Pošlji prijateljuNazajDomov

četrtek, 19. oktober 2017

Najdi na Divi


Bodi vedno na tekočem! Kje se Diva oblači, kdaj se zabava, koga ljubi, kam potuje...?  Spremljaj jo na Facebooku!

Glasovanje za najbolj seksi Slovenca in Slovenko leta 2009


Leto 2009 se bliža koncu. Do sedaj na portalu www.diva.si še niste imele možnosti izbirati najbolj seksi znanega Slovenca in znano Slovenko, tokrat pa vam ponujamo tudi to možnost! In še nagrado lahko dobite!

Med vsemi prejetimi glasovi bomo izžrebali 4 članice in jim podarili PHILIPS depilator model HP 6482!

Vse za gladko kožo, kajne?

Slika

GLASUJ:
Seksi Slovenec                        Seksi Slovenka

--------------------------------------------------------------------

PRAVILA SODELOVANJA - pravno obvestilo

1. Organizator nagradne igre ter sponzor nagrade je FM Virtual d.o.o. (v nadaljevanju organizator). Sponzor nagrade je Philips Slovenija d.o.o.

2. V nagradni igri lahko sodelujete samo registrirani člani in članice spletnega portala www.diva.si.

3. Nagradno glasovanje za Najbolj seksi Slovenko in Slovenca leta 2009 poteka do vključno 31.12. 2009.

4. K nagradni igri se prijavite tako, da v obdobju med 11.12. in 31.12.2009 glasujete za Najbolj seksi Slovenca 2009.

5. Glasujete lahko le 1 krat. 

6. Nagrajence bo izžrebal računalnik 04.01.2010 v prostorih podjetja FM Virtual d.o.o. Posebna žirija bo sestavljena iz naslednjih članov: Erika Felicijan in Vasja Veber, FM Virtual d.o.o.Boštjan Žakelj, vbg.si. Med vsemi, ki bodo glasovali na spletni strani www.diva.si v obdobju med 11.12. in vključno 31.12.2009, bo računalnik izbral 4 srečnice ter jih nagradil z naslednjimi nagradami: 4 x PHILIPS depilator model HP 6482

7. Dobitniki nagrad bodo o nagradi in o načinu prevzema nagrade obveščeni po e-pošti, najkasneje v 3 dneh po opravljenem žrebanju. V kolikor izžrebanec ne navede oz. ne posreduje svojih podatkov organizatorju v roku 14 dni, jih navede nepopolno ali v kolikor izžrebanca ni mogoče obvestiti oz. mu izročiti nagrade ali v primeru kršitve teh pogojev, izžrebanec izgubi pravico do nagrade in se izžreba novega nagrajenca.

8. Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo, prav tako ni možna menjava nagrad.

9. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi državljani Republike Slovenije razen zaposlenih v družbah FM Virtual d.o.o., VBG d.o.o. ter njihovih družinskih članov.

10. Za sodelovanje v žrebu v nagradni igri na spletni strani www.diva.si je potrebna registracija uporabnice oz. uporabnika. Sodelujoči to opravi tako, da izpolni registracijski obrazec, ki ga najde na vstopni strani portala diva.si (desno zgoraj). Sodelujoči mora v registracijskem obrazcu navesti vse zahtevane podatke in sicer: ime, priimek, naslov, poštna številka in kraj bivanja, e-naslov. V primeru navedbe nepopolnih, nepravilnih ali neresničnih podatkov bo sodelujoči izločen iz žrebanja.

11. Organizator se obvezuje, da bo pridobljene podatke, za katere veljavni predpisi določajo obveznost varovanja, varoval v skladu z veljavnimi predpisi ter da jih bo uporabil v promocijske namene izključno po prehodnem soglasju vsakega posameznika. Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da bo v primeru da bo izžreban, njegovo uporabniško ime objavljeno na spletni strani www.diva.si .

12. Seznam nagrajencev bo na spletni strani www.diva.si  objavljen še 14 dni po zaključku nagradne igre.

13. S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da udeleženec s pogoji nagradne igre soglaša.

14. Pravila nagradne igre so dostopna na spletni strani www.diva.si/extra .

 

Ekipa Diva.si

 na vrh strani

2006 - 2012 Diva.si. Vse pravice pridržane | splošni pogoji | kolofon | zemljevid strani