Kolagen shot: pomlajuje in skrbi za sklepe

Če bi kje na svetu obstajal izdelek, ki skrbi za bolj mladosten videz in zdrave lase, nohte in kožo, bi si ga zagotovo želeli pri sebi. Ljudje smo bitja, ki delujemo po principu samozavesti, in kadar se v svoji koži počutimo dobro, vplivamo bolje tudi na okolico.

Na srečo pa nam danes ni potrebno več sanjariti o tem, da bi našli čudežen napitek za mladosten videz, saj imamo možnost seči po čisto resničnem izdelku, ki vsebuje kolagen za lepo in mladostno kožo. In če včasih težko zaupamo tujim oglasom na spletu, bomo tokrat pisali o domačem izdelku.

Kolagen shot za vrnitev v mladost

Znano je, da je prav kolagen tista beljakovina, ki skrbi za napeto in mladostno kožo, pa tudi za čvrste in sijoče lase ter nohte. Dobra novica je, da je telo sposobno samo tvoriti kolagen, ki ga za to potrebuje. Žal pa obstaja tudi slaba novica: pridelava kolagena se namreč v telesu od 20. leta starosti postopoma zmanjšuje.

Kolagen shot (Gaia Naturelle)

Kolagen shot (Gaia Naturelle)

Ker po dežju vedno posije sonce, je tu izjemen slovenski izdelek, ki telesu pomaga nadomestiti zamujeno. Govorimo o proizvodu Kolagen shot blagovne znamke Gaia Naturelle. Poleg tega, da gre za domač izdelek, pa njegovo kvaliteto opisuje tudi upoštevanje visokih standardov kakovosti: HACCP, GMP in ISO 22000.

Zakaj Kolagen shot deluje?

Mnogo izdelkov na trgu obljublja kolagen za telo, a jih pri tem veliko ne razkrije nekaterih bistvenih informacij. Da Kolagen shot deluje, poskrbi dejstvo, da gre za ribji kolagen s širokim spektrom velikosti molekul peptidov. Prav ta informacija je ključnega pomena za njegovo delovanje.

Velikost molekul peptidov namreč omogoča telesu, da ga lažje absorbira tam, kjer je najbolj potreben. Ker pa poleg ribjega kolagena telo v tem procesu potrebuje še nekaj drugih sestavin, boste v omenjenem izdelku našli tudi vitamina C in B6, cink, biotin, hialuronsko kislino in MSM (organsko žveplo).

Upočasnimo staranje in poskrbimo za sklepe

Seveda nihče ne trdi, da je pred vami izdelek, ki obljublja večno življenje in lepoto. Zagotovo pa omogoča mladostnejši videz z lepšo, bolj zdravo in napeto kožo. Tudi močni in sijoči lasje so simbol mladosti, prav tako kot čvrsti in nelomljivi nohti.

Kolagen pa pripomore še v nekaterih drugih procesih, da človek ni zgolj videti bolj mladosten, ampak se bolj mladega tudi počuti. Gibljivost sklepov se zaradi obrabe z leti manjša, s tem pa se lahko pojavijo različne bolečine. S kolagenom pomagamo tudi sklepom, zato vam bodo aktivni dnevi v naravi znova v veselje.

Priročno in enostavno

Da bi prišli do vsega zgoraj opisanega, vam ne bo potrebno obiskovati kozmetičnih salonov ali doma izvajati zahtevnih ritualov in drugih podvigov. Le pol minute časa vam bo vzelo zjutraj, ko boste vstali. Klasičen sprehod do hladilnika, odmerjanje količine s priloženim pokrovčkom in »na zdravje«.

V primeru, da vam sam okus ne bi bil najbolj všeč, lahko vsebino Kolagen shota zmešate z vodo, sokom ali limonado. Tudi s čajem ga lahko zaužijete. Je pa vsekakor najbolj priporočljivo jemanje zjutraj na tešče, saj telesu tako omogočite kar najboljšo absorpcijo.