.2008 11:11 Naslov sporočila: |
|
|
Ja tudi pri meni je malo rajvkasta,... kar me ne moti ker jo na koncu prekuham ali pa z dezinf. krpicami, če se mi jo ne da prekuhat in je ful boljš. in nekje sem prebrala da tiste luknjice lahko spucaš z zobotrebcem ali pa z tistimi malimi zobnimi ščetkami za mostičke,.. tako da imam občutek da je čisto čista.
Klepet, skodelica se sama pozicionira na stene, nekaterim leži nižje drugim višje, zato jo z mišicami potisnemo malo nižje, da jo lažje zagrabimo in istisnemo vakum.
trenutno ravno pričakujem teto in je moja lunettka v pripravljenosti  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pikči sex, drugs and posting

Spol:  Pridružen/-a: 09.Nov.2007 11:04 Zadnji obisk: 26.Nov.2009 15:13 Prispevkov: 378
|
Objavljeno: 05.Jan.2009 17:20 Naslov sporočila: |
|
|
| ja tudi moja lunettkica je dobila malo motni videz, samo me ne moti...zaenkrat še nima kakega vonja ali podobno. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Lally posting bitch

Spol:  Pridružen/-a: 27.Feb.2006 11:12 Zadnji obisk: 02.Jan.2010 14:55 Prispevkov: 4608 Kraj: Dreamland
|
Objavljeno: 05.Jan.2009 17:46 Naslov sporočila: |
|
|
Edini minus pri lunetki je tole prekuhavanje. Meni se ne da, ampak če je treba je treba  _________________ *Have you ever stepped out of the light and realized there's a stranger inside?* |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vurshy forum princess

Spol:  Pridružen/-a: 04.Apr.2007 18:11 Zadnji obisk: 28.Jan.2010 21:28 Prispevkov: 511
|
Objavljeno: 07.Jan.2009 22:02 Naslov sporočila: |
|
|
par vprašanj:
1. ko greste na potrebo (malo ali pa veliko), vas nič ne moti ta čašica? takrat je nič ne čutite?
ker pri tamponu -when i'm doing number 2- se mi zdi, da ga bom ven potisnila.
2. a pol to stvar samo daš noter, toliko da je, ko se pa razpre, jo pa še malo globlje potisneš?
3. in ko jo jemlješ ven, jo moraš zraven potisnit še s trebušnimi in vaginalnimi mišicami?
4. kaj pa če bi se preveč napolnila?
5. kako je pa s tem, ko jo že imaš zunaj, ali se kaj razliva ta kri? al si jo itak vzameš ven nad školjko in jo samo sprazniš v wc?
kar se pa tiče bakterij ... ni ista fora s tamponi? ker ti ravno tako zadržujejo kri v telesu in dajejo prostor za bakterije.
 _________________ lalala.... hihi  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mashika administrator

Spol:  Pridružen/-a: 09.Mar.2006 8:09 Zadnji obisk: 07.Feb.2010 22:25 Prispevkov: 16110 Kraj: Somewhere over the rainbow...
|
Objavljeno: 08.Jan.2009 9:31 Naslov sporočila: |
|
|
1. ko greste na potrebo (malo ali pa veliko), vas nič ne moti ta čašica?
Čisto nič
2. a pol to stvar samo daš noter, toliko da je, ko se pa razpre, jo pa še malo globlje potisneš?
jaz jo v steno pritisnem, da se še ne razpre čisto in jo še malo noter porinem ob steni.. potem šele spustim in se popolnoma razpre. Ne čutim nič.
3. in ko jo jemlješ ven, jo moraš zraven potisnit še s trebušnimi in vaginalnimi mišicami?
Jah, vsekakor priporočljivo, ker lažje prideš do nje - jaz sem peceljček namreč odrezala, pa itak ne moreš za peceljček potegnit, ker je vakuum.
Jaz jo ponovno pritisnem ob eno steno, da gre po drugi strani zrak noter in vakuum popusti, potem gre z lahkoto ven.
4. kaj pa če bi se preveč napolnila?
Se mi ni še nikoli, pa sem vedno imela občutek, da moram v ta hujših dneh 10 vložkov zamenjat..
5. kako je pa s tem, ko jo že imaš zunaj, ali se kaj razliva ta kri? al si jo itak vzameš ven nad školjko in jo samo sprazniš v wc?
Kri je itak gosta in se ne zlije kot voda ven, tako da ne bi smelo biti problema nad wcjem in zliješ v školjko.
kar se pa tiče bakterij ... ni ista fora s tamponi? ker ti ravno tako zadržujejo kri v telesu in dajejo prostor za bakterije.
Celo več bakterij je s tamponi, ker bolj dražijo sluznico. _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jorja za prste obliznit

Spol:  Pridružen/-a: 28.Sep.2006 11:56 Zadnji obisk: 08.Feb.2010 13:12 Prispevkov: 19037 Kraj: ..,,,UĐI SLOBODNO,,,,,,,..
|
Objavljeno: 08.Jan.2009 13:08 Naslov sporočila: |
|
|
..kaki problemi s tem sranjem...kuhat,prat itd. itd...  _________________
..Nevoščljivi so mi,ker si upam živeti tako,kakor mi je všeč.Nadarjenost,uspeh,bogastvo ti odpustijo,samo sreče ne odpuščajo.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
printemps posting bitch

