Najdi na Divi


Bodi vedno na tekočem! Kje se Diva oblači, kdaj se zabava, koga ljubi, kam potuje...?  Spremljaj jo na Facebooku!

Diva.Si in Sokol


Diva.si in http://www.sokolgroup.com ti ponujata izjemno priložnost. V akciji ti želimo pomagati do oblikovanega telesa.

Nagrajenke v nagradni igri »Z Divo in Sokolom do lepega telesa« so naslednje:

ModestyBlaise
Zala
Ninja
Mobi
Beyba

Vse nagrajenke bomo preko elektronske pošte obvestili o nadaljnem poteku akcije.

Vsi ostali pa boste lahko na portalu spremljali njihovo težavno pot do lepega telesa.

Iskrene čestitke!

Splošno o akciji:

Trajanje akcije« Z Divo in Sokolom do lepega telesa«

Zbiranje prijav traja od 24.01.2006 do vključno 15.02.2006. Prijavite se lahko preko spletne strani www.diva.si ali preko revije Sokol. Z naključnim žrebom bomo dne 16.02.2006 izbrali 5 kandidatk. Program vadbe pod nadzorom osebnega trenerja se bo pričel 20.02.2006 in trajal do 30.05.2006.

Sodelovanje v akciji«Z Divo do lepega telesa«

1) V akciji »Z Divo in Sokolom do lepega telesa« lahko sodelujete vse registrirane uporabnice spletne strani www.diva.si ter bralke revije Sokol.
2) Kandidatka, ki se ne bo registrirala na spletnem mestu ali preko revije Sokol, ne bo mogla sodelovati v akciji »Z Divo in Sokolom do lepega telesa«.
3. V izbor bodo vključeni vsi, ki bodo izpolnjujejo pogoje sodelovanja in se bodo prijavili na izbor akcije »Z Divo in Sokolom do lepega telesa« do vključno 15.02.2006.
5. Prijavite se lahko vse polnoletne državljanke Republike Slovenije (fizične osebe).

Splošni pogoji

1) Izbrana kandidatka sodeluje v predlaganem vadbenem programu pod nadzorom osebnega trenerja tri mesece - od 20.02.06 do 30.05.06.
2) Izbrana kandidatka mora v tem času upošteva navodila osebnega trenerja (predlagana vadba, sestavljen jedilnik).
3) V okviru trajanja akcije se izbranim kandidatkam spremlja njihov napredek skozi opisni in slikovni material. Izbrane kandidatke soglašajo z objavo svojih telesnih značilnosti ter fotografij z vadbe na www.diva.si in v reviji Sokol.
4) S sodelovanjem v akciji »Z Divo in Sokolom do lepega telesa« udeleženke soglašajo s pravili akcije »Z Divo in Sokolom do lepega telesa«« ter soglašajo z objavo svojih osebnih podatkov na spletni strani www.diva.si ter v reviji Sokol.
5) Podatke o sodelujočih bomo (z njihovim dovoljenjem) uporabili za namene akcije »Z Divo in Sokolom do lepega telesa«.

Izbor kandidatov

1. Izbor kandidatov bo potekal 16.02.2006 v prostorih podjetja Futuristični marketing d.o.o. Žirja bo sestavljena iz naslednjih članov: Matej Gregorčič, Futuristični marketing d.o.o., Jaka Gornik, Futuristični marketing d.o.o., Gregor Klemenčič, Sokol Group d.o.o.
2. Žrebanje bo potekalo po načelu naključne računalniške izbire s seznama sodelujočih v akciji »Z Divo in Sokolom do lepega telesa«, ki bodo izpolnjevali vse pogoje za sodelovanje.
3. Rezultati žrebanja bodo objavljeni na spletni strani Diva.si in v reviji Sokol.
4. Naključno izžrebane kandidate bodo obveščene v roku treh (3) dni.
5. Odločitev organizatorja akciji »Z Divo in Sokolom do lepega telesa« o vseh vprašanjih v zvezi z akcijo in pravili akcije je dokončna in velja za vse sodelujoče. Pisni ugovori in vloge, ki niso v skladu s pravili akcije »Z Divo in Sokolom do lepega telesa« ne bodo upoštevani.


Sponzorji akcije:

Diva
Sokol
Inkospor

na vrh strani

2006 - 2012 Diva.si. Vse pravice pridržane | splošni pogoji | kolofon | zemljevid strani