Pridružen/-a: 27.Okt.2005 0:49 Zadnji obisk: 02.Feb.2010 19:48 Prispevkov: 4217
|
Objavljeno: 08.Jan.2009 13:41 Naslov sporočila: |
|
|
| Dodaj še totalno svinjarijo, ko to ven vlečeš. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vurshy forum princess

Spol:  Pridružen/-a: 04.Apr.2007 18:11 Zadnji obisk: 28.Jan.2010 21:28 Prispevkov: 511
|
Objavljeno: 12.Jan.2009 0:06 Naslov sporočila: |
|
|
sori, sam meni se svinjarija zdi tudi s tamponi. sploh, ko ven potegneš, pa stvarca na nitki zaniha ... mislim,da dalje ne rabim več komentirat.
tega munkapa še nisem probala, ampak se zna zgoditi, da ko zalogo vložkov in tamponov porabim, preizkusim še to. mogoče poleti.
v študentu pa tega definitivno ne morem prekuhavat
samo meni se nobena od teh zadev (vložkov, tamponov, skodelic) ne zdi najbolj praktična. vsaka ma svoje slabosti in prednosti. moram pa sprobat. mogoče se pa zadeva do poletja še poceni  _________________ lalala.... hihi  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tadejchy forum princess

Spol:  Pridružen/-a: 07.Nov.2008 8:15 Zadnji obisk: 07.Dec.2009 12:04 Prispevkov: 949
|
Objavljeno: 12.Jan.2009 9:50 Naslov sporočila: |
|
|
Js se odločam za tale Mooncup, sam morm še odpravt pomisleke (ker mi je weird že misel na to, da bi mela stvar v obliki šalce v seb... ) pol pa bo. Pa že tko vem, da jo bom verjetno pol neki časa sam gledala in se spraševala, če mi bo uspelo že prvič notr potisnit... Oh ja.
Do takrat pa tamponi OB rules.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
LuMa sex, drugs and posting

Spol:  Pridružen/-a: 28.Okt.2008 12:26 Zadnji obisk: 03.Feb.2010 18:47 Prispevkov: 394
|
Objavljeno: 12.Jan.2009 19:16 Naslov sporočila: |
|
|
Danes sem kupila Lunette 2(za močnejšo mentruacijo in ženske po 20 letu), v Dm, cena: 31 evrov.
Rodila še nisem, stara sem 23 let, imam pa zelo raznolike menstruacije- od zelo šibkih do zelooo močnih.
Prvi filing:
Ko sm videla zadevo, se mi je zdela fulll velika. Ker imam zadnji dan mentruacije(bolj izcedek), sem rekla, da bom probala, če lahk vstavim. Na začetku mi je nekajkrat zletela iz roke, potem sem jo vstavila. Glede na to, da mam ta'večji model in le izcedek, je občutek, kot da spodaj nimam nič naravnost fantastičen(prej sem uporabljala tampone in nikol ni bil tak naraven filing). "Repek" me ne moti, tako da ga ne bom krajšala(vsaj zaenkart ne). Danes jo uporabljam prvič in ni mi žal, da sm jo kupila. Upam, da bo "učinkovita" tudi pri močnejši menstruaciji.
Aja, pa še to- simpatično vrečko za shranjevanje skodelice sem dobila zraven. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |

Spol:  Pridružen/-a: 28.Okt.2008 12:26 Zadnji obisk: 03.Feb.2010 18:47 Prispevkov: 394
|
Objavljeno: 12.Jan.2009 19:20 Naslov sporočila: |
|
|
| Punce, po kolikem času pa se vam je obarvala Lunette menstrualna skodelica? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |

|
Objavljeno: 12.Jan.2009 20:17 Naslov sporočila: |
|
|
Še eno vprašanje- moja skodelica je že danes malo motna, ne čisto prozorna, kljub temu, da sem jo uporabljala kakšno uro in danes prvič- normalno?
Oprala sem jo najprej z hladno, nato pa z toplo(vročo) vodo.
Ne bi rada kaj delala narobe. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mashika administrator

Spol:  Pridružen/-a: 09.Mar.2006 8:09 Zadnji obisk: 07.Feb.2010 22:25 Prispevkov: 16110 Kraj: Somewhere over the rainbow...
|
Objavljeno: 13.Jan.2009 8:50 Naslov sporočila: |
|
|
Nič ni narobe! Itak da ne more biti kot nova skoz.
Saj ko jo dobro opereš in z vročo vodo (ali prekuhaš) splakneš, je spet malce bolj prozorna. Sicer pa je taka kot je  _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Tigi sex, drugs and posting

Spol:  Pridružen/-a: 07.Mar.2007 22:23 Zadnji obisk: 07.Feb.2010 19:29 Prispevkov: 445
|
Objavljeno: 13.Jan.2009 9:06 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz se pa nikakor nemorm spravit, da bi jo kupla ker nevem kako mi bo šlo vse to...
Pa itak mam mesntro sam 3 dni...
Kaj pa vem...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|